Şimdi Ara

::: Peugeot 207 ::: (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.594
Cevap
11
Favori
529.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaspas

    Merhaba, şu an için sıfır araç yerine ikinci el almayı düşünmek zorunda kaldığım bir bütçem var, bu segment arabalar arasında ve donanım olarak 207 modelleri ilgimi fazlasıyla çekti, çok merak ettiğim aracın rahatsızlık veren şehir dışı yolculuğu dahil ciddi kronik sorunları var mıdır? Peugeot markası hakkında pek bilgi sahibi değilim ama forumu olabildiğince okumaya çalıştım ciddi bir sorun yok gibi. Yılda çok km yapmayız hanıma alıyoruz, maksimum 10000 km, tek istediğim beni üzmeyecek pahalı hasarlar çıkarmayacak(şanzuman gibi..)ve de hakkaten servisle beni ahbap yapmayacak, genelde şehir içinde kullanacağımız bir araba arıyorum. Tabi ikinci el her zaman risktir belli olmaz ama sadece genel olarak görüşlerinizi merak ettim. Peugeot hakkında ise genel olarak allah korusun kaza esnasında yada ufak çarpmalarda kaportası hakkında aslında çok iyi yorumlar duymuyorum, güvenlik konusu tabi hiç bir zaman belli olmaz kaza esnasında kime ne olacağı ama genel olarak arabanın sağlamlığı nasıldır?
    Mesela araştırırken şöyle bir araç gördüm;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-kazasiz-boyasiz-2008-1.6-motor-120-hp-otomatik-116939963/detay/
    Fiyatı uygun gibi geldi bana tabi benzer araç sahipleri daha iyi anlarlar. Henüz arayıp konuşmadım sahibiyle ama yazdıkları doğruysa sizce de alınır mı yada bu arabaya ne kadar vermeliyim en fazla, illa ki bu fiyattan pazarlık olacak. Bizde şu anda 2004 model bir getz var, valla ondanda çok memnunuz aslında tam bir şehir içi arabası otomatik vites ama artık yaşından dolayı ve de geçen ay yapmış olduğumuz ufak bir kaza nedeniyle hanım içine korktuğu için binmiyor artık ki haklı bir yerde yavaş çarpmamıza rağmen biraz fazla hasar oldu arabada, dolayısıyla bu araba sağlam değilmiş diyor ve binmiyor, kısmet ne diyelim:) araba sürme şevkini de kırmak istemiyorum, yani değişim zamanı geldi mecburen, ve en iyisi sıfır almak ama bütçeyi zorlamayalım. Otomatik demişken bunu da o şekilde almayı düşünüyorum ve merak ettiğim vites geçişleri filan nasıl acaba şimdiki araba getz filan ama gayet memnunuz viteslerinden. Mesela geçen arkadaşın astra classıc arabasına bindim ama easytronic vitesini nedense sevemedim, garip bir şanzımandı. Genel olarak tabi 207 ile mukayese edemem getzi, tabi ki 207 çok önde duruyor. Yorumlarınızı merak etmekle beraber şimdiden teşekkür ederim.

    Selamlar.

    Biz 6.5 yıl 207 1.6hdi premium düz vites bindik. Bakım haricinde servise girmedi. 2006 modeldi, alırken getz'e ve tüm piyasaya baktık. Getz bize güven vermedi sacı kapı kapanışları falan çok iyi gelmedi ve onu almadık. Aracın sağlamlığı güzel bence kaza yapmadım ama bence sağlam bir araç. Çarpışma testlerine de bakabilirsiniz kafanız rahat olur.

    İlandaki araç uygun bence ancak otomatik, sıkıntı olur mu bilemem. Bunu otomatiğini kullananlar bilebilirler. Biz şuan auto6r kullanıyoruz, o bundan farklı.

    Uzun yolda şoför açısından rahattır yani ben rahattım gece gözüm kamaşmasa 14-15 saat giderim ancak gece gözüm kamaştığından 600km kullanabiliyorum. Bu sürede rahatsız olmadım tek başıma 2 günde 1200km, dönüş yolunda da 2 günde 1300km yaptım. Bir sıkıntı vermedi. 2 şoför 16 saat kullandık. Arka koltukta oturan yetişkinler uzun süre oturmaktan rahatsız oldular özellikle kilolu yetişkinler oturma kısmının sert geldiğini sert çukurlarda rahatsızlık verdiğini söylediler onuda ön koltukla değişmeli yaparak çözdük. Biz 4 yetişkin aile arabası olarak kullandık. Çok memnun kladık. Şimdi 308'e geçtik. Aracı satmasaydık binmeye devam edecektik. O derece memnunduk. 87000de 26000e sattık.

    Dilerim gönlünüze sinen bir araç bulursunuz. Şunu söyleyebilirim servise bakım haricinde girmemiş araçlar genelde sorun çıkarmaz üretim kaynaklı sıkıntı yoktur. Bu demek değilki ömrü boyunca sorun çıkarmasın. Bunu satan da bilemez, alan da. Allah kötü niyetli satıcılardan korusun.




  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, lakin aceleci olmamaya karar verdim ve biraz daha düşünmem gerekiyor sanırım. Saygılar.
  • slm arkadaşlar bnde 207 düşünüyorum bisey sorucam acemı oldugum için ilk sene kasko yaptiriyim diyorum ist ve yaşim 31 ne tutar aşaği yükarı .
  • %30 hasarsızlık indirimi ile bu seneki kasko değeri : 1134 tl

    İlk kasko yaptırdığında bu indirimi alamadığından 1905 tl gibi bir fiyattan kasko yaptırabilirsin.
  • 2009 model 207 ,17000 km. olan aracımız Gaziantep pek yokuş olmadı için hissetmediğimiz Ankara ya gittiğimizde yokuşlarda kalkarken şiddetli bir titremeyle kalkmaya başladı ne oluyor derken Ankara bayii GÖRAL peugeot götürdüm baskı ve balata dediler. araç daha 16000 binde G.antep'ten geldim 17000 oldu. bu km. de arıza nasıl olur dedim ücretsiz yapılamayacağını söylediler. Bir araç ne kadar basit olmalı ki bu km.de bu arıza oluşmalı bunla ilgili gerekirse ilgili bakanlığa . tüketici yasalarına başvuracağım. şikayetim GÖRAL Ankara bayisi değildir.. PEUGEOTfirmasının kendisidir aracı götürdüğümde göral peugeot ta ilgilendiler. Baskı ve balata değişse bile bu km bir aracın bu hatası olamaz!Doğuştan prematüre !!
  • Merhaba arkadaşlar , aracım hasardan dolayı üç haftadır servisteydi. bu gün itibari ile teslim aldım. bi 50 km yol yaptıktan sonra 'üçgen içinde ünlem' işareti uyarısı vermeye başladı. Arabayı çalıştırdığım zaman bu uyarıyı veriyor daha sonra sönüyor. Kitapçığa baktım türkçe karşılığını bir türlü bulamadım. Sol far yanmıyor. Onunla alakalı olabilir mi ?
  • 207 almayı planlıyorum arkadaşlar, ancak donanım bilgilerini göremedim? Hangisi full'dür, hangisi orta donanımdır hangisi baz donanımdır yardımcı olabilirmisiniz? 2009-2010 Makyajlı seri için konuşursak? Donanım bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burock26

    207 almayı planlıyorum arkadaşlar, ancak donanım bilgilerini göremedim? Hangisi full'dür, hangisi orta donanımdır hangisi baz donanımdır yardımcı olabilirmisiniz? 2009-2010 Makyajlı seri için konuşursak? Donanım bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.

    Hocam benim bildiğim en son satış urban move adı altında yapldı. Bu araçlar full donanımdı. Ancak 1.4HDi motordu 1.6 seçeneği yoktu. ESP olup olmadığını hatırlamıyorum.

    Bunlardan önce full olan premiumlardı. 1.6 motordu ancak bunlarda da bluetooth ve hız sabitleyici yoktu.

    En baz donanım Trendy dir. Orta olarak da comfort vardır comfortlarda klima manuel, airbag 4 idi. Premiumlarda 6 airbag, far/yağmur sensörü, dijital klima, 16" jant vardır. trendylerde 2 airbag vardır. ESP bu donanımların hiçbirinde standart yoktur diye biliyorum.

    Tavsiyem 207 binecekseniz 1.6 premium iyidir, kafidir. Motoru dert etmem derseniz 1.4 urban move en donanımlı modeldir. 6 yıl 2006 premium bindik çok keyifliydi.




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hata-boya-yok-sifir-gibi-39.000-km-de-1.6-hdi-dinamig-123241680/detay/

    Daha önce 307 70 hp modelini kullandık araç çok hantal dı . Bu araç nasıl .Full+full bir araç gibi görünüyor tavsiye edermisiniz?
  • bende pejo 207 kullanıcısı olarak size katıldım.. istanbuldan Alkan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz®

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hata-boya-yok-sifir-gibi-39.000-km-de-1.6-hdi-dinamig-123241680/detay/

    Daha önce 307 70 hp modelini kullandık araç çok hantal dı . Bu araç nasıl .Full+full bir araç gibi görünüyor tavsiye edermisiniz?

    ARaç çok güzel ama bu rakamlara çıkılınca sıfır düşünmek daha mantıklı. 34500Tl ye çıkacaksanız sıfır fiyatlarada bir bakın. Göraldan bana mesaj gelmişti 208 için 34.900TL diye. Ama 1.4 dizeldi o. 2013 model.

    Alkan1905 aracınız hayırlı olsun hoş geldiniz. Güle güle kullanın.




  • Arkadaşlar 2010 yılında peugeot 207 1.6 hdi "dynamic" olarak üretildi mi yoksa premium ve trendy modelleri mi vardı sadece. Şayet dynamic varsa bu hangi aralıkta kalıyor. Premium kasanın bir alt kasası mı yoksa üstü mü? Forumu genel olarak okudum ama gözümden kaçtı galiba.
  • arkadaşlar 2007 model 1.4 hdi bir trendy donanım arabam var bu arabanın cd calarının arkasında cd changer çıkışı yada aux cıkısı var mı.. kısaca ben arabamda orjinal teybiyle mp3 çalar dinlemek istiyorum ... cd changer gişişinden usb bağlantısı sd bağlantısı sağlayan aparatlar var 130 tl civarı ama teybin arkasında cd changer yoksa bir işe yaramicak satın almak :(
  • 207 premium aracımın hem yol bilgisayarında hemde klima panelinde gösterim sorunu var. biraz araştırdım kronik bir problemmiş. yol bilgisayarı ekranı ısınınca sapıtıyor,dijital klimanında sanırsam ampülü geçmiş. en kolay nasıl çözerim?
  • merhaba arkadaşlar imzamdaki aracı satıp 2006 -2008 arası 207 1.6 hdi Premium almayı planlıyorum
    1-207 alırken dikkat etmem gereken kronik bir sorun var mı?
    2-Ayrıca sahibindendeki ilanların bazılarında 1.6 hdi lerde 110ps yazıyor fabrika çıkışı var mı yoksa 90 lıklara yazılımlamı 110 luk yapıyolar.
    3-2006-2007-2008 model Premiumlarda her hangi bir donanım farkı var mı?
    4-Sunroof olanlarda ses yapma vb var mı ?
    5- km 100-130 bin arası alsam sıkıntı olurmu?
    arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • jericho60 kullanıcısına yanıt
    Benim 206 (2000 model XR) vardı. 201 yılında satıp sıfır 207 aldık. Bugüne kadar aksesuar farklılığı ve yeni olması dışında 207'ye bir türlü ısınamadım (halen kullanmaktayız). 206'nın yol tutuşunu arıyorum hala. Maalesef 206 üretimi bitti ve hatta 208'e geçtiler. 207'yi ön ve arka taraflarını (tampon bölgesi ve çamurluğun bir kısmı) plastik hale getirip aracı hafifletmişler araç seri ve güzel uçuyor ama bana göre yol tutuşu 206'dan kötü.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-hatasiz-peugeot-207-otomatik-33200-km-125112122/detay/

    arkadaslar merhaba..
    elimizdeki 206 yı satıp linkteki gibi bir arac düşünüyoruz.
    bu aracların otomatik sanzımanı nasıldır.
    ayrıca nasıl yakar.
    kullananlar veya bilenler cevaplarsa sevinirim.
  • ayrıca 207 2tronic otomatik vites yokuslarda kaydırıyor mu?
  • selamın eleykum arkadaslar.bende 2008 model peugeot 207 beyaz,1.4 trendy hdı var.acaba radyosu dvd okur mu?tereddut ettım de bı danısayım sızlere dedım.acil mesaj atabilirseniz sevinlrim. bide kontak anahtarını takınca,arabayı calıstırmadan ekranda ''sidelamp faulty'' die bir bilgi cıkıyor. Acaba bu nedir? simdiden tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heart snick

    selamın eleykum arkadaslar.bende 2008 model peugeot 207 beyaz,1.4 trendy hdı var.acaba radyosu dvd okur mu?tereddut ettım de bı danısayım sızlere dedım.acil mesaj atabilirseniz sevinlrim. bide kontak anahtarını takınca,arabayı calıstırmadan ekranda ''sidelamp faulty'' die bir bilgi cıkıyor. Acaba bu nedir? simdiden tesekkur ederim.

    Merhabalar. Bende de 2008 model benzinli trend modeli var. Teyibi track cd çalışıyor. DVD zaten en full de bile yok. O verdiği hataya dikkatli okuyun. Büyük ihtimal ön yada arka lambaların birinde patlak olduğu için o hatayı verir. Lambaları test ederek hangisinin yanmadığını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.