Almera resmi için teşekkürler. Bir de ekstra külfet getirmezse siz aracı alalı 1.5 – 2 ay kadar oluyor. Belli bir yol tecrübeniz olmuştur. Note’da Türkiye pazarında Nissan’ın en yeni modeli olsa gerek (yanlışım varsa düzeltin). Sürüş izlenimlerinizi tekrar paylaşabilir misiniz? Yakıt tüketimi daha önce belirttiğiniz değerlerde mi? Ayrıca ilk servis hizmetini aldınız mı?
**Almera kullanan üyelerimiz, sizlerin araçlarınızdan memnuniyet dereceniz nedir? Nissan bayilerinden ve/veya servislerinden yeterli derecede iyi hizmet aldığınızı düşünüyor musunuz? Ben, mesela kasayı bagaj olarak kullanabilmek için resimde gördüğünüz şekilde kapatırken spor görünümlü üçgen camlı kapakların fotoğrafları da yeni yeni nette dolaşmaya başlamıştı. Bayi bu modelin yakında geleceğini söylemişti. Hatta kasa kapağının sol üst kısmı bazen açılıyordu. Yurtdışına çıkış yapmaya yakın onarılırken en son yeni tasarım üçgen kapakla ücretsiz değiştirelim diye teklifte bulundular. Hatta biz sizi haberdar ederiz ve bir tanıdığınız serviste kapağı değiştirir dediler. Sonuç, beklendiği gibi halen arayan soran olmadı. Belki ufak ve bayiyle ilgili özel bir durum. Ancak ilk dakika ilgisizliği benim içinde ilk eksi not. Dönünce durum ne olacak bakalım. GARIBALDI siz de Nissan markasını Türkiye distribütörünün hakkıyla temsil edemediğini düşünüyordunuz. Servis ve bayiylerle ilgili bir sorununuz oldu mu? En önemlisi üyelerimiz tekrar araç alacakları zaman distribütör/bayi unsurunu bir kenara koyarsak Nissan marka araç tercih ederler mi?
Özel not: İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz, hizmetinden memnun kaldığınız Nissan yetkili servisi/plazası var mı?
@adilfrom
Pick-up’ınızın Sorento’yla ilgili bir başlıkta beraber resimlerini görmüştüm. Aracınız Country, Skystar, RALLY RAID, SKYSTAR SSS donanımlarından hangisine sahip? Model yılıyla birlikte bu aracınız için kulübümüze üye olmayı düşünüyor musunuz? Adınızı isterseniz listeye ekleyebilirim. Fotoğraf paylaşımı için sağolun,
Bu aracı aldığımdan beri önemli bir sorunum olmadı.Öncelikle motorundan ve şanzımanından çok memnunum. Motor gücü yeterli vites geçişleri hiç hissedilmiyor.Sürüş keyfi mükemmel. Ancak 1 defa servise gitmek zorunda kaldım.O da araçtaki bir montaj hatasıydı.Sürücü camını birdefa açtım ve açık kaldı.Mekanizma sıkışmış.Derhal Parça değiştirildi. Tercih ettiğim servis Görkem otomotivdi.Herkese de tavsiye ederim.Evime 5 dk. mesafede kuzey otomotiv olmasına rağmen oradaki ilgisizliğin tersine Görkem otomotivden güleryüzle ayrılıyorum. Note daha piyasaya çıkalı zaten 2 ay oldu o yüzden her yeni model gibi onun da kusurları olacaktır.Arada bir arka amortisörlerden bozuk yollarda ses duyuyorum ama çok önemsemedim çünkü diğer araçlarla karşılaştırınca çok sorunsuz bir araca sahibim.Zaten araçlar piyasaya çıktıktan sonra bile geliştirme süreci devam ediyor.Belki şikayet üzerine revizonlu parça getirebilirler ileride. Aldıktan sonra üzüldüğüm bir nokta ise ben aracı aldıktan 2 hafta sonra yeni honda civic in piyasaya çıkması.Fiyatının 43 milyar olacağı söylenirken 33 milyardan piyasaya girdi.Note la neredeyse aynı fiyat olunca arada kalabilirdim.Bugün civic i inceledim gerçekten güzel olmuş ama şehir içi kullanımn için pek iyi değil çünkü görüş alanı çok kısıtlı.Son kararım en güzeli benim arabam Bu forumda note için başlıkta araç için çok tipsiz falan diyenleri gördüm.Sevindim çünkü ortalıkta çok görülmeyen bir araca sahip olmak istiyordum zaten.Onlar almasın daha iyi. Biraz dağınık bir anlatım oldu kusura bakmayın.İş yerinde sık sık bölündüğü için ancak bukadar oluyor Araçla ilgili her türlü sorunuzu elimden geldiğince cevaplamaya hazırım.
Yakıt tüketimini yazmayı unutmuşum.Şu anda şehir içinde 8.5 -9 lt/100km Şehir dışında klima açıkken 100km de 6.6 litre yaktım.tahminimce klima kapalıyken 5.5 -6 litre olabilir. Araç utanmasa dizellerle yarışacak ekonomide
Servis aldığım tüm bayilerden şikayetçi oldum yazdım cevaplar geldi ama sonuç alıcı müşteri memnuniyetine yönelik eylemler gelmedi! Benim şikayetlerim şahsi takıntılarım veya lüzumsuz şeyler değildi. Tesbit ettiğim veya ortaya çıkan sorunlara teknik açıdan değilde "bunda ne var olur böyle şeyler" tarzıyla yaklaştılar. Bir seferinde araca 4 lt yağ koymaya kalktılar üstelik bunun doğru olduğunda ısrar ettiler.(kapasite filtresiz 2,5 lt,filtreli 2,7 lt) Aralarında arabaların kullanım kitapçığını okuyana ratlamadım. Allahtan arabalar sağlam ve mekanikleri harika ki bu servislere rağmen yollarda mesele çıkarmadan ilerliyorlar. İnsaflı olmak gerekirse diğer araç servisleride pek farklı değil çünkü bu sektördeki insan kaynağı ortak havuzdan besleniyor,nereye gitsen karşına çıkıyorlar. Nissan Türkiye'ye gelince gerçekten son 5-6 yılda bu kadar atalet içinde bir firma görmedim duymadım.3-4 bin araba satarız işimize bakarız havasıyla adeta devlet dairesi gibi iş gördüler,aksine şahit olan var mı? Bence en büyük sıkıntı ikinci el olayı,marka tercihinde olumsuz yönde katkısı oluyor. Peki arabayı alırken bunları hesap ettin mi? diye sorarsan evet,arabayı sırf farklı olmak herkesin aldığı arabadan farklı araba almak için tercih ettim.Yoksa donanımlı S40,focus 2.0,donanımlı golf veya bora vb. araçlarda alabilirdim. Muradıma erdim mi? evet erdim,sürünün dışına çıktım. Herkesin okuduğu gazete-kitabı okumam,herkesin gittiği yere gitmem,herkesin seyrettiğini seyretmem,herkesin giydiğini giymem,herkesin eğlendiği yerde eğlenmem,herkesin bindiği arabaya binmem...o kadar.
hocam benim pickup 2003 olmakla beraber yeni kasadır, skystar donanımlı olan aracım km de 0.21 ytl mazot harcar, şu an idealimde navara war , fakat yeni sorento aldığım için ve yakında evlenecek olmam nedeniyle geçici bir süre ertledim
Öncelikle araç ve servis konusunda görüşlerini paylaşan üyelerimize teşekkür ederim
@adilfrom Kulübümüzde hayırlı bir haberi paylaşmışsınız. Size ve eşinize mutluluklar. İnşallah Navara aldığınız zaman fikir alışverişinde bulunabiliriz.
@gpeksoz O zaman ben de Avcılar Görkem Oto’dayım bundan sonra. Belki serviste tanışma fırsatımız olur. Araç Şubattan beri garajda yattığı için hem ufak tefek aksesuarlar için (üst barlar vs... gibi) hem de yazın dağ tepe çıkacağı için Türkiye’ye dönünce ilk işim servise götürmek olacak. Bir de Avcılar Ziebart istasyonundan çok memnunum. Tüm araçlarım mutlaka orayı ziyaret etmiştir.
@GARIBALDI Yetişmiş insan gücü ve servislerin durumuyla ilgili tespitiniz aklıma bir anımı getirdi. Mazda’dan sonra üniversite 1. sınıfta Hyundai kullandım bir süreliğine. Araçla çok yol yapıyordum ve arkadaşlarımı taksi gibi taşıyordum. Servisle arası iyi bir arabaydı. Birgün her zaman gittiğim Hyundai Beylikdüzü servisinde konusunda çok bilgili yeni bir usta garantiden bazı parçaları değiştirdi. Sonra sonra sohbet etme fırsatımız olduğunda VW gibi bir markanın servisinde önceleri çalıştığını öğrendim. Aradan bir ay bile geçmeden 2003 sonu Honda Civic HB i aldığım zaman yaşadığım yere yakın ve yeni Honda Marmara ya gittim. Tam ilk servis kaydını açtırmak için arabadan inerken Hyundai’deki ustam karşımda Honda servis şefi olarak duruyor. Sonra servis ünitesinin içinde ‘bak kimlerle tanıştıracağım seni’ dedi. Hyundai’deki tüm bizim ekip orda. Özel ilgi ve alaka hoş sohbetler... Çok memnundum. Yani futbol transferi gibi servisler arası insan sirkülasyonu herhalde yoğun bir sektör. Şimdi aynı ekibi keşke Nissan’da görsem. Bakalım kısmet…
Ama yazdıklarınızdan çıkan sonuç hizmet aldığınız Nissan servisleri tipik Türkiye ortalaması.
@yosunkaya Eğlenceli bir yarışma ve kimse kimseyi kırmıyor. Bence sırf forumda hoş vakit geçirmek ve yazılanları takip etmek için katılabilirsiniz... Ancak bildiğiniz gibi yarışma her türlü 4 tekerlekli-motorlu araca açık ve belirli kriter yok. Şimdiden ilginç bir çeşitlilik söz konusu. Hal böyle olunca ben alysentr'ın Ford’undan yana tercihimi kullanacağımı yarışma başlığında açıkladım. Diğer 10 fotoğrafdaki araca göre gözüme daha temiz ve alımlı gözüktü. Ayrıca, evet itiraf ediyorum birazda daha önceki muhabbetimiz ve hemşehrilik faktörü etkili oldu (burda kulüp sırrımız olsun, aramızda kalsın).
Kulüp olarak bir sizin aracın detaylı fotoğrafları var. Zaten kendi segmentinde 200SX’in konumu belli. Sadece ben rengimi çok önceden belirttiğim için bu yarışma oylaması için özel affınızı istiyorum. Katılmaya karar verirseniz içerik zenginliği açısından CNR Fuar alanının yakınında, iş merkezlerinin önündeki fotoğraf gibi vurucu bir arka fonlu resimler kullanabilirsiniz (sanıyorum iki fotoğraf sınırı var). Tam posterlik bir görüntü olur. Keşke vakit bulabilirseniz Ataköy sahil yolu gibi bir yerde tam güneş batmaya yakın şöyle dergilik bir fotoğraf çekebilseniz. Yine de her koşulda ve her ortamda arabanız kendisini gösteriyor. Daha önce cep telefonunuzla çektiğiniz resimlerde çok hoş ve yarışmaya uygun.
Şimdiden başarılar, Keyifli forumlar
Ek Bilgi:
-->Nissan GT-R Proto Concept<--
- Rsportscars’ın haberine göre modelin 2007 kışında piyasaya çıkması planlanıyor. Proje en son Tokyo Otomobil Fuarında sergilenmişti. Wikipedia’da da modelin %80-90 konseptin çizgilerini yansıtıcağı belirtilmiş (oldukça yüksek bir oran olması sevindirici) - PGC10 (1969)’le başlayan ve R34 (1999)’la devam eden performans aracı olarak GT-R serisinin devamı niteliğinde - GT-R’ın önemli sembollerinden yuvarlak arka farları korumaları güzel bir ayrıntı olmuş
**Daha fazla teknik bilgi bulabilirsem paylaşmaya devam ederim.
Görkem otomotivde özellikle servis şefi çok iyi.Ustaların tam bilgisi olmayan konularda internetten nissanın servis kataloglarına girip teknik verileri çıkarıp aracın başında bizzat ustalara yol gösteriyor.(usatalar ingilizce bilseler yapar mı bilmem ama tercüme edip yol göstermek zorunda kalıyor belki de )Ama Şu ana kadar ne infiniti ile ne de yeni nissan note ile ilgili hiçbir olumsuz tecrübe yaşamadık. İnfiniti zaten türkiyede hiçbir servisin çok tanıdığı bir araç değilken baştansavmak yerine ilgilenmeleri insanı mutlu ediyor.İnşallah serviste sorunlarla değil de periyodik bakımlarda karşılaşırız.Ama bence biraz kalabalıklaştıktan sonra bir nissan buluşması yapıp karşılaşmak çok keyifli olabilir