NİHAYET BAŞARABİLDİM 3. DEFADA TEKRAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM BİRAZ MESAJ KİRLİLİĞİ OLDU BEN BECEREBİLENE KADAR DAHA GÜZEL RESİMLER ÇEKİP EN KISA ZAMANDA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
Kayıt parası ne kadar? Bu markanın memleketteki şansızlığı Nissan Türkiye,markayı hakkıyla temsil edemediler. Umarım bundan sonra iyi iş çıkartılar.
arkadaşlar infinity marka araçlar amerikan versiyonlar Türkiyedeki Nissan Avrupaya bağlı çalıştığından bu araçların Türkiyeye gelmesi söz konusu olamadı. Ancak büyük ihtimalle 2007 sonu gibi tüm İnfinity modelleri özel satış noktalarında olacak gibi bir durum var.. Umarım Türkiye yollarında daha fazlasını goruruz. Amerikada Nissan bir ayrıcalık.. İnfinity den nissan a atanan Muranoda bunu gorebilirsiniz. Ama herkesin bilmesi gereken bir şey var gibi. Nissan araçalrın dizaynlarını Reno yapmıyor, Reno motor seçeneklerinde destekçi. Hatta Türkiyede satılan Reno Master, Opel Vivaro, Trafic ve hatta kangonun Nissan fabrikasında yapıldığını ve Cogu ülkede Nissan logosu ile satıldığını da belirtmek isterim.
Açıkçası bu kadar detaylı bilgi beklemiyordum. İlginiz için teşekkür ederim. Arkası yarım açılan mandallı kapı kollu modelin üçüncü stop lambasının olması avantaj. Örneklerini bazen yollarda görüyorum. Ama nedense hep aklımda daha önce bahsettiğim bütün açılan sırt camlı model var. Hatta yükleme kapasitesi sırttan dolayı olumsuz etkileniyor ve bütün cam bir risk Ancak modeline resmen vuruldum. Şimdilik Türkiye’de uygulaması da gözüme hiç takılmadı. Fotoğrafı aşağıdaki gibidir:
**Elimdeki tek görsel malzemeyi daha önce 2. sayfada paylaşmıştım. Hatırlatmak için tekrar oldu. Lütfen kusura bakmayın,
Kafam iyiden iyiye karışmışken, son karar olarak ya üzerindeki kapağı daha kullanışlı hale getirip (kilit, tamirat vs... ile) gelecek yazı bekleyeceğim. Ya da bütün açılan üçgen sırtlı modeli temin etmeye çabalayacağım (tabi asıl önemli soru nerden?)
Keyifli forumlar,
Selam,
Artık bu kapaklar ve arka kapatmalar Türkiyede üretiliyor. Herhangi bir Nissan bayiinden temin edebilirsiniz. İsteyen arkadaşlar bana mail atarlarsa yardımcı olabilirm.
Bende yeni kayıt oldum arkadaşlar... Elimdeki her bilgiyi sizle paylaşmak isterim. mail adresim tuna-ergat@hotmail.com. Bende bir almera tekna sedan kullanıcısıyım. Bebek sahibi bir aile olarak arabamdan cok memnunum.. Sürüş teknikleri sayesinde ortalama şehir içi benzin tuketimini 1,5 lt motora gore iyi sayılabilecek olan 7,1 litre de tutmayı basardım. Şehirler arası yoldada Antalya ve istanbul arasında max 6,0 lt gordum ortalama süratim 110 - 130 km arasında oluyor.
Devriyi yüksek tutmadan bunu basarabiliyorum. Szilerinde baska oneriler var ise beklerim.
son kasa primeraların tutulmayışını anlamış değilim. ikinci elide çok düşük. ben bu aracı çok öneririm ankaradaki servis hizmeti olarak her ne kadar beğenmesende araç benim test ettiğim araçlar içinde o sınıfdaki en iyilerinden birirdir.
yanlız sanki dizaynda bir uçukluk söz konusu belkide halkımıza bu yüzde cazip gelmiyo olabilir.
selam,
aslında dizaynı aracın cok güzel ama sanırım sorun Türkiyede satılan motor seceneğinde.. aracın 2,0 lt CVT motor seçeneği inanılmaz bir performans sunuyor. 1,6 lt bu kasada biraz agır kalıyor gibi. 2,0 lt motorlu otomatik şansımanlı yeni primera super performans ve şehir içinde 9,5-11 lt yakıt tuketimi ile sorunsuz bir yol tutuşla duruyor ben denedim sizde bir bakın gorun.. araç 2,0 lt de harikalar yaratıyor.
Ve aydınlatma alanı eskisine kıyasla mükemmel daha önce kör kör araba sürüyormuşum almeralarda aydınlatma geceleri hızlı giderken biraz sorun yaratıyor özellikle yağmurda şimdi çok rahatım bu arada artık sis farlarımı açtığımda yandığını fark edemiyorum xenon öyle güzel aydınlatıyorki