Bildirim
2si1: '2 hafta aradan sonra dönen' oyun ve teknoloji programı video şov
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gecemiz yine güzel geçecek anlaşılan. :)
53 dakika olması güzel olmuş. Bugüne kadar hiç 60 dakikayı geçen bölüm olmadı ama.
Bu arada videonun ses kalitesi çok kötü. Daha önce hiç böyle olmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Mart 2013; 0:12:48 >
-
SÜPRIZ OLDU COK TESSEKÜRLER 2SI1 ICIN " HAFTA ARADAN SONRA YOGUN GECDIGI COK MALUM .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 15 Mart 2013; 23:03:54 >
-
crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
-
ALLAH razı olsun sonunda geldi . Hayata küsmüştüm artık gelmeyecek diye :P
Video yüklenirken donuyor sürekli yeniden başlatıp ileri satmak zorunda kalıyorum bu sorun tek bende mi acaba . ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 16 Mart 2013; 21:13:48 >
-
hani 2si1 ler canlı yayındı artık ?? özlemişim ya :)
-
TalhaaaAa ?
-
Nerdesiniz canlar yaaa
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaya_112
crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
HD6850 ve üstü dostum. LEVEL dergisinde GTX680 ile full'de açamadığını yazmıştı editör.
-
Sağolun bu haftada göremeceğimi sanmıştım bir anda mutlu oldum :) Hemen izliyorum :)
-
Oleeyy 2si1 gelmiş
-
Talhaaaa abiiiiiiiii?
-
Önlerden
Eksilemeyin lutfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
video biraz geç açılıyor anlaşılan yoğunluk çok malum herkez bekliyor :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: goko953
HD6850 ve üstü dostum. LEVEL dergisinde GTX680 ile fullde açamadığını yazmıştı editör.quote:
Orijinalden alıntı: kaya_112crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
Crysis 3 oyun degil bildigin Benchmark.
1000 dolar bir insan bayilabilirmi bir ekran kartina bilemicem ama
Gainward´in Nvidia Titani cok iyi bir performansi ile cikiyordu.
Kasmadan oynanacagina inaniyorum :D 10 yil sonra ucuzlar 100 dolara crysis 3 rahat oynaraim hihihi:D
-
Özledim seni şekerim.
-
vidyo açılaydı eyiydi hah açıldı yok la açılmadı dönüpduru hala
-
quote:
Orijinalden alıntı: digimon52
Crysis 3 oyun degil bildigin Benchmark.1000 dolar bir insan bayilabilirmi bir ekran kartina bilemicem amaGainward´in Nvidia Titani cok iyi bir performansi ile cikiyordu.Kasmadan oynanacagina inaniyorum :D 10 yil sonra ucuzlar 100 dolara crysis 3 rahat oynaraim hihihi:Dquote:
Orijinalden alıntı: goko953
HD6850 ve üstü dostum. LEVEL dergisinde GTX680 ile fullde açamadığını yazmıştı editör.quote:
Orijinalden alıntı: kaya_112crysis 3 için ekran kartı tavsiyesi söylermisiniz bende nvidia 9600 gt var çalıştıramadım çalıştırılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
şimdi ben ekran kartını değiştiğim zaman işlemci , anakart ve ramleri de değişmek zorundayım :( of kine of
-
Abi bu ses nedir ya kulağım tırmalandı resmen. Kayıtta sorun var
-
Seyrediyoruz bakalım gene saat 1den sonra yatacaz
Benzer içerikler
- jnlp dosyası açılmıyor
- instagram reels indirme
- instagram efekt arama
- stalklamak nedir
- fotoğraf canlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X