Bildirim
Türkçe Evrim Belgeselleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
akrabalarımız dediğin maymunlar mı? -
İnsansılar familyasından bahsediyorum. Buna şempanze, bonobo, goril dahil. Ayrıntılı bilgi istiyorsan bunu okuyabilirsin. Yaşayan en yakın akrabamız bonobolardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_06 -- 11 Mart 2013; 20:22:38 > -
Ne bilelim bonobo olduğunu. Tarla faresi değil miydi en yakın akraba. -
Bazı bilim adamları da orangutanlar diyordu. Yeni araştırmalar yeni sonuçlar ortaya çıkarabilir ama şuan genel kanı bonobolar olduğu yönünde.quote:
Orijinalden alıntı: ar_tryk
Ne bilelim bonobo olduğunu. Tarla faresi değil miydi en yakın akraba.
-
Şu bonomolar erkek dişi fark etmeksizin seks yapan maymun türü değil mi? Bunlar mı en yakın akraba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Çizgi_
Şu bonomolar erkek dişi fark etmeksizin seks yapan maymun türü değil mi? Bunlar mı en yakın akraba?
insanlar arasında erkek-dişi, canlı-cansız, çocuk-yetişkin, akraba-yabancı farketmeksizin seks yapanlar yok neyse ki. -
quote:
Artık izlemiyorum bitirdim. Dizi karşıt görüşü savunuyor diye izlenmeyecek kadar bağnaz mı sanıyorsun insanları?
house izleyen bir insanın yukarıdaki cümleleri kurabilmesine inanamıyorum sadece. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Timurlénk
quote:
Şu bonomolar erkek dişi fark etmeksizin seks yapan maymun türü değil mi? Bunlar mı en yakın akraba?
insanlar arasında erkek-dişi, canlı-cansız, çocuk-yetişkin, akraba-yabancı farketmeksizin seks yapanlar yok neyse ki.
Genelde ''ben maymunum ve inanmam'' diyenler yapıyordur.
O kadar emin olmamak lazim ona.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Timurlénk
quote:
Artık izlemiyorum bitirdim. Dizi karşıt görüşü savunuyor diye izlenmeyecek kadar bağnaz mı sanıyorsun insanları?
house izleyen bir insanın yukarıdaki cümleleri kurabilmesine inanamıyorum sadece.
Bir dizi insanın karakterini yahut inancını belirlemiyor. -
-
güzel konu -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X