Şimdi Ara

Apple 4K’lık Ultra HD televizyonu yıl sonu satışa çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Apple 4K’lık Ultra HD televizyonu yıl sonu satışa çıkabilir

    Apple Televizyonu söylentileri uzun bir zamandır teknoloji sitelerinde yer bulduğunu konuyu yakından takip edenler biliyorlar. Öyle ki meraklılar geçtiğimiz yıl Apple televizyonu‘nun satışa sunulacağı beklentisini de taşıyorlardı. Bu söylentiler yerini hayal kırıklığına bıraksa da bu yıl ile beraber söylentiler tekrar alevlenmiş gibi görünüyor.

    Konu hakkındaki söylentileri yakından takip eden bir blog olarak DigiTimes kaynaklı son söylentiyi de paylaşmadan edemedik. Yeni söylentiye göre Apple televizyonu bu yılın sonu yahut en geç 2014 yılı başlarında meraklıları ile buluşacak.

    DigiTimes‘ın özellikle uzakdoğulu perakende zincirine yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre iTV olarak adlandırılacağı düşünülen Apple televizyonunun 4K (Ultra HD) çözünürlüğe sahip LG üretimi olan görüntü panelleri ile gelmesi bekleniyor. Söylentinin kaynağı olarak LG’nin Ultra HD TV panel üretimine başlayacağı ve Apple’ın bu panellere sahip iTV’sinin aynı zamanda Retina ekran desteğine sahip olabileceği de bildiriliyor.


    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 27 Mart 2013; 19:03:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.