Şimdi Ara

Performansı KArşılaştırmayın :) S3 vs iPhone 5 Real Racing :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u.r.k.

    dikkat et iphone 5 in oynarken yamulmasın.

    duvara çarptım ve iphone'um yamuldu
  • olabılır artık napalım Allah onada versin dıyelım, bunlarla muatap olup yoruma gerek bıle yok cunkı komıkler
  • Android telefonlar 4-5 ay sonra fıs samsung her ne kadar donanım özellikleriyle iphone dan iyi olsada ios stabilliğiyle ezer gecer.
  • Oyun anlaminda donanim, yazilim ve bunun oyun performansina etkilerinin tartisilmasini anliyorum ama hickimse sensorlerden ve dokunmatik ekranlarin tepki surelerinden ve kalitesinden bahsetmemis. Halbuki konu oyun olunca bence en onemli etkenlerden biridir hem oynanabilirlik hemde oyundan alinan keyif anlaminda. Gerci konu tam olarak bununla ilgili degil ama soyle soyliyim. Bikac aylik note2 kullanmisligim var ve hakkini yememek lazim cok guzel cihaz ama sonucta sattim ve iphone5 aldim. Oyun konusuna doneyim; iki cigazdada kasma takilma falan yasamadim. Note2 de kocaman ekran var dolasiyla oyunlar gorsel anlamda cok keyifli ama iphone 5 ekrani daha kucuk olmasina ragmen oyun oynarken daha fazla keyif aliyorum. Cunku iphone 5 in ekran tepki suresi ve sensorleri cok daha iyi. Ve bence bu durum, buyuk ekran, ust duzey grafikler yada kasmalardan falan cok daha onemli. Suan iphone5 kullanicisiyim, sensorleri ve ekran tepki suresi oyunlarda neredeyse kablolu bir joypad hakimiyeti kadar iyi tepki veriyor. Tabiiki bu bahsettigim tepki suresi milisaniyelerden bile kucuk sureler hatta bir cok kisi normal kullanimda farkina bile varmiyordur belkide zaten ama bana gore onemli bir durum o yuzden belirtmek istedim. Yazilimlami yada donanimlami alakali bilmiyorum ama diger cihazlarin once bu konuda ios/iphone'a yetismesi gerekiyor, ondan sonra konusuruz performans bilmem ne, bilmem anlatabildimmi ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedommaker

    Ya arkadaş ben Samsung'un fiyat stratejisine de tiltim. Cihazı çıkarıyo 1900 liraya sonra bi bakmışsın aradan daha 6 ay geçmeden 1200'e düşmüş. Benim arkadaş cihazı 900'e almış :D Gerçi yurt dışı ama. Ya madem o kadar ucuza mal ediyosun baştan indirimli satta cihazını alanların eline patlamasın. 2. Eli de para eden bir iphone alırım her zaman çok zarar etmeden satabilirim. noktaNET :D

    Aynen ilk çıktığında 2000TL fiyat bandından girdi kısa bir süre sonraay 1799TL oldu şimdi 1400TL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.