Şimdi Ara

::: Peugeot 207 ::: (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.594
Cevap
11
Favori
529.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfien


    quote:

    Orijinalden alıntı: espanolun
    şu anda benim için 2 alternatif var. ya 206+ hdi (design paketli/metalik renk) ya da 207 hdi 70bg trendy..bi kısmını kredi ile tamamlayacağım için aylık ödeme benim için önemli ve bu ikisi için aylık ödemelerde çok fark yok.beni fazla zorlamayacak gibi..bu fiyat göralın fiyatıydı.diğerlerine de bi uğramak gerekir dediğiniz gibi..


    Yeni nesil 207 varken, bütçeniz de yettiğine göre, eski nesil 206+ almak hiç de doğru bir seçim olmaz. Herşeyden önce araçlar arasında "nesil" farkı var, teknolojileri farklı. Öte yandan 207, Peugeot için bir "sıçrama" projesi ve 206'ya göre çok üstün bir araç.

    Bütçeniz yeterli olduğuna göre tartışmasız 207. Üstelik yanılmıyorsam 206+ İran'da üretiliyor...


    206 sedan iranda üretiliyor.206+ fransa üretimi.bayi öyle söyledi...




  • Bayilerin hiç bir söylediğine inanmamak lazım...

    Ancak doğru bile olsa önemli değil, zira 207 2006 yılında çıkmış bir otomobil, 206'dan yaklaşık 10 yıl daha yeni bir teknolojiye sahip. 2 araç arasında gerçekten çok büyük bir fark var, 207 206 ile kıyas bile kabul etmeyecek kadar başarılı bir araç. 2 aracı da 1 kez süren hatta sürmeyi bırakın binip yolculuk eden birisi bile arasında dağlar kadar fark olduğunu anlar.
  • Arkadaşlar herkeze merhaba....
    Bende sizler gibi 207 sahibi olmaya niyetleniyorum.Ben ikinci el bir araç almayı düşnüyorum.
    Forumu baştan sona okumaya çalıştım ama 30 sayfa oldu bitiremedim maalesef.(iş güç malum fazla vakit ayıramıyorum bu aralar)
    Bu yüzden sizlerden bir ricam olacak 207 yi biraz anlatırmısınız + ve - leri nelerdir.Alırken nelere dikkat etmeliyim.Hangi modellerine yönelmeliyim?Kronik sorunları varmı ? vb.
    Şimdiden çok teşekkir ederim.
    Kazasız,belesız günler herkeze...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Peugeot 207 almaya niyetlendim. Fiyat aldım. 207 HB 5 kapı 1.4 HDi 70 bg TRENDY + metalik renk + Design Paketi (Ön sis farları + 15 " Alüminyum alaşımlı jantlar) + park sensörü için 30.750 TL. Sizce bu fiyat nasıl biraz daha pazarlık yapılabilir mi??
    İnternet sitesinde hesaplanan fiyat 33.300 TL
  • Arkadaşlar 207lerde içeri su alma gibi şeyler okudum burda, hala böyle şikayetleri olan var mı?
  • 207'lerin ilk çıkanlarının çoğunda bu şikayet vardı. 2007-08 sonrasında bu şikayetler minumuma indi. Artık münferit olaylar dışında bu sorun yok. Benim aracım da 2 yıllık, 1 damla su almadı...

    207'lerin kronik problemleri yok denecek kadar az. Bu problemler daha çok ön sol camdan tıkırtı gelmesi, cam kaldırma otomatiğinin takılma yapması, bagaj kapağından tıkırtı gelmesi, mp3 çalar problemleri gibi ufak tefek problemlerden ibaret. 2tronic'lerin de zaman zaman sorun çıkardığını duyuyorum.

    B segmentinin en mantıklı araçlarından biridir. Yol tutuşu iyidir, direksiyonu ve pedalları rahattır, sağlam ve güvenlidir. Konforu biraz düşüktür çünkü süspansiyonları serttir. İçi ve bagajı normal genişlikte ancak ön koltukları çok geniştir, hatta kullanırken C segmenti bir araç kullandığınızı düşünürsünüz. Yakıt tüketimleri hem benzinli hem de dizellerde düşüktür, uzun vites oranları ekonomi sağlarken aracın ataklığını törpüler. Bu yüzden özellikle ilk 2 viteste hantal araçlardır. Ancak 2. vitesten sonra performans beklenen düzeye çıkar. Kullandığım 75bg'lik benzinli versiyonla bile biraz zorlarsanız otoyolda yokuşlarda 110 km/s hızın altına düşmeden yolculuk yapabilirsiniz ki böyle bir araçtan daha fazlasını beklemek de hata olur. (1200kg'lık 1.4 bir araç sonuçta!)

    Kısacası ufak tefek problemlerle zaman zaman başınızı ağrıtabilir ama ciddi bir problem yaşama olasılığınız düşüktür. Sınıfında Polo ve Fiesta ile başa güreşir, Fiesta içi çok küçük olduğu için Polo da fiyatı çok yüksek olduğu için 207'ye göre dezavantajlıdır ancak onların da başka avantajları var elbette. Alternatif olarak Fabia da düşünülebilir. 207, "sorunlu Fransız" imajını yerle bir eden bir otomobil ve Peugeot'nun "sıçrama" otomobili. Ancak artık yüzü eskidi, bu yüzden daha yeni bir otomobile yönlenilebilir. Clio III ve Corsa ile kıyaslamak ise bence boşa vakit kaybı, 207'yi bu ikisine karşı tek geçerim.

    Hem Polo (bir önceki kasa) hem de 207 sahibi birisi olarak da 207'nin Polo'ya karşı sadece konfor ve bazı yerlerde kullanılan basit malzemeden kaybettiğini söyleyebilirim. Buna karşılık yol tutuş, sürüş konforu ve donanım olarak 207 Polo'dan daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 1 Ekim 2010; 9:11:51 >




  • abilerim ablalarım arkadaşlarım merhabalar ben 19 yaşında bir gencim bu sene üniversiteyi kazandım ve ailem söz verdiği gibi bana bir araba almaya karar verdiler geçen gün opel corsa alma niyetiyle kocaeli galericiler sitesine gittim fakat orda babam peugeot 207 gördü ve modeli daha yüksek diye 207 yi almaya karar verdik araç 2008 model 130000 km de satıcı arabasına güveniyor ve istediğiniz servise ustaya sanayiye gösterebilirsiniz diyor bugün istanbula gelecek olduğum için dün aracı test sürüşü yaptım ve araç gerçekten sorunsuz gibime geldi göze çarpan bi bozukluk yoktu bugün babam kaportacı ve motorcu arkadaşıyla aracı alıp servise götürmüş ve serviste de satıcının söylediği gibi araç temiz çıkmış yalnız aracın km si kafamda ufak bir soru işareti yaratıyor aracı 21000 liraya almaya karar verdik ve kapora verdik tabikide bu forumda öğrendiğim üzere aracın kaç km de olduğu diil o kilometreye nasıl geldiği önemlidir ama 130000 kilometredeki bir araçta nelere dikkat etmeliyim vede bu araçlardaki hdi motorların gerçekten sağlam olduğunu duymuştum bu konularda beni bilgilendirirseniz çok minnettar olurum şimdiden teşekkürler herkese iyi geceler




  • 13000 bin mi 130000 mi?? eğer 130 bin ise sakın yanaşma.....
  • 130 bin neden yanaşma diyorsunuz etrafımda birçok 206,307 sahibi arkadaşım var araçlar 180 ve 200 bin km lerde ve sorunsuzca kullanıyorlar acaba 207 lere özgü bir problemmi var yoksa bu sadece 100 bin i geçen dizel arabaya binilmez önyargısından öte gidemeyen bir görüş mü saygılar teşekkürler
  • Yüksek kilometreyi neden sadece motorla ilgili bir dezavantaj olarak görüyorsunuz ki? 130.000 km yapmış bir aracın her parçası yıpranmıştır, alınmaz demiyorum ama fiyat avantajı ciddi olmadıkça alınmamalı...
  • cevaplar için teşekkür ederim ama dün itibariyle aracı almış bulunmaktayım beni de gruba kabul ederseniz çok sevinirim işin kötüsü peugeot ile ilgili gerçekten olmumlu şeyler duyduğumu söyleyemem ama hiçbirini dikkate almadım şuanda annemin kullandığı chevrolet lacetti yi de alırken herkes daewoo dur binilmez alınmaz dedi canını seven chevrolet almasın kampanyaları yapıldı ama yine kimseyi dinlemeyip gidip almıştık ve sonuçta gerçekten doğru bir seçim yaptığımızı anladık şimdi ise yine aracı kontrol ettirdim ve satıcının dediği gibi çıkınca aracı aldım umarım yine doğru bir karar vermişimdir herkese tekrar teşekkürler iyi akşamlar
  • 207 ile 206 arasında muakeyse yapanları duyunca afallıyorum bu nasıl mantıktır ya 207 206 da ki eksikleri gedikleri kapamak için yapılmış bir araçtır her ikisininde kulandım hatta 206 yı 1 yıl boyunca kullanma eziyetine katlanmış bir insanım.. 207 özellikle 1.6 dizel olanı bence çok güsel ayrıca dizaynı çok yakışıklı bir araç..
    son olarak 130.000 deki dizel araç neden alınmasın?? heleki araç 1.6 motor ve 90 beygir olanıysa hiç düşünmeden alınabilir. sonuçta büyük motor ve nispeten diğer araçlara göre daha düşük beygir var aracın motoru diğer araçlara göre daha az efor sarfer daha az yıpranır.. 2010 larda çıkan minnacık motora alabildiğince beygir sıkıştıran araçların bi kaç sene sonra ne olacağının bilinmeyeceğini bilmemiz gerek




  • Cobra araban hayırlı uğurlu olsun. ben peugeot dan anlamam fakat abimde dizel Albea var şu an 400 bine yaklaştı, hiç bi sıkıntı yok. araba şirket arabası , heryere dağa taşa gidiyor. yani periyodik bakımını yaptırırsan bişey olmuyor kanımca... ayrıca sen arabayı alalı 15 gün geçmiş ara ara yorum yaparmısın bende 206 almayı düşünüyorum da.
  • Tabikide druzz iyi dileklerin icin tesekkurler arabadan suana kadar oldukca memnunum ilk onceleri 70 beygirlik olmasi beni biraz endiselendirdi ama beklentilerle alakali birazda genc adama cok hizli araba sorun yaratabilir performans isteyince babamdan arabayi aliyorum biraz onla takiliyorum arac benim arac 130000 e girmesine ramen hicbir tikirti vs yok peugeot alinmaz elektronigi ise yaramaz diyen arkadaslarim simdi biri 307 digeri 206 ariyor :-) bende bu araci almadan once 206 lara bakiyordum amcamda peugeot 206 rc var o arac gercekten cok performansli ve kalite olarak ufak tefek ayrintilar disinda benim aractan eksigi yok fazlasida var diyebilirim mesela onun gosterge paneli deri kapli koltuklar deri kumas karisik falan ama ikimizde araclarimizdan memnunuz suan hicbir problemimiz yok yakit konusunda detayli bi hesaplama yapmadim ama izmit adapazari (sakarya universitesi) izmit ( yaklasik 60 km) 6 lira mazot yaktim daha detayli ve fotografli paylasim yapicam sormak istediginiz birsey olursa herturlu sorunuzu cevaplayabilirim tesekkurler iyi forumlar




  • Bu arada 2-3 gundur bisey dikkatimi cekiyo etrafa birsuru 206+ goruyorum millette aa bak snn arabandan falan diyo isin tuhafi ondeki 206 tarzi izgara olmasa bende bnm arabadan sancam biraz inceledim orta konsol arka kapi falan baya baya ayni gibime geldi ona biraz sinirim bozuldum :-) suanda makyajli kasalarda olan on tampondan almayi dusunuyorum 206+ lardan siyrilmak lazim :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: druzzzz

    Cobra araban hayırlı uğurlu olsun. ben peugeot dan anlamam fakat abimde dizel Albea var şu an 400 bine yaklaştı, hiç bi sıkıntı yok. araba şirket arabası , heryere dağa taşa gidiyor. yani periyodik bakımını yaptırırsan bişey olmuyor kanımca... ayrıca sen arabayı alalı 15 gün geçmiş ara ara yorum yaparmısın bende 206 almayı düşünüyorum da.



    slm arkadaş 25500 e 206 plus stil ve güvenlik paketi aldım araç şuan 500kmde ve yarım depoya yeni geldi tahminime göre şehir içi 900 yada 1000 km yol yapar ... arabaya gelince bu fiyatlarda tartışmasız en iyisi görüntü mükemmel kullanım desen öyle çok rahat seri ve sessiz bir araç bu fiyatlarda hiç düşünülmeden alınacak bir araba albea 400bin km gittiyse emin ol 206 plus 800bin gider :) çünkü dizelde en sorunsuz motora sahip. 207 benzinli alacağına aynı paraya dizel 206 plus almak daha mantıklı çünkü kullanırken fazla benzin harcamazsın ve satarken dizel daha değerli olur...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneryendi
    207 benzinli alacağına aynı paraya dizel 206 plus almak daha mantıklı çünkü kullanırken fazla benzin harcamazsın ve satarken dizel daha değerli olur...


    Tamamen kişisel tercihiniz.

    Şahsen 207 gibi 206'ya göre son derece güvenli, geniş, daha iyi yol tutan ve çok daha başarılı bir otomobil varken, sırf dizel diye 2000'lerin başında piyasaya çıkmış bir aracı tercih etmem. Öyle sanıyorum ki 207 ile test sürüşü yapmadınız; yapsaydınız yukarıda bir başka arkadaşın da dediği gibi iki aracı kıyaslamazdınız bile...

    Hele ki satarken daha fazla para eder düşüncesine kesinlikle katılmıyorum; dizel de olsa 206'ya 207'den fazla para verecek adam bulmak bayağa zor olacaktır...
  • herkesin kişisel tercihi farklı araç olarak kesinlikle kıyaslama yapmam tabiki ama dizel benzinli olayında karşılaştırma yapılabilir 206 yeni haliyle başarılı bir araç çok satmasındanda belli oluyor ayrıca 207 kullandım güzel araba benzinli ve dizel olarak fiyatlarına bakarsanız zaten çok fark var okadar veremediğim için 206 aldım ve memnunum satış olayına gelince 3 yıllık 207lere bi bak istersen sıfırıyla arasındaki fiyat farklarına dizel herzaman daha değerlidir şuna emin ol satarken 207 benzinli alacağına çoğu kişi dizel 206 plus alır... bu işin birde kullanımındaki benzin mazot olayı var ben km de 150 krş gezerken 207 ile 300krş gezersin ...2000li yıllarda çıkan 206 ile bu görsel olarakda işçilik olarakda kıyaslanmaz kaldıki şöyle bir olay var 2000 yıllarında bugüne kadar en çok satan model satmayada devam ediyor demekki herkes memnun...
  • Konuyu uzatmanın anlamı yok, o senin görüşün, bu da benim. Benzin ekonomisi bu kadar önemliyse, tüp taktırırsın, dizelden de az yakar, yakıt kalitesi, turbo arızası gibi endişelerin de olmaz... Açıkcası dizel 206 yerine tüplü 207'ye binmeyi yeğlerim...

    Fiyatı daha ucuz olduğu için aldım demişsin, buna bir itirazım yok ama ilk mesajında "207 benzinli alacağına aynı paraya dizel 206 plus almak daha mantıklı" dediğin için söyledim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n a v y_35

    Arkadaşlar 207lerde içeri su alma gibi şeyler okudum burda, hala böyle şikayetleri olan var mı?


    o sorunu yaşayan bendim en son götürdügümde ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum ama bir dada sorun yaşamadım şu an 65500 km deyim arabanın eksileri var ama kesinlikle rakibi yok
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.