Şimdi Ara

VTX 3D, HD7790 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • alt="VTX 3D, HD7790 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu"





     Grafik birimi alanında faaliyet gösteren firmalardan birisi olan VTX 3D, AMD tarafından lanse edilen yeni Radeon HD7790 model ekran kartının kısmen özelleştirilmiş bir modelini duyurdu.

     

    VX7790 kod adlı erkan kartı, 1GB boyutunda DDR5 video bellek barındırıyor. Standart HD7790 modeline göre 30MHz daha yüksek yani 1030MHz boost saat hızına sahip olan ürün, 1500MHz bellek hızı sunuyor. 




    HD7790, diğer AMD ekran kartlarından farklı olarak grafik işlemci hızını farklı seviyelerde bilgisayarın ihtiyacına göre dinamik olarak ayarlayan bir teknolojiye sahip. Bu sayede performans, güç gereksinimi, soğutma ve sessizlik en optimum şekilde sağlanabiliyor. 




    Kartta 128bit veri yolu bulunurken, 896 stream işlemci yapısına sahip. PCIe 3.0, OpenGL 4.2 ve DirectX 11.1 teknolojilerini de desteklenirken, Crossfire ve AMDHD3D destekli kart üzerinde DVI-I, DVI-D, HDMI ve DP çıkışlarına yer veriliyor. Standart VGA çıkışı kutu içerisinde gelen çevirici ile sağlanıyor.

     

    Soğutma, tek fanlı, aliminum yapraklı ve bakır soğutma ısı borularına sahip Zalman benzeri AMD kaynaklı şık bir yapı ile sağlanmış. 




    Nisan ayı başlarında raflarda yerini alması beklenen kart 149$+KDV şeklinde bir fiyat etiketine sahip olacak. AMD ayrıca yeni promosyonu kapsamında BioShock Infinite oyununu da ücretsiz olarak sunuyor








  • Bu kart soğumaz ki yanar

  • Sapphıre, asus, pw çift fan koymus. Gigabyte büyük bir tek fan koymuş. vtx ise küçük bir tek fan düşündürücü gerçekten
  • Şu fanların maliyeti sanki yüzlerce dolarmış gibi düzgün fan koymaktan neden kaçınıyorlar hayret doğrusu Bu kart için tutupta kimse harici soğutma almaz ki, 5$ pahalı yap şu kartı ama düzgün fan takın yani nedir bu böyle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brn_Kvn25

    Bu kart soğumaz ki yanar


    herhalde denemişlerdir üretirken aptal değillerdir soba gibi ısı yayan kartı sistemde kullanmak saçmalık olur.35 - 40 dolarlık kartta değil ki göz yumalım ısınmasına zaten ucuzdu diyerek.

  • soğutucu gerçekten de yetersiz gibi görünüyor.amd'nin hd 7850 satışlerını baltalamsın diye üreticilere oc yasağı getrdiği bir kartta yani oc işleminin sonucunda nerden baksak bir hd 7850 olabilen bir karta bu soğutucu az.hem fan küçük hem de pasif soğutucusu da yetersiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_flood

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brn_Kvn25

    Bu kart soğumaz ki yanar


    herhalde denemişlerdir üretirken aptal değillerdir soba gibi ısı yayan kartı sistemde kullanmak saçmalık olur.35 - 40 dolarlık kartta değil ki göz yumalım ısınmasına zaten ucuzdu diyerek.

    İnan ki cok gorduk essek kadar karta ufacik sogutucu takan aptal ureticileri.
    VTX 3D, HD7790 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psydia -- 23 Mart 2013; 14:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Soğutucusu minimal ve sevim olmuş, maliyetleri düşürmek amaçlı yapıldığı aşikar, plastik kabı takmış olsa kral kart derdiniz.
  • üreticiler nvidia'nın orta segment kartlarına ısınamışlar anlaşılan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leroyy

    Soğutucusu minimal ve sevim olmuş, maliyetleri düşürmek amaçlı yapıldığı aşikar, plastik kabı takmış olsa kral kart derdiniz.

    İşte bu yorum.

    Zamanında 6850'ye bile MSI bu tarz bir soğutucu takmıştı ve öyle kart böyle kart demeden çılgın gibi saldırmıştı millet ucuz olduğu için. Bu kart ondan 17W daha az harcıyor yeterince kanıt var daha az ısındığına.
  • vay be telefonincelemehaber.comda bu günleride gördüm ya rahat ölürüm artık.

  • İşe Yaramaz 100 Tl Fazla Ver En Azından 7850 Al Yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.