Şimdi Ara

İngiltere Galaxy S4 ön talepleri Galaxy S3'e göre yüzde 40 daha fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İngiltere Galaxy S4 ön talepleri Galaxy S3'e göre yüzde 40 daha fazla





    Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ü 327 operatör ile Nisan sonunda pazara sunacağını açıklamasının ardından modelin ön talepleri de başladı.




    Ürünün 26 Nisan'da boy göstermeye başlayacağı İngiltere'de ön talep toplamaya başlayan Phones 4U perakendecisi, Galaxy S3 modeli ile kıyaslandığında Galaxy S4'ün yüzde 40 daha fazla talep gördüğünü duyurdu. 




    Ayrıca bu yıl ki tüm amiral gemi modellerinin ön talepleri içerisinde de Galaxy S4 ilk sıraya oturmuş durumda. Modele inanılmaz bir sempati oluştuğunu belirten Phones 4U, Galaxy S4'ün bu yılın en çok satan akıllı telefonu olmasını beklediklerini de dile getirdi.




    Diğer bir İngiliz operatörü EE de Galaxy S4 için büyük bir tüketici ilgisi ile karşılaştıklarını ifade ediyor. Muhtemelen diğer ülkelerde de benzer tüketici ilgisi ile karşılaşılacaktır. Samsung'un Galaxy S4 için 100 milyon satış hedefi koyması da bunun en büyük göstergesi. Galaxy S3 modeli de geçen yıl en fazla ön talep alan Android akıllı telefonu olmuştu. 

     







  • Ama şunuda unutmamak lazım bu kadar talep görmesini s3 ün başarısına borçlu
  • Herşey Reklamda Bitiyor İşte,Pazarlama Stratejisi..Nokia 3310'u Bile Allayıp Pullayıp Pazara Soksan Yinede Çok Satar.Yahudilerin Neden Reklama Bu Kadar Önem Verdiği Ve Bu Uğurda Sermayelerinin Dahi %75'ini Feda Edebileceklerinin Mantığını Samsung Çok İyi Anlamış..İşte Sonuç,.Satmaz Dediğimiz Plastik S4 Den Gelen Bilgiler..

  • Beklenen bir durumdu. Samsung Apple'a benzemeye başladı. Birçok kişiden eleştiri alsa da Galaxy serisi trend haline geldiği için daha fazla satacaktır. Eleştirenlerden bile cihazı satın alan çok insan çıkacaktır. Bu arada cihazı beğenmedim değil. Tasarımın hemen hemen aynı kalması ve malzeme kalitesi dışında gayet güzel bir telefon olmuş. Satışlarının iyi olması sürpriz olmaz sanırım.

  • Donanımı ve yazılımsal özellikleri cidden çok iyi boyutu da çok iyi ayarlanmış ama keşke en azından arka kapak biraz daha estetik diyor insan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    Herşey Reklamda Bitiyor İşte,Pazarlama Stratejisi..Nokia 3310u Bile Allayıp Pullayıp Pazara Soksan Yinede Çok Satar.Yahudilerin Neden Reklama Bu Kadar Önem Verdiği Ve Bu Uğurda Sermayelerinin Dahi %75ini Feda Edebileceklerinin Mantığını Samsung Çok İyi Anlamış..İşte Sonuç,.Satmaz Dediğimiz Plastik S4 Den Gelen Bilgiler..


    Yahudi mi iyi güldüm. Neyse konuya gelirsek zaten belli idi. S3 de çıktığında kimse beğenmemişti 50 milyon sattı bu da aynı olacak tek fark 100 milyon satacak bu cihaz.

  • Yok artik
  • Kim ne derse desin ben çok beğendim telefonu xperia z htc one ve bu telefon arasinda secim yapicam xperia z goruntu kalitesi kotuymus one 7 daha canli gormedim ama gorsemde secimimi samsung s4 ten yapicam buyuk ihtimal arkasi plstikmis olsun zaten kap kulanicam ben metal olsnolur fan man da degilim iphone 4 s kulaniyorum suan onunda arka cam ama kilifla kulaniyorum cam olmasinin bi hvasi kalmiyo

  • Gümbür gümbür S4 ayak sesleri.
    HTC, LG ve APLE'nin Tanıtım dan önce ve sonra yaptıkları davranış ve açıklamaların sebebi bu.
    Onlar böyle olacağını çok iyi biliyorlar o yüzden tanıtımı baltalama tanıtımdan sonra endişeli açıklamalar ve karalamalari bunu onceden gorebildikleri içindi.
    Hepsine geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi vasatın altında bir telefon olmuş. Bunu alacağıma General Mobile alır kullanırım daha iyi.



    Apple akar, aleem baqarrrrr Ayıqqqsssss ;))))))))))

  • boş haber bunlar. bir çıksın bakalım doğruluğunu o zaman görürüz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Her zamanki gibi vasatın altında bir telefon olmuş. Bunu alacağıma General Mobile alır kullanırım daha iyi. Apple akar, aleem baqarrrrr Ayıqqqsssss ;))))))))))


    Kıskanılırda, bu kadar mı bee! İşte Samsung'un büyüklüğü! Sen Samsung'u geriden takib etmeye devam et.

  • bir s3 kullanıcısı olarak bile s4 beni heyecanlandırdı. s3 çıktığında beğenmemiştim denebilir. ama s4 çıktığında beğendim direkt. benim gibi düşünen bir çok insan olabilir. s2'den veya daha değişik modellerden geçmek ise çok daha mantıklı. sonuçta piyasanın şu anda en iyi telefonu. uzun süre de böyle gidecektir çünkü amiral gemileri ortada.
  • 1 apple fanı ve s2 kullanıcısı olarak yargısız marka fakatikligi olmadan. oneye karşı +ve -leri ile degerlendirirsek %60 one %40 s4 gibi duruyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    quote:

    Orijinalden alıntı: UnInvited_Guest
    quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutalityHerşey Reklamda Bitiyor İşte,Pazarlama Stratejisi..Nokia 3310u Bile Allayıp Pullayıp Pazara Soksan Yinede Çok Satar.Yahudilerin Neden Reklama Bu Kadar Önem Verdiği Ve Bu Uğurda Sermayelerinin Dahi %75ini Feda Edebileceklerinin Mantığını Samsung Çok İyi Anlamış..İşte Sonuç,.Satmaz Dediğimiz Plastik S4 Den Gelen Bilgiler..
    Yahudi mi iyi güldüm. Neyse konuya gelirsek zaten belli idi. S3 de çıktığında kimse beğenmemişti 50 milyon sattı bu da aynı olacak tek fark 100 milyon satacak bu cihaz.
    Malmısın? Yukarıdaki Cümleyi İyi Oku Ve İdrak Et Bakalım Ben Neden Bahsetmişim? Samsungun Irkına Veya Menşeine Yahudi Veya İsrael Mi Deniliyor Orada?

    Ağzımı bozmayacağım ben ne demişim peki orada ? Sen ne anlamışsın ondan? Üstelik konuyla alakası var mı yazdığının onu da anlamış değilim.Ben "Samsungun Irkına Veya Menşeine Yahudi Veya İsrael" demişsin diye bir yorum mu yazdım ?? Cidden millet yorumları nereleri ile anlamaya çalışıyorlar anlamak güç.





  • fiyat konusunda bir bilgi var mı=? artı ne zaman burada satışa çıkacağı konusunda
  • Plastiğe laf atanların çelikten daha sağlam (dikkat alüminyum demiyorum) plastik malzemelerin olduğundan haberi var mı acaba?

  • Fiyatı ben de merak ediyorum. Özellikle s3'ü nasıl etkileyeceğini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Plastiğe laf atanların çelikten daha sağlam (dikkat alüminyum demiyorum) plastik malzemelerin olduğundan haberi var mı acaba?


    Boş ver arkadaşım yorma kendini. Milletin tek istediği elindeki cihaz cancanlı dursun. Yoksa düşmüş kırılmış, bozulmuş ne önemi var. Galaxy S3 ne yazık ki sağlamlık konusunda iyi değildi ancak Galaxy S2 de plastik olmasına rağmen çok sağlam telefondu. Eminim Galaxy S4 de sağlam olacaktır. Bu seferki malzeme kalitesi ve sağlamlığı kat kat daha iyi görünüyor.

  • Bir de satmaz diyorlar. Reklam+destek= yüksek satış rakamları...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.