Şimdi Ara

iMobile'da BLACKBERRY Q10 1399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  iMobile'da BLACKBERRY Q10 1399 TL

Farkıyla Blackberry Q10

TEKNİK ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İLETİŞİM İÇİN : 0(538) 299 8585

Fiyat
    1399 TL

CİHAZLARIMIZ
    Jelatinli paketindedir / reforbished(tamir görmüş sonradan paketlenen) cihazlardan veya aparatları yan sanayi aparatları ile değiştirilip yumurta paketiyle tekrar paketlenen cihazlardan değildir / Cihazlar SimFree'dir (Yurtdışındaki operatörler tarafından hatta tanımlanmış TR hattı çalıştırmayan çalıştırmak için aparatlar kullanılan cihazlardan)değildir / Ürünlerimiz Pasaport KAYITSIZ'dır piyasada bizim gibi sürekli döngüsü olup kayıtlı seçeneği ile satış yapılan cihazların %95'i geçici(sanal) kayıttan ibarettir mağduriyetlere neden olmamak için kayıtsız olarak satmaktayız / Ürünlerimizde renk seçeneğimiz mevcuttur...

ÖDEME & TESLİM
    PTT Kargoyla kapıda ödeme seçeneğiyle tüm Türkiye'ye ürün kargolanabilir (Kapıda ödeme:Ürünü PTT memuru elden teslim eder , ürünü teslim alırken ücreti PTT memuruna taktim edersiniz) / EFT/HAVALE yoluyla Türkiyenin her yerine ürün kargolanabilir / Fiyat nakit fiyatıdır taksitli satışımız vardır kart ve taksit sayısına göre %5 ila %10 arasında fiyat değişmektedir / Takas seçeneği mevcuttur / İstanbul Üsküdar 'daki mağazamızdan teslim alabilirsiniz / İstanbul içi motorlu kurye hizmetimiz mevcuttur bölgeye göre 20-30 TL arası değişmekte kurye aracılığıyla nakit olarak teslim alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhPhone -- 18 Temmuz 2013; 12:29:12 >

• Yurtdisi urunu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott23

Yurtdisi urunu mu?

evet yurtdısıdır
  • Kayıtlımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

Kayıtlımı ?

Cihazlarımız pasaport kayıtsızdır ..
  • pasaport kayıtsız olunca hat takıp kullanabiliyomuyuz

telefonlar temizmi kutulumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haktanank

pasaport kayıtsız olunca hat takıp kullanabiliyomuyuz

telefonlar temizmi kutulumu?

hocam blackberryler kutulu aparatlı urunlerdır ve turkıye cıhazlarıdır garantılerı bıtmıstır aveada kurumsal fırmalar olarak calısanların cıhazlarıdır 1 tanesı satılmıstır 2 tane mevcuttur elımızde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkasında avea yazıyor... yurtiçi cihaz... pasaport kaydı sormanın bence bir anlamı yok... cihazlar kayıtlı işte...
  • Hat takıp kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figani*

Hat takıp kullanabiliyor muyuz?

Tabi ki cihazlar yurtiçi cihazıdır hat takıp kullanabileceğiniz şekildedirler kutuları falanda mevcuttur.
  • Adam her şeyi açıklamış sizde dalga geçer gibi madde madde açıkladığı soruları yorum olarak yazıyorsunuz! Bir şey söyleyince de kötü oluyorum! İlanı okuyun bi sonra yorum yapın! Satıcıyı da oyalamayın! Lütfen !

• quote:

Orijinalden alıntı: Yerme77

Adam her şeyi açıklamış sizde dalga geçer gibi madde madde açıkladığı soruları yorum olarak yazıyorsunuz! Bir şey söyleyince de kötü oluyorum! İlanı okuyun bi sonra yorum yapın! Satıcıyı da oyalamayın! Lütfen !

Tesekkurler

• Q10 Blackberry telefonlarda 1 hattın icinde 2 telefon numaraniz varsa sim1 ve sim 2 gibi

Telefon aramayı yaklasik 25 saniyede yapıyor zannediyorum hangi hattan yapacagini kestiremiyor. Yazılımsal bisi fakat duzeltilemedi. Basıma geldi hatları ayırmak zorunda kaldim.

Bilgilerinize
  • pm
  • pm attım usta bir bakabilirsen ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.