ARKADASLAR BU MODEMİN DRİVER INI ARADIM AMA BULAMADIM. BİLDİĞİNİZ LİNK WARSA VERIR MISINIZ. VEYA BU MODEMI KULLANAN ARKADASLAR RAPİD E ATIP BANA LİNK YOLAYABİLİR Mİ. TEŞEKKÜRLER
Ben de aradım bulamadım arkadaşlar internetten düşüp düşüp duruyorum özlelikle emula ve msnden ,driverdan olabileceğini sölediler firmware ile ilgili olabileceğini sölediler ,dirver yüklemek lazım driver yok driver buolmamız gerekli:( bulabilen varsa sölesin
bu arada bir sorum var ben ethernet kullnıyorum usb kullnamıyorum benim modemin modeli de 200eu yalnız surfing yapıyorum bir sorun yok msn de de yok ama nedense emulada portlar doğru açtım aylardır indiriyorum sorun yok ,sonra vürüs taraması yaptım ,sorun yok yani emulada dosya inderemiyorum bağlantım düşüp,emle de servedan da düşüyor ,ethernetin bios updatini yapsam diyorum ama yok işte sorun orda ,arkadaşın modmeni taktıkm çatır çaıtr indirmeye başladı ,ve modem de sorun olduğunu bölece anlamış oldum ...... bir fikri olan var sa?
Ya kardeşhler birşey soracağım ben driver'ı yüklüyorum şimdi... driver cd'si var bende setup'a tıklıyorum."The DSL Installer is seacrhing for installed hardware.If your modem is not yet plugged in to your computer , please plug it in now." diye bir yazı çıkıyor lütfen bi yardım edin ne yapmam lazım :S:S:S
driver yuklenirken usb takılı olmaması lazım o yazi ciktiktan sonra takicaksın ethernet icin drivera gerek yok. Bende vista driverini ariyorum ama bulamadım surekli blue screen alıyorum pff. Ne arıza modemmis.
3 Şubat 2009; 20:04:48
Modemim bilgisayarım formatlanmadan önce Ethernet kablosuyla gayet iyi çalışıyordu ancak yeniden yüklediğimde USB kablosuyla yapmam gerekti ve bir daha Ethernet kablosu ile interneti çalıştıramadım, Ethernet kablosunda da bir sorun yok. Sizce neden olabilir ?