Şimdi Ara

Abimi Dövdüm. Gelin Dertleşelim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle lise 2 ye gidiyorum. Yaşım küçük değil..

Ben çok güçlüyüm, Allah vergisi. Çok şükür gelir durumumuz yeterli. O yüzden eve bütün kas geliştirme aletlerini aldım. liseye geçtiğim seneden şimdiye kadar vücud geliştirmeye gittim. Abim var birde. evde bana bişeyler sorup duruyor. Bende ona gerizekalı diyorum. o devam edince yumrukluyorum kum torbası gibi. Sonra yere düşünce kaslarımı gösterip ne güzel dövdüm diyorum.. Sokakta kaslarımı sıkarak yürürüm. Temel reis gibi kol kaslarım var. Tabi ben böyle yapınca bana tip tip bakanları dövüyorum yolda. Geçenlerde yolda yürürken ilkokul bebesi laf attı. sonra babasının yanına kaçtı hemen. bende babasının yanında dövdüm onu.

Benim en büyük hayalim: Herkesi dövüp, kas imparatorluğu kurmak ! Birgün bunu başaracağıma inanıyorum. Önüme kim çıkarsa döverim. Ama Smackdowncuları dövmem john cena var benim adamım. onuda başbakan yapacam kas imparatorluğuna

Geçen kızılayda gidiyorum. Adamın biri önüme düştü. Bende çaktırmadan tekmeyi karın boşluğuna geçirdim. Neden yaptım bilmiyorum ama haketti bence. sonra çok keyif aldım tabi bundan. adam yerde kıvranıyor bir tane daha sert tekmeyi bir geçirmişim aynı bölgeye. abim koştu geldi beni tutuyor. bırak diyorum bırakmıyor. bıraksa adamı öldürebilirdim böylece herkes benden korkar kas imparatorluğunu kurabilirdim. Tabi benim hayalimi ertelediği için abimi evde bir güzel dövdüm. Neyse daha erken nasıl olsa.

Boyum 1.90 abiminki 1.70. alıyorum altıma ağız burun dalıyorum. galiba bu sefer fazla abarttım. babamla abim bir oldular ellerinde sopayla beni dövmeye çalıştılar. tabi benim kaslarım daha çok olduğundan dövemediler.. Ama sopa olmasaydı onlarda ben döverdim 2sinide.

Neyse sizce kas imparatorluğunu nerede kurayım ? Türkiye uygunmu bunu için ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blok okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 28 Mart 2013; 20:16:18 >
  • OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN YAA OFF
  • Aylar önce abi ağzından konusu açılmıştı. " Kardeşim kas imparatorluğu kurucam diyor. İzlediği çizgi filmlerden oluyor hep. Ne yapayım ? " diye konu açılmıştı. Bu ona diss heralde
  • Konu linki alalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NEYİN KAFASI BU

BLOKLAYIN OKUMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 28 Mart 2013; 20:20:30 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemsizce güldüm

• 2. kas imparatorluğu vakası

• Son zamanlarda okudugum en iyi csblerden

• YA OF ULAN, İLK MESAJA YAZSANIZA OKUMAYIN DİYE
  • lise 2 ye gidiyom yaşım küçük değil den sonrasını okumadım
  • verildi daha önceden
  • Blok yazanlar adres verin gelip döveyim sizide akıllanın ln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 28 Mart 2013; 20:26:38 >

• hatırlamayanları alın kenera bunlar yeni üye

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

lise 2 ye gidiyom yaşım küçük değil den sonrasını okumadım

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

lise 2 ye gidiyom yaşım küçük değil den sonrasını okumadım

O kadar okuduysan yazık gene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

hatırlamayanları alın kenera bunlar yeni üye

+1 o değil de bizim toplu CSB'yi hatırlıyor musun?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.