Şahsen ne olursa olsun yeni bir aracın üzerinden 1-2 yıl geçmeden bu tarz bi uygulamayı servise dahi olsa yaptırmazdım gerçekten ileride sıkıntılarını çekebilirsin...
Orjinalden alıntı: tıpcık 2)KLİMANIN KULLANIMI NASIL.ESKİSİNDE AUTO ALIRDIK ÇALIŞIRDI.AMA ŞİMDİ DÜĞME KOYMUŞ.YİNE HIZ AYARLAMA YERİ KOYMUŞ.KLİMAYI NASIL KULLANABİLİRİZ.AUTO AYARINA ALDIĞINDA OTOMATİK OLARAK DIŞ HAVA DÜĞMESİNİ AÇIYOR.DIŞ HAVAYI KAPATINCA BUSEFERDE AUTO KAPANIYOR.BUNLARI NASIL ÇÖZEBİLİRİZ.(AYRINTILI BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM)ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Klima Auto kullanımda iç/dış sıcaklık durumlarına göre havayı içerden veya dışardan alıyor. Eğer Auto'dayken herhangi bir ayar ile oynarsanız (Örnek: dış iç hava düğmesi) o ayar dışındaki tüm ayarlar otomatik olarak ayarlanmaya devam ediyor.
Diğer sorunuzun cevabını bende merak ediyorum ama herhalde sedanda bu özellik yoktur.
arkadaşlar haftasonu parrot un araç kitinden taktırdım. http://www.parrot.biz/tur/runler/ck3100-lcd Serviste 600ytl istediler kadıköyde parrot türkiyenin tavsiye ettiği benimde çok memnun kaldığım bi yerde 400 cihaz+50ytl işçilik +15ytl ekstra hoparlör 465ytl ye takıldı. Cihazı takabilmek için teyp in arkasına ulaşmak gerek bu da biraz uzun sürdü baya bi parça sökülmesi gerekiyor ,ama çok kolay bir işlem sökmeyi kendiniz bile yapabilirsiniz (arabayı ayışığından ilk alırken bunlar sökülmüyo demişlerdi ) fikir vermesi açısında 1-2 resim ekliyorum.
jackal73 bence süper bir iş yapmışsın. Cesaretine ve detayları buraya iletmene hayran kaldım. Ben Peugeot 206 aracımda kullandığım Parrot EasyDrive Kit'imden çok memnundum. (Civic HB'ime bir türlü verimli bir şekilde entegre edemedim onu. Diğer arabada sesimi iyi alıyorlardı ama bu arabada nereye yerleştireceğimi bilemedim.) Özellikle telefonu hiç cebinden çıkarmadan sesli komutlar ile arama yapmak harika bir rahatlık. Eminim Parrot'un bu kiti seni daha da memnun edecektir çünkü entegre.
Öncelikle nerede yaptırdığını sormak istiyorum.
Bir de Royartar'ın değindiği tıkırtılar iş iyi yapıldığı sürece olur mu bilmiyorum. Belki de ben arabamın herhangi bir yerine birşey söktürüp taktırıp da böyle bir sıkıntı yaşamadığımdan bilmiyorumdur. Ama dilerim olmaz yani.
Ben de senin yaptırdığın bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız ben bu arabalar için satılan entegre-ipod ve aux 3.5mm jack girişli kitlerden araştırıyorum. Onu da bulursam bir kerede söktürüp bir kerede taktırmak istiyorum. Ama uyan daha bulamadım. Okçu müzik(Atatürk Sanayi Sitesi) böyle bir uygulamayı 500 ytl'ye yaparız dedi de bana biraz pahalı geldi açıkçası. Daha ucuza kitler var ama honda civic'e uyar mı, o ayrı dert. Senden birşey rica edeceğim. Bu arabanın çıkan teybinin arkasını detaylı olarak görebileceğim bir resim çektin mi? Çektiysen onu da gönderebilir misin?(Teybin aux girişinin kaç pin'li olduğunu bir görmek istiyorum)
Arada arkadaşlar bu tip ipod-aux'lu bir kit taktırmış ya da görmüş birisi varsa fikrini almaktan memnun olurum.
Bir de arabanın içinin bitmiş halinin bir resmini çekip buraya koyabilir misin? Herkesin fikrinin arabanın bitmiş halini gördükten sonra değişebileceğini düşünüyorum.
emin olun sıkıntı yaşanacaktır.. ben honda accorda yaptırdım.. oldu. uğraşırsınız daha sonra o sesleri kesmek için, sonuçta bu aracın montajı fabrikada teknolojik bir şekilde yapılıyor.. burda o montajı siz söküp manuel yapıorsunuz... bantlarla vs vs desteklenirse belki ses olmaz ama aynen çıkarıldığı gibi takıldıysa olacaktır.
Hehheh yapmayın yav tamam araba uzay mekiği gibi duruyo ama en nihayetinde buda bi araba .İlk başta bende tırstım ama zaten herşey vidalı vidayı açıp çıkarıyosun kapak gibi.Birtek saatin önü vardı vidasız oda basit bir şekilde çıktı,aynı şekilde takıldı ,herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum. Olursa da sağlık olsun ben böyle mutlu olduktan sonra benim için problem diil.
Phuket malesef teybin arka resmi yok elimdeki bütün resimler bunlardı keşke çekmiş olsaydım :-( Cihaz mükemmel zaten parrot bu işte bir numara bende çok memnun kaldım.Minik ekranı istediğiniz yere koyabiliyorlar ben bu şekilde beğendim için böyle koydurdum.
Taktırdığım yerin detayları Tayf Elektronik Kuyubaşı Saray Önü Cad. Çamlık Apt. No:32 D:2 Kadıköy/IST: Tel: 0216 550 71 15
Hehheh yapmayın yav tamam araba uzay mekiği gibi duruyo ama en nihayetinde buda bi araba .İlk başta bende tırstım ama zaten herşey vidalı vidayı açıp çıkarıyosun kapak gibi.Birtek saatin önü vardı vidasız oda basit bir şekilde çıktı,aynı şekilde takıldı ,herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum. Olursa da sağlık olsun ben böyle mutlu olduktan sonra benim için problem diil.
Phuket malesef teybin arka resmi yok elimdeki bütün resimler bunlardı keşke çekmiş olsaydım :-( Cihaz mükemmel zaten parrot bu işte bir numara bende çok memnun kaldım.Minik ekranı istediğiniz yere koyabiliyorlar ben bu şekilde beğendim için böyle koydurdum.
Taktırdığım yerin detayları Tayf Elektronik Kuyubaşı Saray Önü Cad. Çamlık Apt. No:32 D:2 Kadıköy/IST: Tel: 0216 550 71 15
Cevap için çok teşekkürler jackal73.
Arkadaşlar aux-in veya ipod çözümü için önerisi olan varsa hala bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phuket -- 10 Ekim 2006; 10:24:00 >
Malesef echtelion. Navigasyon paketini Türkiye'ye gönderilen araçlara yapmıyorlar. Beklemeye ve parasını vermeye razı olsan bile şimdilik navigasyonlu civic hb alamıyorsun. (Sedanda da yok benim bildiğim)