Şimdi Ara

HTC : Galaxy S4 sonraki büyük fiyasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC : Galaxy S4 sonraki büyük fiyasko





    Samsung'un New York'taki etkinlikle yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ü resmen tanıtmasının ardından rakip firmaların yorumları da gelmeye başladı.




    HTC, Radio City Hall kapı açılışından önce etkinlik için soğukta bekleyen insanlara sıcak çikolata ve snack ikramı yaparken, One modelinin tanıtımını yapmaktan da geri durmadı. LG de Times meydanında Samsung'un etkinlik reklamının üzerindeki panoya Optimus G Pro reklamı eklemişti.




    One modeli ile bu yıl pazarda iddialı bir çıkış yapmayı hedefleyen HTC mali şefi Ben Ho ise tanıtımın hemen ardından sonraki büyük fiyasko anlamına gelen theNextBigFlop etiketi ile Twitter'da Samsung'u eleştirdi ve ilginç açıklamalarda bulundu.




    Ho, Galaxy S4 modelinin yine plastik materyal kullandığını ve en büyük farkın ekranın biraz büyümesi olduğunu belirtirken model için aynısının biraz fazlası ifadesini kullandı. Ho, tamamen alüminyum kaplama ve çığır açan teknolojilere sahip HTC One ile tüketicilerin premium bir tecrübe yaşayacaklarını ve bekledikleri şeyin de zaten bu olduğunu dile getirdi. Ho, insanların yaygın kullanımdakilerden daha farklı şeyler istediklerini ancak Samsung'un yaygın kullanıma yönelik hamleler yaptığını da sözlerine ekledi.




    Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eleştiri oklarının hedefi olan yeni Galaxy S modelinin, satışa sunulduktan sonra gerçekten de tüketicinin beklediği bir akıllı telefon olup olmadığını hep birlikte göreceğiz. 

     










  • Beyler gelin xz alın sallayın şu korelileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 15 Mart 2013; 8:21:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc nin çığır açan özellikleri neymiş merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 üm olmasa htc one alırdım açıkçası ancak üretim sıkıntısı nedeniyle samsungdan az satar yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi htc ye herşeyin alüminyum kaplama olmadığını söylesin lütfen. Premium kullanım bence alüminyum kaplama değil yazılıma bağlı ve ben bir htc kullanıcısı olarak samsung'un güncelleme desteği politikasini cidden çok beğeniyorum. Müşterilerini htc gibi yüz üstü bırakmıyor.

  • iş sadece premium havalı cihaz yapmakla bitmiyor, Bunun root'u var, Rom'u var kustomu var recovery si var,samsung bu konuda çok önde.

    HTC One ve One X ler de 720 ve 1080p video lar hangi formatta kayıt ediliyor?
    mp4 mü yoksa 3gp mi?

  • yere düstügünde o metal cerceve yamulunca vuruk araba gibi kullanırısnız teli haticeciler
  • HTC'nin Samsung takintsi bitmedi gitti.
    Kardesim sana ne elalemin telefonundan, sen kendi isine bak.
    Bak Apple, Sony ve LG'ye, adamlar ne guzel islerini yapiyor.
    Samsung bi HTC'ye batiyor.
  • Siz gidin once cihazı üretmeyi becerin htc one daki çigir acan teknoloji neymis biri bana soylesin o kötü kamera mı yoksa yetmeyen pil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi HTC aluminyum kaplama degil tek parca komple aluminyumdan uretilmistir. Ikinisi HTC Boomsound , HTC Zoe ve Blink Feed bunlarda cigir acan teknolojilerdir......

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganadon

    yere düstügünde o metal cerceve yamulunca vuruk araba gibi kullanırısnız teli haticeciler


    HTC her zaman samsung tan daha kaliteli ve dayanıklı telefon üretir. S3 gibi 30 cm den halıya düşüp ekranın kırılmasından iyidir, hadi şimd,i sen işine samboy burası sana fazla kaliteli gelir elindeki telden nefret edersin...

  • Bir firma yetkilisi başkasının ürününü bu şekilde kötülüyorsa ciddi kompleks içerisinde demektir. Ve ben o firmanın ürününü satın almam.

  • Acaba su fanboyluk yapanlar firmalardan ne kadar para alıyorlar cok merak ediyorum...Ya sentetik programlarla olculen farkları milisaniyeleri hissedebiliyorsanız ne mutlu size...
  • sd kart olmadığı sürece çekimser bakıyorum.SD kartı yandan dahil etmek zor iş değil bakınız xperia z... htc one da sd kart desteği olsa bu senenin telefonu derdim ama gene artıları eksileri var ....

  • Bu sefer hakli
  • Üretilemediği için alamadığınız, aldığınızda şarjı çabuk bittiği için kullanamadığınız, kullanabildiğiniz süre içinde de yeni yazılıma çok geç destek veren premium kasalı telefon.

    Ne yazık ki HTC'nin şu anda kullanıcıların gözündeki yeri bu. Etrafımda HTC alıp bir ayın sonunda mutlu olan kimse yok. İlk günlerde çok övüyorlar ama sonra hüsran. One ile bunu sağlayabilirse HTC'yi tebrik ederim ama rakip firmayı alenen kötüleyen politikacı gibi konuşan teknoloji üreten bir firma sempatik gelmiyor.

  • HTC nin yaptigi hareket, mangalda et piserken kopegin salyasini akıta akıta kemik beklemesine benzemis..

    Bekle Htc , hele Samsung etini yesin de bitince kemikleri sana atar.. Sende premium olmanın sadece alumimyum kasa yapmakla olmadigini anlarsin ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme konusunda htc hakli ama bu cihazin 8 cekirdekli islemcisi bile bircok kullaniciyi kendine cekecektir. Ha s600 e fark mi atiyor bilmem ama su an s4 alacagim en son cihazdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeusma

    Birincisi HTC aluminyum kaplama degil tek parca komple aluminyumdan uretilmistir. Ikinisi HTC Boomsound , HTC Zoe ve Blink Feed bunlarda cigir acan teknolojilerdir......

    bunlarda cigir acan teknolojilerdir...... 


    />

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jolawe

    htc nin çığır açan özellikleri neymiş merak ettim.

    plastik olmaması
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.