Şimdi Ara

Motorola'nın 4.65-inç HD ekranlı akıllı telefonu XT912A görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Motorola'nın 4.65-inç HD ekranlı akıllı telefonu XT912A görüntülendi


     

    Vietnam merkezli bir ağ günlüğü olan Tinhte, Motorola'nın yeni modelinin fotoğraflarını ve bazı teknik özelliklerini bizlerle paylaştı. XT912A model numarasına sahip akıllı telefonun, Motorola'nın ''X Phone'' projesiyle herhangi bir bağlantısının bulunmadığı belirtiliyor.


     

    Siteden elimize ulaşan bilgiler ışığında XT912A, Adreno 320 grafik işlem birimine, 2 GB'lık sistem belleğine ve 2.200 mAh kapasiteli bataryaya ev sahipliği yapacak. Akıllı telefonun, Qualcomm'un Snapdragon S4 Pro platformuyla mı yoksa Qualcomm Snapdragon 600 platformuyla mı tüketicilerin karşısına çıkacağı henüz netlik kazanmış değil.

     

    XT912A'nın 4.65-inç büyüklüğündeki dokunmatik kapasitif AMOLED ekranının, 1280 x 720 piksel çözünürlük sunacağı söyleniyor.


     

    Motorola tarafında yeni gelişmeler yaşandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. XT912A'ya ait daha fazla görsele aşağıdaki fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.
     
    Güncelleme (14:45): Bazı kaynaklarda ekranın 4-inç büyüklüğünde; bataryanın ise 2.000 mAh kapasitesinde olacağı belirtilmiş. Ancak iPhone 5 ile yapılan kıyaslama ekranın 4-inç'ten büyük olduğunu kanıtlar nitelikte.



     


    Motorola'nın 4.65-inç HD ekranlı akıllı telefonu XT912A görüntülendi


     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A
    Motorola XT912A







  • Bu firmayi takdir etmek lazim. Ekranlarin buyudugu bir devirde 4 incte HD cozunurluk, bataryalarin dibe vurdugu donemlerde 3300 mAh gibi bir degerle batarya sunuyor. Pazara yenilikci olmaktan cok cozum odakli yaklasiyor; ancak global anlamda urunlerine erisim sorunlari nedeniyle kaybediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix'e guncelleme vermedigi gun bitti gozumde motorola

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka tasarımı ne kadar kötüymüş öyle... motorola yazılım desteği vermediği sürece alınmaz. kesinlikle güven duymuyorum! motorola atrix , razr gibi canavarları resmen harcadı.

  • işte ufak telefon ufak telefon diyenlere. artık bundan sonra telefonlar büyüyor diye ağlamazsınız, herifler mini amiral yapmış

  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglaratilgan

    arka tasarımı ne kadar kötüymüş öyle... motorola yazılım desteği vermediği sürece alınmaz. kesinlikle güven duymuyorum! motorola atrix , razr gibi canavarları resmen harcadı.


    stock android ile gelicek büyük ihtimal, o yüzden yazılım desteği kesme gibi bir sorun olmaz

  • motorolada bırılerı benı duymus ıtedıgım hersey bu alette mevcut
    ıdeal 4" ıdeal hd ekran ıdeal 2k mah batarya ıdeal adreno 320 gpu fıyatta s4 den gırerse alınır kı bu..

  • sonunda bir firmanın kafası çalışmaya başladı ve ekran büyütmenin özellik olmadını anladı 4.3 inç ten fazlası gereksiz samsung galaxy mini çıkacağı zamanda s3 teki donanımın aynen ekran küçülterek yansıtacağı söyleniyordu ama samsung yine kendinden bekleneni yaptı işlemciden ordan burdan kıstı klasik bir telefon çıkarttı motorola şekil ve donanım olarak hep cazip ama sadece yazılım tarafından kaybediyor oda benim için gözardı edilebilir umarım uygun bi fiyattan çıkar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryzboy43

    motorolada bırılerı benı duymus ıtedıgım hersey bu alette mevcutıdeal 4 ıdeal hd ekran ıdeal 2k mah batarya ıdeal adreno 320 gpu fıyatta s4 den gırerse alınır kı bu..


    s4 yanlıs olmus nexus 4 demek ıstedım

  • keşke bunu sony,htc,samsung,bunlardan birisi yapsaydı yada bunun tasarımını xperia z,htc one,galaxy not 2 gibi yapsalardı hiç düşünmeden alırdım...

  • tam ülkemize göre bir cihaz.....atrix gibi satış patlaması yapar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlıcan

    keşke bunu sony,htc,samsung,bunlardan birisi yapsaydı yada bunun tasarımını xperia z,htc one,galaxy not 2 gibi yapsalardı hiç düşünmeden alırdım...

    sonyın bu özelliklerde bi orta seviye cihazı olucak gibi. dedikoduları dolaşıyor da ne zaman çıkar bilinmez
  • Telefonu 5 gün önce gördüm ve 4 değil 4,5 ile 4,7 inch arasında bir ekran boyutu var. Vietnamca bilen varsa tercümesini yapabilir:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncular -- 16 Mart 2013; 10:02:18 >
  • Gayet güzel olmuş. Bir zahmet bunun üzerine atrixe güncelleme beklenmesin artık .. Hoş adamlar aylardır güncelleme vermeyeceğiz diyorlar da millet inatla güncelleme bekliyor : ) Razr da alacağını aldı bitti gitti .
  • motoluxe'ün güncellenmiş hali

    fiyatı da 800lira gibi olursa tutar

  • İlk resim galaxy nuxus a benziyor
  • Güncelleme sıkıntısıda ortadan kalkar sanırım.nede olsa Google var işin içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten atrix şu an bile çoğu telefona göre pil fiyat performans açısından iyi. yok yok telefonda. Yazılım önemli diye düşünüyorum ama yinede güzel cihaz. Bu cihaza gelince tasarım, özellikleri ve özelliklede pil 2000mah mükemmel olmuş. sempati duyduğum bir başka firmada Motorola. bu sefer google ın yönetim kurulu işi berbat etmese iyi. hakettiği değeri versinler telefona

  • sonunda küçük ekran! 1000tl gibi bir fiyata alınası yüksek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncular

    Telefonu 5 gün önce gördüm ve 4 değil 4,5 ile 4,7 inch arasında bir ekran boyutu var. Vietnamca bilen varsa tercümesini yapabilir:


    Doğru bi tesbit yapmışsınız telefon 4.65 inç 4 değil zaten video izleyenler görebilir iphone 5 ekranından baya bi büyük ayrıca snapdragon 600 değil s4 pro varmış cihazda..

    kaynaklar :
    http://asia.cnet.com/mysterious-motorola-xt912a-smartphone-leaks-62220817.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CNETAsiaCraveStories+%28CNET+Asia+Crave%29

    http://www.droiddog.com/android-blog/2013/03/motorola-xt912a-shown-off-stock-android-but-not-x-phone/




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.