Şimdi Ara

Aracım Neden Satılmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
11.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ilanda ki aracımı yaklaşık 1 aydır satamıyorum sahibinden.com da 600-700 kişi ilana baktı arabam.com da öyle fakat bir kişi bile aramadı ? Ben bu aracı öyle temiz kullandım ki en ufak ses gelse götürüp yaptıyordum... Motora ve ön-arka takıma ciddi paralar harcadım tertemiz araç değişeni yok sadece tamponlar boyalı fakat kimse arayıp sormuyor. Acaba ilan detayında fazla bilgi verdim de ondan mı olmuyor. Tabi birde dolandırıcılar gibi km ile oynamadığım için de olabilir... Sizlerden yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-son-fiyat-megane-ii-hb-1.5-dci-masrafsiz-116707665/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 30 Mart 2013; 15:00:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar merhaba ilanda ki aracımı yaklaşık 1 aydır satamıyorum sahibinden.com da 600-700 kişi ilana baktı arabam.com da öyle fakat bir kişi bile aramadı ? Ben bu aracı öyle temiz kullandım ki en ufak ses gelse götürüp yaptıyordum... Motora ve ön-arka takıma ciddi paralar harcadım tertemiz araç değişeni yok sadece tamponlar boyalı fakat kimse arayıp sormuyor. Acaba ilan detayında fazla bilgi verdim de ondan mı olmuyor. Tabi birde dolandırıcılar gibi km ile oynamadığım için de olabilir... Sizlerden yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-son-fiyat-megane-ii-hb-1.5-dci-masrafsiz-116707665/detay/

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4280843

Piyasasının pek olmaması, kilometresi vs. gibi şeyleri kapsam dışı bırakırsak.

1- Ön tamponun çok kötü boyanmış olması ve çok ton farkı olması göze batıyor.
    2- İlan açıklamasında arabanın nerdeyse elden geçmeyen tarafının olmadığının görülmesi, daha önceden hor kullanıldığı ve çok masraflı olduğu intibası uyandırıyor.

• Aracınızın değeri hakkında bilgim yok bu yüzden fiyat konusunda bir şey söyleyemem ama fazla detay-fazla bilgi konusunda haklısınız.
    Tüm bakımlarının eksiksiz olduğunu ve sadece tamponlarda boya olduğunu belirtmeniz daha iyi olurdu. Hayırlı satışlar.

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

Arkadaşlar merhaba ilanda ki aracımı yaklaşık 1 aydır satamıyorum sahibinden.com da 600-700 kişi ilana baktı arabam.com da öyle fakat bir kişi bile aramadı ? Ben bu aracı öyle temiz kullandım ki en ufak ses gelse götürüp yaptıyordum... Motora ve ön-arka takıma ciddi paralar harcadım tertemiz araç değişeni yok sadece tamponlar boyalı fakat kimse arayıp sormuyor. Acaba ilan detayında fazla bilgi verdim de ondan mı olmuyor. Tabi birde dolandırıcılar gibi km ile oynamadığım için de olabilir... Sizlerden yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...

2- İlan açıklamasında arabanın nerdeyse elden geçmeyen tarafının olmadığının görülmesi, daha önceden hor kullanıldığı ve çok masraflı olduğu intibası uyandırıyor.
    Benden önce ki sahibi cidden kötü kullanmış aracı... 2 yıldır neredeyse sıfırladım yani herşeyi... Hata yapmışız masraf yapmaya başladık mı elden çıkartacaktık işte... Ama kişilik meselesi benden sonra ki sahibinin arkamdan kötü konuşmasını istemem... Hayır duasını almak benim için çok önemli...

• quote:

quote:

mesala bende böyle bir araç bakıyorum ama direk KM yüksek geldi bana, sizler kadar anlamıyorum

• O aralıkta araç bakıyordum, ama sizin aracı almazdım:
    1) Aracın elden geçmeyen yeri yok gibi. Sanki sorunlardan bıkıp satıyormuşsunuz intibası var.
    2) Her ne kadar km dCi'ler için bir şey ifade etmese de, araca nasıl binildiği çok önemli. Dolayısıyla km yüksek.
    3) Özel seri jant nedir, dünyada 50 araçta falan mı var? Krom aksesuarlatdan ön fardaki -bence- iğrenç.
    4) Araç apaçi aracıyken sizin ellerinizde adam edilmiş gibi duruyor. Sizden önceki arabayla sıkı akraba olmuş gibi. Siz iyi baksanız da evveliyatı pis görünmekte. Tampondaki egzost düzeltmesini yazmanıza gerek yok.
    5) Bildiğim kadarıyla Megane 2'lerin en boşunda 4 hava yastığı var. Koltuk kılıfı yan havayastıklarını engellet.
    6) Koltuğunda kılıf olan araçlara ben bakmam, belli ki döşemedeki yıpranmalar saklanıyor diye düşünürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

mesala bende böyle bir araç bakıyorum ama direk KM yüksek geldi bana, sizler kadar anlamıyorum

kilometresi modeline göre normal. düşük olanlardan şüphe duyun. hele ki galericiden ve keyfe keder boyalı düşük kilometreli araçlardan koşarak kaçın.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O aralıkta araç bakıyordum, ama sizin aracı almazdım:
    1) Aracın elden geçmeyen yeri yok gibi. Sanki sorunlardan bıkıp satıyormuşsunuz intibası var.
    2) Her ne kadar km dCi'ler için bir şey ifade etmese de, araca nasıl binildiği çok önemli. Dolayısıyla km yüksek.
    3) Özel seri jant nedir, dünyada 50 araçta falan mı var? Krom aksesuarlatdan ön fardaki -bence- iğrenç.
    4) Araç apaçi aracıyken sizin ellerinizde adam edilmiş gibi duruyor. Sizden önceki arabayla sıkı akraba olmuş gibi. Siz iyi baksanız da evveliyatı pis görünmekte. Tampondaki egzost düzeltmesini yazmanıza gerek yok.
    5) Bildiğim kadarıyla Megane 2'lerin en boşunda 4 hava yastığı var. Koltuk kılıfı yan havayastıklarını engellet.
    6) Koltuğunda kılıf olan araçlara ben bakmam, belli ki döşemedeki yıpranmalar saklanıyor diye düşünürüm.
    Araçta 6 hava yastığı var... Dediklerinize göre ilanı gözden geçiriyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

kilometresi modeline göre normal. düşük olanlardan şüphe duyun. hele ki galericiden ve keyfe keder boyalı düşük kilometreli araçlardan koşarak kaçın.

Kesinlikle piyasada dolu böyle arabalar. Ben kul hakkına inanan birisiyim. Yapamam öyle şeyler. Satılacaksa böyle satılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O aralıkta araç bakıyordum, ama sizin aracı almazdım:
    Fiyat çok gibi geldi o kadar ediyormuydu çevremde duyduklarım daha ucuza satıyorlar örnek vermek gerekirse 17500 e 200 binde 2006 satıldı 6 ay evvel

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Fiyat çok gibi geldi o kadar ediyormuydu çevremde duyduklarım daha ucuza satıyorlar örnek vermek gerekirse 17500 e 200 binde 2006 satıldı 6 ay evvel

Fiyat araştırması yaptım... Muadilleri arasında en ucuz fiyatı verdim diyebilirim.
  • quote:

Araçta 6 hava yastığı var... Dediklerinize göre ilanı gözden geçiriyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    iç mekan fotosu neden yok sahibinden .com da ?

plaka ak oldugu ıcın tercıh etmeyenler olacaktır az bır ucretle degısır ama gelde anlat.

arabaya yapılan ucuz modıfıye ve krom kullanıcı profılını gösteriyor şahsen böyle birinden araba almazdım .
  • Hocam yanlış anlamanızı istemem ama aracınız meganenin en boş modeli , model yılı düşük ve km si dizel için fazla gelebilir. Aslında temiz kullanıldığı sürece km çok önemli olmaz. Acıkça söylemek gerekirse 1 ay önce 2004 model 110 bin km de meganenin en full modelini aldım cam tavanlı vs. ikinci el olarak 22.000 tl ye ve temiz bir araba. Sizin aracınızda temiz görünüyor ama km ve model yılına göre fiyatı biraz pahalı, ne kadar temiz olursa olsun insanların aklında oluşan ilk fikir düşük model yüksek km dizel arabaya pek iyi gözle bakmazlar. Bence arabanızın satılmama sebebi fiyatının yüksek olması olabilir çünkü dediğim gibi daha 1 ay önce aynı model en dolu paketli aracı 22 bine aldım şimdi mantıken kim olursa olsun önceliği sanırım öyle arabalara verir yanlış anlamayın tabi arabanıza laf etmiyorum ama insanlarda ki düşünce tarzı bu yönde. İnşallah istediğiniz fiyattan en kısa sürede satabilirsiniz.

• Açıdan dolayi mi yaniliyorum yoksa aracin on kaputunda sorunmu var. Telefondan gorebildigim kadariyla on kapun acikliginda sag-sol arasinda ciddi fark var. Sag taraf sol tarafa gore goz karari en az 3-4 mm daha acik gibi (ilk resimden bahaediyorum).

ama dedigim gibi açidan dolayi yanilma ve telefon ekranindaki goruntu kalitesi sonucunda yanlis hormus olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alikum

Açıdan dolayi mi yaniliyorum yoksa aracin on kaputunda sorunmu var. Telefondan gorebildigim kadariyla on kapun acikliginda sag-sol arasinda ciddi fark var. Sag taraf sol tarafa gore goz karari en az 3-4 mm daha acik gibi (ilk resimden bahaediyorum).

ama dedigim gibi açidan dolayi yanilma ve telefon ekranindaki goruntu kalitesi sonucunda yanlis hormus olabilirim
    Arkadaşlar söylediklerinize göre ilanı güncelledim. Hadi hayırlısı... Ayrıca ön kaputta bir sıkıntı yok açıdan dolayı olabilir arkadaşım.
  • quote:

Arkadaşlar söylediklerinize göre ilanı güncelledim. Hadi hayırlısı... Ayrıca ön kaputta bir sıkıntı yok açıdan dolayı olabilir arkadaşım.

Alıntıları Göster
    Ben de aylarca aracımı ilanda bıraktım ama arayan soran olmadı. Nihasyetinde acil nakite ihtiyacım olduğu için piyasasının 2 bin lira altına hemen müşteri bulup sattım.

Hocam sakıncası yoksa aldığınızdan beri yağ vs. değişimi gibi rutin bakımlar hariç ne kadar masraf yaptığınızı yazabilir misinz?

quote:

Hocam sakıncası yoksa aldığınızdan beri yağ vs. değişimi gibi rutin bakımlar hariç ne kadar masraf yaptığınızı yazabilir misinz?

Aracın üstüne yaklaşık 10 bin lira masraf yaptım...
  • quote:

quote:

quote:

Hocam baya masraf yapmışsınız, geçmiş olsun, şaşırdım gerçekten... :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam baya masraf yapmışsınız, geçmiş olsun, şaşırdım gerçekten... :(

Malesef... İlk arabamdı benim ve ne değişmesi gerekiyorsa tamamen orjinalleri ile değiştirdim... Şimdi de sanki araca bakmak iyi kullanmak suçmuş gibi hissediyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.