Şimdi Ara

2si1: '2 hafta aradan sonra dönen' oyun ve teknoloji programı video şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2si1 ekini uzun süren mola ardından tekrar ekranlarınızda. Her zamanki gibi teknoloji ve oyun dünyasındaki son gelişmeleri ekranlarınıza taşıdığımız bu bölümde, tablet kontrollü deniz altılardan, Samsung Galaxy 4'e PES 2014'den, En hızlı SSD'lere kadar bir çok gelişme sizleri bekliyor.

• Gecemiz yine güzel geçecek anlaşılan. :)

53 dakika olması güzel olmuş. Bugüne kadar hiç 60 dakikayı geçen bölüm olmadı ama.

Bu arada videonun ses kalitesi çok kötü. Daha önce hiç böyle olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Mart 2013; 0:12:48 >
  • SÜPRIZ OLDU COK TESSEKÜRLER 2SI1 ICIN " HAFTA ARADAN SONRA YOGUN GECDIGI COK MALUM .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 15 Mart 2013; 23:03:54 >
  • crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz

• ALLAH razı olsun sonunda geldi . Hayata küsmüştüm artık gelmeyecek diye :P

Video yüklenirken donuyor sürekli yeniden başlatıp ileri satmak zorunda kalıyorum bu sorun tek bende mi acaba . ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 16 Mart 2013; 21:13:48 >
  • hani 2si1 ler canlı yayındı artık ?? özlemişim ya :)

• TalhaaaAa ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerdesiniz canlar yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya_112

crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz

HD6850 ve üstü dostum. LEVEL dergisinde GTX680 ile full'de açamadığını yazmıştı editör.

• Sağolun bu haftada göremeceğimi sanmıştım bir anda mutlu oldum :) Hemen izliyorum :)

• Oleeyy 2si1 gelmiş

• Talhaaaa abiiiiiiiii?

• Önlerden

Eksilemeyin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video biraz geç açılıyor anlaşılan yoğunluk çok malum herkez bekliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: goko953

quote:

Orijinalden alıntı: kaya_112crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
    HD6850 ve üstü dostum. LEVEL dergisinde GTX680 ile fullde açamadığını yazmıştı editör.

Crysis 3 oyun degil bildigin Benchmark.
    1000 dolar bir insan bayilabilirmi bir ekran kartina bilemicem ama
    Gainward´in Nvidia Titani cok iyi bir performansi ile cikiyordu.
    Kasmadan oynanacagina inaniyorum :D 10 yil sonra ucuzlar 100 dolara crysis 3 rahat oynaraim hihihi:D

• Özledim seni şekerim.

• vidyo açılaydı eyiydi hah açıldı yok la açılmadı dönüpduru hala

• quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

quote:

Orijinalden alıntı: goko953
    quote:

Orijinalden alıntı: kaya_112crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
    HD6850 ve üstü dostum. LEVEL dergisinde GTX680 ile fullde açamadığını yazmıştı editör.
    Crysis 3 oyun degil bildigin Benchmark.1000 dolar bir insan bayilabilirmi bir ekran kartina bilemicem amaGainward´in Nvidia Titani cok iyi bir performansi ile cikiyordu.Kasmadan oynanacagina inaniyorum :D 10 yil sonra ucuzlar 100 dolara crysis 3 rahat oynaraim hihihi:D

şimdi ben ekran kartını değiştiğim zaman işlemci , anakart ve ramleri de değişmek zorundayım :( of kine of

• Abi bu ses nedir ya kulağım tırmalandı resmen. Kayıtta sorun var

• Seyrediyoruz bakalım gene saat 1den sonra yatacaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.