Şimdi Ara

Windows Phone, Hindistan'da ikinciliğe yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Windows Phone, Hindistan'da ikinciliğe yükseldi


    Microsoft'un yeni akıllı telefon işletim sistemi Windows Phone, Nokia Lumia serisi akıllı telefonların büyük katkısıyla Hindistan'da en çok kullanılan 2.mobil işletim sistemi oldu.

    Pune, Hindistan'da süren Teched isimli konferansın katılımcılarından olan Microsoft yetkilileri, IDC'nin Asya / Pasifik bölgesindeki mobil telefon pazarının 2012 takvim yılının 4.çeyreği için yayınladığı verileri kaynak göstererek, Android'den sonra Hindistan'ın en çok kullanılan 2.mobil işletim sistemi olduklarını duyurdu.

    IDC'nin verilerine göre Hindistan'da 4Ç2012'de satılan akıllı telefonların sayısı, bir önceki çeyreğe göre, %38'lik artış göstererek 5.4 milyona yükselirken; aynı dönem içinde geleneksel telefon satışları ise %5 daraldı.

    Microsoft'un kısa sürede 2.liğe yükseldiği Hindistan'da, Lumia serisi ile Nokia'nın ve Blackberry 10 serisi ile Blackberry'nin ülkede tekrardan güç kazanıyor olması, şu anda lider durumda olan Android'in koltuğunu Microsoft'a bırakmak zorunda kalabileceğinin habercisi gibi görünüyor.









  • Bunun sebebi WP 8 in alt fiyat grubunda ki telefonlarının dahi stabil bir çalışma sunmasıdır... Maalesef android de düşük donanım sıkıntı oluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mansurmarsak

    Bunun sebebi WP 8 in alt fiyat grubunda ki telefonlarının dahi stabil bir çalışma sunmasıdır... Maalesef android de düşük donanım sıkıntı oluyor.


    Kesinlikle

  • Ayrıca o alt seviye telefonların bile kaliteli olması.Market olayını bir çözerlerse,Android fena kan kaybedecek.

  • Hindistan fiyatlarını bilmiyorum ama büyük ihtimal bu tablonun yaşanmasında Hindistan daki fiyat politikaları neden olmuştur. Türkiye fiyatları bence çokta makul değil. Adam market sıkıntısı olan Lumia 920 yerine gidip S3 alıyor. Türkiyede lumia lar, örneğin Lumia 920 999 tl civarına satılırsa benzer bir durum burada da yaşanır. Kısaca, fiyat herşeyi belirliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WindowsPhone 8 çok hafif bir yazılım olduğu için telefonu zorlamıyor.işlemci ve ram'e yüklenmelerine de gerek kalmıyor.buna rağmen bile 620de bulunan sistem fazlasıyla yeterli.Bu cihaz alt segment ürünlerin kralı tam f/p cihazı.

    Mağaza konusunda ben microsoftun en kısa sürede duruma dahil olacağını düşünüyorum.

  • Acikcasi eğer Windows Uygulama sorununu çözerse ve daha çok oyun sorunu çözülürse bir windows Phone telefonu alabilirim.. galaxy s3 te bazen telefon kasiyor.. Ayrıca samsung da android de yaptığı gibi hergün bir windows Phone telefonu çıkarmali o zaman daha fazla gelişir. Nokia ve Samsung bu işte lider olacaklar...

  • windows phonenun kaçınılmaz sonu :)

  • ANDROİD DÜŞÜK DONANIMDA BÜYÜK SIKINTI AMA WP8 BÖYLE DEĞİL 620 DE İLE HARİKA BEN LUMİA920 KULLANIYORUM PERFORMANS HARİKA VE EN BASİTİNDEN ANDORİD MARKET BANA OFİS UYGULAMASI KONUSUNDA HİÇ BİŞİ SUNAMAZKEN WP8 ORJİNAL OFİS SUNUYOR BUNU BİLE DOĞRU DÜZGÜN SUNAMAYAN ANDROİD 700000 TANE UYGULAMA OLMUŞ NEYİME ÜCRETSİZ KALİTELİ NAVİGASYON HARİTA SERVİSİ HARİKA NOKİA AYRICALIĞI ANDROİD ALICAM BİDE BUNLARI BULMAK İÇİN KIRK TAKLA ATICAM PARA HARCICACM OLDU CNM BEN ALMİM ANDROİD STALLİİĞİĞİNİ ÇABUK HALLDEMEZE DURAKLAMAYA GİRİCEK VE BÜYÜK ÜRETİCİLERDEN DE DİKKAT ETMİŞSENİZ FARKLI SESLER ÇIKMAYA BAŞLADI BİLE TİZEN FİREFOXOS ARTIK GOOGLE KENDİ TELEFONU İLE BAŞ BAŞA KALIRR

  • bende alacagim bir tane,

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.