Şimdi Ara

Philips'ten oldukça farklı tasarım yapısı ile dikkatleri üzerine çeken, 2013 DesignLine televizyon modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Philips'ten oldukça farklı tasarım yapısı ile dikkatleri üzerine çeken, 2013 DesignLine televizyon modelleri




     

    Dünyanın önde gelen elektronik üreticilerinden olan Phlips, yeni tanıttığı DesignLine televizyon modelleri ile kullanıcıların daha önce alışık olmadıklar yeni bir tasarım anlayışı sunuyor.

     

    Phlips tarafından yeni tanıtılan DesignLine televizyon serisi öncelikle tasarımsal açıdan oldukça farklı bir yapı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 46"(46PDL8908) ve 55"(55PDL8908) olmak üzere iki farklı ekran boyutunda hazırlanan televizyon modelleri, tek parça degrade cam halindeki tasarımları ile duvara yaslanarak ayakta durabiliyorlar. Oldukça ince çerçeve yapısına sahip olan televizyonlar, tasarımcı Frank Rettenbacher tarafından "Alışık olduğumuz geleneksel televizyon tasarım anlayışından uzaklaşmak istediğimiz için tasarlandılar" şeklinde yorumlanırken, baş tasarımcı Rod White tarafından televizyon modellerinin evlerinde mükemmel yaşam ortamını sağlamak isteyen ve bunun için en iyi ürünleri arayan kullanıcıların hedef alınarak geliştirildiği belirtiliyor.

     

    Tasarımı tamamlayan ve Philips'in oldukça popüler "Ambilight" ışık teknolojisine de sahip olan modeller kullanıcılarına, yaslandıkları duvarda inanılmaz bir görsel şov sunabiliyorlar. Teknik olarak, 117cm modeli 1049x1049x39.5mm boyutlarında ve 140cm olan modeli 1191x1241x41.5mm boyutlarında olan yeni DesignLine televizyon serisi, Smart TV özelliğine, Full HD 16:9 1920x1080P LED arka aydınlatmalı ve 3D destekli panele, 1400Hz Perfect Motion Rate değeri ile hareketli sahnelerde ileri keskinlik oranına, dahili çift çekirdekli işlemciye, 4xHDMI, 3xUSB, Wi-Fi, Ethernet Lan bağlantı seçeneklerine ve DVB-C, DVB-T, DVBT2, DVBS2 yayın desteklerine sahip.

     

    İstenildiği zaman duvara da asılabilen modeller, 3D wOOx HD Stereo 2x15 watts hoparlörleri ile ses soru yaşamazlarken, MyRemote uygulaması ile uzaktan yönetim ve kontrol imkanlarına sahipler. Wi-Fi üzerinden akıllı görüntü aktarımı/paylaşımı gibi ekstra özelliklere de sahip olan yeni Design Line modellerin, yılın ikinci çeyreğinde piyasada olması bekleniyor. Fiyat konusunda herhangi bir açıklama yapılmayan yeni seri hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

     

    http://www.engadget.com/2013/03/15/philips-designline-tv-square-pane-of-glass-video/

     



    Philips'ten oldukça farklı tasarım yapısı ile dikkatleri üzerine çeken, 2013 DesignLine televizyon modelleri









  • Televizyonum Ben Televizyon

  • Yuh adamlar asmislar,sallar bu piyasayi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu philips tv üretiminden çekilmemişmiydi.. benmi yanlış hatırlıyorum.

  • Şahsen beğenmedim ama güzel gelişim
  • Tasarım güzel de çok çabuk kırılır gibi gözüküyor. Birde şöyle kablo karmaşası içinde iyi gözükmez

  • kablosu nerde bunun? tanıtım resmi ya kablo koymazlar tabi

  • Aslında tam olmuş
    Şahsn beğendim minimalist ev tasarımlarına da uyumlu, estetik ve daha üst seviye bir ürün hissi uyandıran bir tasarım. Dolgun gövdeli konduğu yeri dolduran ilave stand pano gibi desteklere ve dvbs tüner ses sistemi media oynatıcı gibi ilavelere ihtiyacı ortadan kaldıran baba bir ürün.

  • ee uydu alıcısını nereye koycaz yerdemi durcak ?

  • Parasida bir okadar estetik ´dir.

  • çok kötü olmuş kızda yok :D

  • Yahu arkadaş böyle bir alete o uzaktan kumanda gitmişmi ya Allah aşkına nedir o daha iyi bir uzaktan kumada yapılabilirmiş ama TV ye bittim orası ayrı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokayozyer



    ya bu philips tv üretiminden çekilmemişmiydi.. benmi yanlış hatırlıyorum.




    Çinlilerle ortaklığa gitti.


    http://en.wikipedia.org/wiki/TP_Vision

  • Vay arkadas bu televizyon ise bizim salondaki nedir ? , Ben tasarımı begendim açıkcası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ee uydu alıcısını nereye koycaz yerdemi durcak ?

    Cem Yilmazin dedigi gibi "içinde içinde", K.D.V? "O da içinde"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips eski kalitesini hissettirmeye başlıyor sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR altyazı desteği yoktur bunda da :)

  • uydu receiver, bluray oynatıcı, ps3 vs bunları nereye koyacağız? Hadi bunları bir sehpaya koyduk diyelim, sehpayı nereye koyacağız. Hadi sehpayı yan duvara koyduk diyelim bağlantıları nasıl yapacağız? Hadi bağlantıları yaptık diyelim uydu receiverdan kanal değiştirmek için kafamızı hep yana mı çevireceğiz? Hadi çevirdik diyelim..(bu kadar yeter)

    Sözün özü hiç tutmadım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 16 Mart 2013; 0:08:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkilci

    uydu receiver, bluray oynatıcı, ps3 vs bunları nereye koyacağız? Hadi bunları bir sehpaya koyduk diyelim, sehpayı nereye koyacağız. Hadi sehpayı yan duvara koyduk diyelim bağlantıları nasıl yapacağız? Hadi bağlantıları yaptık diyelim uydu receiverdan kanal değiştirmek için kafamızı hep yana mı çevireceğiz? Hadi çevirdik diyelim..(bu kadar yeter)

    Sözün özü hiç tutmadım...

    Aynı şeyleri düşünmüşüz ben tasarımı beğendim ama pek Türk işi gibi gelmedi.
    Benim oğlan ablamın oğluyla bir araya gelince kırarlar bunu
  • Aşık oldum televizyona evimde istiyorum :) Tam da ona uygun köşem var uf.

    İnanılmaz bir televizyon yapmış adamlar, ciddi anlamda televizyonda farklılık ve yeni bir çağ diyebiliriz. Düşünce çok güzel, tasarım muhteşem, teknolojisi çok farklı :) Daha önce 21:9 ekranı ilk kez yapan, ambilightı keşfeden Philips'ti, yine yepyeni bir şey keşfedip, hayallerin ötesi bir tasarım yapmışlar.

    Fiyatları elbette yüksek olacaktır, konsept açısından teknolojik olarak gövde gösterisi, en iyi ürünü biz yaparız mesajı taşıyor ki mesajı iyi iletmiş, rakiplerde benzer bir ürün olmadığı kadar.

    Cam bildiğiniz cam değil elbette. Türk mantığı olmuş yorumlar :) Özel teknoloji ile üretilen kırılması çok çok zor olan bir cam. Öyle normal darbelere dayanıklı. Kurşun gelirse onu bilmem :)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.