Şimdi Ara

#★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★# (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
11
Favori
49.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara balikcioglundaki fiyatlari bilen var mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

parayı geri istedim. ama dbrand ın arka kaplamasını çok istiyordum.keşke başka sitelerde de satılsa bu ürün.

Hocam parayı geri alabildinizmi?

Benim üründe kayboldu 23 nisanda almıştım 37 gün oldu(26 iş günü) para iadesi istedim 2 gün önce cevap vermediler , mail atıyorum onlarada cevap yok
  • paypaldan parayı istedim ama ne ordan ne de dbrand dan bir cevap gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

paypaldan parayı istedim ama ne ordan ne de dbrand dan bir cevap gelmedi.

Ben hak talebine dönüştürüp tekrar mail attım ve parayı iade ettiler.

quote:

Refund issued. We are no longer shipping to Turkey at all, as about 80% of orders we send never make it to their final destination.

Signed,
    A Robot
  •  #★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#
     #★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#
     #★#LG NEXUS 4 KILIF VE AKSESUAR (VIDEO İNCELEME BUMPER CASE)#★#

https://www.telefongiydir.com/lg-kiliflari-kapaklar%C4%B1/lg-nexus-4-e960-kiliflari-aksesuarlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasy -- 3 Haziran 2013; 15:24:18 >

• Ülkemizde orijinal bumper satan yer var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Ülkemizde orijinal bumper satan yer var mı arkadaşlar?

Ben de merak ediyorum. Yurtdışından getirtenlerin kimi memnun kimi değil. Biraz fazla para verip orijinali almak en iyisi.

• Islak uygulanan ekran koruyucular hakkında tecrübesi olanlar vardır.Uygulaması zor mudur, ıslaklık ekrana veya cihaza zarar verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Ülkemizde orijinal bumper satan yer var mı arkadaşlar?

Ben de merak ediyorum. Yurtdışından getirtenlerin kimi memnun kimi değil. Biraz fazla para verip orijinali almak en iyisi.

Eğer burada satılmıyor ise, Google Play'den ABD adresine yönlendirmeli satın alma imkanım var. Oraya vardıktan birkaç gün sonra da Türkiye'de oluyor. Eğer almak isteyen olursa kargoyu azaltmak için 2 veya 3 adet sipariş verebilirim. Herhangi bir kar amacım yok, ekran çıktılarını alırım, toplamı bölüşürüz. Yaptığım hesaba göre 32$ civarına geliyor.
  • Arkadaşlar sanalpazara kendim yurtdışından getirttiğim ürünü koydum. İlgilenenler bakabilir.
    http://www.sanalpazar.com/Nexus-4-bumper-orjinal-google-uretimi__isp8656703#imgd
  • Orijinal bumperdan vazgeçtim. Ringke Fusion kılıf siparişi verdim. En azından cihazın arkası da korumada olsun.
  • elinde Nexus 4 Ringke Fusion kılıf olup, satmak isteyen varsa pm atabilirse sevinirim
  • quote:

Orijinal bumperdan vazgeçtim. Ringke Fusion kılıf siparişi verdim. En azından cihazın arkası da korumada olsun.

dostum nerden verdiniz siparisi, en çabuk nerden gelir bu kılıf?
  • askıya alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 7 Haziran 2013; 21:52:59 >
  • Telefonda usb den hdmi çıkışı alan var mı? ebay'den mhl hdmi kablo buldum fakat konuda önceden desteklemiyor gibi şeyler duymuştum açıklığa kavuşturabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Telefonda usb den hdmi çıkışı alan var mı? ebay'den mhl hdmi kablo buldum fakat konuda önceden desteklemiyor gibi şeyler duymuştum açıklığa kavuşturabilir miyiz?

Usbden cikis var ancak mhl desteklemiyor hocam slimport destekliyor amazonda aparat var bizim cihazlara uygun fakat 60 dolar aslinda duzenegi bilinse coktan ucuzlari cikardi ama slimportlu cihaz sayisi az oldugu icin yapmiyorlar herhalde ama belli mi olur belki ilerde cikar 5-10 dolarlik kopyalari

• http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-1pc-Plastic-Soft-TPU-Bumper-Frame-Case-front-and-back-screen-protector-For-Google-Nexus/855305826.html

arkadaşlar alıpta kullanan var mı ? Gri rengi çok hoşuma gitti LG nin orjinal bupmeri ile ne farkı vardır ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGOD -- 12 Haziran 2013; 10:08:06 >
  • Arkadaşlar Nexus 4'ün orjinal kulaklığını amerikadan birine playstore'dan aldırabiliyor muyuz? Bizim güzel ülkemizde açılmıyor? Şu an satışı var mı?

Bir de alternatif olarak şunu bunu al diyeceğiniz konuşma arada müzik dinleme amaçlı maksimum 20-25 dolarlık bir mikrofonlu kablolu kulaklık önerebilir misiniz acaba :)

Teşekkür ederim şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGOD

http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-1pc-Plastic-Soft-TPU-Bumper-Frame-Case-front-and-back-screen-protector-For-Google-Nexus/855305826.html

arkadaşlar alıpta kullanan var mı ? Gri rengi çok hoşuma gitti LG nin orjinal bupmeri ile ne farkı vardır ki ?

Ben bir gri, birde siyah aldim ebay den. Bekliyoruz bakalim gelmesini postanın. 15 gun gecmis yollananı henuz ses seda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

quote:

Orijinal bumperdan vazgeçtim. Ringke Fusion kılıf siparişi verdim. En azından cihazın arkası da korumada olsun.

dostum nerden verdiniz siparisi, en çabuk nerden gelir bu kılıf?

Aşağıdaki mağazadan aldım.

http://www.mobilefun.co.uk/rearth-ringke-fusion-case-for-the-google-nexus-4-p38000.htm

1 hafta önce verdim siparişi, aynı gün gönderildi. İngiltere firması olduğu için bir iki güne elimde olmasını umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.