Şimdi Ara

JB'li Telefonu Garantiye Vericem Ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cihazım JB'liydi şimdi ne açabiliyorum nede restore atabiliyorum. Elmada kalıyor. iTunes cihazı görmüyor. JB'li telefonun garantis iptal oluyor diye biliyorum. Fakat cihaz açılmadığı için anlamazlar diye biliyorum. Bir yerde okumuştum cihazı açamıyorsan teknik serviste açamaz zaten diye. Garantiye versem sıkıntı olur mu?



  • dfu moda alip restore dene pc gorur o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shaqiri

    dfu moda alip restore dene pc gorur o zaman

    iPhone olarak görüyor. Telefona verdiğim ismi görmüyor. DFU moda alıp restore ediyim dedim '3014' hatasını alıyorum. Garantiye versem JB'li olduğunu anlarlar mı ?
  • Telefonu itunese bağlayınca kurtarma durumunda bir iphone bulundu diyosa yada telefonun ekranında itunes logosu eşliğinde usb kablosu resmi varsa telefonda zaten jb kalmamıştır telefon sıfırlanmış restore istiyo demektir yani anlaşılmaz. Genede teknik servisin yöntemlerini bilmiyorum ama ifun gibi bir program kullanırlarsa belkide cydia görünebilir ve jbli olduğu anlaşılabilir. Servisin bu tarz ayrıntılarla uğraşıcağını sanmıyorum ama teori işte. İstersen ifun indir sen bağla bak bakalım telefonun içini görebilicekmisin ? Telefonun içi açılırda cydiayı görürsen silersin olur biter. Restore yapabilmen lazım aslında servislik bir durum yok başka bir pcden restore etmeyi dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    Telefonu itunese bağlayınca kurtarma durumunda bir iphone bulundu diyosa yada telefonun ekranında itunes logosu eşliğinde usb kablosu resmi varsa telefonda zaten jb kalmamıştır telefon sıfırlanmış restore istiyo demektir yani anlaşılmaz. Genede teknik servisin yöntemlerini bilmiyorum ama ifun gibi bir program kullanırlarsa belkide cydia görünebilir ve jbli olduğu anlaşılabilir. Servisin bu tarz ayrıntılarla uğraşıcağını sanmıyorum ama teori işte. İstersen ifun indir sen bağla bak bakalım telefonun içini görebilicekmisin ? Telefonun içi açılırda cydiayı görürsen silersin olur biter. Restore yapabilmen lazım aslında servislik bir durum yok başka bir pcden restore etmeyi dene.

    Hocam durum çok farklı. iFun var bende. Cihaz kafayı yedikten sonra bilgisayara bağladığımda iFun cihazı görüyordu modelini sürümü falan. iTools'da aynı şekilde görüyordu. Tavsiye üzerine tinyumbrella ile birşeyler yaptım fakat cihazı daha kötü yaptım. iFun'da iTools'da iTunes'da cihazı görmüyor. iTunes DFU modda görüyor ama restore yapmıyor. Hata veriyor.




  • Benim iphone kapanmıştı ve açılmıyordu. Genpa'ya verdim, jb.li olarak geri aldım. Hiçbirşey bozulmamış ve silinmemişti. Yani dert edecek bişey yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.