NİHAYET BAŞARABİLDİM 3. DEFADA TEKRAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM BİRAZ MESAJ KİRLİLİĞİ OLDU BEN BECEREBİLENE KADAR DAHA GÜZEL RESİMLER ÇEKİP EN KISA ZAMANDA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
Kayıt parası ne kadar? Bu markanın memleketteki şansızlığı Nissan Türkiye,markayı hakkıyla temsil edemediler. Umarım bundan sonra iyi iş çıkartılar.
arkadaşlar infinity marka araçlar amerikan versiyonlar Türkiyedeki Nissan Avrupaya bağlı çalıştığından bu araçların Türkiyeye gelmesi söz konusu olamadı. Ancak büyük ihtimalle 2007 sonu gibi tüm İnfinity modelleri özel satış noktalarında olacak gibi bir durum var.. Umarım Türkiye yollarında daha fazlasını goruruz. Amerikada Nissan bir ayrıcalık.. İnfinity den nissan a atanan Muranoda bunu gorebilirsiniz. Ama herkesin bilmesi gereken bir şey var gibi. Nissan araçalrın dizaynlarını Reno yapmıyor, Reno motor seçeneklerinde destekçi. Hatta Türkiyede satılan Reno Master, Opel Vivaro, Trafic ve hatta kangonun Nissan fabrikasında yapıldığını ve Cogu ülkede Nissan logosu ile satıldığını da belirtmek isterim.
Açıkçası bu kadar detaylı bilgi beklemiyordum. İlginiz için teşekkür ederim. Arkası yarım açılan mandallı kapı kollu modelin üçüncü stop lambasının olması avantaj. Örneklerini bazen yollarda görüyorum. Ama nedense hep aklımda daha önce bahsettiğim bütün açılan sırt camlı model var. Hatta yükleme kapasitesi sırttan dolayı olumsuz etkileniyor ve bütün cam bir risk Ancak modeline resmen vuruldum. Şimdilik Türkiye’de uygulaması da gözüme hiç takılmadı. Fotoğrafı aşağıdaki gibidir:
**Elimdeki tek görsel malzemeyi daha önce 2. sayfada paylaşmıştım. Hatırlatmak için tekrar oldu. Lütfen kusura bakmayın,
Kafam iyiden iyiye karışmışken, son karar olarak ya üzerindeki kapağı daha kullanışlı hale getirip (kilit, tamirat vs... ile) gelecek yazı bekleyeceğim. Ya da bütün açılan üçgen sırtlı modeli temin etmeye çabalayacağım (tabi asıl önemli soru nerden?)
Keyifli forumlar,
Selam,
Artık bu kapaklar ve arka kapatmalar Türkiyede üretiliyor. Herhangi bir Nissan bayiinden temin edebilirsiniz. İsteyen arkadaşlar bana mail atarlarsa yardımcı olabilirm.
Bende yeni kayıt oldum arkadaşlar... Elimdeki her bilgiyi sizle paylaşmak isterim. mail adresim tuna-ergat@hotmail.com. Bende bir almera tekna sedan kullanıcısıyım. Bebek sahibi bir aile olarak arabamdan cok memnunum.. Sürüş teknikleri sayesinde ortalama şehir içi benzin tuketimini 1,5 lt motora gore iyi sayılabilecek olan 7,1 litre de tutmayı basardım. Şehirler arası yoldada Antalya ve istanbul arasında max 6,0 lt gordum ortalama süratim 110 - 130 km arasında oluyor.
Devriyi yüksek tutmadan bunu basarabiliyorum. Szilerinde baska oneriler var ise beklerim.
son kasa primeraların tutulmayışını anlamış değilim. ikinci elide çok düşük. ben bu aracı çok öneririm ankaradaki servis hizmeti olarak her ne kadar beğenmesende araç benim test ettiğim araçlar içinde o sınıfdaki en iyilerinden birirdir.
yanlız sanki dizaynda bir uçukluk söz konusu belkide halkımıza bu yüzde cazip gelmiyo olabilir.
selam,
aslında dizaynı aracın cok güzel ama sanırım sorun Türkiyede satılan motor seceneğinde.. aracın 2,0 lt CVT motor seçeneği inanılmaz bir performans sunuyor. 1,6 lt bu kasada biraz agır kalıyor gibi. 2,0 lt motorlu otomatik şansımanlı yeni primera super performans ve şehir içinde 9,5-11 lt yakıt tuketimi ile sorunsuz bir yol tutuşla duruyor ben denedim sizde bir bakın gorun.. araç 2,0 lt de harikalar yaratıyor.
Ve aydınlatma alanı eskisine kıyasla mükemmel daha önce kör kör araba sürüyormuşum almeralarda aydınlatma geceleri hızlı giderken biraz sorun yaratıyor özellikle yağmurda şimdi çok rahatım bu arada artık sis farlarımı açtığımda yandığını fark edemiyorum xenon öyle güzel aydınlatıyorki
Gerçekten Hoş bir model, Paylaşımın çok güzel. Sanırım ingiltere veya ingiltere sömürgesinde'ki bir ülkede satılıyor. Nissan'ın her modeli güzel fakat bu modeli Türkiye Şartlarına uygun olduğunu düşünmüyorum, Nazik bir araç izlenimi bıraktı bende. Dün bütün gece forumda her yazılanı teker teker okudum hepsi birleşince nekadar sorunsuz araçlar ürettiğini görebilirsiniz Nissanların. Asla vazgeçemediğim dodge'den Nissan Navara sayesinde vazgeçtim. Navara'yı Dikkatli incelerseniz Pathfinder modelinin mekanik kısmının Navaraya Uygulandığını görebilirsiniz. 4x4 Bir Arazi Aracından beklediğiniz herşeyi bir Navaradan alabilirsiniz, Kasa kapağı ile bir bagaja sahip oluyorsunuz Güçlü özellikleri ile sizi yolda bırakmamaya ant içmiş bir taşıt. Alışık olduğumuz Nissan Çizgilerini taşıyor fakat yan profilden bakıldığında hiç alışık olmadığımız çizgilerle karşılaşıyoruz tabi bunlar göze çok hoş görünüyor. Nissan Navara Türkiyede Pick-Up Kültüründe Esaslı bir değişim yaptı, Güçle beraber konforu harmanladı ve önümüze sundu. Dodgenin Ram modelinde (benzinli) 8200 CC' lik dev moturun yaptığı işi navaranın 2,500 cc lik motoru(dizel) başarabiliyor. Aynı Performansı peklememiz çok saçma olur ama, Yakıt/Performans'da Navaranın birinci geleceği kesin
(Nissan'ın 2008'den sonra çıkaracağını düşündüğüm pick-up'ı)
Orta sınıf fiyatlarından/Düşük performans almaktan bıkmış insanların seçtiği bir markadır nissan. Biraz daha para vereyimde daha kaliteli olsun lafını sıkça duymaktayım. Primera,Almera,Micra ve nice nissan modelleri Pahalı değiller. Aksina Fiyat/Performans incelediğiniz taktirde çok ucuz olduklarını göreceksiniz. 4X4 Bir Ram Konforuna sahip navaranın En yüksek modeli 74,000 YTL dir. Size karşılaştırma sunmak istiyorum
Araç : 2004 DODGE Ram 2500 Cummins Diesel Motor Hacmi : 5900 CC Motor Gücü : 305 HP Yakıt Tipi : Dizel Fiyat : 75,000$
Araç : 2007 NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T Motor Hacmi : 2500 CC Motor Gücü : 174 HP Yakıt Tipi : Dizel Fiyat : 74,000 YTL
Konfor Arasındaki farklar nelerdir sizce?
Bu Dodge Ram
Bu Nissan Navara
Sevgili dostlarım sizlere merhaba demek ve şirin klübünüze dahil olmak istiyorum. Umarım sadece internette kalmaz ve Nissan için bir gün belirleriz. Sandiegoya ve Manager79 isimli arkadaşa Açıklayıcı bilgilerinden dolayı teşekkür ederim, Nissan daha iyi bir yeri hakediyor Türkiyede. Üstelik bizim gibi asyadan geldi (Kan çekme olasılığı) Bir Ziyafetle Mesajımı bitiriyorum, Sorularınız benim için Teşekkür olacaktır. İşte size Gerçek bir Ziyafet;
hayırlı olsun allah kazasız belasız yol nasib etsin orası ankara annissan değil mi ?
Selam Arkadaşlar DH grubu olarak burada bulunmaktan memnunum ama yeni açılan http://www.benimaraba.com sitesine hepinizi bekiyorum burada oldugu gibi o sitede de sorular ve cevaplarını bulabileceginiz bir cok konu vardır tesekkur ederim hepinize
Avrupa pazarı için Almera’nın yerine geçecek modelin prototipi İngiltere ve Almaya’da yol testlerinde
** Aslında Japonya’da Tiida ve A.B.D’de Versa olarak bu aracın lansmanı yapılmış. Avrupalı tüketiciler için ne tür farkların olacağını merak ediyorum. Almera isminin kullanılıp kullanılmayacağı konusu bile kesinlik kazanmamış.
-->Nissan Versa<--
-->Nissan Tiida<--
-->Modifiyeli Nissan IMPUL TIIDA<--
**içerik Japonca olduğundan teknik verilerini aktaramadım
arkadaşlar herkeze yeniden merhaba! arızalanan bilgisayarım yüzünden 1 hafta kadar forumdan uzak kaldım kusuruma bakmayın evet resimler ankara an nisssanda çekildi
Önümüzdeki Ay nasipse Navara'yı Erzuruma giderken test etme fırsatı bulacağım. Bu yolculuğa çıkmadan önce havanın birazdaha sertleşmesini bekliyorum. Yolculuk sırasında yanıma alacağım Dijital Fotoğraf makinası ve bol miktarda Flash belleğe kaydedip bu yolculuğumu ölümsüzleştirmek istiyorum. Umarım herkez bu zevki birgün yaşar. Kar Lastikleri konusunda bilgisi olan arkadaşlardan veya kullanan arkadaşların bu lastikler konusundaki bilgileri ve deneyimlerini paylaşmaları beni sevindirecektir. Şimdiden ilgi ve alakalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Selam ben de bu aralar araba almayı düşünüyorum. Ve araştırmalarım sonucu note da seçeneklerim arasında. Ve şu an bir kampaya var. Sizde yeni bir note kullanıcısı olarak sizden araba hakkında görüş almak istedim. Beğenmediğiniz yöneleri var mı varsa neler. Yalıtımı konforu nasıl? Yakıt tüketimi ne durumda fabrika verileri tutturuluyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden iyi yolculuklar. Havalar sertleştikçe bizler için güzel test koşulları oluşuyor. İzlenimlerinizi ve yol fotoğraflarını bekliyoruz. Ben şu sıralar, maalesef sadece İzmir-İstanbul arasında gidip gelebiliyorum.
Bir de yeni bir hastalık gelişti. Micra gibi otomobilleri görünce yolda özellikle daha dikkatli davranarak sıkıştıran olmasın diye yol vermeye-araçları kollamaya çabalıyorum. Özellikle yoğun trafikte, duyarsızca bu otomobillerin üzerine süren arazi araçları ve SUV’leri engellemek için doğal bir refleks gelişti herhalde.
Kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayan kış koşullarında daha dikkatli, duyarlı ve saygılı sürücüler görmek temennisiyle,
Bugün yağmur altında, araç çamura bulanmadan önce çektiğim iki kare fotoğraf:
Merhaba 18 Eylülde 2007 Almera Tekna sedan aldım ama daha 1000 km bile yapamadan bazı kendini bilmez gözü dönmüş milli sermaye düşmanları arabamın sol tarafını komple çizdiler. Ne zevk alırlan bu işten anlamış değilim.
Geçen ay eşime 2007 micra aldım. Showroomdaki Navara cok kafamı karıstırdı. Şu an 2006 model Freelander kullanmaktayım. Navara ile takas etmeyi dusunuyorum. Test surusunden sonra kafamda bir tek soru kaldı. Araçın içerisindeyken duydugum motor sesi. Motorunun Pathfinder la aynı oldugunu biliyorum. Ama aranızda Navara nın biraz gurultulu oldugunu dusunen var mı diye merak ettim. Bu arada aracı alırsam aksesuar konusunda istanbul da beni yonlendireceginiz bir yer var mı?
Merhaba 18 Eylülde 2007 Almera Tekna sedan aldım ama daha 1000 km bile yapamadan bazı kendini bilmez gözü dönmüş milli sermaye düşmanları arabamın sol tarafını komple çizdiler. Ne zevk alırlan bu işten anlamış değilim.
al benden de o kadar ferrarin olsa ne olur kardeşim anasını ağlattıkdan sonra
Gerçekten Fotoğraflar çok hoştu. İzmir-İstanbul arası yolculuk yaptığınızı belirtmiştiniz, Size bazı tavsiyelerde bulunmak isterim;
Gelibolu Yarım adasına geçmeden evvel, Lapseki adında küçük bir kasabada Mola vermeniz gerekmekte. Malum Arabalı vapur için beklemektesiniz. Menekşe adında bir Sabahçı Kahvesi bulacaksınız, Gün doğuşunu seyrederken çay içmenin keyfi insana ayrı bir haz vermekte. Lütfen arabalı vapurda size parfüm satmaya çalışanlardan parfüm almayınız çok düşük kalite olmakta. Hata yapıp almıştım, 1-2 dakika içerisinde tüm kokusunu yitirmişti. Tekirdağda Köfte yemenizi (acı sosuyla) şiddetle tavsiye ediyorum, Gelirken Çanakkaleden Peynir Tatlısı alabilirsiniz. Benim Favorim Fırınlanmış Peynir helvasıdır. Geliboluda çok daha pahalıya satılmakta bu yöresel tatlı Çok fazla uzun kalmayın bağlayabilir, Kışları sert ve soğuk geçer çanakkalede. Elektrik kesintileride huzursuzluk yapar. Türkiyede birçok yeri gezmiş birisi olarak sorularınıza içtenlikle yanıt vermeye çalışacağım. Birgün Uludağa Çıkarsanız şayet 1km'de bir çeşme bulacaksınız yaklaşık olarak. Her Çeşmeden Biraz doldurun su kabınıza yukarı çıkana kadar Çeşmelerin hepsinden su koyduğunuz kabınızdan o suyu için, Belki efsane gerçekleşir değilmi Eğer elinizde imkan varsa şayet, Ülkemizin her karış Toprağına basınız. Ülkemizde, Çok Çeşitli kültürler var. Bu kültürleri tanımanızı tavsiye ederim, her yörenin kendine has güzellikleri mevcut. Konuyu biraz şaşırttıysam gerçekten çok özürdilerim paylaşmak istedim.
Sarigul arkadasim, Bazı kendini bilmeyen insanlar bunları yapmaktan zevk almaktadırlar. Çok değer verdiğiniz araçlarınıza lütfen belki koruma sağlar mahiyetinde Branda alınız. En azından azda olsa faydasını göreceğinizden eminim. Umarım başınıza gelen bu tatsız olay yüzünden sevdiğiniz aracınızdan soğumanıza neden olmaz. Nissan Kullanmak bir Ayrıcalıktır.
Marikan arkadasim, Bende bir Navara kullanicisiyim. Motor konusuna gelince, Herhangi bir şikayetim yok benim Gayet memnunum. Tüketim/Performans Fiyat/Performans ve düşük vergisi nedeniyle Freelanderdan daha üstün olduğunu söylemek pekde zor değil. Bu benim şahsi düşüncelerimdir, Konfor konusunda Navara birçok yönden çok geniş kapsamlı bir model. Doğru yolda olduğunuzu belirtmek isterim.
Sandiego arkadasim, Araciniza gozunuz gibi baktiginizi farkettim. Kasa kapağı konusunda biraz moraliniz bozuktu önceki konu başlıklarında. Neye karar verdiğinizi merak ettim, Üçgen kapak konusunda? Umarım çok sağlıklı bir karar verirsiniz. Size tavsiyem üçgen kapak konusundadır, Hem Görünümünü daha güven veren bir hale sokuyor hemde kullanım alanı konusunda oldukça iyi. Göze batan bir araç fakat çok çabuk zarar görebiliyor bu yüzden Garajınız varsa aracınızı daha iyi koruyabilirsiniz Lütfen branda konusunda sizde bir atılım gerçekleştirin. Yazılarınızın devamını heyecan ile bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Videolarda çekebilirim belki ozaman daha hoş olur.Hem aracı merak eden arkadaşlar daha yakından izleme olanağı bulmuş olabilirler.
nissan note soran arkadaşım kusura bakma yeni cevap verebiliyorum. note dan çok memnunum. daha önce birçok araba kullanmama rağmen bu kdr beğendiğim birtanesi olmadı. notedan önce 2006 model 206 ım vardı başıma gelmeyen kalmadı neyse kurtuldum arabaya gelince çok seri bi araba. benimki 1,6 tekna. donanımı süper bence teknolojik açıdan hiçbir eksiği yok. yol tutuşu gayet güzel. arabanın süspansiyonları darbe emişi mükemmel. yerden yüksek bi araba olduğu için türkiyenin güzel yolları için biçilmiş kaftan. içi inanılmaz derecede geniş. okdr memnunuzki arabadan ailede bundan başka 4 araba olmasına rağmen sadece note a biniyoruz. çekişi gayet güzel 5 kişi+ klima açık haldeyken bile hiç zorlanmadan rampaları adeta keçi gibi çıkıyor. ayrıca direksiyonu çok hafif gerek park ederken gerek de günlük kullanımda çok rahat ediyorum. şu an benim arabam 1350 kmde( bu cuma 1 ay dolmuş olacak). birkaç farklı benzinle deneme yaptım. ilk defa 95 oktan doldurdum depoyu(206 dan kalma alışkanlık) klima açık şehir içi 100km de 8,4 lt benzin yaktı. ardından opet 97 oktan aldım (halen onu kullanıyorum) arabanın çekişi ztn süperdi iyice arttı. şu anki yakıt tüketimi şehir içinde klima açık halde 100 km de 7,0 lt benzin yakıyor bence bu güzel bi değer eminim uzun yolda bu 5,5 lt civarına düşer ayrıca motorda triger kayışı kullanılmaması , uzun aralıklı ve ucuz bakım satış sonrasında da sahibini üzmüyor araba almayı düşünen herkeze nissan note u (1,6) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gözünüz kapalı alabilirsiniz o kdr güzel ve sorunsuz tabiki zevkler ve de renkler tartışılmaz! bir deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim
Detaylı mola yerleriyle yolculuk resmen gözümde canlandı. İpuçları için teşekkür ederim. Genelde Bursa üzerinden gitsem de yazınız sonrası mutlaka Çanakkale yolunu kullanmaya dikkat edeceğim. Ayrıca belirttiğiniz hat üzerinden İzmir’e giderken Ayvalık ve Eski Foça benim için özel yerler. Sizin yol videosu yayınlama fırsatınız olursa, çalışmanız kulüp başlığımızda bir ilk olacak. Lütfen bizi habersiz bırakmayın.
Kasa kapağı konusunda da manager79 beyfendiyle fikir alışverişinde bulunmuştuk. Kendisinin çok faydası oldu. En son bir önceki sayfada yer alan, bütün açılan ve köşeli hatları kısmen daha yontulmuş bir model için karar almıştım. Hatta servisle anlaşıldı; ama, ithal parçanın geliş tarihi Kasım-Aralık gibi gözüküyor. Beklemedeyim. Hatta hatırlattığınız iyi oldu; servise parçanın geliş tarihinin netleşip netleşmediğinin teyidini alayım. manager79, sizin bu konuda bir bilginiz var mı acaba? Bizim emektar kapağa mevcut durumda 6 büyük, 2 küçük valiz sığdırabiliyorum (en son testte)...
@manager79
Servise yeni uğramış biri olarak ilettiğiniz haberle derin bir offf çektim. Aracını bakıma sokacaklar için fırsat. Sağolun.
@marikan
Eşinizin aracı hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız sürüşler. Navara’nın turbo sesi beni mest ediyor. Daha önceleri Durango’nun homurtusunu duymak bile çok hoşuma gidiyordu. Bu yüzden açıkçası sorunuza objektif bir cevap veremeyeceğim. Aksesuar konusunda, kendi aracıma İstanbul’da hep servis hizmet verdi. Ancak İzmir Karabağlar-Havalimanı yolunda gözüme takılan bazı aksesuarcılar oldu. Yeni bir seyahatte oraya da uğramayı düşünüyorum.
Bende sizinle aynı tarihde bu kapakdan sipariş geçtim, şimdi kontrol ettim henüz stoklara girişi yok..
Saygılar
Evet, beklemeye devam ediyoruz. Teşekkürler
10 Kasım 2006 tarihli arabam.com'dan kış indirimleri ve kampanyalarla ilgili haber aşağıdadır:
Fuarda indirimler 6 bin YTL'yi aştı Fuarla birlikte neredeyse kampanya düzenleme yarışına giren otomotiv firmaları, 1000 YTL'den başlayıp 6 bin 300 YTL'ye varan indirimler yapıyor.
"Bu yıl 11'incisi düzenlenen ve 3 Kasım'da kapılarını ziyaretçilere açan Auto Show 2006'da uygun fiyatla otomobil sahibi olmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuluyor. Fuarla birlikte neredeyse kampanya düzenleme yarışına giren otomotiv firmaları, 1000 YTL'den başlayıp 6 bin 300 YTL'ye varan indirimler yapıyor.
Ayrıca, özel kredi faizi ve vade seçenekleriyle tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışan firmalar arasında Auto Show'da çekilişle otomobil dağıtanlar bile bulunuyor. Büyük bir çoğunlu 3-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Auto Show süresince geçerli olan kampanyalar sayesinde otomotiv firmaları, 2006 yılının son aylarında satışlarını artırmayı amaçlıyor. İşte yeni modeller kadar fuarda ilgi çeken kampanyalar:"
NISSAN: Otomobil sahibi olmak isteyenlere en büyük avantajı sunan markaların başında ise Japon Nissan geliyor. Nissan, Note modelinde 6 bin 300 YTL, Micra modelinde 6 bin YTL, Almera modelinde 5 bin YTL ve Primera modelinde 3 bin YTL'ye varan indirimler uyguluyor. Kampanya kapsamında Micra 20 bin 890 YTL, Note 25 bin 990 YTL, Almera 25 bin 750 YTL ve Primera 37 bin 990 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu önemli indirimlerin 30 Kasım tarihine kadar 2007 model araçlar için geçerli oluduğu belirtiliyor.
PEUGEOT: En fazla indirim sunan markalardan biri olan Peugeot, fuar süresince geçerli olan kampanyasıyla 4 bin YTL'yi bulan avantajlar sunuyor. 12 Kasım tarihine kadar Peugeot yetkili satıcılarını ziyaret edenler, 107 modelinde 1000 YTL, 206 modelinde 2 bin YTL, 207 modelinde 2 bin YTL, 307 modelinde 3 bin YTL ve 407 modelinde 4 bin YTL'lik fuara özel indirimlerden yararlanabiliyorlar. Ayrıca, fuarla birlikte Türkiye pazarına sunulan Peugeot'un B segmentindeki ilk sedan modeli 206 Sedan da 2 bin YTl'lik özel indirimle 24 bin 600 YTL'den Türk tüketicisinin beğenisine sunuluyor.
KIA: Güney Koreli otomobil markası Kia'da 12 Kasım 2006 tarihine kadar Cerato, Rio ve Picanto modellerinde 4 bin YTL'lik indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında Cerato 1.6 CRDi 115 beygir 31 bin 750 YTL, Rio 1.4 GLS HB 97 beygir 22 bin 880 YTL ve Picanto 1.1 GLS 65 beygir 18 bin 720 YTL'den satın alınabiliyor.
RENAULT: Renault kasım ayı boyunca 2 bin YTL'lik indirim fırsatı sunuyor. Kasım ayı boyunca Türkiye’deki herhangi bir Renault yetkili satıcısından otomobil alan herkes, Auto Show'daki Renault standından temin edilecek 2 bin YTL değerinde indirim çekinden faydalanabilecek. Ayrıca, fuardaki Renault standını ziyaret edip form dolduranlar, çekilişle bir adet Renault Clio III kazanma şansını yakalayacaklar.
BMW VE MINI: BMW ve Mini modellerinde indirimler yapılmasının yanı sıra çok uygun ödeme koşulları sunuluyor. Mini modellerinin fiyatları peşin 22 bin Euro'dan başlıyor. Böylece yaklaşık 5 bin Euro'luk avantajla Mini One fiyatına Mini Cooper satın alabilmek mümkün oluyor. Ayrıca, balon ödeme sistemiyle 11 bin Euro'su peşin 23 ayda 88 Euro'ya Mini sahibi olunabiliyor. BMW'nin 2.0 litrenin altındaki motorlara sahip versiyonları için de benzer bir ödeme sistemi bulunuyor. Örneğin, BMW 116i modeli ayda 116 Euro'ya satın alınabiliyor.
MITSUBISHI: Auto Show fuarıyla kampanya düzenleyen bir başka marka da Mitsubishi. Japon otomobil üreticisi, 12 Kasım 2006 tarihine kadar küçük sınıftaki temsilcisi Colt modelinde 5 bin 100 YTL'lik avantaj sunuyor. Mitsubishi Colt 1.3 Invite MT modeli 24 bin 900 YTL'den satın alınabiliyor.
FORD: Ford'un düzenlediği kampanyada ise 3 bin 800 YTL'ye varan indirimlerin yanı sıra 10 bin YTL'ye kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. 60 aya kadar vade imkanı bulunan krediler vergi dahil araç fiyatının tamamı için kullanılabiliyor.
FIAT: Fiat'ın başarılı modeli ve ilk 10 ayda 8 bin adetlik satış rakamını aşan Grande Punto da fuar süresince kampanya uygulanan modeller arasında yer alıyor. 12 Kasım tarihine kadar Fiat bayilerinde 2 bin 500 YTL indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca Fiat'ın Auto Show'daki standından yapılan alımlarda ise yüzde 1.65'lik faiz oranı ve 36 aya varan özel kredi imkanlarından yararlanma imkanı sunuluyor.
OPEL: Fuarın kapanacağı 12 Kasım 2006 tarihine kadar Opel bayisini ziyaret edenler, sunulan tüm indirimlere ek olarak 1000 YTL'lik Auto Show özel indiriminden de yararlanma fırsatını yakalıyorlar.
TOYOTA: Japon üretici Toyota ise Türkiye'de ürettiği Corolla Sedan modelinde 4 Aralık tarihine kadar Kasım ayı fiyatları üzerinden yüzde 10 oranında indirim uyguluyor.
CHEVROLET: General Motors bünyesindeki Chevrolet ise 5 bin 500 YTL'ye varan takas indirimi uyguluyor.
VOLKSWAGEN: Doğuş Otomotiv, 2007 model Volkswagen binek araçlar için geçerli olan kampanya süresince tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatlarına yüzde 1.39’dan başlayan cazip kredi oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Ayrıca, Volkswagen, Porsche, Audi ve Seat markalarından birine sahip olan ve aracını Doğuş Otomotiv Yetkili satıcılarından alanlar Auto Show fuarıyla birlikte VW New Beetle kazanma fırsatı yakalıyorlar. Bu fırsattan yararlanmak için 8 Aralık 2006 tarihine kadar ’www.dogusotomotiv.com.tr’ internet adresine girip, Müşteri Bilgi Formu'nun doldurulması yeterli oluyor.
Şu sıralar sıfır araç almayı düşünenlerin bilgilerine sunulur
Ben de potansiyel Nissan müşterisiyim. 1.4 Nissan Note için araştırma yapıyorum, bu arada sizleri buldum. Paylaşımlar için teşekkür ediyorum.
Selamlar
irf@n şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. noteu sana tavsiye ederim bende kullanıyorum ve önceki msjlarımı okuduysan arabadan inanılmaz derecede memnunum yanlız 1,4 motoru hakkında pek bir bilgim yok ne yazıkki. şu anki fiyatları pek bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam ve arada çok bi fiyat farkı yoksa 1,6 alırdım. çünkü araba büyük ve oturaklı kısmende ağır bence 1,4 ün yakıt tüketimi 1,6 a göre fazla olur ayrıca performans açısından yeterli olmayabilir. yinede karar senin test sürüşü yapmanı tavsiye ederim. note sahibi olmak isteyen ya da note hakkında bilgi almak isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim
Merhabalar; 1-2 arkadaşa pm 'den msj attım ama forumdaki kişilere sormak daha mantıklı geri dönüş daha fazla olabilir. 99 primera otm. vites almak istiyorum. arabalar yaklaşık 100.000km yapmış durumda. Nedir bu primeradaki + ve - ler? kullananlar varsa detaylı yorum yaparlarsa sevinirim. Bakarsınız yakında ben de nissan üyesi olurum
Arkadaşlar Merhabalar ... Biraz kaybolmak durumunda kaldım...
Uzun zamandır sıkı bir şekilde takibe aldığım almak için çok çabalamama rağmen ekonomik nedenler olsun gerek başka nedenlerden bu güne sarkan hayalimi gerçekleştirip Yeni Primera aldım. (Sıfır) 1.6 CC aldım ... Arabalardan anlayan hatta 4 ayda 5 araba değiştirmiş biri olarak 1.600 cc motorun bu araçta yeterince performans sağladığını çok net bir şekilde savunabilirim... Boyutlarına rağmen şehir içi kullanımı çok rahat yoğun trafikte her türlü manevrayı yapmanıza rahatlıkla izin veriyor , Bildiğiniz gibi 1,5 aydır Nissan Note ye biniyordum 3 gündürde primera kullanıyorum İnanın Primeranın şehir içinden note den geri kalır tarafı yok ...
Bu arabada hayran olduğum diğer noktalar başta yol tutuşu gerçekten yola çok sağlam basıyor hatta bence sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip... İkinci olarak ferah iç mekanı , Arabayı sürerken içerisinde kendinizi o kadar özgür ve güvende hissediyorsunuz ki tarifi edilemez bir rahatlık... Artı olarak konsulundaki size uzay mekiği kullanıyor hissi veren göstergeler tafikteki en havalı aracı sürüyor hissi veriyor :) Herşey elinizin altında ve hiç zorlanmadan yorulmadan her fonksyona ulaşabiliyorsunuz... Kocaman bir ekran ve herşey orda ...
Bence Yeni Nissan Primera Şuan ki araçlar içerisinde sınıfında tercih edilebilicek yegane araçtır. Hatta tartışmasız... Bunu her platformda her türlü tartışabilirim... Bir kere Nissan kalitesi :)
Nissan Markası hakkında ileri geri yorum yapanların Nissan kullandıklarından şüpheliyim yada Nissan araçları konusunda bazı memnuniyetsizliklerini dile getirenlerin kullandıkları sınıfta diğer marka araçların sorunlarından haberleri olduklarını düşünmüyorum... Primerayla birlikte 3. Nissan aracımı alıyorum ve elle tutulur fabrikasyon en ufak bir sorun yaşamadım çevremdede nissan kullanıcılarından tek şikayet duymadım. Herkez piyasayı bir kenera bırakırsa şunu çok iyi bilir... Kalite = Nissan -
1.4 Tekna Nissan Note ' ye 1.5 ay bindim. 1.5 ayda 6.000 Km yol yaptım... Hemen hemen her yol ve hava koşulundada sürdüm... Bu motor seçeneği şehir içinde oldukça tatminklar manevra kabiliyeti çok iyi. Sürüşü çok keyifli arabayı sen değilde araba seni kendi kendini sürüyor gibi :) Şehir dışı yolculuklarda ise arabanın gücünü zorlamadığın sürece bir problem yok... Adana dan Kayseyiye kadar gittim. Adana niğde nevşehir kayseri çok eylenceli ve sorunsuz bir gezintiydi... Yakıt tasarrufu ise dizellere taş çıkarır cinsten. Donanımına gelirsek bence olmasa olmazlar mevcut. Araç hemen hemen bütün ihtayacına cevap veriyor...
İçi dışardan görüldüğünden çok geniş ve ferah. Bagaj hacmide bence o sınıfta bir araca göre çok iyi...
Benim şahsi kanaatim Nissan Note sınıfının en iyi arabası gerek donanımı gerek boyutları gerek görüntüsü gerekse iç hacmi ile ...
Bütün bunlara rağmen sana tek bir önerim olacak 1.6 al kafan tamamen rahat etsin
1.4 Visia hem yakıt hem de alış fiyatı itibariyle ekonomik olacaktır. O nedenle tercih edebilirim. 25.500 YTL'ye veren bayiler var. Ağırlığının sorun olacağını sanmam, bende 1.2 Skoda Fabia vardı, 64 beygir ile 1030 kg kasada sorun yaşamadım. ABS ve yolcu hava yastığı olmadığı için geçen hafta sattım. 1092 kg'lık Note, 88 beygir gücü ile sorun çıkarmayacaktır. 12yıl paslanmazlık garantisi olması da çok iyi!
1.4 Note sahiplerinin motor ve yol gürültüsü hakkındaki fikirlerini sormak isterim!
Micra dizel, Bakım malzemeleri..
Yeni Primera arka fren balataları..
Micra yan dikiz aynaları.. arka aks bilyaları..
Note bakım malzemeleri.. ( Megane ile aynı motoru kullanır)
Saygılar
Dün Gülan Oto'daydım, bana söylenen, Renault motorunun sadece Micra dizelde olduğu, diğer modellerde, Note dahil, Nissan'ın kendi motorunun kullanıldığı.
Micranın dizel ve benzinli motorları, ayrıca Note de kullanılan motorlar Renault tabanlıdır..
Bunda da garip bir durum yok aslında, sonuçda 2 Firma ortak..
Nasılki Nissan avrupada Master, Trafik ve Kangoo modellerini, İnterstar, Primamaster ve Primaster adı altında sadece bir arma değişikliği ile satabiliyorsa, Nissanda da motorlarının olması doğaldır.
selam, navara kullanan arkadaşlar araçların yakıt tüketimini ve yıllık mtv miktarını söyleyebilirlermi (4x2 4x4 ) teşekkürler
*Navara için bildiğim kadarıyla son zamlardan sonra yıllık vergiler aşağıdaki gibidir:
4x2 modelleri için 658 ytl 4x4 modeller için 2013 ytl
**Kendi aracım için genelde BP Ultimate ile depoyu doldururum. Başlarda yol bilgisayarı 750 km yol gideceğini gösterirken, 10.000 km sonrasında 826 km gibi değerlerle karşılaşır oldum. Bugün ibre kırmızı çizgi öncesi son dilimdeyken (~174 km yol yapabileceğini gösterirken), 100 ytl.lik mazot aldım. Eve vardığımda araç park konumundaykense en son bilgisayarda 755 km gibi bir veri vardı (neredeyse tam dolu depo ve dur-kalkı yoğun İstanbul-şehiriçi trafiğine göre hesaplanmış bir yolculuk sonrası).
Nissan araçlar hakkındaki, Yedek Parça ve Aksesuar Fiyat sorularınıza, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Saygılarımla
Nissan'ların 2. elinin zayıf olmasına en büyük sebep olarak yedek parça fiyatları ve servis ücretlerinin fazlalığı gösteriliyor. Bu gerçekten böyle midir, yoksa abartılıyor mu? Eğer biliyorsan piyasada 2.eli iyi olan örneğin toyota'nın yedek paça fiyatı ile mukayese yapabilir misin?
teşekkürler Sandiego, babamlara düşünüyoruz, toprak yolda kullanacak ve araziye girmeyeceği için 4x2 yeterli olacak (4x4 ile arada 1400 ytl mtv farkı var) ayrıca konforlu ve arka koltuklarının geniş olması olmasını istiyoruz, sizlerin bu konuda başka araçları denediğinizi varsayarak alternatif pikap önerileriniz olabilirmi? teşekkürler.
Selam arkadaşlar.28.10.2006 günü Almeramla Sele maruz Kaldım.aracım daha 2780 km.deydi.30 metre yaklaşık 75 cm.suyun içinden geçtim,su kapı camlarından 4 cm.aşağıdaydı ve ilerledikçe ön kaputtan ön cama kadar geliyordu, aracım hiç bir şekilde stop etmedi ve beni o yağmurda yolda bırakmadı.Almera gemi gibi araç yani.Eve gelip kasko şirketini aradım olayı anlattım ve beni hemen en yakın servis Ş.Urfa Erik Plazaya yönlendirdiler.Orada gerçekten benimle ve aracımla mükemmel ilgilendiler.selden dolayı 1 yıl sonra oluşabilecek bir sorun için sorun çıkarabilecek her şeyi değiştirdiler klima komprosorü dağil.arcımı dün teslim ettiler.Gerçekten çok güzel bakım ve temizlik yapmışlar.Hepsine TEŞEKKÜRLER.
Selam arkadaşlar.28.10.2006 günü Almeramla Sele maruz Kaldım.aracım daha 2780 km.deydi.30 metre yaklaşık 75 cm.suyun içinden geçtim,su kapı camlarından 4 cm.aşağıdaydı ve ilerledikçe ön kaputtan ön cama kadar geliyordu, aracım hiç bir şekilde stop etmedi ve beni o yağmurda yolda bırakmadı.Almera gemi gibi araç yani.Eve gelip kasko şirketini aradım olayı anlattım ve beni hemen en yakın servis Ş.Urfa Erik Plazaya yönlendirdiler.Orada gerçekten benimle ve aracımla mükemmel ilgilendiler.selden dolayı 1 yıl sonra oluşabilecek bir sorun için sorun çıkarabilecek her şeyi değiştirdiler klima komprosorü dağil.arcımı dün teslim ettiler.Gerçekten çok güzel bakım ve temizlik yapmışlar.Hepsine TEŞEKKÜRLER.
Büyük geçmiş olsun İlker Bey,
Aracınız sizi yolda bırakmamış ve belki Allah korusun daha zor durumlardan kurtarmış. Acaba fotoğrafları olaydan sonra mı çektiniz? Hiç canınızı sıkmayın çünkü görsellerden Nissanınız tertemiz-ışıl ışıl duruyor. Servis hizmetinden memnun kaldığınızı da belirtmişsiniz zaten. Uzun yıllar aracınıza sorunsuz-kazasız, belasız zevkle binmeniz temennisiyle,
**Fotoğraf paylaşan üyelerimize ayrıca teşekkürler. Araçlarımızı ilk giriş sayfasında, üye listesinin hemen altında toplamaya çabalıyorum. Katılımın giderek artması sevindirici
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandiego -- 19 Kasım 2006; 2:32:58 >
Çekebildiğim fotoğraflardan sergilenen modeller aşağıdaki gibidir
-->Fuar Alanı<--
-->Nissan Micra C+C<--
-->Nissan Primera<--
-->Nissan Almera<--
-->Nissan Note<--
-->Nissan Pathfinder<--
-->Nissan X-Trail<--
-->Nissan Patrol<--
-->Nissan Murano<--
-->Nissan 350Z<--
-->Nissan Qashqai<--
**Nissan Qashqai’yle ilgili düşük kalite de olsa video çekimi yapma fırsatım oldu. Lütfen video dosyasını indirirken aradaki * işaretini kaldırıp, ilgili linkten free kısmına tıklayınız. Video codec sorunu yaşarsanız VLC player’ı tavsiye ederim. Sorunsuz dosyayı açması gerekir.
Fuarla ilgili, özellikle hybrid araçlarla ilgili başka malzemeleri diğer başlıklarda paylaşmaya devam ederim. Toyota ve Honda bence fuara Nissan’dan daha iyi hazırlanmışlar ve hybrid motorlarını anlatan detaylı, bilgilendirici maketleri incelemek epey vaktimi aldı.