Şimdi Ara

==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==---------- ==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==

==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==---------- ==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==

==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==---------- ==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==

:::SONUÇ TABLOSU:::

• Güzel bir paylaşım.Teşekkür ederiz hocam...
  • dostum titan'a lafım yok sanada yok ama burada tanesi 400 tl den toplamda 800 tl lik kart ile tanesi 2400 tl lik kartı bu şekilde
    yarıştırmak ne kadar doğru ? arada bildiğin 3 kat fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Mart 2013; 21:36:07 >
  • elıne saglık guzel konu olmus..

@cobi

hocam amac performans farkını gormektı..tabıkı testler az oldugu ıcın kabataslak oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Mart 2013; 21:37:47 >
  • ASUS ROG ARES II HD7970X2 testlerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 27 Mart 2013; 21:37:33 >
  • bide 7990 la güzel bişey görsek hangisinin daha kaslı olduğunu ama 7850cf dibine kadar prasının hakkını vermiş
  • titan a iyi voltaj verilip oc yapılsa 7850 cf yaklaşamaz ama eli kolu bağlı bu şekilde yapacak birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

elıne saglık guzel konu olmus..

@cobi

hocam amac performans farkını gormektı..tabıkı testler az oldugu ıcın kabataslak oldu..

Hocam imzada bunu kullanabilirsiniz, o beyazlıklara içim el vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

@cobi

beyazlık ıyıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

@cobi

• ÖZETLE: %30 OC Lİ 7850 CF = DEFT. GTX TİTAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

ÖZETLE: %30 OC Lİ 7850 CF = DEFT. GTX TİTAN.

hocam yukardakı sonuclar oc lı almadınmı?

%10-15 arası oc gozukuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

ÖZETLE: %30 OC Lİ 7850 CF = DEFT. GTX TİTAN.

Yani % 30 OC li HD 7850 CF = GTX 660Ti SLI = Def. TITAN

TITAN için performans driverı geleceği dedikodularını da ekleyelim özellikle de haziran gibi ; %10-15 civarından bahsediliyor yalnız 2880 core lu bir kart gelecekse bu driver ona saklanabilir malum HD 7990 duyuruldu

Bu arada min frame rateler akıcılık konusunda bilgi verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 27 Mart 2013; 22:00:03 >
  • 7850 ile başabaş gidiyor neredeyse testte 7870 olsa arada fark olurdu 800 vs 2600 karar kulllanıcının
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

7850 ile başabaş gidiyor neredeyse testte 7870 olsa arada fark olurdu 800 vs 2600 karar kulllanıcının

tıtan almama gerek kalmadı

arada fazla fark yok hocam abartmayalım

o degılde benım kartlara guzel bır sogutma bakıyorum..anlasılan daha uzun bır sure degıstırmeme gerek kalmayacak.

• Ben Titan'ın açık ara fark atacağını sanıyordum ama sonucu sadece % 1 olarak gördüğümde, açıkçası şaşırdım. kaan0101'ın dediği gibi 800 TL. vs 2600 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben Titan'ın açık ara fark atacağını sanıyordum ama sonucu sadece % 1 olarak gördüğümde, açıkçası şaşırdım. kaan0101'ın dediği gibi 800 TL. vs 2600 TL.

Hocam yani benim butcem az diyelim 7850 crossfire yapiyim.7970 den daha mi performansli olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kartlara twinturbo yada gelid icy vision soğutucu al biraz daha gider o kartlar belleklerede soğutucu takarsın mis olur titan benim gibi kullanıcılara gereksiz ben f/p oranına bakarım tabiki arada fazla fark yok öne geçtiği veya geçildiği yerler var yada bak vatana 7870xt gelmiş kap onlardan iki tane soğutmasıda iyidir
  • Bendeki 7870 EZ+Myst , bir titana eşit o zaman.
    Elinize emeğinize sağlık.

Not : Konu hakkında daha fazla yorum yapmamak adına kendimi zorla dışarı atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

kartlara twinturbo yada gelid icy vision soğutucu al biraz daha gider o kartlar belleklerede soğutucu takarsın mis olur titan benim gibi kullanıcılara gereksiz ben f/p oranına bakarım tabiki arada fazla fark yok öne geçtiği veya geçildiği yerler var yada bak vatana 7870xt gelmiş kap onlardan iki tane soğutmasıda iyidir

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703#allImages

sundan dıyorumda bacaklar uyarmı acaba?

bu arada dedıgın sogutmalar turkıyede yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Mart 2013; 22:37:24 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.