Şimdi Ara

::: Peugeot 207 ::: (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.593
Cevap
11
Favori
540.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 2 Temmuz 2007; 11:15:21 >
  • merhaba!size aslında bir eleştiri yapmak istiyorum bu kez.Her araç alan model segment ve fiyatına göre yakıtıda hesaplayarak bütçesini oluşturur ve sahip olur.Yani burada ekonomi yapmak tamamen bireyseldir.Benim aracım benzinli ve oldukça fazla yakıyor.Haftada bir depo bitiriyorum ve depom 180 ytl ye doluyor.Tabi bu benim bütçem ve kimseyi enterese ettiğinide zannetmiyorum.Yani ''banane ya'' diyebilirsiniz hatta demelisiniz.Çünkü alınmasın kimse ama ben öyle diyorum.Bu forum site adındanda anlaşılacağı gibi donanım ile ilgili olmalı.Yani insanlara yakıttan ziyade araçlarının özellikleri,yaptıkları modifikasyonlar yada sorunlar ve çözümleri ile ilgili konular daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.Arkadaşlar zaten çoğunuzun aracı dizel ve 207.Yani fabrikasyon olarak standart bir yakıt tüketimi zaten mevcut.3 aşağı 5 yukarı hepiniz belli kilometrelerde aynı yakıtı tüketmektesiniz.Bunu herkes paylaşacaksa sizcede yeri burasımı olmalı.Bence ayrı bir topicte rahat rahat paylaşabilirsiniz.Çünkü herkesin ortak noktası eğer amaç paylaşımsa araçlarınızın yakıt türü değil cinsi yani 207 oluşu.Paylaşımsa paylaşım ortak konularda olmalı.Buraya takılan benzinli araç sahiplerinin bu konulardan ne yararlandığını ne de zevk aldığını düşünüyorum.Elbet bana hak vermeyenlerde olacaktır.Anlarım.MAS207 kesinlikle sözüm sadece ve sadece sana değil.Sadece yeri gelmişken son yazın bir hatırlatıcı oldu o yüzden yazdım.Değilse diğer verdiğin bilgiler ve aracına yaptıklarını takdir ediyorum.Bneimkisi bir öneri.ama yazılara genel anlamda bakıpta söz konusu sadece ne kadar yaktığı olan sayfaları okumadan atlayan arkadaşlarım olduğunu biliyorum.Bunlardan biriside benim.Teşekkürederim.Kazasız sürüşler....

• Bu arada aracımda 307 yani peugeot olması dışında hiç bir ortak noktamız yok.Ama buraya takılmayı ve sizlere yazmayı seviyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloapollo

Bu arada aracımda 307 yani peugeot olması dışında hiç bir ortak noktamız yok.Ama buraya takılmayı ve sizlere yazmayı seviyorum:)

Sevgili arkadaşım, sonuç olarak yakıt da bu arabanın bir donanımı ile ilgili sorunu, ve daha önce dizel kullanmamış arkadaşlar(buna bende dahilim) burada dizel kullanıcılarından daha az yakıt yakmanın tekniklerini de öğreniyorlar, ben burayı okumadan önce 6.5 ila 7 Lt/100km de yakıyorumdum şimdi 5 ila 5.5lt/100km arasına düştü, bu nasıl oldu, işte buradaki paylaşımcı arkadaşlar sayesinde, bazı arkadaşlarım bu tip sayfaları es geçiyorlar demişsin!!! varsınlar geçsinler zaten onların burada işleri yoktur, işler olanlarda zevkle takip ediyorlar, saygılarımla...
  • YA ARKADAŞLAR BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BEN YAKIT ORTALAMASINDA 6.3 ÜN ALTINA HİÇ DÜŞEMEDİM, ANTALYA DA OLDUGUM İÇİN GECE GÜNDÜZ KLİMA HEP ACIK VE NE YAZIK Kİ HEP ŞEHİR İÇİNDEYİM, BİRİNCİ VE İKİNCİ VİTESTE ARABAYA 3000 DEVİR GÖSTERMEDEN VİTES DEĞİŞTİRİRSEM SERİ KULLANAMIYORUM E BÖYLE OLUNCA TRAFİKTEKİ DİGER ARACLAR RAHATSIZ OLUYOR, ADAMLAR KALKIŞTA SAĞIMDAN GAZLAYIP GİDİYORLAR, AYNI ZAMANDA KEYİF ALABİLMEK ADINA 3000 DEVİRDEN ÖNCE VİTES DEGİŞMİYORUM, ARABAYI İSTANBULDAN ALDIM, ANTALYA YA GELDİGİMDE 750 KM YAPMIŞTIM VE ÇEYREK DEPO YAKIT VARDI, BU ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ, AMA ŞİMDİ HEP 800 KM DE IŞIK YANIYO, SİZİN YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM....
  • beyler sakamı yapıosunuz ben benim canavarla en fazla 630km gidebildim
    1000 flan diosunuz 750de cegrek depo kaldı diyosunuz aglicam simdi ahh keske benimde bi hdi ım olsaydı

yanlıs bir sorum olacak kuzende 2006 1.4 hdi var klima acık olunca kırmızı ısıklarda hele biraz egim varsa araba siddettli titriyor ve stop ediyor?hdi kullanan arkadaslarda varmı bu sorun???
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARAS07

YA ARKADAŞLAR BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BEN YAKIT ORTALAMASINDA 6.3 ÜN ALTINA HİÇ DÜŞEMEDİM, ANTALYA DA OLDUGUM İÇİN GECE GÜNDÜZ KLİMA HEP ACIK VE NE YAZIK Kİ HEP ŞEHİR İÇİNDEYİM, BİRİNCİ VE İKİNCİ VİTESTE ARABAYA 3000 DEVİR GÖSTERMEDEN VİTES DEĞİŞTİRİRSEM SERİ KULLANAMIYORUM E BÖYLE OLUNCA TRAFİKTEKİ DİGER ARACLAR RAHATSIZ OLUYOR, ADAMLAR KALKIŞTA SAĞIMDAN GAZLAYIP GİDİYORLAR, AYNI ZAMANDA KEYİF ALABİLMEK ADINA 3000 DEVİRDEN ÖNCE VİTES DEGİŞMİYORUM, ARABAYI İSTANBULDAN ALDIM, ANTALYA YA GELDİGİMDE 750 KM YAPMIŞTIM VE ÇEYREK DEPO YAKIT VARDI, BU ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ, AMA ŞİMDİ HEP 800 KM DE IŞIK YANIYO, SİZİN YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM....

Sevgili CARAS07, topiği ilk sayfalardan itibaren okumaya başlarsan, ve forumda Dizel araba nasıl kullanılır ile ilgili topikleri okursan, sorularına cevap bulabilirsin, saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

beyler sakamı yapıosunuz ben benim canavarla en fazla 630km gidebildim
    1000 flan diosunuz 750de cegrek depo kaldı diyosunuz aglicam simdi ahh keske benimde bi hdi ım olsaydı

yanlıs bir sorum olacak kuzende 2006 1.4 hdi var klima acık olunca kırmızı ısıklarda hele biraz egim varsa araba siddettli titriyor ve stop ediyor?hdi kullanan arkadaslarda varmı bu sorun???

Şimdiye kadar böyle bir problemle karşılaşmadım, ama klima ayarı çok açıkken, hafif de düz bir eğim varsa, hafif titreme oluyor, ya klimayı kapatacaksın yada ayarını düşüreceksin, arabamda digital klima ayarını 21e getirdim mi, hiç bir şekilde titreme falan olmuyor zaten o soğutmada yetiyor... Birazda kişiden kişiye sıcaklık, soğukluk değişir tabiki, Saygılarımla...

• hmm saol dostum klima manuel ısı en soguktaydı üfleme dereceside 2 deydi yazlıga giderken oldu yanlıs (ankaradan-alanyaya) klima acık ortalama hız 120km/h flan alanyaya vardıgımızda cegrek deponun biraz üstünde mazot kalmıstı orda dedim zaten vay be hdi neymis benim arabayla gelseydik o sartlarda 1 depoyla zor gelirdik heralde

bi sorum daha olacak kusura bakmazsan
    207 modelinin 1.6hdi motor secenegi varmı?
  • quote:

merhaba!size aslında bir eleştiri yapmak istiyorum bu kez.Her araç alan model segment ve fiyatına göre yakıtıda hesaplayarak bütçesini oluşturur ve sahip olur.Yani burada ekonomi yapmak tamamen bireyseldir.Benim aracım benzinli ve oldukça fazla yakıyor.Haftada bir depo bitiriyorum ve depom 180 ytl ye doluyor.Tabi bu benim bütçem ve kimseyi enterese ettiğinide zannetmiyorum.Yani ''banane ya'' diyebilirsiniz hatta demelisiniz.Çünkü alınmasın kimse ama ben öyle diyorum.Bu forum site adındanda anlaşılacağı gibi donanım ile ilgili olmalı.Yani insanlara yakıttan ziyade araçlarının özellikleri,yaptıkları modifikasyonlar yada sorunlar ve çözümleri ile ilgili konular daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.Arkadaşlar zaten çoğunuzun aracı dizel ve 207.Yani fabrikasyon olarak standart bir yakıt tüketimi zaten mevcut.3 aşağı 5 yukarı hepiniz belli kilometrelerde aynı yakıtı tüketmektesiniz.Bunu herkes paylaşacaksa sizcede yeri burasımı olmalı.Bence ayrı bir topicte rahat rahat paylaşabilirsiniz.Çünkü herkesin ortak noktası eğer amaç paylaşımsa araçlarınızın yakıt türü değil cinsi yani 207 oluşu.Paylaşımsa paylaşım ortak konularda olmalı.Buraya takılan benzinli araç sahiplerinin bu konulardan ne yararlandığını ne de zevk aldığını düşünüyorum.Elbet bana hak vermeyenlerde olacaktır.Anlarım.MAS207 kesinlikle sözüm sadece ve sadece sana değil.Sadece yeri gelmişken son yazın bir hatırlatıcı oldu o yüzden yazdım.Değilse diğer verdiğin bilgiler ve aracına yaptıklarını takdir ediyorum.Bneimkisi bir öneri.ama yazılara genel anlamda bakıpta söz konusu sadece ne kadar yaktığı olan sayfaları okumadan atlayan arkadaşlarım olduğunu biliyorum.Bunlardan biriside benim.Teşekkürederim.Kazasız sürüşler....

bendekide saflık topic güncel olsun diye yazdım arabanın tabiri caizse cılkını çıkardım özellikmi kaldı ? mıncık mıncık ettim hepsinide yazdım modifikasyona gelince şu jant bu jant tartışması yakıt tüketiminden farklımı sence tamam belki ben çok fazla yakıt değerleri ile ilgili yazıyorum ama degerler gittikçe düşüyor araba 10000 geldikçe oturuyor arabasını yeni alan birisi için ilerde 6.5 degerlerden 5 lere düşecegini ifade ediyoruz sonuçta hadi bunuda geçtik ben hiç bir depo ile 1000 km degerleri geçmemiştim bu heycanımı paylaştım ahada silerim şimdi çok zor degil sildim ok

• quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

hmm saol dostum klima manuel ısı en soguktaydı üfleme dereceside 2 deydi yazlıga giderken oldu yanlıs (ankaradan-alanyaya) klima acık ortalama hız 120km/h flan alanyaya vardıgımızda cegrek deponun biraz üstünde mazot kalmıstı orda dedim zaten vay be hdi neymis benim arabayla gelseydik o sartlarda 1 depoyla zor gelirdik heralde

bi sorum daha olacak kusura bakmazsan
    207 modelinin 1.6hdi motor secenegi varmı?

Evet var, ben arabamı 2006 Aralık ayında aldım, o zaman 5-6 ay beklersin 1.6Hdi için demişlerdi, beklememek uğruna 1.4 aldım, ama kesinlikle 1.6Hdi tavsiye ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

quote:

merhaba!size aslında bir eleştiri yapmak istiyorum bu kez.Her araç alan model segment ve fiyatına göre yakıtıda hesaplayarak bütçesini oluşturur ve sahip olur.Yani burada ekonomi yapmak tamamen bireyseldir.Benim aracım benzinli ve oldukça fazla yakıyor.Haftada bir depo bitiriyorum ve depom 180 ytl ye doluyor.Tabi bu benim bütçem ve kimseyi enterese ettiğinide zannetmiyorum.Yani ''banane ya'' diyebilirsiniz hatta demelisiniz.Çünkü alınmasın kimse ama ben öyle diyorum.Bu forum site adındanda anlaşılacağı gibi donanım ile ilgili olmalı.Yani insanlara yakıttan ziyade araçlarının özellikleri,yaptıkları modifikasyonlar yada sorunlar ve çözümleri ile ilgili konular daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.Arkadaşlar zaten çoğunuzun aracı dizel ve 207.Yani fabrikasyon olarak standart bir yakıt tüketimi zaten mevcut.3 aşağı 5 yukarı hepiniz belli kilometrelerde aynı yakıtı tüketmektesiniz.Bunu herkes paylaşacaksa sizcede yeri burasımı olmalı.Bence ayrı bir topicte rahat rahat paylaşabilirsiniz.Çünkü herkesin ortak noktası eğer amaç paylaşımsa araçlarınızın yakıt türü değil cinsi yani 207 oluşu.Paylaşımsa paylaşım ortak konularda olmalı.Buraya takılan benzinli araç sahiplerinin bu konulardan ne yararlandığını ne de zevk aldığını düşünüyorum.Elbet bana hak vermeyenlerde olacaktır.Anlarım.MAS207 kesinlikle sözüm sadece ve sadece sana değil.Sadece yeri gelmişken son yazın bir hatırlatıcı oldu o yüzden yazdım.Değilse diğer verdiğin bilgiler ve aracına yaptıklarını takdir ediyorum.Bneimkisi bir öneri.ama yazılara genel anlamda bakıpta söz konusu sadece ne kadar yaktığı olan sayfaları okumadan atlayan arkadaşlarım olduğunu biliyorum.Bunlardan biriside benim.Teşekkürederim.Kazasız sürüşler....

bendekide saflık topic güncel olsun diye yazdım arabanın tabiri caizse cılkını çıkardım özellikmi kaldı ? mıncık mıncık ettim hepsinide yazdım modifikasyona gelince şu jant bu jant tartışması yakıt tüketiminden farklımı sence tamam belki ben çok fazla yakıt değerleri ile ilgili yazıyorum ama degerler gittikçe düşüyor araba 10000 geldikçe oturuyor arabasını yeni alan birisi için ilerde 6.5 degerlerden 5 lere düşecegini ifade ediyoruz sonuçta hadi bunuda geçtik ben hiç bir depo ile 1000 km degerleri geçmemiştim bu heycanımı paylaştım ahada silerim şimdi çok zor degil sildim ok

Sevgili Mas, neden siliyorsun burası paylaşım topiği ve paylaşılanlar konuyla doğrudan ilgili, lütfen pireye kızıp yorgan yakmayalım, ben araba ile ilgili izlenimlerini zevkle ve merakla takip ediyorum. Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: OrkunLeo

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

quote:

Sevgili Mas, neden siliyorsun burası paylaşım topiği ve paylaşılanlar konuyla doğrudan ilgili, lütfen pireye kızıp yorgan yakmayalım, ben araba ile ilgili izlenimlerini zevkle ve merakla takip ediyorum. Saygılarımla...

+bende merakla takip edip okuyorummm

• MAS207 kardeşim hastayım senin yazılarına ve yorumlarına. Lütfen herhangi bir küskünlük olmasın.
    Bu arada ben 1 depo ile 480km yi geçemiyorum

2 hafta önceki uzun yol deneyimim sayesinde ortalama yakıt tüketiminde 10'un altını gördüm, sanırım biraz hızlı gitmişim, sakin gitsem daha da düşerdi.
    Kuşadası-İstanbul arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokyar -- 2 Temmuz 2007; 13:28:20 >
  • gokyar ortlama hızına baktımda bu yakıtı yakalaman bence mucize gibi bişey
    Ama genede yavaş gitmen senin sağlığın için için
    Sevgili MAS sakın hiçbir şekilde mücadelenden vazgeçme ben ve benim gibi birçok 207 aşığı senin incelemelerin ve tavsiyelerin doğrultusunda çok şey öğrendik ve öğreniyoruz. Ben her zaman senin destekçinim lütfen paylaşımlarını eksiltme.

sevgili apolloapollo düşüncelerini saygıyla karşılıyorum fakat sende takdir edersin ki hemen hemen ülkedeki ilk 207 sahipleri biziz ve maksat paylaşımsa her türlü paylaşımı yapmak boynumuzun borcu. Buna yakıt da dahil bu forumu takip ederek araba alan sayısı hiçte az değil. Forumu takip eden herkes bizden gelen yazıları okuyor ve arabalarına neyi yapmaları gerektiğini yada yapmamaları gerektiğini öğreniyor. Benim arabam şu anda 14000 km oldu ve yakıt tüketimim 10000 bakımından sonra düştü ve dahada düşecek gibi görünüyor. Benden önce bu km ye çıkan yoktu ve beni neyin beklediğini bilmiyordum. Arkadan gelen arkadaşlara en azından bilgi vermek amacı ile de olsa burda her türlü bilgiyi vermeyide kemdime borç biliyorum.
    Saygılarımla

• arkadaslar hazır konu yakıttan acılmısken :D
    Ankaraya gıttım ıstanbuldan motoru da acıyım dedım arabam 1.4 hdı 207
    yaktıgım yakıt ortalaması 8.6 lt/100 km di

yanı araba ne olursa olsun basınca yakar.otoyoldan da cıkmadım :D
  • mas hocam siz devam edin bence ;)

bugün dışarı çıkmıştım fiat bayi gördüm (medikal hastanesinin anında anadolu yakasında) dedim işimi halledince bi test sürüşü yapayım.gittim işim bitince test sürüşü yapıacam dedim.ne ile yapalım dediler dizzel otomatik vites full versiyon ve benzinli düz vites varmış.dedim dizelle yapalım hiç otomatik vites kullanmamıştım.yolun yarınısı satıcı arkadaş kullandı arabanın özelliklerini anlatarak.herneyse uzattım...
    arabanın hoşuma giden bi kaç şeyinden bahsedeyim istedim.birincisi arac dizel ama içeri hemen hemen hiç ses almıyor yada bana öyle geldi.ikincisi güzenlik paketi içinde bi donanım varmış adı hold bilmem ne,şu işe yarıyormuş;bir yokuşta durduğumuzda freni bıraktıktan sonra 1.5 saniye frene basılı tutuyor araba kendisini ve araba milim kaymıyor.denedim hakikaten çok çok hoş bi özellik. keşke dedim bütün kadınların kullandığı arabalarda lsa bu özellik üçüncüsüde radyo-teyp kontrolü direksiyonun üzerinde ve baş parmaklarla halledilecek şekilde konumladırılmış malesef 207de kol yapılmış bu iş için.bu hoşuma gitmemişti 207yi tes ettiğimde.ama işçilik malzeme kalitesi falan bence kesinlikle 207.kullandığım araç 1.3. multijet 90hp motorlu idi.çok fazla araç tecrübem olmadığı için ve hız meraklısı olmadığım için performansı hakkın yorum yapamayacağım.ama 1.4 207 nin düz vitesi daha hoşuma gitmişti bu açıdan.belkide biraz yanlıyımdır

• yanlış anlaşıldım galiba.Ben paylaşılmasın demedimki.Uzun yazınca anlaşılmıyor galiba.Ayrı bir topikte herkes değerlerini yazsa daha güzel olmazmı diye bir öneri getirdim.OrkunLeo hakaret ayıp oluyor.Pireye kızma yorgan yakma hikayesi abesle iştigal.Yakıştırıyorsan kendine sana sözüm bile olamaz.Öneri getirmeyeceğim artık.Çünkü forumlarda eleştiri yapıp sorunu ortaya koyup çözümüde veren ve taşlanmayan sanırım kimse yoktur.bir daha yazıyorum.AYRI TOPİC olsa iyi olmazmıydı demenin neresi pireye kızma ve yorgan yakma ile özetlenebilir.Üstelik benzetenlerde ilginçtir sadece bir cümlelik yazılarla forumu takip edenler.Anla arkadaşım ben 307 sahibiyim ve 207 cilerle takılıyorum ve bunuda seviyorum.Açtığım topiclerdede araç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyorum.Her neyse bir gün bende yazarım yakıt değerlerini.Mesela bu hafta 225 km şehir içi 95 ytl benzin.Klima otomatik.Kimi enterese etti?Ama bugün aux kablosu çektirdim.Teybin arkasından ve tüm göğüsün arkasından geçirterek arabanın bsi girişinin plastiğini çıkarttırıp küllüğün altından dışarı verdirdim.Bu bir alternatif olabilir kablo yeri arayanlara ve 307 si olanlar için.Sanırım bu en azından bu sorunla uğraşan bir kaç kişiyi enterese eder.Şimdi anlaşılmışımdır umarım...(bunları pire benzetmesini yapan kişi için yazdım..polemikte istemiyorum.Lütfen yazımla ilgili yorum bile yapılmasın.Forumu kirletmek istemiyorum.Saygılarımla....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloapollo -- 2 Temmuz 2007; 22:08:52 >

• Gerginlik yok beyler.Kimse kimse için bişey yakmasın.Burası özgür bir tartışma ortamı.Herkes dilediğini yazabilir.Ama bi konu var ki bu 207 sahiplerinin vazgeçilmezi.O da yakıt ve kullanım kolaylığı.Bu yüzden bu 2 konu ağırlıklı olarak tartışılıyor burada ve bu konuda ve çoğu konuda bizleri bilgilendiren MAS207 nick'li üyenin bu topicteki yeri tartışılamaz.Her konudaki bilgi birikimini bizlerle paylaştığı için ona teşekkür ederim ve tüm 207 sahiplerinin paylaşımlarının devamını dilerim.
  • quote:

yanlış anlaşıldım galiba.Ben paylaşılmasın demedimki.Uzun yazınca anlaşılmıyor galiba.Ayrı bir topikte herkes değerlerini yazsa daha güzel olmazmı diye bir öneri getirdim.OrkunLeo hakaret ayıp oluyor.Pireye kızma yorgan yakma hikayesi abesle iştigal.Yakıştırıyorsan kendine sana sözüm bile olamaz.Öneri getirmeyeceğim artık.Çünkü forumlarda eleştiri yapıp sorunu ortaya koyup çözümüde veren ve taşlanmayan sanırım kimse yoktur.bir daha yazıyorum.AYRI TOPİC olsa iyi olmazmıydı demenin neresi pireye kızma ve yorgan yakma ile özetlenebilir.Üstelik benzetenlerde ilginçtir sadece bir cümlelik yazılarla forumu takip edenler.Anla arkadaşım ben 307 sahibiyim ve 207 cilerle takılıyorum ve bunuda seviyorum.Açtığım topiclerdede araç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyorum.Her neyse bir gün bende yazarım yakıt değerlerini.Mesela bu hafta 225 km şehir içi 95 ytl benzin.Klima otomatik.Kimi enterese etti?Ama bugün aux kablosu çektirdim.Teybin arkasından ve tüm göğüsün arkasından geçirterek arabanın bsi girişinin plastiğini çıkarttırıp küllüğün altından dışarı verdirdim.Bu bir alternatif olabilir kablo yeri arayanlara ve 307 si olanlar için.Sanırım bu en azından bu sorunla uğraşan bir kaç kişiyi enterese eder.Şimdi anlaşılmışımdır umarım...(bunları pire benzetmesini yapan kişi için yazdım..polemikte istemiyorum.Lütfen yazımla ilgili yorum bile yapılmasın.Forumu kirletmek istemiyorum.Saygılarımla....)

Sevgili arkadaşım ben hakaret etmedim o bir deyimdir, ve neden söylendiğini umuyorumki biliyorsundur, bir kaç cümle diyorsunda siz çokmu cümle yazmışsınız allahaşkına, lütfen olayın boyutlarını başka yönlere çekmeyelim, hakaret yok, yanlış algılama var. Bence siz 207cilere değilde ait olduğunuz 307 cilere takılın daha verimli ve sağlıklı olur, saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.