Şimdi Ara

Crysis 3 Video İnceleme (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MxFxOx

    Bu oyuna laf atanlar ne oynuyor mario mu ? Sevmediğiz oyun türü hakkında gereksiz yorum yapmayın zorla oynatmıyorlar :D Oyunun grafiklerine eşdeğer oyun piyasada yok. Her oyunda oluğu gibi crysis'de de multiplayer oyanamak ayrı bir zevktir.Crysis 1'den daha iyi olmasada bu hafta sonu oyunu alıyorum ^^

    valla oklu makine silahı tek yeter
  • ben oyunu güncelledim ekran karardı sadece fare imleci ve sesler geliyor yardım edin
  • Ben oyunu cok begendim, acikcasi nano suit kullanmak oyunu her zaman benim icin bir adim onde tutmustur ki hala da begeniyorum Turkce olmasi da cabasi ,oyunu bitirmedim en bastan soyleyeyim, fakat oyun gizlilige o kadar abanmis ki -okun pelerini bozmamasi, harita genisligi- ki ozellikle haritalar o kadar genis ki oyunun baslarinda kursun sikmadan gecebilecegin bolumler var, aslinda ben tam bir gizlilik hastasi olarak bunu cok begendim ama Far Cry 3'u surekli Undetected modda oynadigim icin aksiyon ariyordum ve istedigim Crysis aksiyonunu bulamadim, harita genisligi buna en buyuk etken, gidip dusmani seslice olduruyorsun sonra sarjor degistirirken duvar arkasina saklaniyorsunuz ve dusman sizi kaybediyor, sonra bas pelerini gec dusmanlari. Benim icin oyunun aksiyonu cok alt seviyede, ozellikle de Prophet'i tanitirken uzayli avcisi demesi filan aksiyona oranla bos laf gibi geldi. Dedigim gibi oyunun ilk bolumleri boyle fakat sonlara dogru degisecegini de sanmiyorum. Oyun %80 gizlilik uzerine kurulmus gibi geldi bana fakat zaten gizlice oynadiginiz bir oyundan ciktiysaniz, bkz. Far Cry 3, araya baska oyun sokun ben mesela The Witcher 2'yi soktum ama bir kac bolum Crysis oynamama ragmen gercekten cok guzel oldugunu soyleyebilirim, gerek sesler, grafikler, oynanis, Nano Suit , herkesin oynamasi gerektigini dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frenkzua

    quote:

    Orijinalden alıntı: orihorn

    adamları vurunca ölmeleri tam fiyasko kalas gibi düşüyolar


    gerçekte ölen bir back flip bir takla atıp mı ölüyor acaba sorsam sana ?

    aaaaaah sert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence BlackOps2 ve Battlefield 3 çok daha başarılı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

    Siz çok taraflı bakıyosunuz sırf Crytek Oyunu Türkçe yaptı die bukadar arkasında duruyosunuz. Oyun grafik dışında diğer herşeyi iyi değil bunu diğer siteler oyunu incelerken belirtti. Evet onların dediklerini dikkate alıcam elbette adamlar bu işle uğraşıp bu işlerlede çalışıolar. sizin söylediklerinize inanacak deilim elbet. siz kimsinizki nekadar uğraşıyosunki bu işlerle. Sırf oyunu oynuyosunuz ve burda geliyosunuz benim gibi fikrinizi belirtiyosunuz belki taraflısınız belki değilsiniz ama adamlar bu işin haberciliğini yapıyolar. Ve 1 değil 2 değil bütün degilerden ortalama 7 8 aldı bu oyun. İyi olması için yeterli puanlar değil bana göre.

    Ben mesela kim nederse desin kesin gülüceksiniz vede eleştiriceksiniz ama Ben en çok Edge incelemelerini dikkate alıyorum. Oyunlara düşük puan vermesiyle tanınır edge Bütün Oyunların isimlerini popüler olup olmadığına bakmaz bana göre adamlar en tarafsız incelemeyi yapıyolar. Bir oyun herşeyiyle güzelse ve tamamen eylenceli bir yapısı varsa o oyuna yüksek puan veriyolar. ve ben bu durumu çok seviyorum. crysis 6 puan verdiler. Şimdi diyceksin kesin çünkü bunu diyen çok arkadaş var burda edge crysis 6 puan veripte Marıo 8 9 puan veren bir site sen o siteyi nasıl dikkate alırsın dersin işte alakası yok. bunun tartışmasına hiç girmiycem yeni bir tartışma konusu açmak istemiyorum. Ben sadece örnek verdim bunu.

    Öncelikle "siz kimsinizki nekadar uğraşıyosunki bu işlerle" sözünden başlayayım.

    Ben kim miyim? Yaşım 32. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Grafikerim. Meslek itibariyle kimi zaman meslektaşlarımın bile farkedemediği şeyleri farkedecek kadar çok hassas bir gözüm var.

    Konuya gelecek olursak; biz de oyunların incelemelerine bakıp fikir ediniriz ama sadece fikir ediniriz. Ama oyunları sadece ve sadece inceleme sonuçlarına bakarak almak ya da almamak, iyi veya kötü demek, senin kendi yapının oturmamasıyla ilgili bir durum. Ben bir şeyi beğendiysem eğer, bütün dünya ona kötü dese ehemmiyeti yoktur mesela. Sense etrafının etkisiyle hareket eden bir insansın belli ki. Yaşını bilmiyorum ama belki de genç yaşın sebebiyle oturmamış kişiliğinle ilgili bir durumdur bu. Yaşın büyükse eğer, kişiliğin oturmamıştır yine. Sen de şimdi böyle dersin ama yaşın ilerledikçe, sadece kendi zevkine ve tarzına göre hareket etmeye başlarsın, seçim yaparsın, beğenirsin veya beğenmezsin. Bu lafımdan dolayı bana şimdi kızarsın ama bu sözümü şimdi değilse bile ileride anlarsın.

    Yav he he tamam sakin ol şimdi elinde olsa saldıracan bana öyle bir havan var yazılarında. Hadi iyi oyunlar size iyi eylenceler.




  • Sevmeyen buraya yorum yazmasın diyen arkadaşlar olmuş.Buraya sadece oyunu sevenler mi yorum yazıyor ? Bu oyun için söylenecek tek söz Crysis 2 den daha iyi bir oyun olmuş ama daha fazlası değil. Oyun kötü değil ama sizi kendine tam manasıyla çekemiyor bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    yaş üzerinden ezmeye çalışmış yuh ya bunca birsürü oyun inceleme siteleri-dergileri.. niye var... ? ben beğendiysem güzeldir değilse değildir... oldu... insan sosyal bir varlık ki.. sen burada bunları yazıyorsun.. etrafına göre hareket etmıyorsan burada ne işin var... 32 yaşındasın ama olgunlaşamamıssın kusura bakma insanları yaş üzerinden ezicek kıvama gelmissin.... bu oyunun pc de grafıklerı hariç aham şaham hiçbirşeyi yok... kendine göre hareket edip.. bu siteye girme ozaman nasıl olsa yaşın oturmuş

    Önceki mesajlarına da baktım. Belli ki anlama özürlüsün ama kendini çok zeki sanıyorsun.

    1- Birisi sana "siz kimsinizki nekadar uğraşıyosunki bu işlerle" diye soracak olsaydı, cevabın ne olurdu? Ben o mesajımı bu soru üzerine yazdım. Kim olduğumu söyledim.

    2- "ben beğendiysem güzeldir" sözü de yalnızca kendim için bay zeki. Başkası beni ilgilendirmez. Sen oyun için demediğin laf kalmadı ama sana birşey dedim mi? Hayır. Eeeeee?



    @Peter_Petrelli:
    Saldıracağım ha. Sence saldıracak olsam, önceki mesajmdaki üslup öyle mi olurdu? Neyse, büyü de gel; sonra görüşelim...

    yine ve aynen... bu alaycı.. tavrınıızı sürdürüyorsunuz... adam sana kendini tanıt demiş.. gel benim yaşımla dalga geç dememiş ki karşındakı hakkında zerre kadar fikrin yok..okuyucuda görüyor zaten senin ne oldugunu... yazık ya...




  • Anlayış kıtlığın devam ediyor belli ki. Onun yazdığı "siz kimsinizki nekadar uğraşıyosunki bu işlerle" sözünü sadeleştirerek sorayım. Sen yerine siz deyince saygılı mı olmuş oldu o şimdi? Bu bir.

    Aynı soruyu şimdi siz yerine senli olarak soracağım. Biri sana "Sen kimsin ki, ne kadar uğraşıyorsun ki bu işlerle?" diye soracak olsa, bunu samimi ve iyi niyetle sorulmuş bir soru olarak mı algılardın acaba? "Sen kimsin ki?" sözünün anlamı malumdur. Eğer bunu da bilmiyorsan, daha fazla yazıp kendini rezil etme. Sorduğum ve yazdığım mesaja cevap ver yazacaksan da. Lafı başka yere çekme.

    Alay ediyormuşum. Evet, son mesajımda alay ettim. O mesajımdan kendini döveceğim anlamını çıkaran kafayla ancak dalga geçilir çünkü.




  • Arkadaşlar oyunun tam cozumune devam ediyorum.Goz atarsaniz sevinirim...

    http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=TR linkinden izleyebilirsiniz.İyi seyirler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Anlayış kıtlığın devam ediyor belli ki. Onun yazdığı "siz kimsinizki nekadar uğraşıyosunki bu işlerle" sözünü sadeleştirerek sorayım. Sen yerine siz deyince saygılı mı olmuş oldu o şimdi? Bu bir.

    Aynı soruyu şimdi siz yerine senli olarak soracağım. Biri sana "Sen kimsin ki, ne kadar uğraşıyorsun ki bu işlerle?" diye soracak olsa, bunu samimi ve iyi niyetle sorulmuş bir soru olarak mı algılardın acaba? "Sen kimsin ki?" sözünün anlamı malumdur. Eğer bunu da bilmiyorsan, daha fazla yazıp kendini rezil etme. Sorduğum ve yazdığım mesaja cevap ver yazacaksan da. Lafı başka yere çekme.

    Alay ediyormuşum. Evet, son mesajımda alay ettim. O mesajımdan kendini döveceğim anlamını çıkaran kafayla ancak dalga geçilir çünkü.

    sen olayı siz kimsiniz tarafına çekıyorsun ama .. bende olayı.. karakterin oturmamış.. kısmına çekiyim.. ozaman.. yaşından dolayı karakterın oturmamış.. yaşın buyukse bile karakterin oturmamış '' bunları sen yazdın bu ne Allah aşkına yaş üzerinden ezmeye çalıştın bu bariz.. ki.. davranışların karakterını bellı ediyor.. olgun insanlar böyle davranmaz.. benim bildiğim kadarıyla.. karakterinde sorunolan varsa sensin.. yazı direk bana yazılmadı.. ama .. tavrına sinir oldum




  • Yalnızca karakteri oturmamış kişiler başkalarının verdikleri kararlara göre karar verirler. O sebeple de o lafımın arkasındayım. Başkalarının görüşlerine bakarım, kafama yatarsa alırım, yoksa almam. Bu benim kararımdır. Ancak karakteri oturmamış kişilerin belli çizgileri olmadığı için, örnekte olduğu gibi başkalarının oyuna vereceği puana göre oyunu beğenir ya da beğenmez. Halbuki oturmuş karakterli insan için o puanlar sadece fikir vermeye yarar; o kişinin kararlarını yönlendirmeye değil.

    Sinir olabilirsin ama meseleyi iyice anlamadan yazdığının farkında değilsin. Ben ona durduk yere mi öyle yazdım acaba, yoksa benim için "siz kimsiniz ki, kim oluyorsunuz ki" diye başlayan mesajından sonra mı? Doğru karar vermek için, öncelikle meseleyi iyi analiz etmek gerek. Ben de senin oyun için yazdığın aşağılamalarına kıl oldum ama tek kelime etmedim senin görüşün diye. "Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü" hesabı daha fazla kurcalama istersen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 12 Mart 2013; 15:15:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Yalnızca karakteri oturmamış kişiler başkalarının verdikleri kararlara göre karar verirler. O sebeple de o lafımın arkasındayım. Başkalarının görüşlerine bakarım, kafama yatarsa alırım, yoksa almam. Bu benim kararımdır. Ancak karakteri oturmamış kişilerin belli çizgileri olmadığı için, örnekte olduğu gibi başkalarının oyuna vereceği puana göre oyunu beğenir ya da beğenmez. Halbuki oturmuş karakterli insan için o puanlar sadece fikir vermeye yarar; o kişinin kararlarını yönlendirmeye değil.

    Sinir olabilirsin ama meseleyi iyice anlamadan yazdığının farkında değilsin. Ben ona durduk yere mi öyle yazdım acaba, yoksa benim için "siz kimsiniz ki, kim oluyorsunuz ki" diye başlayan mesajından sonra mı? Doğru karar vermek için, öncelikle meseleyi iyi analiz etmek gerek. Ben de senin oyun için yazdığın aşağılamalarına kıl oldum ama tek kelime etmedim senin görüşün diye. "Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü" hesabı daha fazla kurcalama istersen...

    bütün bu inceleme sitelerinin , dergilerinin o puanların bariz bir amacı var... ve bir oyunun ödül alıp almayacagınada o puanlar karar veriyorsa .. birşey farkediyor....demektir. .bir yerde haklısın fikir veriyorlar .. 8.6 yı görüpte bu oyunu alacak değilim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    8.6 yı görüpte bu oyunu alacak değilim...

    Nasıl yani? Bu kadar eleştiriyi oyunu oynamadan mı yaptın yoksa?
  • ordaki en kaliteli inceleme yapan adamların başında geliyorsun bence..tebrikler..bu işi iyi yapıyorsun ve bence en önemli olan insana oyun oynuma isteğini tetikleyebiliyorsun....Tebrikler Gökhan YILMAZ

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    8.6 yı görüpte bu oyunu alacak değilim...

    Nasıl yani? Bu kadar eleştiriyi oyunu oynamadan mı yaptın yoksa?

    betasını zaten oynamıştım.. kısacık single ı arkadaşla arkaşın evinde bitirdik.. para verecek değilim.. hikayesi kötü.. ok kullanmak fena değil.. mp gene 1-2 mod yenılık gelmış.. enerjiyi düzeltmişler.. ama gene aham şaham bir oyun değil...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    8.6 yı görüpte bu oyunu alacak değilim...

    Nasıl yani? Bu kadar eleştiriyi oyunu oynamadan mı yaptın yoksa?

    betasını zaten oynamıştım.. kısacık single ı arkadaşla arkaşın evinde bitirdik.. para verecek değilim.. hikayesi kötü.. ok kullanmak fena değil.. mp gene 1-2 mod yenılık gelmış.. enerjiyi düzeltmişler.. ama gene aham şaham bir oyun değil...

    Sana şahsi bir soru sorum olacak. Cevaplamak zorunda değilsin ama az çok samimiyetine inanıyorum:

    Killzone 3'ü muhtemelen oynayıp bitirmişsindir. Peki Killzone 3 hakkında neler düşünüyorsun? Mesela oynanış, hikaye işleyişi, genel çevre, yapay zeka, vs... gibi konularda oyun hakkındaki düşüncelerin nelerdir? Ya da bazı konularda Crysis 3 ile karşılaştırabilir misin?

    Şimdiden teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    betasını zaten oynamıştım.. kısacık single ı arkadaşla arkaşın evinde bitirdik.. para verecek değilim.. hikayesi kötü.. ok kullanmak fena değil.. mp gene 1-2 mod yenılık gelmış.. enerjiyi düzeltmişler.. ama gene aham şaham bir oyun değil...

    Bunu kendi adıma yazıyorum. Açıkçası, betasını ben de beğenmedim. Ama yine de aşağıdaki nedenlerden dolayı (Sadece son madde bile buna değer) hiç düşünmeden kutulu olarak aldım. Oyunu genel olarak beğendim. Ancak hiç beğenmesem bile, yine de alırdım. Türkçe oyunların yaygınlaşmasını isteye herkesin de alması gerektiğini düşünüyorum.

    İşte bunlardan dolayı:
    - Crysis, büyük kitlelere ulaşan ilk FPS ve ilk türkçe oyun.
    - Crysis 3 ile birlikte multisi için yerel server desteği veren ilk FPS oyunu.
    - Crysis, şu anda çıkan, çıkmaya devam eden ve de edecek olan türkçe oyunlar için öncülük etmiş bir oyun. Mesela Hitman türkçe altyazılı olarak çıktı. Bunlar çok güzel gelişmeler. Crytek ve Crysis olmasaydı, Hitman türkçe altyazı desteğiyle gelmezdi bence.




  • GTA 4'ün grafiğine 10 veren site bu grafiğe 9,6 veriyorsa ben bir şey demiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frukoman

    GTA 4'ün grafiğine 10 veren site bu grafiğe 9,6 veriyorsa ben bir şey demiyorum.


    Şuanda ne kadar saçmaladığının farkındamısın.Gta 4 2008'de çıktı, o daha ilk çıktığında bsc yeni kurulmuştu, ve çıktığında muheşem fizikle birlikte iyi görseller vermişti, yani çıktı zaman herkesi etkilenmişti.

    Şuan 2013 deyiz kaç sene geçmiş..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.