Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <--

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Diğer Markalar >> Cevap: --> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serhatunlu

24 Mayıs 2008; 12:34:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar 2008 primera tekna kullanıyorum. navigasyonunu aktif hale getirmenin bir yolu varmı bilen varsa çok sevinirim..

breath
goro1982

24 Mayıs 2008; 17:46:54 

üye kısmına benide yazarsanız sevinirim 91 model nissan sunny Exsaloon Fıstıkyeşili
Arkadaşlar nissan sunny 91 [ B13 ] model aracın Debriyaj teli koptu ve genel olrak nerdeyse tüm servisleri aradım hiç birinde yok nerden temin edebileceğimi bilen varrsa yardım ederse sevinirim. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 24 Mayıs 2008; 17:45:47 >

KODAK V1253
Geçmişin tehlikesi esir olmaktı, geleceğinki ise robot olmak. intel P D950+2GB kingston
nidus3

24 Mayıs 2008; 20:05:45 

Merhaba,
2004 Nissan Almera Sdn Tekna 1,5 aldım.
Nissanlı üye listesini güncellerseniz memnun olurum.

elburnz

25 Mayıs 2008; 17:25:04 

Arkadaşlar Araba almak üzere otopazarına gittim ve Nissan Primera 1,6 gördüm 2003 model pazarlıkla 20.500'e indi sizce primera nasıldır, internette araştırdım 2005 2006 modellerini buldum tabi fiyatı değişiyor, sormak istediğim:

1. Primera yakıt durumu nasıldır, şehir içi km ve şehir dışı ne kadar yakar...
2. Yedek parçası pahalı mı?
3. Satmak istediğimde hemen satabilir miyim ve ne kadar zarar ederim...

Arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız sevinirim bende Nıssan Kulübüne girmek istiyorum :) SAYGILARIMLA...

sktem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Mayıs 2008; 18:31:16 

Bendede 2001 nissan micra var mavi.

[Gigabyte 965P Ds3][INTEL 6420@3200]+[Big Typhoon]+[Ocz Plantium ddr800]
[250GB SATA Seagate 16C]+[Skystar 2.6d]
[Sapphire 1950XT]+[Nec DVDRW]+[Nec DVD-RW 3540A]
[Silverstone 500 watt siyah]+[AOPEN H600 B13]+[Zoom X5V]
[Philips Dobly Surround]+[Logitech Wireless Mouse]+[SONY LCD]
chat-in

26 Mayıs 2008; 0:25:40 

quote:

Orjinalden alıntı: elburnz

Arkadaşlar Araba almak üzere otopazarına gittim ve Nissan Primera 1,6 gördüm 2003 model pazarlıkla 20.500'e indi sizce primera nasıldır, internette araştırdım 2005 2006 modellerini buldum tabi fiyatı değişiyor, sormak istediğim:

1. Primera yakıt durumu nasıldır, şehir içi km ve şehir dışı ne kadar yakar...
2. Yedek parçası pahalı mı?
3. Satmak istediğimde hemen satabilir miyim ve ne kadar zarar ederim...

Arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız sevinirim bende Nıssan Kulübüne girmek istiyorum :) SAYGILARIMLA...

1- Şehiriçi 100 km de 8,5-9 lt, şehirlerarası 6,5-7 lt
2- Diğerleri kadar pahalı
3- Belki hemen satamazsın ama 2.elde yapılacak zarar diğerlerinde neyse nissan'da da odur.

Önemli olan aracı beğenmen. Sordukların ayrıntı. İçine sindiyse al ama ısınamadıysan vazgeç. Yakıt durumu, parça fiyatı 3 aşağı 5 yukarı aynı sınıf araçlarda birbirine yakındır.

SHIFT_to one
2001 Nissan Primera Comfort

sandiego

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 23:11:44 

Uzunca aradan sonra herkese yeniden merhaba,

Bugün aracımı 50.000 km bakımı için servise götürdüm. “Yaz Bakım Kampanyası” başlamış. Orjinal bakım parçaları %20, işçilik ise %30 indirimli. 2006 model Navara SE içinse, 184,27 YTL gibi bence uygun bir bedel ödedim. 25 nokta kontrol raporu ve bolca şeker de hediyesiydi.

Navara’da ilk 50.000 km, periyodik bakımlar dışında sorunsuz geçti. Sadece bakımlar sırasında, garantiden, servisin farketmesiyle turbo değişimini ve ekstradan malum Euro-Ncap’le çıkan tatsız süprizle airbaglerin yazılım güncellemesini yaptırttım. Üçgen Kabinse beklentilerimin üzerinde bir performansla görevini yerine getiriyor. Eski full-box’la daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi çok sorun yaşamıştım. Ek olaraksa, sonunda (uzunca gel-gitler yaşamıştım) Amerika’dan gelen Pioneer Avic D3 double-din navigasyon özellikli cihazın montajına sıra geldi. Tele-Atlas’ın data DVD’lerini kullanan bu cihaz için elimde Kuzey Amerika ve Doğu-Batı Avrupa haritaları mevcut. Yanlız şimdilik navigasyon özelliğini kullanmam söz konusu değil. Yeni güncellemelerin takibindeyim ve Doğu Avrupa haritalarına Türkiye eklentisi için kaynak tarıyorum. Tüm bunların yanında I-Pod bağlantı kablosuyla 80 gb lık müzik arşivi ve pod castleri izleme şansı başlı başına benim için bir çekim noktası. WMA, AAC, Divx gibi çoklu format desteği, aracın konsol rengine göre cihazı ayarlayabilmeniz ve PAC SWI-PS adaptörünü almamla da orijinal direksiyon kumandasını kullanabilecek olmam avantajları. Kalifornia’da aracın Amerikalı kardeşi Nissan Frontier’e montajının yapılmış halini görmüştüm ve bence konsolda gayet şık duruyordu. Şimdilik işlem tamamlandığında görselleri Kulüp başlığında paylaşmak umuduyla,

Ayrıca üye listemize, geçmiş sayfaları da tarıyarak, 33 kişiyi ekledim. Kulübümüze hoşgeldiniz. Ancak karahisar, cell-im, GARIBALDI ve yosunkaya gibi üyelerimiz Nissan araçlarıyla vedalaşmışlar galiba. İzinleri olursa, tecrübeleri ve eski araçlarıyla üye listemizdeki yerlerinde kalmalarını arzularım. Bakalım zaman içinde bizlerin marka tercihleri ne yönde olacak. Kendilerine yeni araçlarıyla keyifli, kazasız-belasız sürüşler.

İyi Forumlar,

@karahisar
Primera ile ilgili mailinizi, buraya kayıt ettirdiğim elektronik posta hesabımı tamamen unuttuğumdan daha yeni okuma fırsatım oldu. Cevap yazamadığım için size karşı ciddi anlamda mahçup oldum. Aracınızı satmışsınız ve belki yeni Nissan alacaksınız ve ben daha yeni farkettim. Tekrar kusura bakmayın. En kısa sürede yeni modelle (marka ne olursa olsun) sizi tekrar aramızda görmek isteriz. Ben uzunca bir süre yokken forumu boş bırakmayan birkaç kişiden biriydiniz. Teşekkürler

SHIFT_to one
2006 Siyah Navara SE 5A/T
Agent_WD40

27 Mayıs 2008; 0:32:12 

Beni de ekleyin :) .
1. 2004 Nissan Almera Tekna - Tekno Gri Hatchback
2. 2006 Nissan Micra 1.4 Otomatik full - Metalik Kırmızı.

Almera 38000 km de, Micra 47000 km de Almera genel olarak şimdiye kadar üzmedi sağolsun ama Micra da baya sorun yaşadık. Direksiyon simidinin derisi soyuldu sağolsunlar garantiden değişti, elektrik sistemi ile ilgili sorunlar ve ön konsolun birleşim yerinde hafif kalkma var. Ama genel olarak kullanımı keyifli 1.4 ve otomatik olmasına rağmen seri atak ve 7 lt şehiriçi tüketimi ile hoş bir araç. Almera ise bana özel mi bilmem (biraz devirli kullanırım) yakıt canavarı sanırsam 9,8 lt den aşağıya düşmedi ortalama tüketim. Almera da büyük sorunlar yaşamadım 2 adet aklıma takılan ve beni üzen sorunu oldu; Airbag 4 kere arızalandıktan sonra değiştirildi aracın garantisi bittikten 1 ay sonra yine arızalandı henüz servise göstermedim. Farları aldıktan 5-6 ay sonra göstermemeye başladı ha bugün ha yarın dedik kaldı garanti bitiminden sonra söylediğimde Almera ların bazılarında rastlandığı ve Nissan ın iyileştirme yaptığı söylendi ve ücretsiz olarak yenileri ile değiştirildi. İstanbul Sportur dan aldım servislerini de orada yaptırıyorum ve gayet memnunum.

Şimdilik bu kadar en kısa zamanda resimlerini eklerim.

Geldim, gördüm, yendim.
nokta2023

27 Mayıs 2008; 23:45:07 

Xtrail i tavsiye ederim. Sınıfının en iyisidir. Şimdiye kadar kullandığım 4X4 ler içinde en iyisi. daha önce toyota 4runner, grand cherokee ve terrano kullanmıştım uzun süre. xtrail tam bir SUV.

sktem

4 Haziran 2008; 23:00:33 

@Agent micra otomatik 7 lt mi yakıyor gerçekten şehiriçi?imkansız gibi geliyor bana...

[Gigabyte 965P Ds3][INTEL 6420@3200]+[Big Typhoon]+[Ocz Plantium ddr800]
[250GB SATA Seagate 16C]+[Skystar 2.6d]
[Sapphire 1950XT]+[Nec DVDRW]+[Nec DVD-RW 3540A]
[Silverstone 500 watt siyah]+[AOPEN H600 B13]+[Zoom X5V]
[Philips Dobly Surround]+[Logitech Wireless Mouse]+[SONY LCD]
b|@ckc|oud

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 15:17:17 

nissan infiniti Q30 150.000 km yapmış.. sizce nasıldır bu araç.. benzini çok yakar mı .. nissan nasıl bir markadır.. babam almış da bn daha görmedim aracı bi bilgi sahibi olmak istedim.... HAYIRLI GÜNLER