Şimdi Ara

<< DH KARTALLARI >> (1351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.746
Cevap
23
Favori
1.096.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Tanımlaman yanlış. Cesaretim yetmez desene şuna...

Ben ilk mesajımı samimiyetle atmıştım fakat verdiğin cevaplardan anlıyorum ki, benimle sebebini bilmediğim kişisel bir sorunun mevcut. Konu açıp bir kişi hakkında tavır alıyorsan eleştiriye de açık olmalısın. Hala bu antipatik tavrını anlayabilmiş değilim.

Seni tanımıyorum, kişisel sorunum nasıl olsun ki? Ben başka takımdan birisini eleştirseydim tepkisiz kalırdınız, bu yüzden geçiniz, ayrıca görüşüme katılmayabilirsin ama hakaret derecesinde konuşmana gerek yok ;)
    O mesajı sildir yoksa ben sildireceğim bunu da dipnot olarak düşeyim.

Hem tanımıyorum diyorsun, hem de ''başka takımdan birisini eleştirseydim tepkisiz kalırdınız'' diyebiliyorsun. Tanımadığın bir kişi hakkında bu kanaat'e nasıl vardın? Sorun senin görüşlerime veya diğer arkadaşların görüşlerine katılıp katılmam değil. Sorun olan, kendini eleştiriye kapatıp karşıt görüşteki insanları suçlaman.

Sen kalk milleti galyana getir, sonra birisi bişey dedimi mesajlar silinsin. Oldu paşam başka bir isteğin?

Genel olarak konuşuyorum, hala sataşıyorsun paşam maşam ilk önce bir uslubunu düzelt ondan sonra konuşuruz ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tanımlaman yanlış. Cesaretim yetmez desene şuna...

Ben ilk mesajımı samimiyetle atmıştım fakat verdiğin cevaplardan anlıyorum ki, benimle sebebini bilmediğim kişisel bir sorunun mevcut. Konu açıp bir kişi hakkında tavır alıyorsan eleştiriye de açık olmalısın. Hala bu antipatik tavrını anlayabilmiş değilim.

Seni tanımıyorum, kişisel sorunum nasıl olsun ki? Ben başka takımdan birisini eleştirseydim tepkisiz kalırdınız, bu yüzden geçiniz, ayrıca görüşüme katılmayabilirsin ama hakaret derecesinde konuşmana gerek yok ;)
    O mesajı sildir yoksa ben sildireceğim bunu da dipnot olarak düşeyim.

Hem tanımıyorum diyorsun, hem de ''başka takımdan birisini eleştirseydim tepkisiz kalırdınız'' diyebiliyorsun. Tanımadığın bir kişi hakkında bu kanaat'e nasıl vardın? Sorun senin görüşlerime veya diğer arkadaşların görüşlerine katılıp katılmam değil. Sorun olan, kendini eleştiriye kapatıp karşıt görüşteki insanları suçlaman.

Sen kalk milleti galyana getir, sonra birisi bişey dedimi mesajlar silinsin. Oldu paşam başka bir isteğin?

Genel olarak konuşuyorum, hala sataşıyorsun paşam maşam ilk önce bir uslubunu düzelt ondan sonra konuşuruz ;)

Bak kardeşim, benim sana sataşmak gibi bir niyetim yok. Zira tartışmayı çıkartan sensin. Açtığın konu yetmiyormuş gibi karşıt fikirdeki insanlara buradan da gider yapabiliyorsun. Saygı sevgi karşılıklıdır. Sen önce karşındaki insanlara göstereceksin ki, onlar da sana saygılı olsun. Uslubtan söz etmeden önce git kendine çeki düzen ver.

• Sanki babanızın aoğluna laf ettim, neyse konu kapansın , zira daha fazla konuşulacak bir durum yok.
  • Orion kimsenin ne olduğunu bilemeyiz. İnsanları bir davranışıyla değerlendirmek yanıltıcı olabilir, doğru değildir. Guti belki yardımsever bir insan bu seferlik öyle denk gelmiştir, normalde de ılımlı ve düzgün zaten öyle artis şöhret kendini beğenmiş biri değil. Ki zaten ünlüler bu hayır işlerini yanlış anlaşılma olmasın diye gizliden yaparlar, doğrusu da budur zaten.

Ben her gördüğüm dilenciye para veririm, yolda tanımadığım bir insan sigara istese uzatırım, isteyen gelsin yemeğimi paylaşırım olabildiğince. Bunu övünmek için söylemiyorum sadece örnek, birgün kırmızı ışıkta durdum kız çocuğu geldi selpak satıyor abi al abi al ısrar ediyor. Bozuk yok cebimde, 50 Tl para var başka para yok, ışık yandı yanacak. Hadi 5 lira filan olsa hepsini vereyim, para üstü de veremiyecek bende alamadım selpağı. E şimdi kıza sorsan belki o da senin zihniyetinde bakıyordur bana.

Böyle şeyler için insanları yargılamayalım, ve bu kadar basit şeyler için birbirimizi kırmayalım. Beşiktaşlıların birbirine gider yapmaz ve yapmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Orion kimsenin ne olduğunu bilemeyiz. İnsanları bir davranışıyla değerlendirmek yanıltıcı olabilir, doğru değildir. Guti belki yardımsever bir insan bu seferlik öyle denk gelmiştir, normalde de ılımlı ve düzgün zaten öyle artis şöhret kendini beğenmiş biri değil. Ki zaten ünlüler bu hayır işlerini yanlış anlaşılma olmasın diye gizliden yaparlar, doğrusu da budur zaten.

Ben her gördüğüm dilenciye para veririm, yolda tanımadığım bir insan sigara istese uzatırım, isteyen gelsin yemeğimi paylaşırım olabildiğince. Bunu övünmek için söylemiyorum sadece örnek, birgün kırmızı ışıkta durdum kız çocuğu geldi selpak satıyor abi al abi al ısrar ediyor. Bozuk yok cebimde, 50 Tl para var başka para yok, ışık yandı yanacak. Hadi 5 lira filan olsa hepsini vereyim, para üstü de veremiyecek bende alamadım selpağı. E şimdi kıza sorsan belki o da senin zihniyetinde bakıyordur bana.

Böyle şeyler için insanları yargılamayalım, ve bu kadar basit şeyler için birbirimizi kırmayalım. Beşiktaşlıların birbirine gider yapmaz ve yapmamalı.

Zaten şu şike davasına kafam atık, iyice kafam attı. Neyse haklısın kırmanın alemi yok milleti :)

• Ya sonuç olarak insanlar hatalarından da ders çıkartmalı. Kusura bakmayın, o anki psikoloji ile biraz abartılı tepki vermişim desen adamlığından birşey kaybetmezsin. Haksız olduğun bir konunun üzerine bu kadar gitmenin alemi yok.

Ya sonuç olarak insanlar hatalarından da ders çıkartmalı. Kusura bakmayın, o anki psikoloji ile biraz abartılı tepki vermişim desen adamlığından birşey kaybetmezsin. Haksız olduğun bir konunun üzerine bu kadar gitmenin alemi yok.

Bunu öbür konuda söyledim, ayrıca benim görüşüm bu, neyse tartışmak boşuna... Gutiyi yeşil sahalarda eleştiririz inşallah ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Hadi öpüşün koklaşın bakiyim

İbrahim Akın: Savcı bana psikolojik baskı uyguladı
    :s bu işte gerçekten bişiler var

tartışın tartışın ki sayfa sayısı artsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

iyi la

En azından totem yaparak doldurmuyoruz

quote:

iyi la

farketmez

hatice değil netice önemli

• quote:

quote:

quote:

iyi la

farketmez

"Hatice değil netice önemli" derken, "bir cinsel ilişkide bayan önemli değil önemli olan neticedir yani boşalmaktır" mı demek istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

quote:

quote:

iyi la

farketmez

"Hatice değil netice önemli" derken, "bir cinsel ilişkide bayan önemli değil önemli olan neticedir yani boşalmaktır" mı demek istiyorsun?

no komment diyeyim ben panpa

• FORUMDA ŞİKELİ DAKİKALAR

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi la

farketmez

no komment diyeyim ben panpa

"no komment" derken , kadınlar ve cinsellik konusunda konuşmak istemiyorum çünkü libidom düşük mü demek istiyorsun?

• yapma panpa

şu an çok hassas bi dönemdeyim

• quote:

yapma panpa

"Çok hassas bir dönemdeyim" derken, "şu resimdeki ya da tatu gelse affım olmaz" mı demek istiyorsun yoksa " uçana kaçana mı " demek istiyorsun?

Ben senin ne demek istediğini anlamıyorum arkadaş.

Açık konuş benimle.

• quote:

quote:

yapma panpa

"Çok hassas bir dönemdeyim" derken, "şu resimdeki ya da tatu gelse affım olmaz" mı demek istiyorsun yoksa " uçana kaçana mı " demek istiyorsun?

Ben senin ne demek istediğini anlamıyorum arkadaş.

Açık konuş benimle.

panpa devir açılma devri değil örtünme devri

iyice karıştı şimdi habi bakalım ayıkla

• Tatü zapıh beyler
    hep o kızın resmini koyuyo, koyu zapıh
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.