Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Tab 2 serisini Android 4.2.2 sürümüne güncellemeyi planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Kısa süre önce akıllı telefonlar ile ilgili güncelleme listeleri internete sızan Samsung'un iddialara göre tablet modelleri için de hummalı çalışmaları devam ediyor.




    Samsung, Galaxy Tab 2 serisini Android 4.1.2 sürümüne güncelledikten sonra, Android 4.2.2 güncellemesini de vererek defteri kapatmak istiyor. Bu modellerin işlemcisi TI OMAP 4430 olduğu için herhangi bir problem yaşanmıyor. İlk nesil Galaxy Tab modelleri için de Samsung aynı planlara sahip ve Tegra 2 işlemcisi üzerinde Jelly Bean testleri ile meşgul.




    Ancak firmanın Exynos işlemcilerdeki sıkıntı nedeniyle Galaxy Tab 7.7 ve Galaxy Tab 7 Plus modellerinin Jelly Bean güncellemesini ertelediği gündeme gelmişti. Samsung bu sıkıntıyı da aşmış durumda ve modellerin test süreci yeniden başladı.




    Tüm tablet modellerinin Jelly Bean güncelleme takviminin Eylül 2013 itibariyle sona ermesi bekleniyor. Hatta firmanın Android 4.1.2 güncellemesini es geçerek doğrudan 4.2.2 güncellemesi verebileceği de konuşuluyor. Samsung'un 4.2.2 kriteri ise çift çekirdekli işlemci olarak belirlenmiş durumda. İşlemci güncellemeyi kaldırdığı sürece bir sıkıntı görünmüyor. 




    Google'ın güncelleme döngüsünü 18 ay olarak belirlemesine rağmen Samsung'un 2 yıllık tablet modellerine de güncelleme vermek istemesi memnuniyetle karşılanıyor. Güncelleme politikası nedeniyle firma eleştirilse de Android dünyasında yine de en iyi performansı gösteren firma konumunda.

     




  • Tablette iPad'den başkası hikaye...

  • Güncelleme politikası nedeniyle firma eleştirilse de Android dünyasında yine de en iyi performansı gösteren firma konumunda. Bu cümle bile yeterli

  • Güncelleme istiyorsan samsung hacı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllılar böyle biş şey olmaz çünkü artık bu tabletlerin üretimi durcak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.