Şimdi Ara

Evernote Business ülkemizde de faaliyette

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Mobil platformların başarılı not alma uygulaması Evernote, bireylere sunduğu hizmet yanında belirli bir ücret karşılığı kurumlara da gelişmiş not alma fonksiyonları sunmaktaydı.




    Evernote Business olarak adlandırılan yeni hizmet KOBİ ve büyük şirketlerin çalışma gruplarının verimlilik ihtiyaçlarını artıracak araçlarla donatıldı.




    Evernote Business ile kişi bazında yapılan işlemler artık şirket bazına büyümüş oluyor. Şirket içerisinde paylaşılabilen İş Defterleri, bu defterlerin saklanabildiği İş Kütüphanesi, hem şirket içi hem şirket dışına defterleri paylaşabilme, İlgili Notlar ile kütüphanedeki defterleri tarama, yönetici konsolu, 2GB depolama alanı şeklinde özellikler bulunuyor. 




    Evernote Business; Mac, iOS, Android ve Windows sistemleri için kullanılabilir durumda. 35 ülkede hizmet veren uygulama kullanıcı başına aylık 18TL ücret gerektiriyor.




     

     








  • bende kullaniyorum guzel program ama iş icin bile olsa aylik 18TL cok fazla bence, cok populer oldugu icin boyle yoksa fiyati cok daha dusuk olurdu ayrica alternatif prtogramlarda bulunabilir

  • 18 lira çokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.