Şimdi Ara

SEAT IBIZA 1.4 16V 85HP STYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi hafta sonlari. Baslikta yazili SEAT IBIZA 1.4 16V 85HP STYLE 2012 model 30000km araci hafta ici almak uzereyim 29750tl. Bu arac hakiinda olumlu olumsuz goruslerinizi ogrenmek isterim. 6 hoparlörler oldugu dogrumu. 30000km bakim masrafi ne kadardir. Yakit konusunda uzermi, ne yakar asagi yukari. Kronik sorunlari varmidir.

    Simdiden herkese tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sıfırının liste fiyatı bile 1.4lt 85 hp > Style 32.800 lira. bence ipazarlıkla 30bine alınabilir. bu araç 30000 km yapmış bir yılda. ben olsam 25000 lira verir çekilirdim.
  • showroom'lar liste fiyatı üzerinden pek indirim yapmıyor.ben 32.800 e trafik sigortası+park sensörü+boya koruma vs. alabilmiştim.bilmiyorum indirimli alan varmı ama pek duymadım ben.
    style donanımda 4 hoparlör var.6 değil.arkadada hoparlör yeri var delikli falan ama içi boş.satan arkadaş belki dikkat etmemiş olabilir.
    yakıt konusunda şehir içi olarak sakarya ve yalovada sürdüm.şehir içi normal kullanımda 7.8-8 gibi oluyor hep.şehir dışı 106-107km lere cruise control actığımda.yalova-sakarya arası gibi baya ışıklı bir yolda 6-6.2 arası yakıyor.
    benim araç daha 8 binde bir kere teybinde bir sıkıntı çıktı ekranı çalışmadı 4000bin km civarında.onuda gittim söyledim bir haftada içerisinde teyp bendeyken(getirtirdiler getirince çağırıp değiştirdiler) hiç yormadan değiştirdiler.
  • Ben 2 hafta kadar copasını kullandım.Kullanımı güzel keyifli bir arabadır.style daha dolu.Motor performansı kimine göre zayıf kimine de yeterli gelebilir.Kullanırsanız daha iyi olur.Ben fr leon dan inince ilk başta gitmiyor gibi gelmişti.Ancak alışınca araç gayet güzel gidiyor.Yeterli yani.
  • Fiyat iyi. Dediğiniz gibi Seat fazla pazarlık yapmıyor en fazla 500 civarı.

    Araç makyajlı kasa mı? Eğer makyajlı kasa ise 4 hava yastığı mevcut. Makyajsız kasa ise 2 hava yastığı mevcut. Diğer tüm özellikleri aynı. Dijital klima, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü mp3 çalar, 4 cam otomatik önler tek dokunuş, ön ve arka sis farları gibi donanımlar mevcut.

    1.4 85hp 4 silindir nispeten eski teknoloji bir motora sahip. Sakin sürüşte fazla müsrif bir motor değil ve yeterli performansa sahip.

    Süspansiyon sistemi Polo'ya göre biraz daha sert ama sınıfında üst sıralarda yol tutuşu mevcut. Birçok parçası motor olsun mekanik olsun Polo ile ortak parçalara sahip hatta motor ve şanzıman bire bir aynı. Sorunsuz ve kronik problemi olmayan bir araç.

    Varsa başka sormak istediğiniz sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ile ikinci eli arasında aman aman bir fiyat farkı yok. Alacak olsam, ilk elini tercih ederdim.
  • Herkese yorumlari icin tskurler. Sanirim biraz daha dusunmem gerekecek. 0 icin fiyat arastirmasina basliyim oncelikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 1.2 TSİ dsg var bizde çok memnun kullanan diyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalf07

    Herkese yorumlari icin tskurler. Sanirim biraz daha dusunmem gerekecek. 0 icin fiyat arastirmasina basliyim oncelikle.

    o arabaya verilecek en baba rakam 26 bin civarıdır,arkadaş kimse söyleyin absinthe falan içsin.
    0ı 32k olan arabaya 29bin lira istiyor haspam.
    Bu konu üzerinden konu başlığını değiştirerek devam ederseniz daha ayrıntılı ve iyi bilgi alırsınız.
  • Arkadaşlar bende ibiza 1.4 85 hp station da karar kıldım ve sipariş aşamasına geldim. Garantisini bozmadan lpg takan yetkili seat bayi var mı? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim, ben Ankaradayım.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    VW gibi davranmaya başladı aynı gruptaki araç sahipleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalf07

    Herkese iyi hafta sonlari. Baslikta yazili SEAT IBIZA 1.4 16V 85HP STYLE 2012 model 30000km araci hafta ici almak uzereyim 29750tl. Bu arac hakiinda olumlu olumsuz goruslerinizi ogrenmek isterim. 6 hoparlörler oldugu dogrumu. 30000km bakim masrafi ne kadardir. Yakit konusunda uzermi, ne yakar asagi yukari. Kronik sorunlari varmidir.

    Simdiden herkese tesekkurler.

    hocam seat bayisine gittiğimde seat zaten kar payı bırakmıyor liste fiyatı üzerinden demişti seat satıcısı, 32800 yazıyorlarsa en fazla yapacakları 32 olur. yine de arastırın ama bence biraz daha bekleyin indirim gelecek..
  • konuyu canlandırayım..

    beğendiğim 2012 model seat ibiza referans, boyasız 50 bin km de 1.4 araç 85 hp var...
    26 bine anlaştık..
    daha önce ibiza alanlar/kullanalar,
    sizce fiyat ve aracın kullanımı, performansı, yakıt durumu nasıl???

    (lpg yok, çelik jant yok)
  • Arkadaşım 29300 liraya almıştı, 2 yıldır kullanıyor, performansı iyi . ortalama 7 - 7.5 litre tüketimi vardı. 950 liraya lpg taktırdı, bagajı iyi. Hız sabitleyici abs klima var. Şu anda sıfırı 33000 lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nedenini tam hatırlamamakla beraber almaktan vazgeçmiştim aracı, daha sonra sıfır i20 aldım, 32,000TL 2013 yılının nisan yada mayıs ayı, navigasyon olmayan modeli,
  • Merhaba herkese ben de Seat İbiza 2015 1.4 benzinli kullanıyorum.Ve alınabilecek en uygun fiyata en uygun araç diyebilirim.Malzeme ve motor kalitesi Wolkswogen ile aynı.Keyifle kullanabileceğiniz bir araç diyebilirim.Tek eksik bulduğum yan ise 2015 yılında USB girişinin olmaması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.