Şimdi Ara

Yağ Sökücüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yağ Sökücüler


    Makine yağları, endüstriden gündelik hayata kadar hemen hemen her alanda bizimle birlikte olan gerek elektronik gerekse mekanik makinelerin daha iyi ve daha uzun süreli çalışması için neredeyse yüzyıllardır özenle kullanılmaktadır. Eğer makinelerin yağı düzenli bir şekilde değişmezse, makinelerin aksaması, eskimesi ve bozulması içten bile değildir. Ancak bu kullandığımız (ister organik olsun isterse sentetik) yağlar zamanla eskidikçe ve kirlendikçe onları yağ sökücüler sayesinde sökmemiz, temizlememiz gerekmektedir. Aksi takdirde bu kirli yağlar makinelere yapışacak ve onları makine yağı kullanmadığımız halinden bile daha kötü hatta onarılamaz bir hale getirecektir. Yağ sökücüler biriken bu yağların içlerine işleyerek, yağın içeriğindeki hidrokarbonları parçalarına ayırırlar. Bu da o kirliliklerin o yüzeyden tamamen çıkmasını sağlar.

    Yağ sökücüler çeşit çeşittir. Boyalı yüzey yağ sökücü, makine yağ sökücü, metal yağ sökücü, tekstil yağ sökücü, zemin yağ sökücü, genel yağ sökücüler gibi birçok daha madde ekleyebiliriz buraya.

    1980’li yıllardan beri bu işte çalışan ve artık uzman ve profesyonel hale gelmiş olan Yalçın Ağaoğlu Group, kimya sektörünün bu önemli parçasında oldukça büyük bir önem arz etmektedir. Fabrikaları Bursa merkezli olup Türkiye genelinde 200’ü aşkın temsilcikleri bulunmakta ve müşterileri için çözüm ortaklığı kurmaktadır. Ayrıca sadece yağ sökücüler konusunda değil, konsantre asidik sökücüleri, konsantre dezenfektanlar, konsantre cilt temizleyicileri gibi kimya sektöründeki önem arz eden bir çok konuda da üretim yapmaktadır.

    yag-sokucu.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.