Bildirim
==GTX Titan vs HD7850 CF (Overclocked) Test Sonuçları==
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel bir paylaşım.Teşekkür ederiz hocam... -
dostum titan'a lafım yok sanada yok ama burada tanesi 400 tl den toplamda 800 tl lik kart ile tanesi 2400 tl lik kartı bu şekilde
yarıştırmak ne kadar doğru ? arada bildiğin 3 kat fiyat farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Mart 2013; 21:36:07 > -
elıne saglık guzel konu olmus..
@cobi
hocam amac performans farkını gormektı..tabıkı testler az oldugu ıcın kabataslak oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Mart 2013; 21:37:47 > -
ASUS ROG ARES II HD7970X2 testlerini bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 27 Mart 2013; 21:37:33 > -
bide 7990 la güzel bişey görsek hangisinin daha kaslı olduğunu ama 7850cf dibine kadar prasının hakkını vermiş -
titan a iyi voltaj verilip oc yapılsa 7850 cf yaklaşamaz ama eli kolu bağlı bu şekilde yapacak birşey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
@cobi
hocam amac performans farkını gormektı..tabıkı testler az oldugu ıcın kabataslak oldu..
Hocam imzada bunu kullanabilirsiniz, o beyazlıklara içim el vermedi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Explore The Universe
quote:
@cobi
beyazlık ıyıdır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Explore The Universe
quote:
@cobi
-
ÖZETLE: %30 OC Lİ 7850 CF = DEFT. GTX TİTAN. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
ÖZETLE: %30 OC Lİ 7850 CF = DEFT. GTX TİTAN.
hocam yukardakı sonuclar oc lı almadınmı?
%10-15 arası oc gozukuyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
ÖZETLE: %30 OC Lİ 7850 CF = DEFT. GTX TİTAN.
Yani % 30 OC li HD 7850 CF = GTX 660Ti SLI = Def. TITAN
TITAN için performans driverı geleceği dedikodularını da ekleyelim özellikle de haziran gibi ; %10-15 civarından bahsediliyor yalnız 2880 core lu bir kart gelecekse bu driver ona saklanabilir malum HD 7990 duyuruldu
Bu arada min frame rateler akıcılık konusunda bilgi verecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 27 Mart 2013; 22:00:03 > -
7850 ile başabaş gidiyor neredeyse testte 7870 olsa arada fark olurdu 800 vs 2600 karar kulllanıcının -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
7850 ile başabaş gidiyor neredeyse testte 7870 olsa arada fark olurdu 800 vs 2600 karar kulllanıcının
tıtan almama gerek kalmadı
arada fazla fark yok hocam abartmayalım
o degılde benım kartlara guzel bır sogutma bakıyorum..anlasılan daha uzun bır sure degıstırmeme gerek kalmayacak.
-
Ben Titan'ın açık ara fark atacağını sanıyordum ama sonucu sadece % 1 olarak gördüğümde, açıkçası şaşırdım. kaan0101'ın dediği gibi 800 TL. vs 2600 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Ben Titan'ın açık ara fark atacağını sanıyordum ama sonucu sadece % 1 olarak gördüğümde, açıkçası şaşırdım. kaan0101'ın dediği gibi 800 TL. vs 2600 TL.
Hocam yani benim butcem az diyelim 7850 crossfire yapiyim.7970 den daha mi performansli olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
kartlara twinturbo yada gelid icy vision soğutucu al biraz daha gider o kartlar belleklerede soğutucu takarsın mis olur titan benim gibi kullanıcılara gereksiz ben f/p oranına bakarım tabiki arada fazla fark yok öne geçtiği veya geçildiği yerler var yada bak vatana 7870xt gelmiş kap onlardan iki tane soğutmasıda iyidir -
Bendeki 7870 EZ+Myst , bir titana eşit o zaman.
Elinize emeğinize sağlık.
Not : Konu hakkında daha fazla yorum yapmamak adına kendimi zorla dışarı atıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
kartlara twinturbo yada gelid icy vision soğutucu al biraz daha gider o kartlar belleklerede soğutucu takarsın mis olur titan benim gibi kullanıcılara gereksiz ben f/p oranına bakarım tabiki arada fazla fark yok öne geçtiği veya geçildiği yerler var yada bak vatana 7870xt gelmiş kap onlardan iki tane soğutmasıda iyidir
http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703#allImages
sundan dıyorumda bacaklar uyarmı acaba?
bu arada dedıgın sogutmalar turkıyede yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Mart 2013; 22:37:24 >
Benzer içerikler
- intel arc b580 alınır mı
- gpu hotspot kaç olmalı
- palit ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- g sync nasıl açılır
- 5060 laptop
- gpu ekran kartı mıdır
- vsync nedir
- dlaa nedir
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X