Şimdi Ara

HTC: Meğerse Samsung'a çalışmışız! Eksiklerimizin farkındayız, daha agresif olacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC: Meğerse Samsung'a çalışmışız! Eksiklerimizin farkındayız, daha agresif olacağız


     

     

    One modeliyle üst seviye akıllı telefon pazarından daha fazla pazar payı kapmayı hedefleyen HTC, bu sene içerisinde daha agresif olacağının sinyallerini veriyor. Belli eksikleri olması rağmen One X ve One X+ modelleriyle güçlü cihazlar ortaya koyan ancak istediği satış rakamlarını yakalayamayan HTC, rakipleri kadar büyük pazarlama bütçeleri olmadığına dikkat çekerek üründen ziyade tanıtım kısmında eksikleri olduğunu ifade etmişti.

     

    Tayvan merkezli firmanın küresel satıştan sorumlu başkanı Jason Mackenzie, verdiği yeni bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Şirket kültürünü değiştirmekte olduklarını söyleyen Mackenzie, Quietly Brilliant yaklaşımında iyi şeyler yaparak alçakgönüllü olmayı benimsediklerini ancak artan rekabet koşulları çerçevesinde daha girişken olmaları gerektğinin farkındalığına vardıklarını söyledi. HTC olarak dünyanın en büyük şirketlerinden iki tanesi olan Apple ve Samsung'a karşı daha kısıtlı kaynaklar ile rekabet etmek zorunda olduklarını, artık iletişim tarafında daha agresif olarak bunu düzelteceklerini, kendi geliştirdikleri yeniliklerin sahibi olmaları gerektiğini söyledi, demecin devamı şu şekilde;

     

    "Geçtiğimiz yılı düşündüğümde, One X müthiş bir üründü. Muhteşem kamera, gerçekçi ses" mesajını verdik. Fakat bu anlaşılması güç bir mesajdı. İyi iletişim kuramadık, kameranın neden çok iyi olduğunu anlatan. Belli açılardan rakiplerimize çalıştık. Biz kamera konusundaki mesajımızı "Burst Mod" özelliği ile duyurduk fakat sonrasında Samsung geldi, bizim yeniliğimizi aldı ve kullanıcıların aklında onun sahibi gibi kaldı. Ancak artık büyük yeniliklerimizin sahibiyiz, bize ait teknolojiler. BlinkFeed, BoomSound ve UltraPiksel kamera, hepsinin ticari markası bizde, ve hepsi için kullanıcılarla iletişim kurmakta daha agresif olacağız. İkinci önemli nokta ise, artık nasıl pazarlama yapacağımız hususunda daha stratejik olacağız, "her zaman açık" yaklaşımını benimseyeceğiz. Bütün yıl boyunca HTC'yi pazarda daha agresif göreceksiniz."







  • Wuhuuuu HTC çoşacak gibi.

  • Acıdım adamlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telif hakkını, patentini almazsan koreli hırsızlar gelir çalar
  • iyi haber bu.

  • Yürü koçum arkandayız

  • bu firmada güzel tabi bu otomasyon olayını abarttı. Telefonlarına birşey demiyorum ama destek konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Samsung gibi destek verirlerse o zaman iyi olur. Samsung da baya bir model çıkardı. en azından destek verdi. Asıl beni düşündüren elektronik dönüşüm konusu çöplüğe dönen dünyanın hali her yeni bir şey çıktığında sevinirim ama dönüşüm iyi değilse sevinmem boş.

  • Nedense pek inanamıyorum HTC'ye,yine eksik bir taraflar olacak,ultrapikselle ilgili bir kaç örnek ve karşılaştırma gördüm ve Lumia 920'den fazlasını göremedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burn in Hell

    Telif hakkını, patentini almazsan koreli hırsızlar gelir çalar

    Apple kenarları yuvarlak dikdörtgenin patentini aldı zamanında samsung'da onu kullandı

    Ne kadar hırsız bunlar,ben en çok apple kelimesinin patentini alıp manavlardan para istemelerini bekliyorum
  • Her sene aynı terane, keşke dediği gibi olsa, dediklerinin arkasında dursalar, zira hTC smartphone işinin şahıydı.
  • Bizim yani kullanıcıların isteklerine önem verirseler kazanırlar.
  • En güncel yazılımı sundukları sürece HTC nin sırtı yere gelmez. :)

  • Geç oldu ama bundan sonrası için iyi

  • Htc fakiriz demekten bıkmadı ben Htc nin kendini küçük görmesinden bıktım.
  • ulan zaten samsung çok adileşti elinde kalan iade olan S3 kasalarına S4 donanımlarını koymuşlar yeni tasarım diye yutturcaklar

    bu sene HTC ONE en çok satan telefon olacak Galaxy S4 sağolsun

  • Fakat agresif olurken gerçekçilikten uzaklaşmamaları lazım. Cihazların özelliklerini ve şirket stratejilerini anlatırken yalan veya abartı bir şey konuşmamaları lazım. Böylece tüketici ne aldığına daha emin olarak alır ve markaya olan güven duygusu artar.

  • beyin bedava

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Burn in Hell Telif hakkını, patentini almazsan koreli hırsızlar gelir çalar
    Apple kenarları yuvarlak dikdörtgenin patentini aldı zamanında samsungda onu kullandı Ne kadar hırsız bunlar,ben en çok apple kelimesinin patentini alıp manavlardan para istemelerini bekliyorum


    Bütün telefonların üzerinde tuş barındıran ufacık ekranli, kumanda görünümlü cihazlar olduğu bir dönemde, üzerinde hic tuş bulunmayan, kocaman dokunmatik ekran bir telefon üreten bir firmanın o donemde bu farklı cihazın görsel patentini alması kadar normal birşey yok bence. Sanki Apple bahse konu patenti dün aldı da, yerden yere vuralım. Hem haberle alakasız hem de sadece saldırma amaçlı yorumlarla hiçbir yere varamayız. Apple fani degilim. Mevzu bahis samsung olsa ve konuda bilgim olsa onu da paylaşıldım.





  • Demek Samsung HTC'nin kafaya bir vurmuş ekmeğini elinden almış, BurstMode kamera olayında olduğu gibi PSFDJKSAPĞOJFKPĞOİDJGÜ*SREJOGĞIMJNCEĞWIOAĞSNDIOJFĞAIODSJMVGFPOSDUGJÜDSDSLPKSEJHK :DD::D:D:D:D:D:D

  • İlerleyen zamanlarda göreceğiz ne olacağını
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.