en sonunda beklediğim telefon olan e61 çıktı ve aldım...>
cihazın dikkat çeken özelliklerini anlatacak olursam;
*cihazın içinden mükemmel bir ofis yasılım seti çıktı(tam takım) *klavye gayet rahat kullanılıyor *ekran tek kelimeyle mükemmel *telsimde tv izleme olayı şimdiye kadar(denediklerim=>3250-9500-6260-n90-n70)denediklerim arasından en iyi sonucu verdi *içinde bedava olarak world mate ve 3d golf oyunu bedava olarak bulunuyo(özellikle world mate gibi pahalı bi programın bedavaya verilmesi...:-))) *s60 3rd programlarıyla sorunsuz çalışıyo ama sadece temalar çalışmadı(heralde ekran tipinden olsa gerek) *e-posta da hotmail,gmail dahil birçok e-posta servisinii desteklior.e-posta da mükemmel çalışıyo *kızılötesi,w-lan(internet telefonu desteği ile),edge,umts,bluetooth,pushtotalk...tüm bağlantıları var. *bilgisayarla senkronize olurken hiç bir problem çıkarmadı *en çok beyendiğim şey büyük 16m net ekranda gelişmiş bir internete girmek oldu(9500 den sonra ilk defa bir mobil internet tarayıcısını beyendim..) *ince ve hafif bir tasarıma sahip olması *eksik denilebilecek tek şey kamera ki benim en çok kullanmadığım şey de kamera benim için maliyetin artması,cihazın ağırlaşması ve büyümesi dışında bi işe yaramıyo...
1000 e aldım.ses kalitesi---->*hopörlör sesi oldukça yüksek(ama 3250 kadar değil) *kulaklıktan beklediğimden çook daha iyi ses veriyo yani mp3leri rahatlıkla dinleyebiliyosun ayrıca cihazın pili 9500 le aynı yani bayağı bi dayanıyo...