Şimdi Ara

Machinarium'un PS Vita Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Özellikle PC'ye çıktığı ilk dönemde büyük beğeni toplayan Machinarium'un Playstation Vita çıkış tarihi sonunda açıklandı. Amanita Design'ın açıklamasına göre oyun 26 Mart'ta Playstation Vita ekranlarına gelecek.

Machinarium'un Playstation Vita sürümü 6.99 dolara satılacakken geliştiriciler oyunun en iyi sürümünün Ps Vita'da olacağını belirtiyorlar. PSN Leaderboards, dokunmatik ekran ve fiziksel tuş desteğine sahip olacak yapım türü sevenlerin ilgisini çekecektir.

• Ben böyle küçük DEV bir oyun oynamadım hayatımda. Yok mu yahu böyle bir oyun daha derken kendimi The Tiny Bang Story'de bulmuştum. O da ayrı bir lezizdi. Botanicula'yı gözü kapalı alma sebebim de yine Machinarum'dur.

Gerçi böyle küçük ama DEV bir oyun daha geldi aklıma: Emperor: Rise of the Middle Kingdom...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oynadığım en iyi puzzle oyunu.İnanılmaz güzel mekanlar ve çizimler harika bi oyundu.

• Bence PS Vita o kadar yatırıma rağmen olmadı be abi tamam cihaz güzel de nedense tutmadı

• Bu tarz oyunlarla daha fazla karşılaşsak keşke.Nadiren buluyoruz tadı damağımızda kalıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.