Şimdi Ara

Battlefield 4'ten Tam Boyutlu Sanatsal Çalışma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
        Battlefield 4'ün daha önce küçük bir parçası ortaya çıkan sanatsal çalışması tam boyutuyla ortaya çıktı. 26 Mart'ta duyurusu yapılacak oyunun sanatsal çalışması tıpkı Battlefield 3'teki gibi harika görünüyor. 

• Yılın Oyunu Geliyor..!!!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gelsin bakalım , sistem yenilettircek mi görücez . Çoğu kişinin merakla beklediği cüzdan boşaltan oyun geliyor . 1 adet oyun alacağız sonra premium diyecek EA almazsak 5-10 adet arası DLC yi aldırtacak off off . :)

• bf3 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer kısmının mükemmel olacağından yine şüphem yok ama senaryo modunun da artık iyi olması lazım en azından BC3 deki gibi olmasın sırf başladım diye bitirdim senaryo ama multiplayer şimdi bile oynuyorum

• Bence sistem yenilemeye gerek yok 7850 ile tüm ayarlar en yüksekte 30 fps ile oynanır.
  • Yeni bir ekran kartı bu yaz almak gerekecek . BF 3 DLC'si bu mart bitti oyun Sonbahar'da veya Kışın çıksa baya uzun zaman var . Bence erken olmadı 2 sene geçiyor
  • 1.GTA 5
    2.Watch Dogs
    3.BF4
    benim sıram bu
  • berbat tek kelimeyle BERBATTTTTTTTTT
  • daha çok battlefield 3,5 gibi duruyor :D
  • Berbat.Niye bf3 gibi zevksiz bir oyun geliyor bu oyun bc2 yanından geçemeyecek.Umarım EA beni yanıltır...

• Bence Battlefield 4 3 ün gelişmişi gibi olacak aynı mw ye benzetecekler şimdiden yorum yapmak pek doğru değil ancak sanatsal çalışmadan sanki bf3 müş gibi görünüyor bf3 tede mavi ve turuncu tonlar hakimdi.
    Benim dileğim İnşAllah Bf:bc2 gibi olurdu ondaki oynanış sesler grafikler zevk ne bf3 te nede
    herhangi bir bf oyununda ben bc2 yi alalı 3 yıl olacak hala daha oynuyorum özelliklede Arica harbour :)))
    Bir diğer fikrim bf3 ün frostbşte 2 den dolayı zevksiz olması çünkü bc2 de frostbite 1.5 kullanılmıştı iyi eğlenceler.... :)

• BF3 daha iyi diyenler ve berbat diyenler olmuş.Neyin kafasındasınız? Bir sanatsal çalışmaya bakarak mi karar veriyorsunuz? BF4'ü oynadınız mı ki, BF3 daha iyi diyorsunuz.Bravo..

• SaintRow 3 DLC'si SaintsRow4 , Battlefield4 Battlefield3 DLC'si

• beklendiliği gibi battlefield 3 ün cilalanmışı olacak demek. oyuncuların istediği ama bf3 e bilerek konulmayan şeyler bf4e konulma vaadiyle oyun çıkarılacak ve o şeylerde dlc ile satılacak. belki bu sefer oyunda silah felan olmaz f2p fps lerdeki gibi parayla kiralarız

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

beklendiliği gibi battlefield 3 ün cilalanmışı olacak demek. oyuncuların istediği ama bf3 e bilerek konulmayan şeyler bf4e konulma vaadiyle oyun çıkarılacak ve o şeylerde dlc ile satılacak. belki bu sefer oyunda silah felan olmaz f2p fps lerdeki gibi parayla kiralarız

Hocam, DICE öyle bir firma değil. :)

• Şimdiden Wallpaper'im oldu
  • Önce bir pos veriyordu sonra yürüyordu simdi kosuyor ....bir dahakine atlayacak demedi demeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Gelsin bakalım , sistem yenilettircek mi görücez . Çoğu kişinin merakla beklediği cüzdan boşaltan oyun geliyor . 1 adet oyun alacağız sonra premium diyecek EA almazsak 5-10 adet arası DLC yi aldırtacak off off . :)

PS4 ve yeni Xbox da akarız biz sizde PC de sistem hesapları yaparsınız.
  • Bekliyoruz bakalım , umarım DICE o kapattığı EA UK forumlarını , DICE'ın kendi adlandırmasıyla "Mordor" umutsuzluğun , karamsarlığın forumunu birazcık dinler
    Ordaki insanlar gerçek BF fanlarıydı ama hiçbir sözleri dinlenilmedi ve kapatıldı gerçi başka bir site kurup hala birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama nafile gibi ...
    Tek isteğim BF2'den çıkarttıkları BF'yi BF yapan özellikleri geri getirmeleri . Battle Recorder , Spectator Mode , Commander , 6 kişilik squad vs vs
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.