Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy S IV, Sony Xperia L ve SP, Akıllı cihazlarda 4k video kaydı ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Mobilite'nin yeni bölümü yine dopdolu! Samsung'un merakla beklenen Galaxy S IV'ünü değerlendiriyoruz. Sony'den orta segmente yeni Xperia telefonlar, Apple-TSMC ilişkisi, Android devam eden yükselişi, akıllı cihazlarda 4K video kaydı, Volvo araçlarda Android sistemleri ve dahası Mobilitenin yeni bölümünde Erdi ÖZÜAĞ (Twitter: @fx57) ve Ender YILDIZ'ın (Twitter: @enderyldz) yorumlarıyla ekranlarınıza geliyor.

     

     









  • izleyelim bakalım özlettiniz

  • erdi bey selamlar.

    sizin videonuz haricinde youtube taki tum 4 videolarini izledim neredeyse. cihazi denemis biri olarak, widgetlar da bile faredilir sekilde takilmalar gordum. bunun yaninda yeni uygulama olan S Health uygulamasi bile cok gec tepki verip aciliyor. sizde bunu gozlemlediniz mi? tr ye gelinceye kadar 4.2.2 guncelleme alir mi acaba?

  • Samsunh :D

  • S4 ün arayüzünde çok bariz kasılmalar görülüyor ...

  • güzel programdı, özlemişiz.

  • Sony akillilik yapip fiyat kirarsa türkiye pazari icin konusuyorum satış patlamasi yaşar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgirengir

    erdi bey selamlar.sizin videonuz haricinde youtube taki tum 4 videolarini izledim neredeyse. cihazi denemis biri olarak, widgetlar da bile faredilir sekilde takilmalar gordum. bunun yaninda yeni uygulama olan S Health uygulamasi bile cok gec tepki verip aciliyor. sizde bunu gozlemlediniz mi? tr ye gelinceye kadar 4.2.2 guncelleme alir mi acaba?

    telefon zaten 4.2.2 güncellemesi ile geliyor.büyük ihtimalle üzerinde deneme yazılımı olan galaxy s4 ler var videolarda.çünkü android 4.2.2 çıkalı 1 ay anca oldu.galaxy s4 satışa çıktığında şimdiki sorunların hiçbiri olmayacaktır.

  • Xperia SP yeni f/p cihsx olscsk. S4 tabiki çok iyi ama o para şu an asla verilemez,verilmemelidir.

  • Güzel bir bölümdü teşekkürler. Xperia sp iyi bir fiyatlandırmayla çıkarsa başarılı işler yapabilir.

  • Bu yazdıklarımı yapıcı bir eleştiri olarak görmenizi istiyorum.

    Engadget, Pocketnow, Phonedog ve bunun gibi bir sürü teknoloji haber siteleri videolarını youtube üzerinden yayınlıyor. Siz neden hala kendi sunucularınız üzerinden vermeye çalışıyorsunuz bunu merak ediyorum. Çünkü HD videoları sizin sunucularınızın canı ne zaman isterse o zaman izleyebiliyorum. Lütfen bu yazdıklarımı yanlış yorumlamayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

    Bu yazdıklarımı yapıcı bir eleştiri olarak görmenizi istiyorum.

    Engadget, Pocketnow, Phonedog ve bunun gibi bir sürü teknoloji haber siteleri videolarını youtube üzerinden yayınlıyor. Siz neden hala kendi sunucularınız üzerinden vermeye çalışıyorsunuz bunu merak ediyorum. Çünkü HD videoları sizin sunucularınızın canı ne zaman isterse o zaman izleyebiliyorum. Lütfen bu yazdıklarımı yanlış yorumlamayın.

    Katılıyorum. Ben genellikle mobil takılıyorum ve net hızım 128kbps ve buradaki çoğu incelemeyi izleyemiyorum. YouTube videoları hiç yoktan seri çalışıyor telefonda takılmadan izleyebiliyorum. YouTube'a koyarsanız videoları gerçekten iyi olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN.Bu yazdıklarımı yapıcı bir eleştiri olarak görmenizi istiyorum.Engadget, Pocketnow, Phonedog ve bunun gibi bir sürü teknoloji haber siteleri videolarını youtube üzerinden yayınlıyor. Siz neden hala kendi sunucularınız üzerinden vermeye çalışıyorsunuz bunu merak ediyorum. Çünkü HD videoları sizin sunucularınızın canı ne zaman isterse o zaman izleyebiliyorum. Lütfen bu yazdıklarımı yanlış yorumlamayın.
    Katılıyorum. Ben genellikle mobil takılıyorum ve net hızım 128kbps ve buradaki çoğu incelemeyi izleyemiyorum. YouTube videoları hiç yoktan seri çalışıyor telefonda takılmadan izleyebiliyorum. YouTubea koyarsanız videoları gerçekten iyi olucak.


    Yüzde 1 milyon katılıyorum.

    Hem Donanım Haber sitesinin reklamı olmuş olur. DonanımHaber'i bilmeyen biri YouTube'a Samsung Galaxy S4 yazar, DonanımHaberin incelemesi çıkar karşısına. Vaybe Türkçe tanıtım der hemen izler, Mesut abiyle Erdi abiyi görür. Mesut Abinin samimiliğini, Erdi abinin bilgisini, Ender hocamın karizmasını görür, siteyi araştırır. Böylece reklam olur. Daha ne olsun...





  • SONY TASARIMDA VE SAĞLAMLIKTA ÖNDE GİDİYOR ZATEN ÖTEKİ MARKALARIN YETİŞMESİ ZOR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 20 Mart 2013; 21:27:36 >
  • Videoyu izleyemiyorum 128kbps le ama Xperia SP benim baya ilgimi çekti. Özellikleri ve tasarımı gerçekten iyi. Eğer düzgün bi fiyatla girerse sonraki cihazım olabilir. Samsung'un lanet ve bayatlamış tasarımlarından bıktım artık. Bide bunu söyleyince napsınlar oval felanmı yapsınlar diyorlar. Sony'e bakınca telefon nasıl yapılıyormuş anlarsınız zaten.

  • s4 donanimda almis basini gidio, tasarimda Sony nin eline su doken yok, nedense htc one alasim var :)
    not: iphone kullaniyorum.

  • Bir spartacus ün sonraki bölümünü bekliyorum bir de sizin programların sonraki bölümünü :)

  • valla biraz ıphon fıyatları dussede elımız ıphon görse

  • Türkiye'ye resmi distribütörle 1.nesli,paralel ithalatla 2.nesli henüz getirilen ve yakın zamanda(yanlış hatırlamıyorsam 25 şubat'ta barcelona daki teknolji fuarında) duyurulan asus padfone lar için ne düşünüyorsunuz?şu an android dünyasında bulunan tüm telefonlar arasında benim şu andaki en büyük favorim.şu an motorola atrix kullanmaktayım,ALLAH nasip ederse bir sonraki telefonum ya asus padfone 2(2.nesli),bütçem ve imkanlarım (amerika'dan getirtebilirsem) asus padfone infinity olacak.android telefonlar arasında hem malzeme kalitesi,hem donanımı hem de tasarımı kısaca her yönüyle ağzım açık kalarak takip ettiğim biraz da amerika daki insanlara kıskandığım(adamlar her telefonu bizim aldığımız fiyatın neredeyse yarı fiyatına alıp kullanbiliyorlar.) telefon dur.cihazın bana göre eleştirilebilecek iki yanlarından biri dahili hafıza ile (32,64 gb )sınırlı olması,bir de bataryasının(2400 mah.) çıkarılamıyor oluşu.ancak son öğrendiğim bilgiye göre asus transformers infinity(asus tf700-t idi sanırım)tabletinde olduğu gibi,tabletin altına dock takılabiliyor.dock hem bataryalı(6600 mah.,hemde 2 usb girişi ve birde sd kart okuyucusu mevcut).dolayısıyla bu iki problemin de dock ile fazlasıyla üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum.zaten telefonun asus yetkililerine kendi pili ile 3g de 19 saat,tablete takılınca 40 saat,dock ile kullanılınca 102 saat(bluetooth kulaklık ile) konuşma süresi oluşuyormuş.bu gerçekten inanılmaz bir rakam.sürekli konuşan birisi değilim,ancak akıllı telefonlardaki en büyük sorun olan(apple iphone da dahil bence) aktif kullanım süresi(3g internet,kamera ve video kaydı,oyun oynama,film izleme....vs) böylelikle üst düzey bir boyuta ulaşabilir.telefon+tablet+netbook(ya da ultrabook) deneyimi imkanı verbilen asus un bu cihazının her bir parçasını bir tam şarj edilse herhalde hepsinin şarjının telefonu şarj ederek bitirmesi 1 haftayı bulur.yani elektrik olmasa ya da o an elektrik prizi olmasa bile bu telefonu tablete veya tablet+telefonu dock'a bağladığımız zaman telfonu en az bir hafta kullanabilecek kadar şarj edebilecektir(telefon 2400 mah,tablet+dock(5000 mah.+6600 mah.=11.600 mah.şaka gibi toplam 14.000 mah.nerdeyse telefonun 6 katı!!!!!!!!!!!!)
    yani bu makalenin özeti asus'un bu telefonu (ASUS PADFONE İNFİNİTY ), alacağınız (kişisel görüşüm) en kaliteli(malzeme ve dizayn) ve en iyi android telefonu(en azından 2013 android telefonlar arasında)'dur. (belki sentetik testlerde antutu,Quandrant,vellamo....vs de samsung galaxy s4 saat hızı olarak 200 mhz(1.7 ghz asus-1.9ghz. samsung) daha yüksek olduğu için asus u geçecek ama biliyoruz ki iş sadece sentetik(yapay) teslerde bitmiyor.bakın apple adamlar samsung kullandığı donanımın yarısı apple iphone 5 te kullanıyor,ama en ufak takılma,donma veya lag sorunu olmuyor,tabi ki ios olmasını payı büyük,fakat samsung televizyonlarında olduğu gibi(bence kişisel görüşüm,katılmayabilirsiniz) sürekli saçma sapan göz boyacak teknolojilerle uğraşıyor.hala touchwiz de lag lar(samsung galaxy s3 )mevcut.halbuki google nexus lar (yazılım anlamımda)neredeyse kusursuzlar samsung galaxy serisine kıyasla.





  • "Süper Özellik" olarak lanse edilen göz teması kaybedildiğinde video'nun otomatik durması sadece bana mı saçma geliyor?
    Hangimiz bir video izlerken bunu isteriz? Bi kere tüm konsantrasyonu kaybedersin ikide bir durursa. Ben bazen başka birşeyle ilgilenirken sesini dinliyorum sadece.
    "Göz hareketiyle scroll" ?? bu da saçma. Tamam tercihe bağlı bir özellik olabilir ama can alıcı, tarih yazacak bir şey değil. Çünkü efektif değil.

    Aslında söylemek istediğim şu. Sırf icat olsun, fark yaratalım diye sayılan özellikler başta göz boyuyor, sonrasında kullanımı olmuyor. Bi çeşit kandırmaca. Özellikle DH'nin bu tür tuzaklara düşmemesini, taktir etmek yerine aksine eleştirmesini bekliyorum.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.