Şimdi Ara

Spec Ops Yapımcısından UE4'lü Oyun Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Geçtiğimiz sene, Spec Ops: The Line ile keyifli bir oyun deneyimi sunan Yager, yeni nesil için kolları sıvamış gözüküyor. Yager, Unreal Engine 4'ün lisansını satın aldı.

Epic Games ile yeni bir anlaşma sağlayan firma, Unreal Engine 4 ile birlikte yeni nesil platformlara AAA kalitesinde oyunlar sunmayı planlıyor. Yager'in yeni oyunuyla ilgili daha fazla bir bilgi olmasa da Spec Ops'un devamına kimse karşı çıkmaz sanıyoruz.

• specs ops bakarsak ue4 ü almalarına hiç gerek yok, daha ue3 le işleri bitmiş gibi görünmüyor çünkü :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben karşı çıkarım resmen müslümanları aşşalıyo spec ops the lıne
  • Ben karşı çıkmam,Spec Ops çok güzel bir oyundu.Dubai
  • Spec Ops keyifli bir oyundu. Ikincisine sahsen hayir demem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır diyenler var görüldüğü üzere eğlenceli güzel atmosferini iyi yansıtan güzel bi TPS idi. 2. oyun The Line gibi güzel olacaksa bende hayır demem.

• Spec Ops gerçekten iyi bir oyundu üstüne bir de böyle bir oyunda beklenmeyecek bir senaryoya sahipti.Devam oyunlarını merakla bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk oyunu oynadım çok dandik ti bu yüzden ikini oyuna hayır demem :D

• BSC Misafiri
    14.03.2013 20:33:44

Ne kadar yanlış anlaşılmış oyun bir de 3 artı almış. Olayın müslümanlara hiçbir alakası yok. Asıl amerikalıların oynamaması lazım bu oyunu:D
  • the line 2 isteriz.
  • Kaliteli takım oyunları çok az çıkıyor tam destek veriyorum Yeni specin çıkmasına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.