yedek parça fiyatı konusunda elimdeki veriyi paylaşayım. mesela arka fren balataları 2 çifti yaklaşık 90 ytl (takma işçiliği hariç). bu malzemenin fiyatı yabancı bir sitede 55$ civarindaydı. servisler orjinal malzeme kullanıyorlar bu yüzden alternetif fiyat öğrenmek zor sanırım.. tekrar selamlar.
Aç herkese, açabildiğin kadar sineni; ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.. delikanlılık adam yaralamak değil,yaraları sarmaktır TEK TÜRKİYE
Büyük ihtimal değişir. astrası olan bir arkadaş yetkili serviste 550 ytl hesap çıkarılan bir bakımı (değişen malzeme yetkili servisteki ile aynı olmak şartıyla) yaklaşık 200 ytl daha ucuza özel serviste yaptırdığını söylemişti. Sanırım bu diğer markalar için de geçerlidir.
Merhaba , ben de aranıza yeni katıldım.2001 Model Primera Comfort (P11) araç sahibiyim.Aracımdan genellikle memnun olmakla birlikte ,sağ arkadan gelen pıt pıt şeklinde ses benim aracımda da vardı.Servise götürdüm ve brket burçlarının aşındığını ve değişmesi gerektiğini,bunun nissan araçlarda kronik bir sorun olduğunu söylediler.Maliyetinin de yaklaşık 100 YTL olduğu belirtildi.
yeni katılımcılarımıza selamlar... alise maliyeti o kadar çok değilmiş üzülme değiştir gitsin.. çünkü bu arabalar (bendekide P11) çok iyi gidiyorlar.. onlara iyi bakalım.... selamlar.
Teşekkür ederim Ernis hoşbulduk.Benim üzüldüğüm nokta 100 YTL değil ,bu kronik sorun tekrarlaması.Ayrıca sana soracağım bir şey var,ben hiç ölçemedim,araçta benzin tüketimi ortalamalarına baktın mı hiç?Bu arada arabamdan çok memnunum
alise, şu an'a kadar öyle bir burç sorunum olmadı.bence soruna kronik deselerde bir etkiden kaynaklandığı kesin. mesele o etkiyi en aza indirebilmek. yoksa kendiliğinden bozulacak değiller ya. bence yol şartları çok etkili, takır tukur gidiyoruz. benzin tüketimi konusunda bir ölçme yapmadım daha doğrusu gerek duymadım. şehirler arası normal hızda bir depo ile 700km rahat diyebilirim.
Arkadaşlar merhaba,bende almera almayı düşünüyorum.Bu aracın görünümü duruşu çok güzel.Sizlerden ricam bu model hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaşmanız.ben 2000-2004 arası almayı planlıyorum.Acaba işçilik kalitesi nasıldır?çekişi,yol tutuşu,konforu,güvenliği,yakıt tüketimi ve hepsinden önemlisi servis-y.parça desteği nasıldır?Bu konudaki bilgilerinizi bekliyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Herkese selamlar....
Yeni üyelerimiz hoşgeldiniz. Listede bir yanlışlık varsa; ister PM atarak, ister başlıkta yazarak beni haberdar edebilirsiniz. Yazın düşük yoğunlukta da olsa paylaşımlar devam ediyor
Navara’ya Ziebart Avcılar İstasyonunda Diamond Gloss uygulaması yapıtırdıktan sonra yine sadece cep telefonuyla çekebildiğim fotoğrafları:
** Düzgün bir dijital fotoğraf makinası taşıma alışkanlığını bir türlü edinemedim. İstasyona giderken de makinayı her zamanki gibi unuttum. Dolayısıyla fotoğraf kalitesi pek tatmin edici değil. ** 6 aydır araç garajında olmasına rağmen kılcal çizikler, siyah boya üzerinde kendini belli ediyordu. Ancak, kısa bir inceleme sonrası Diamond Gloss uygulamasının yapılabileceği kararı verildi --Fiyat: 190 $--. ** Fotoğrafları bilgisayara aktarırken Kulüp imzası ile birlikte bir zamanların popüler konusu Donanımhaber Otomobil Bölümüne ait logo çalışmalarından crepassio’unkini eklemeyi denedim. Özellikle, hazırladığı bu güzel turuncu logo için kendisine teşekkür etmek isterim. Umarım DH Otomobil Bölümünde paylaşılan logolardan biri (veya birkaçı) forumda genel kabul görebilir.