Şimdi Ara

Büyük Soygun -- İlk CSB dizim -- 17.Bölüm [FİNAL] Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
17
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Büyük Soygun -- İlk CSB dizim -- 17.Bölüm [FİNAL] Geldi


(En Son Oy Tarihi: 4.1.2015)
Giriş
Mesaj
  • 1.Bölüm -- Herşey güzel başlar

    Okulun son günüydü , büyük bir heyecan vardı.Karneler alıncaktı tabi.Rick o gün çok heyecanlıydı.Hayatında ilk defa ailesine güzel karne götürebilecek olmanın mutlugunu yaşıyordu.Karnesini aldıgında bütün notlarının en iyisini aldıgını ve iyi bir belge ile liseyi bitirdigini ögrenince çok sevinmişti.Okuldan çıkınca koşa koşa eve gitti.Kapıyı tıkladı hiç ses yok.ALLAH ALLAH dedi nerde bunlar derken kapı aralandı babası Jax'ın aglaya aglaya şişmiş gözleriyle göz göze geldi.O anda Rick birşey oldugunu farketti.Babasını hiç aglarken görmemişti.İçeri girdi , ve o korkunç manzara ile karşılaştı.Annesi ve kardeşi elleri ve ayakları kesilmiş , ölü bir şekilde yerde yatıyorlardı.O anda bir baygınlık geçirdi.Gözlerini açtıgında hala evdeydi.İlk düşündügü şey niye hastanede degiliz oldu aklına şunuda getiriyordu Rick fakir bir ailenin çocuguydu parasızlıktan mı gidemedim derken babasını gördü.Babası tedirgindi.

    Rick : Baba niye hastaneye gitmedik paramız yoktu ?

    Jax : Hayır oglum aslında başka bir sorun var.

    derken . . .


    2.Bölüm -- İntikam

    Arkadan bir adam görünür.Uzun boylu , esmer çok az kilolu ama kalıplı bir adamdır.Silahı Jax'a dogru dogrultur.Ve alaycı bir sesle :

    -Babanın ölmesini istiyormusun , eger Annenin ve kardeşin gibi babanında ölmemesini istiyorsan dediklerimi yapıcaksın.

    Rick sinir küpüne dönmüş bir vaziyette ve adamın yüzüne bakıyordu.O anda ne yapacagını bilemedi.Sol yanındaki bardaga bakıyordu adama atsam silahını alabilirmiyim diye.O anda kapı çaldı.Adam Rick'e kapıya bakmasını söyledi.Rick kapı deliginden baktı.Gelen Rick'in en sevdigi arkadaşı Math idi.Beraber onca anısı vardı.Adam Rick'e kapıyı açmasını fakat hiçbirşey belli etmemesini söyledi aksi takdirde babasını gözlerinin önünde testere ile kesecegini söyledi.Gelen arkadaşı Math dedi :

    -Gözlerin dolmuş niye ? , Bir sorun mu var Rick dedi ?

    O anda bir cesaretle ve ani bir hareketle başına dayalı silahı adamın elinden aldı ve adama dogru dogrulttu.Math çok şaşırmıştı , Rick'in annesini ve babasını o halde görünce Rick'in ne sorunu oldugunu anladı.Adam yine alaycı bir sesle şöyle dedi :

    -Sen elimden silahı almakla babanın hayatını kurtarabilicegini mi zannediyorsun demeye kalmaz Rick 2 el ateş etti.Adamın kafasından yedigi kurşunla aniden ölüverdi.Rick herşeyin bittigini düşünüyordu ama herşey bu kadar kolay olmamalıydı adamın biri niye gelsinde annemi ve kardeşimi öldürsün diye düşündü.Jax , Rick ve Math'e bu olayın aramızda kalmasını istedigini söyledi.Rick niye Baba dedi ? Şimdi polise haber veriyorum derken , Babası rick'in elinden telefonu aldı, bu arada math kimseye anlatmıyacagını söyleyerek oradan ayrıldı.Bu olaydan tam 1 yıl geçti.Rick Annesinin ve kardeşinin mezarına bakarken yanına biri geldi ve şöyle dedi.

    -Rick çok zor dimi annen ve kardeşin olmadan yaşamak.

    Rick: İsmimi nerden biliyorsun dedi ?

    Bu arada Rick adamın silahının oldugunu farketti ve şöyle dedi :

    - Yoksa sen . . .


    3.bölüm -- Herşey göründügü gibi degildir

    Yoksa Sen Annemi ve kardeşimi öldüren adamları tanıyormusun dedi ?

    -Adam seni onlara götürebilirim dedi.Bu arada adım Brad dedi.

    Rick : Annemi nerden tanıyorsun dedi.

    Brad : Ben annenin eski sevgilisiydim.Anneni çok sevmiştim.Aslında sevgili sayılmazdık tek taraflı bir ilişkiydi.Annenin jax'i sevdigini ögrenince ben aradan çekildim , dedi.

    Rick : Peki beni nasıl buldun,dedi

    Brad : Bugün annenin ölüm yıl dönümü burada olacagını tahmin etmiştim.İntikam almak istiyormusun onu söyle dedi ?

    Rick : Ben annemi ve kardeşimi öldürenleri,öldürmeye and içtim,tabiki varım ! , dedi.

    Brad : Riskli bir işe bulaşcaz ne olursa olsun yanımda olucakmısın dedi ?

    Rick : Her zaman yanında olurumda, sen ne iş yapıyorsun ?

    Brad : Ben bankacıyım dedi.

    Rick : Peki kim bunlar dedi annemi ve kardeşimi öldürenler kim dedi ? Niye yaptılar dedi ?

    Brad : Baban yüzünden , babanın hapishaneye girdigini biliyormusun dedi eskiden ?

    Rick : Evet , biliyorumda suçsuz bulunmuştu.Birini öldürmüştü denilmişti ama suçsuz bulunmuştu.Zaten 1 ay felan kaldı çıktı.

    Brad yüzünde bir gülümsemeyle baban sana yalan konuşmuş dedi.Nası çıktı bilmiyorum ama baban o kişiyi öldürdü.Eldiven kullandıgı için parmak izi bulunamadı.

    Rick bunu duyunca direk babasının yanına eve gitti.Kapıyı çaldı kapıyı doktor açtı.Rick şaşırmıştı ne oldu acaba diye babasına birşeymi oldu diye.İçeri girdi babası silahı kafasına sıkmış bir
    şekilde koltukta oturuyordu.Rick artık yetim bir çocuktu.Tüm ailesini kaybetmişti.O anda hiçbirşey söyleyemedi.Hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçti.Ne olduda dedi böyle oldu diye
    düşünürken brad aklına geldi.Aglıya aglıya brad'in yanına giderken karşıdan gelen arabayı farkedemedi ve araba çarptı.Gözlerini açtıgından her tarafı yara bere içindeydi.Kırık'ı felan yoktu
    ama ayaklarında çeşitli yaralar vardı.Akşam'a dogru yanına doktor geldi nasılsın bugün dedi.

    Rick : Nası olmamı bekliyorsunki doktor ? 1 yıl önce annemi ve kardeşimi kaybettim bugünde babamı sen olsan ne yapardın dedi ?

    Doktor : [Gülerek] onların başına gelen seninde başına gelecek it dedi . . .


    4.Bölüm -- Herşey Kötüye Gider

    Rick o anda şok olmuştu etrafında kime güveneceginide şaşırdı.

    Doktora şöyle dedi: Demek o sensin seni öldürücegimi yemin ediyorum dedi.

    Doktor : [Gülerek] Bunu asla yapamıcaksın , çünkü birazdan elini ve ayagını kesicem.Ailen gibi seninde sonun öyle olcak,dedi.

    Rick korkmuştu birşey de diyemiyordu hastanede oldugu için güvende oldugunu zannetti.Bagırcaktı ama bagırmaya korkuyordu.Bir ara odasından doktor çıktı.Rick yaralı bir vaziyette hızlı bir
    şekilde dışarı çıkmak istedi.Fakat dışarı baktıgında doktor oradaydı.Çıkma şansı bir tek camdı.Yüksek bir yerdi.Fakat atlıyabilicegini düşündü.Atladı ve bayıldı gözlerini açtıgında yine aynı doktoru gördü.

    Doktor : Benden kaçış yok bugün ölüceksin dedi ve bir bayıltıcı igne yaptı.

    Rick gözlerini açtıgında elleri ve kolları baglı bir yerde bir odadaydı.İlerde doktoru gördü , işin kötü yanı masanın üstünde devasa bir büyüklükte testere gördü.İyice korkmuştu.Bir kaç dakika sonra doktor geldi.

    Doktor : Son duanı et köpek dedi.

    O arada masadan testereyi aldı ipini çekti ve testereyi çalıştırdı . . .


    5.Bölüm -- Ölümle Burun Buruna

    Testereyi aldıktan sonra Doktor,Rick'e dogru yaklaştı testereyi kaldırdı tam yüzüne indirdi derken arkadan biri Doktor'a yumruk attı.Evet bu Brad'di.Brad, Rick ile konuşurken
    belli etmeden cebine izleyici yerleştirmişti.Bu sayede Rick'i izledi.Brad'in yumruk attıgı Doktor biraz sersemledi ve yere düştü o arada Brad, Rick'in ellerini ve ayaklarını
    çözüyordu.Tüm ipleri cıkardıktan sonra arkadan Doktor belirdi bir anda testereyi çalıştırdı.Rick dikkat et diye bagırdı tam zamanında bagırdıgı için ikiside hızlı bir şekilde oradan uzaklaştılar arkadan bagıran doktor ise

    -Sizin kafanızı kesicem diye bagırıyordu.

    Rick ve Brad baya bir uzaklaştıktan sonra bir yerde oturup ne yapacaklarını konuşmaya başladılar.

    Brad söze başlıyarak.

    -Babanın öldürdügü kişi çok önemli biriydi mafia babalarının lideri idi.Baban nasıl bir cesaret ise kumar oynarken silahı cıkarıp o lidere ateş etmiş.

    Rick : Benim babam kumar oynamazdı , dedi.

    Brad :Anlaşılan baban sana çok yalan söylemiş.

    Sana önemli bir soru sormak istiyorum Rick , Baban hiç bir evden bahsetti mi ?

    Rick bu soruyu duydugunda birazcık duraksadı brad niye diye sordugunda şu cevabı verdi :

    Babam bize ikidebir nasiyatlarında şöyle derdi.

    Bir evim var

    Ne Amerikada , Ne Afrikada , aslında çok yakında

    Güzel mi , güzel mi güzel tatlı mı Tatlı

    Nedir bunun adı ?

    Hep böyle bir bilmece sorardı cevabını söyle dedigimizde ise söylemezdi derken . . .


    6.Bölüm -- Hükümet Meselesi

    Bir anda Brad'in kafası koptu , testereli doktor nasıl olduysa onları bulmuş ve brad'in kafasını testere ile kesmişti.Rick o anda büyük bir hızlı aglıyarak oradan uzaklaştı.
    Sanki artık dünyada hiçbir dostu kalmamıştı.Anlamadıgı ise şu idi.Doktor onları nasıl bulmuştu diye düşünürken.Telefon'u çıkartıp Math'i arayıp buluşacaklardı.Bu arada 1 mesaj
    gelmiş mesaj aynen şöyle idi :

    - İzleniyorsun çocuk , eger polise gidersen seni öldürürürüm,diye bir mesaja atılmış.

    O anda Rick nasıl izlendigini anladı.Telefonu kırdı ve oradan uzaklaştı.600-700 metre nereye gittigini bilmeksizin.Bir arabanın onu takip ettigini farketti.Emin olmak için
    ilk Sokaktan sağ'a döndü ve o arabada sağ dönünce orada anladı hızlıca koşmaya başladı arabadan 4 tane adam indi silahlarını çıkararak Rick'e ateş etmeye başladılar.Mermilerden sıyrıldı ve hızlıca koşmaya başladı.Bir sağ'a, bir sola devamlı koşuyordu.Artık çok yorulmuştu arkasından gelen adamlarda onu takip ediyordu.Nefessiz kaldı adeta.En sonunda pes etti ve ne olacaksa olsun dedi.Arkasından gelen 4 adamdan en öndeki Rick'in durdugunu farkederek o hızla Rick'e inanılmaz bir yumruk attı o yumrugun etkisiyle Rick'in burnu kırıldı.Rick'in agzı gözü kan içinde zorla arabaya bindirdiler.Ve bir anda Rick Şok oldu karşısında kimi görsün . . .

    7.bölüm -- İlk Adım

    Amerikanın bakanı Barrack Obaman'nın ta kendisi.Artık Rick hayatta kimseye güvenemicegini anlamıştı.Annesi ve babası karşısında oturan kişiye oy vermişti.Ve Annesinin ve babasının
    bir bakanın öldürdügüne inanamıyordu.

    - Ve Hemen sordu sen nasıl bir insansın şerefsiz ?

    Obama : Sen kime banamı şerefsiz dedin ? Ben seni o adamlardan korumaya çalışıyorum.

    Rick buna tabiki inanmamıştı o kadar çok kişiye güvenmiştiki artık bir bakana bile güvenemiyordu.Obama konuşmalarına devam etti.

    Obama : Biz seni niye takip ediyoruz biliyormusun ,babanı öldürmekle yargılanıyorsun bundan haberin varmı , dedi.

    Rick : Babam silahını kendi kafasına dayalı bir halde bulmadınızmı dedi ?

    Obama : Evet bulduk ama niye o silahta senin parmak izinde var diye sordu ?

    Rick bu nasıl olabilir dedi.Ben o silaha hiç dokunmadım derken.Obama lafını kesti ve şöyle dedi.

    Obama : Bu adamlar çok tehlikeli adamlar senin her dokundugun yerden parmak izini alabilirler diye devam etti.

    Rick buna ilk başta inanmadı sonra mümkün olabilcegini düşündü.Şimdi nereye gidiyoruz dedi ?

    Seni güvenli bir yere götürüyoruz derken arabaya karşıdan gelen tır çok şiddetli bir şekilde çarptı içinden o doktor ve yanında 4-5 tane adam geldi.Obama ve şoför ölmüştü korumalarda

    Silahlı çatışmaya başladılar.Fakat tır'ın içinden 15 - 20 kişilik bir ekip çıktı korumaları çok kolay bir şekilde alt etmeyi başardılar.En sonunda amaçlarına ulaştılar.peki bu adamlar gerçekten ne istiyordu Rick'ten . . .

    8.bölüm -- Dönüş Noktası

    Rick gerçekten korkusunu iliklerine kadar hissediyordu ne yapacagını bilemiyordu.Galiba hayatının sonu gelmek üzereydi.Ve aralarından biri aynen şöyle dedi.Baban sana hiç bir evden bahsetti mi ?

    Rick : Evet'de sizi niye bu kadar ilgilendiriyor dedi.

    O evde bizim için çok önemli şeyler var dedi.Sana aslında bunun için bu kadar eziyet yaptık.O bilgiyi sen biliyormusun diye sordu.Rick hayır diye cevap verince.Rick'in suratına tekmeyi indirdi.Bana yalan söyleme diye ! Yemin ediyorum bilmiyorum dedi.Rick ile konuşan adam , diger adamlarına bu çocuk bir işimize yaramaz diyerek arabanın kapısından dışarı atıp oradan uzaklaştılar.Rick yüzü - gözü kan içinde bir yere oturdu düşünmeye başladı acaba babasının dedigi ev nerde idi ve birden aklına yan binadaki ev geldi.Niye oldugunu kendisi çok iyi biliyordu.Babasının şiirine en çok o ev uyuyordu çünkü ev çok yakında idi.O evin sahibi ile çok iyi anlaşıyorlardı.Her gün tatlılar - çörekler yapıyordu.Tatlı diyincede aynen o şiir geldi aklına.Direk işe koyulmaya karar verdi.Hemen o eve bakacaktı.Direk ev sahibinin yanına gitti.Rick eve bakmak istedigini söyledi.Ev sahibi buna garip bir şekilde hayır,dedi.Evi sadece satın alırsan bu eve bakarsın dedi.Fiyatını sordugunda ise yüksek bir miktar söyledi ev sahibi.Ne yaptıysa olmadı Rick.O parayıda alabilcek veya toplayabilicek gücüde yoktu.Ve o zaman işte hayatının dönüş noktası olucak bir kararı düşündü ve yapmak için yola koyuldu . . .

    9.bölüm -- Soyguna İlk adım

    Rick bir bankayı soyucaktı ama bir sorunu vardı bunu nasıl yapıcaktı , Rick ölen Brad'in bankada çalıştıgını hatırladı.Ölen bir insan onun ne işine yarıyacaktı ki.Evine gitmeyi düşündü.Brad'in çalıştıgı bankadan ev kayıtlarını aldı.Brad'in evine gitti anahtarı olmadıgı için kapıyı kırmak zorunda kaldı.Kapıyı kırdı ve içeri girdi.Bu 2 katlı bir evdi.1. katta birşey bulamadı yukarı çıktı yukarı katta 3 oda bulunuyordu.Rick'in dikkatini çeken 2 odanın açık birinin kapalı olmasıydı.Kapıyı kırmayı denedi fakat başarılı olamadı.Babası Jax'in eski arkadaşlarından bir çilingir çagırmayı düşündü.Çilingirci Jax'i çok sevdigi için normalde yapamıyacagını söyledi ama yapmak için işe koyuldular kapıyı 5-10 dk içinde kilidi açmayı başardılar.Çilingirci kapıyı tam açıcakken

    Rick : [Elinden tutarak] burdan sonrasına sen girme lütfen dedi.Parayıda sonra versem olurmu dedi.

    Çilingirci Jax'ı çok sevdigi için para talebinde bile bulunmadı.Jax için son bir iyilik yapacagını düşündü ve oradan ayrıldı.Rick kapıyı açıyı actı birde karşısında ne görsün . . .

    10.bölüm -- Gizemli Plan

    Duvarlarda garip garip planlar gördü bunların ilk başta ne oldugunu anlamadı fakat anlamasıda fazla uzun sürmedi.Bu planlar bankanın krokisiydi.Ama niye duvarlarda çiziliydi.Rick'in bunu ögrenmesi fazla uzun sürmedi bu bir soygun planıydı.Rick'in düşündügünü Brad çok önceden düşünmüş plana koymuş herşeyi Rick'in istedigi gibi yapmıştı.Ama bu kadar planı nasıl aklında tutucaktıki.Aklına bu planı dövme yapabilicegini düşündü..Böylelikle vücudundan bakarak planı uyguluyabilicekti.Hemen bir dövmeciye gidip dövme yaptırdı.Parasını sonra verecegini söyledi ve oradan uzaklaştı.Soyucagı bankanın nerede oldugunu araştırmaya başladı.Bankayı buldugunda şok oldu çünkü Amerika'nın en iyi korunan bankasıydı.Rick korkuya kapıldı bu işi polislere yakalanmadan nası yapacagım diye.Ama Brad bütün herşeyi düşünmüştü en detaylısına kadar ve Rick,Brad'in planında kullanıcagı bütün malzemleri topladı ve işe koyulmaya karar verdi.Bu günün gecesinde bu işi bitirmek istiyordu . . .


    11.bölüm -- Planı Uygulama Vakti

    Hemen başlamak istedi ama nasıl başlıyacaktı , vücudunda planın dövmesi oldugu halde tedirgindi.Ne olcaksa olsun diyip işe başladı.Brad birşeyi düşünememişti polisleri polisler artık bütün kapıları koruyorlardı.
    Gece bekçiside kapının önündeydi.Sabah banka açıldgında bankayı normal bir insanmış gibi biraz incelemek istedi.Sadece brad'in degil kendi buldugu şeyleride plana eklemek istiyordu.Rick birşeyi fark etti havalandırma.Havalandırmadan girebilirdi.Binanın çatısındaki havalandırmadan bir şekilde kasa'ya ulaşabilecegini düşündü.İlk denemesini yapmak için gerekli araç gereçleri alıp çatıya çıktı.Havalandırmadan ilerleye gitti.Sonunda kasaya ulaştı.Havalandırma deliginden kasa gözüküyordu fakat içini göremiyordu.Sadece kasanın kapısını görebildi.Rick bunu hiç düşünememişti.Havalandırmadan çıkıp sakin bir yerde oturup biraz düşünmeye başladı.Kasa şifre ile açılıyordu.Ama şifreyi nerden bulacaktı.Vücudundaki dövmeleri inceledikten sonra birşey dikkatini çekti.Yanyana yazılmış bazı harfler gördü , harfler bir kelimeyi ifade etmiyordu.Ama her harfin kaçıncı sırada oldugunu hesaplamaya çalıştı.Ve her harf tek bir sayıyı işaret ediyordu.Akşam oldugunda tekrar havalandırmaya inip şifreyi denemeye karar verdi . . .

    12.bölüm -- Herşey Bu Kadar Kolay Degil

    Gece oldugunda havalandırmadan aşagıya indi şifreyi denedi.Şifre kilidi açmadı.Bu sefer şifreyi tersten yazdı ve kasanın kilidi açıldı.Rick çok heyecanlıydı eli ayagına dolandı ne yapacagını bilmiyordu.Kameralarda izliyordu.Polislerin basması an meselesiydi.Yanındakini torbasını taşıyabilecegi kadar para ile doldurdu.Kasadan tam çıkıcakken bir ses duydu herhalde bunlar polislerdi Kasa'da saklanıyordu.Ne yapacagını şaşırdı parayı bırakıp ordan gitse kameralar gördü gitmezse her türlü yakalanıcaktı başka bir çaresi kalmamış derken uzaktan gelen ses biraz daha arttı.İçeri 2-3 tane polis girdi.Kasa biraz büyük ve karmaşık oldugu için Rick saklanmayı başardı fakat polisler her tarafı didik didik yapıyordu.En sonunda aklına vücuduna bakmak geldi zamanı çok azdı.Brad'in planının işe yaraması gerekiyordu.Vücuduna iyice baktı polislerde saklandıgı yere iyice yaklaşmıştı artık herşey bitti dedigi andı hapislerde çürücem dedi kendi kendine benim sonum nasıl böyle olur derken . . .


    13.bölüm -- Herşeyi Göze Almak Vakti

    2 el silah sesi duydu Rick.Korkudan neler olduguna bakamıyordu.Sonra tüm cesaretini toplayıp neler olduguna bakmak istedi.Gördügü manzara karşısında şaşkınlıgını gizleyemedi.Cidden şok olmuştu.Ateş eden kişi dövmeyi yaptıran kişiydi.Peki nasıl onu bulmuştu.Bunları düşünürken yerde 2 ceset görüyordu.Dövmeci ise kalan diger polisle kavga ediyordu.En sonunda dövmeci kalan polisin boynunu kırdı.Çok sinirli bir şekilde Rick'e dogru bakıyordu.Rick'in dövmelerinden dövmeci nereye gittigini anlamıştı.Rick'in dövme yaptırırken rahat tavırlarıda dikkatleri üstüne çekmişti.Rick'e 2-3 tane yumruk attıktan sonra para dolu torbayı alıp oradan uzaklaştı.Bu arada Bankanın alarmı çaldı.Rick çok hızlı olmalıydı yarı sersem bir halde havalandırmadan yukarı çıkmayı başardı.Aşagıya baktıgında her taraf polis kaynıyordu.Yangın mendivenlerinden aşagıya inip oradan uzaklaştı.Bir yerde oturup düşünmeye başladı.Artık her şeyi göze alabilmeli oldugunu düşündü.Eve giderek babasının zor anlar için bulundurdugu silahı sakladıgı yerden aldı.Dogruca dövmeyi yaptırdıgı yere gitti.Biraz temkinli olmak için kurşun geçirmez yelek aldı.Etrafı kolaçan etti.Camların kapalı oldugunu gördü.Kapıyı kırıp içeri daldı ve o anda . . .


    14.bölüm -- En büyük Bela En Günahsızın Başına Gelir

    Karşısında dövmeciyi gördü ve sandalyede oturan biri arkası dönüktü.Ama bu biraz tanıdık biri gibiydi.Dövmeci görünüşe göre birini rehin almıştı.Kimdi bu demeye kalmaz.Dövmeci rehineyi çevirdi.Bu Rick'in en sevdigi arkadaşı Math idi.Dövmeci'de akıllılık yapıp Math'i rehin almıştı.Dövmeci herşeyi planlamış gibi gözüküyordu.Aynen şu sözleri söyledi :

    -Eger burdan gitmeme izin vermezsen arkadaşını vururum dedi.

    Rick'tede silah oldugu için biraz korkusu geçmişti.Ama en sevdigi arkadaşı tehlikedeydi ne yapacagını bilemedi.Tamam demeye kalmaz bir el silah sesi duyuldu.Dövmeci Rick'in en sevdigi arkadaşı Math'in beynini dagıtmıştı.

    Rick : Hayırrrr demeye kalmaz bir silah sesi daha duyuldu bu sefer vurulan Rick'di.

    Dövmeci para torbasıyla beraber elindeki telefonla birşeyler konuşuyordu.Bu şehirden kaçıcaktı belliki.Saat akşam 2'de uçagım havalimanında hazır olsun diye bir söz kullandı.Ve konuşma biter bitmez dövmeci evden ayrıldı.Ve Rick Kurşun geçirmez yelegi oldugu için gittikten sonra ayaga kalktı.Hayatındaki en sevdigi arkadaşıda gitmişti.Artık hayatta yapayanlızdı.Ailesinin ve arkadaşının intikamını almak için yola koyuldu . . .


    15.bölüm -- İntikam Ateşi

    Rick artık aglamaktan gözleri şişmişti , kaç gündür yemek yemiyordu.Daha zamanı vardı.Ama parasıda yoktu.Eve gitti birşeyler yedi.Ve havaalanına dogru yolculuga başladı.Ev Havalimanına fazla uzak degildi.Yürüyerek gidilebilicek mesafede idi.Rick'in asıl merak ettigi o evde ne vardı.Bunları yapanları hapse sokucak bir bilgi olabilirmiydi.Bunları düşünürken en sonunda havalimanına geldi.Saat 2'yi bekleme çalıştı , saat 13:30 gibi dövmeciyi gördü.Sessizce takip etti en uygun anı bekliyordu.Silahıyla onu öldürücekti.Fakat silah'ı içeri sokamıyordu.Çünkü X-ray cihazları alarm vericekti.Nasıl yapabilirim diye düşündü.Dövmecinin dışarı çıkmasını bekledi.Dövmeci ise kendinden emin bütün pasaport işlemleri tamamlanmış bir şekilde ülke dışına çıkıcaktı.Bir ara dövmeci'nin dışarı çıktıgını gördü.Rick acaba beni farkettimi diye ilk başta görünmek istemedi.Dövmeci arabasından birşey almak için otopark'a gidiyordu galiba.Rick dövmeciyi takip etti.Parmak izi bırakmamak için eldivende giymişti.O anda dövmecinin karşısına çıktı geber köpek diye bagırdı ve beynini deşti.Torbadaki paraları alıp kaçtı.Gelen polisler birde ne görsün . . .


    16.bölüm -- Herşey Bitmek Üzere

    Silah dövmecinin elindeydi.Rick hem parmak izi bırakmadıgı gibi hemde akıllık yapıp silahı dövmecinin eline koymuştu.Bu sayede suçsuz olacaktı.Şimdi tek bir hedefi vardı.Torbayla beraber yan binanın sahibinin yanıa gidicekti.Hemen bir taksiye atlayıp çok kısa bir süre içinde ev sahibinin yanına geldi.Rick şöyle dedi :

    -Evin parası hazır ne zaman yerleşebilirim ?

    Ev sahibi evin bir kaç dakika önce satıldıgını , yeni ev sahibinin eve dikkatli bakmak için eve girdigini söyledi.Bunun üzerine Rick bende bakmak istiyorum dedi ve anahtarları aldı.Rick dogruca eve gitti kapıyı çok yavaş bir şekilde açtı.İçerde birinin oldugu belliydi.Sanki kazı varmış gibi bir ses geliyordu.Yavaş adımlarla kim olduguna baktı bu testere'li doktor idi.Rick silahı'nı aldı ve :

    -Gebereceksin köpek diye bagırdı.

    O anda doktor çok hızlı bir şekilde rick'in kafasına taş attı.Rick agır yaralanmıştı.Yarı bir sersem şekilde ateş etti.Şanslı bir şekilde doktorun kafasına isabet eden kurşunla doktor oracıkta öldü.Rick'in hayatı kritik'ti ama yinede o bilginin ne oldugunu bulmaya çalıştı,doktorun kazdıgı yeri , yaralı bir şekilde kazmaya devam etti en sonunda bir kutu buldu kutuyu açtı ve içinde gördügü şey'e inanamadı . . .

    17.bölüm [FİNAL] Fragman'ı




    17.bölüm -- Azmin Sonu Başarmaktır [FİNAL]

    Bu bir usb idi.Ama bu USB içinde ne olabilirdiki.Hemen babasının aldıgı bilgisayarın yanına gitti.Eve girdi evde agır bir koku vardı Annesinin,Kardeşinin,Babasının sanki cesetleri kokuyordu.O koku eve sinmişti artık.Hızlı bir şekilde bilgisayarını açtı.USB'yi taktı ve bu bir video idi.Ama gözlerine inanamadı.Şimdi neyin ne oldugunu Rick çok iyi anlamıştı.Babası'nın suçsuz oldugunun kanıtı idi bu video.Babası birini öldürmemişti.Öldüren kişi Brad idi.O yüzden o evden bahsetti.Doktor ise Brad'ın adamlarından biriydi.Ama niye Brad'i öldürdüki.Video'yu biraz sardıgında Brad'ın Doktorada ateş ettigini gördü o anda ne oldugunu anladı.Video'da babası yoktu.Hemen bu videoyu polis'e götürdü.O kadar çok kişi ölmüştü'ki.Rick'in hayatında artık Ailesi'ni bırak hiçbir arkadaşı kalmamıştı agır yaralı bir şekilde Hastaneye gitti.Biraz mutluydu ailesine kavuşucaktı ,babasının suçsuz oldugunu en baştan beri biliyordu.Gözlerini kapattı ve ailesine kavuştu . . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 23 Mart 2013; 21:22:36 >



  • Reklam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06sefa1910 -- 20 Mart 2013; 17:54:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkinos.avi

    Reklam

    reklam derken anlamadım
  • mesaj
  • isimler neden ingilizce
  • isimler türkçe olsa iyi olur ve önlerden yerimizi alalım.
  • ilk sayfadan takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ha20ktan

    quote:

    Orijinalden alıntı: orkinos.avi

    Reklam

    reklam derken anlamadım

    Belki tutar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShReK '

    isimler neden ingilizce

    Yabancı dizidir belgi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Walking Dead'deki Rick'in çocukluğu mu bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elzemsin

    The Walking Dead'deki Rick'in çocukluğu mu bu?

    Dünyada sadece bir tane rick var dimi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redway


    quote:

    Orijinalden alıntı: ShReK '

    isimler neden ingilizce

    Yabancı dizidir belgi?

    aslında bilerek öyle yaptım diyebilirim türk isimleri biraz garip olurdu heyecanı bitiriridi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redway


    quote:

    Orijinalden alıntı: ShReK '

    isimler neden ingilizce

    Yabancı dizidir belgi?

    belgi ?
  • Birazdan 2.bölüm gelicek arkadaşlar.
  •  Büyük Soygun -- İlk CSB dizim -- 17.Bölüm [FİNAL] Geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 20 Mart 2013; 18:27:35 >
  • Looks Nice . Önlerden alayım yerimi.
  • kivrildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her gün 3 bölüm yayınlıcam toplam 12 yada 15 bölüm olucak hikayenin gidişine göre bu arada dogaclama yapıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.