Şimdi Ara

Google Başkanı Dr. Eric Schmidt, Android değil Blackberry kullandığını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Google Başkanı Dr. Eric Schmidt, Android değil Blackberry kullandığını açıkladı


    Google'ın başkanı Dr. Eric Schmidt, Google'ın dünya genelinde gerçekleştirdiği "Big Tent" etkinliğinin Hindistan'daki ayağına konuşmacı olarak katıldı. Uzun yıllar firmanın icra kurulu başkanlığını yürüttükten sonra koltuğunu Larry Page'e bırakan Dr. Eric Schmidt, dikkat çekici açıklamalar yaptı.


    Google ve iş ortaklarının Android işletim sistemine sahip gelişmiş akıllı telefon çözümleri olmasına kendisinin hala Blackberry kullanıcısı olduğunu söyleyen Schmidt, Blackberry kullanmasını ise "klavyeyi hala seviyorum" diyerek açıklıyor. 2011 senesinde de Blackberry kullanırken objektiflere yakalanan Eric Schmidt, genel olarak Blackberry'nin son dönemdeki sıkıntılarına dikkat çekerken, Amazon'un ise çok iyi bir iş ortakları olduğunu ve [Kindle sayesinde] kendileriyle çok iyi şekilde yarıştığını dile getirdi.


    Apple'ın iPhone'u geliştirdiği dönemde Apple'ın yönetim kurulu üyeliğini yapmış olan ve Google'ın da aynı dönemde Android'i geliştirmesinden ötürü birçok kez eleştiri oklarına maruz kalan Eric Schmidt, Apple'ın yenilikçi ruhunu kaybettiği yönündeki düşüncelere katılmadığını şu sözlerle ifade etti:


    "Apple, pazar payına bağlı kalmadan, büyük teknoloji yenilikçisi olmayı sürdürecektir. Bu güç onlarda var ve yenilikler yapmaya devam edecekler."


    Eric Schmidt, tablet konusunda "iPad'i mi yoksa iPad Mini'yi mi tercih edersiniz? "sorusunu ise boyutları itibariyle iPad Mini'nin küçük olduğunu söyleyerek tercihini iPad'den yana kullanarak cevapladı. Özellikle Android'in tablet alanında daha çok 7 inç segmentinde güçlü olmasına rağmen iPad Mini'yi "küçük" olduğu için tercih etmeyeceğini söyleyerek dikkat çekici bir açıklama yapan Eric Schmidt, soruyu kendisine yönelten moderatöre ise daha güvenli, daha fazla uygulama (?) ve daha büyük olmasından ötürü Nexus 10'a da göz atmasını tavsiye etti.








  • Nexus 10 daha güvenliymiş kimi yiyor bu ihtiyar ?

  • Nexus 10 ne açıdan daha güvenli ? Bilmediğim bir özelliği mi var ?

  • Samsung , htc , nokia yoneticileri gibi saga sola daha dogrusu apple a sallamak yerine , guzel aciklamalar yapmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AktifProje

    Nexus 10 daha güvenliymiş kimi yiyor bu ihtiyar ?

    Daha fazla ugulama varmis.

    Google Play copten baska bir sey degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android kullanan klavyeli modeller de var ona bakarsan, firmamın işletim sistemine güvenmiyorum desene kısaca.
    Nexus 10 yorumu ise komik olmuş, daha güvenli zaten değil. Ipad'e kıyasşa tablet uyumlu, bir de üstüne o çözünürlüğe uyumlu uygulama sayısı da çok çok az.
  • Oradaki (?) isareti gayet manidar olmus.

  • Blackberry copunun nesi sevilir be..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamanın yanındaki (?) Çok saçma.
    Ios'ta uygulama oyun ve ergen kızların amuda kalkıp dudaklarını büzüp pembe efektle kendi resmini çekebilecegi kamera programı demekken androidde,
    Iosta ki kadar iyi optimize olmasada oyunlar widgetlar kameralar duvar kagıdı şeysi klavyeler bilsirim çubugu özelleştirmeleri launcherler kısayollar falandır şunu anlayın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarttığı ürüne kendisi bile inanmıyor demekki.

  • Android daha güvenli derken ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android daha güvenli?1 kere play store gezintisi yapsa görür güvenliği.
  • iOS kapalı kaynak kodlu olduğu için, herşeyiyle ilgilenen yaklaşık olarak 2000 kadar Apple yazılımcısı var. Android ise açık kaynak kodlu olduğu için, arkasında milyonlarca Android yazılımcısı var. Bu yüzden Android daha güvenli. 2000 kişinin yaptığı iş mi daha güvenli olur milyonlarca adamın yaptığı mı ?

    iOS'un Android'den daha hızlı ve stabil çalışmasının sebebi teknoloji ve altyapı farkları. iOS Android'den çok daha kullanışlı ve kullanıcı dostu ancak Android OS daha güvenli.

  • Ne indirdiğinize, intenette nereye girdiğinize dikkat etmezseniz hiçbir işletim sistemi güvenli değildir. Android kullanmasak inanacağız.
  • sen kalk koskoca imparatorluğun basında ol,sonra git düşmanına çalış...basit bir klavye olayı değil bence bu,BB şirin ve cazip göstermek için verilmiş bir konuşma...BB yukarı çekmek için kendi çapında hedef göstermiş,kaldıki BB;en azından benim için herzaman -1500 olarak kalacaktır...

    ayrıca bu Eric arkadaş Google ile bağlantılarını sanırsam yavaş yavaş sonlandırmak üzre,yani konuşması hiç mantıklı ve iyi niyetli değil.

  • Rahmetli Kemal SUNAL'ın sözü geldi aklıma.
    "Arkadaşlar aramızda bir hain olabilir."

  • shady ekramden beter oldu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    nabza göre şerbet

    Ne ilgisi var? :) Üsluptan bahsediyorum. "Çeviri tamamen hatalı, böyle çeviri olmaz, böyle editörlük olmaz" minvalinde bir şey yazmak varken "yapacağın çeviriye sokayım" demek, hangi nabzın şerbetidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcankaynak

    iOS kapalı kaynak kodlu olduğu için, herşeyiyle ilgilenen yaklaşık olarak 2000 kadar Apple yazılımcısı var. Android ise açık kaynak kodlu olduğu için, arkasında milyonlarca Android yazılımcısı var. Bu yüzden Android daha güvenli. 2000 kişinin yaptığı iş mi daha güvenli olur milyonlarca adamın yaptığı mı ?

    iOS'un Android'den daha hızlı ve stabil çalışmasının sebebi teknoloji ve altyapı farkları. iOS Android'den çok daha kullanışlı ve kullanıcı dostu ancak Android OS daha güvenli.

    Arkadaşım android kullanıcı olarak söylüyorum,android yazılım rezaleti
    1 milyon kullanıcısı var iyi güzel.Herkes bug arayıp düzeltiyorda aynı şekilde zararlı yazılımlar içinde kaynak oluyor açık kaynak kodu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

    quote:

    Orijinalden alıntı: AktifProjeNexus 10 daha güvenliymiş kimi yiyor bu ihtiyar ?
    Daha fazla ugulama varmis. Google Play copten baska bir sey degil

    Böyle yorumları okuyunca ''acaba ben başka Google play mi kullanıyorum?'' diyorum kendi kendime.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.