Şimdi Ara

Twitter hesabım Yok ...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bugğn çok garip bişey yaşadım. Twitter da 3000 civarı takipcim var. bir ton da twittim. Dün akşam twitter a girdim telden baktım. Hiç bir sorun yoktu fakat bugün girmem gerekti web den girmeyi denedim twitter ıma giremedim. şok oldum şifre yanlış fln yazdım sandm doğruydu. sonra telefonuma , tabletime bakiyim dedim timeline ımda en son 19saat önce atılan tweetleri gösteriyor onlar var yenilemeye çalıştım şifre istedi yine şok oldum tablet ve telefonda da aynısını yaptı şifre hatalı dedi. şimdi google da adımı yazdım page çıkıyor ama." Üzgünüz, böyle bir sayfa yok! Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz." yazıyor sabahtır durumu bu hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Mail adresinden denedim kayıtlı değil dedim işin garibi aynı mail adresi ve kullanıcı adıyla kayıt olmayı denedim kullanıcı adını ve maili doğruluyor ! sabahtır twitter hesabım yok gözüküyor.Takipcilerimden (profili gizli olan az kişilerden ) rica ettim ben varmıyım takipcilerinde ben yoksam tanımadığınız birisi varmı diye. yok dediler. Neoldu profilime yardım edin nerden iletişime geçebilirim ? iletişime geçmeye çalışıyorum giriş yapın diyo giriş yapabilsem yardım istemem. yardım edin!

    Not : hesabım daha önce hiç askıya alınmadı ,yada spamlanmadı yani spamlandığını sanmıyorum.







  • çalınıp mail adresinin değiştirilme ihtimali nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

    çalınıp mail adresinin değiştirilme ihtimali nedir?

    aynen öylede oldu.Ama garip olan ;normalde ben bile mail adresimi yada twitter da başka değişiklik yaptığımda, mevcut e postama anında mail düşüyor," hesabınızda bu oldu" diye, bu sefer düşmedi. hesabım çalındı. değiştirildi isim ve mail tabi değiştirilen isim telefonumdaki twitter uygulamalarında gözükünce, durumu çaktım. hemen twetter a haber verdim, cevap vermediler 1 hafta bekledim, baktım cevap yok, çalınan mail adresimi yazarak, yeni bir hesap aldım. maile cevap verdiler, durumu anlattım, bekledim. ama "siz cevap vermeyince,dün aynı e postaya yeni mail açtım,ben eski çalınan hesabımı istiyorum dedim" ( tabi ingilizce olarak ). 15 dk sonra cevap geldi, yeni açtığım e mail adresini değiştirmemi, yoksa yardım edemeyeceklerini söylediler, değiştirdim. cevapladım 30 dk sonra "mail adresinize şifre değiştirme maili attım. bakın ve şifrenizi eskisiyle aynı yapmayın" dedi. "Bir sorunuz olursa bana dönüş yapın" dedi, baktım mailime şifre sıfırlama gelmişti. çok şaşırdım tabi sıfırladım, bu kadar basit mi? diyede düşünmedim değil, yani şimdi sorunsuz kullanıyorum. süper oldu. bu kadar ilgili olacaklarını tahmin etmedim .
    not : twitter destek ile maillerinin hepsi ingilizce dili ile olduğunu belirteyim. benim ingilizcem çok iyi olmadığı için, ing okuyan arkadaştan yardım aldım biraz. Twitter destek sadece çalınan mail adresimi istedi başka bir şey istemedi 1-2 saat içinde hesabımı geri aldım. tabi biraz zararlı çıktım. bütün tweetlerimi çalan kişi silmiş 2011 tarihine kadar, ama artısı da oldu. çalıp kadınca konular gibi bir hesap olarak değiştirdi, 3-4 bin kadın takipçim oldu bu sayede :D ÇOK UZATTIM DİYECEĞİM O Kİ BAŞINIZA BÖYLE BİR ŞEY GELDİYSE TWEETER A SÖYLEYİN GERİ VERİLİYOR HATTA O MAİL ÜZERİNE YENİ HESAP AÇSANIZ BİLE VERİYOR. YETERKİ İNGİLİZCE BİLİN YADA BİLEN BİRİNDEN DESTEK ALIN Bİ SÜREDEN SONRA GOOGLE DA İŞ GÖRMÜYO :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 22 Mayıs 2014; 19:35:29 >




  • iyi günler ben twitter hesabımı donduralı 7 gün oluyor ve üzgünüz böyle bir sayfa yok yazısı alıyorum şifremi sıfırlamaya çalışıyorum e mail adresime eposta gelmiyor twitterdan e posta adresime şifre gelmediğine dair mail attım spam klasörlerinize bakın dedi bakıyorum orda da yok twitterdaki yardım mesajı geliyor fakat normal şifre sıfırlama talimatı gelmiyor e mailime Lütfen yardım EDİNNNN !!!! :( :( :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asli_basoglu

    iyi günler ben twitter hesabımı donduralı 7 gün oluyor ve üzgünüz böyle bir sayfa yok yazısı alıyorum şifremi sıfırlamaya çalışıyorum e mail adresime eposta gelmiyor twitterdan e posta adresime şifre gelmediğine dair mail attım spam klasörlerinize bakın dedi bakıyorum orda da yok twitterdaki yardım mesajı geliyor fakat normal şifre sıfırlama talimatı gelmiyor e mailime Lütfen yardım EDİNNNN !!!! :( :( :(

    twitter da dondurma diye bir şey yoktur. hesabı kapatmışsınız. kapatılan hesap asla geri açılmaz. hiç bir şey yapamazsınız.
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    ya benim de aynı sorunum var ama daha dün kapattım hesap 30 gün içerisinde siliniyor nasıl oluyo böyle ya :SS
  • Arkadaşlar merhaba.. ben dün twitter hasabımı devre dışı bıraktım.. normalde sürekli yaptıgım birşey.. 30 gün içerisinde giriş yaptıgım zaman tekrar aktifleşebiliyordum.. Dün dondurduktan kısa bir süre sonra giriş yapmaya çalıştım fakat böyle bir sayfanın olmadıgını söyledi.. şifremi unuttuma tıklayarak giriş yapmaya çalıştım fakat şifre onay maili hotmail adresime gelmedi..hesabımı kurtarabilir miyim? NOLUR YARDIM EDİNNN !!!
  • gamze_korkmaz kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var 30 gün içinde girmezseniz kapatılacaktır diye devredışı bırakmıştım ama arada giriyordum şimdi hiç giremiyorum böyle olması çok saçma sorun belirtiyorum twitter'a ordan oraya ordan oraya yönlendiriyor kimse açıklayıcı bir şey söylemiyor.
  • ezgi1998 E kullanıcısına yanıt
    ve şu an itibariyle girmiş bulunmaktayım asla giremezsin diyen arkadaşa sesleniyorum :)
  • asli_basoglu A kullanıcısına yanıt
    aynen bende girdim :D düzelmiş demek ki arkdşlaar :)
  • Alakasız olacak ama cok saygıdeger bir hocamın adına bir twitter hesabı acılmısi. Saygısızca paylasımlar bulunuyor.Siz forum uyelerınden su hesabı spam olarak belirtirseniz cok memnun olurum.
    https://twitter.com/KilichanBayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.