Şimdi Ara

HER ODADA İNTERNET HEMDE ELEKTRIK PRIZINDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev, Ofis bina networkü kurmak, bilgilerinizi, internetinizi, diğer cihazlarınızı paylaşmak sadece birkaç dakikanızı alacaktır. ADAPTÖRÜ varolan Hub yada Switch iniz bağlayarak varolan LAN ınızı genişletebilir, ADSL Modem(Router)inize bağlayarak interneti her odadan, kesintisiz ve hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Evlerde ve Ofislerde iletisim Network'ünüzü basit ve kolay bir şekilde, özel kablolama baş ağrısı olmadan varolan bina içi elektrik tesisatı üzerinden, kurmanızı sağlar. Bu inanılmaz ve şaşırtıcı cihazı odalardaki elektirik prizine takın ve 14, 85 Mbps varan hızla data transferine başlayın.

ÇOK KOLAY BAĞLANTI MÜKEMMEL TRANSFER HIZI HER ODADA İNTERNET,NETWORK AĞ SALONDA,ODADA,BANYODA,YATAK ODASINDA HER YERDE İNTERNET İSTERSENİZ BİNANIN GİRİŞİNDEN BAĞLAYARAK 10 KATLI BİNANIN HER KATINDA HER ODASINDA HER PRIZINDE INTERNETI VE AĞI PAYLAŞABİLİRSİNİZ BU ŞAŞIRTICI ÜRÜNÜ RESİMLERİYLE İNCELEYİN

BU ÜRÜNLER KUTULU OLUP BIR KUTU İÇİNDE İKİ ADET OLARAK SATILMAKTADIR ÜRÜNLER SIFIR OLUP FATURALI VE GARANTİLİDİR.TEST ETMEK İSTEYEN SATIŞ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YADA KENDI BINASINA DAIRESINE KURMAK ISTEYEN ARKADASLAR OFISE GELIP TEST EDEBILIRLER YERIMIZ UMRANIYE ISTANBULDADIR IRITIBAT ICIN

0216 481 58 56 -57
    0216 329 36 19 NO LU NUMARALARDAN ULASILABILIR

OSMAN CEYLAN MSN : osman_ceylan@hotmail.com
    HUSEYIN AYDINLI MSN : huseyinaydinli@hotmail.com

BU ÜRÜN ILK ETAPTA IKILI PAKETTE ALMAK GEREKMEKTEDİR. BİRİ ALICI BİRİ VERİCİ OLARAK KULLANILIYOR.DİĞER BİLGİSAYARLAR İÇİN TEKLİ PAKET YETERLİ OLMAKTADIR TEK İÇİN FİYAT 50 $ + KDV DİR.

IKILI PAKETIN FIYATI 100 $ + KDV DIR.

ayrıntılı resımlerı,kurulumları, bilgi için lutfen ekleyın yada ırtıbat tlf larından ulasabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.aydinli -- 29 Mayıs 2006; 13:01:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum kuralları gereği fiyat belirtmek zorunludur.
  • ayrıntılı resımlerı kurulumları veya fıyatı ıcın lutfen ekleyın yada ırtıbat tlf larından ulasabılırsınız

Arkadaşım iyi güzelde fiyat yok..ve marka ismi yok..YKSA COK MU GİZLİ
  • arkadaşlar fiyat orda belirtmeyi unutulmuş ama birazdan düzelticez fiyatı bir kutucan 2 adet çıkıyor kurulumu çok basit normal prize fiş takar gibi takıyorsunuz fiyatıda sadece

100 usd + kdv
  • halen piyasada surecom marka olan bir versiyonu var ancak yatıraln masrafa değmez wi-fi almak daha avantajlı..

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=NIC.SURE.6211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 29 Mayıs 2006; 13:03:18 >
  • arkadaşlar wi-fi almak tabiki çok daha iyi ama konumuna göre tabiki mesela bir köyde ferrari kullanmak nekadar elverişlidir...
    mesela 4-5 katlı bir binanız var burda access point kullanmanız gerekli buda bir extra maliyettir ama bu hem extra maliyet hemde çekmeme bağlantı kopma gibi bi derdi yok hem şöyle düşünün bir siteniz var ve binaya adsl verebiliyorsunuz bunu kaç acces point le yapabilirdiniz ve yapısal kablolamadaki masraf + kablonun görüntü çirkinliği var bunun yanında isterseniz banyoda isterseniz salonda heryerde kullanabilirsiniz.
  • data tensfer hızıyla ilgili
    daha fazla bilgi verirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar transfer hızı 14 mbps ancak suda varkı network agında 100 metrede bır swıhc koymak gerekır bundakı mesafe 300 metre daha avantajlı kendı ofısımde yaptıgım denemede 4 pc acık olmasına ragmen 26,5 kb ıle download yapıyor bılgınıze :)

• günümüzdeki en adi anakartlardaki ethernet bağlantıları bile 100mbit hızında çalışıyorken sizin söylediğiniz rakam(14mbit) komik kalmıyor mu?üstelik 128mbit wi-fi usb araçları bile 30++kdv civarına satılıyorken ben niye bu ürünü alayım?evet belki 100+ daha verip accespoint almam gerekir ama o bana 128mbit bağlantı hızı sağlar.128mbit ile 14mbit arasında çok fark var.bu dediğiniz 1gb ağ döşemek varken daha az para verip 10mbit ağ döşemeye benziyor.
  • arkadasım 1gbıt le baglanırken 1 gb olarak mı download yapıyorsun turkıy ebunu desteklıyormukı yıne yaptıgın 8/1 ayrıca 100 mbıtlık hub(swıch) ne kadar verı ıletımı saglıyorkı 100 metre bu 300 metre saglıyor ve ben hub kullanırken 20 ıle ındırıyor bunu kullanırken 25 le demekkı verı ıletımı daha hızlı ve ayrıca en buyuk avantajı bınanın gırısıne takarsan 2048 ınternet ıl etum bın arahat rahat kullanır ne kablo cırkınlıgı olur ne evın ıcınde kablolar ve her odada her prızde ınternet ve network olacak en buyuk avantajı bu ve bunların ayrıca 85 ve 200 mbps sıde var ama oldukca pahalı ve gereksız

• arkadaslar gecensene cikmisti bu urun BAYBILGISAYAR diye birilerinden biraz incelemistim ozaman ii bir urun bence almadim ama inceleme sonucu ii enazindan, birkac birsey yaziyorum umarim alacaklara faydali olur...

http://www.turkticaret.net/b/baybilgisayar/tr/catalog_product.php?product_id=16488

ELEKTRİK PRİZİNİZLE NETWORK KURUN

Wirelink 9630-ETH Ethernet Bridge ile evinizde yada ofisinizde, bilgisayarlarınız arasındaki data transferi için özel bir alt yapınız olmasına gerek kalmaz.
    Bina üzerinde var olan elektrik, telefon yada koaksiyel kablo tesisatı gibi ortamlar üzerinden 14 Mbps transfer hızında, 1000 mt ye varan veri transferi mümkün olmaktadır.

Verilerin iletimi sırasında güvenlik nedeni ile 56 bit DES şifrelemesi kullanılabilir.

AVANTAJLARI
    * İnternete çoklu erişim noktası
    * İnternet paylaşımı için optimum çözüm
    * Otomatik hata tespit ve düzeltme
    * Güvenli network 56 BIT DES
    STANDART UYUMLULUK
    *Windows 98Se,2000,ME,XP
    *IEEE 80 2,3
    PROTOKOL
    * TCP/IP
    ARABİRİM
    * RJ45 ( Ethernet Sinyali )
    * PL220 ( 220V Fiş )
    * PA30 ( Telefon Adaptörü )
    HIZ
    * 14 Mbps
    AGIRLIK
    * 136 Gr
    KABLO TİPİ
    * DIN&PIN , ETHERNET , USB

FİYATI 95 USD

* Adetli Alımlarınız ve Vadeniz için Müşteri Temsilcinizle Görüşün.
    * Kredi Kartı ve Mail Order ile Satışımız Vardır.

E-Mail: bay@baybilgisayar.com
    Müşteri Temsilcileri :
    Cenk cenk@baybilgisayar.com icq 203063830 msn cenk@baybilgisayar.com
    Yilmaz yilmaz@baybilgisayar.com icq 41785737 msn baybilgisayar@msn.com
    B@Y BİLGİSAYAR SANAYİ TİCARET LİMİTED
    Kuruluş 1999
    PERPA TİCARET MERKEZİ 8.KAT NO:803 SİSLİ
    Tel: (212) 222 57 40 Fax: (212) 222 86 58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCORPION07 -- 29 Mayıs 2006; 22:10:54 >

• peki bundan telekom para alıyo mu

yanlış mı anladım
  • yanlis anlamissin telekomLA TEK in bir anlasmasi yok
  • scorpıon07 arkadasın yazdıklarına nazaran hangı modelden bahsettıgını ogrenebılırmıyım eger aynı ozellıklerde ve aynı model urunse asla daha asagı veremezsın cunku anadolu yakası dagıtıcısı benım ve bu tıp bır urunun en kalıteslısı en ıyı verı aktarımı dayanıklılık bakımından en ıyısı bu baska bır yer veremez bu fıyata hem benım forumumda neden muhalefet oluyorsun bunuda anlamadım madem yazacaksın ozele yaz yada tanısmak ıstersen tanısırızda yerım yurdum bellı :) beklerım msn den de yazabılırsın

• bu arada yazmayı unuttum telekom yada tedas gıbı sırketlerle alakası yok arkadaslar tamamen yasalara uygundur ve tse,ce belgelerı mevcuttur 3 yıl bırebır degısım garantılıdır 365 gun 7/24 saat acık kalabılır 1.5w elektrık harcamaktadır ve bu değer bır ampule gore kayde bile alınmayacak bir değerdir ılgınıze tesekkur ederım...

• quote:

Orjinalden alıntı: PBS BİLİŞİM

scorpıon07 arkadasın yazdıklarına nazaran hangı modelden bahsettıgını ogrenebılırmıyım eger aynı ozellıklerde ve aynı model urunse asla daha asagı veremezsın cunku anadolu yakası dagıtıcısı benım ve bu tıp bır urunun en kalıteslısı en ıyı verı aktarımı dayanıklılık bakımından en ıyısı bu baska bır yer veremez bu fıyata hem benım forumumda neden muhalefet oluyorsun bunuda anlamadım madem yazacaksın ozele yaz yada tanısmak ıstersen tanısırızda yerım yurdum bellı :) beklerım msn den de yazabılırsın

Pardon hocam yanlis anladin veya anlasildim sanirim bir MUHALEFET filan yok BEN sadece arkadaslara ve size yardimci olmasi amacli bu aciklamayi koydum ayrica BUNUN TOPTANCISI SIZ VEYA BIRBASKASI onuda bilmem ben sadece NACIZANE inceleme yorumlarimi yazdim ve satan vatandasinda telefon numarasi internet sitesi orda yaziyor , saglicakla...

Tanisma olayina gelince tabiki tanisalim neden olmasin arkadaslik herzaman icindir!

• tanısalım tabıkı msn ım yazıyor ekle konusalım yalnız dıkkat etmedıgınbır konu var ordakı fıyat tek fıyat ıcın verılmısbenım kı ıkılı fıyatı 100 $ + kdv bunu belırtmek ısterım sana ve dıger arkadaslara

• tanısalım tabıkı msn ım yazıyor ekle konusalım yalnız dıkkat etmedıgınbır konu var ordakı fıyat tek fıyat ıcın verılmısbenım kı ıkılı fıyatı 100 $ + kdv bunu belırtmek ısterım sana ve dıger arkadaslara

• Kulananlardan memnun olanları duymuştum.

Bir süre bekleyip iyice yaygınlaşırsa düşünülebilir...
  • ewet herkez kullanmıyor cunku bılmıyorlar arkadaslar yaklasık 100 pc ıle kullanan fırma var ve hıc sorunsuz ınternette download da otomasyon programında ne bılım sorun ysamadılar su an hastane projesı var ve bıttıgınde sıze ıletıcem memnun olup olmadıgını :) tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.