Şimdi Ara

Nikon DSLR Önerisi Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işe yenii başlayacağım ve ilk DSLR makinam olacak fotoğraf konusunda bilgilerim var. Bir kere alınıyor sonuçta ve en iyisini almak istiyorum 2.200 TL civarı bütçem var nikonun en iyi makinalarından olan d90 alma fikri var asllında sadece tek eksiği 720p videosu var ama pek kullanmam galiba videoyu sizlerin yardımı gerekiyor çok kararsızım ilk başlarda nikon D7000 almayı düşünüyordum çok şikayetler var ve sorunlu bir makina.

Nikon D90 18-105mm

Nikon D5100 18-105mm

Yada Canon 60D 18-55mm

sizce hangisini önerirsiniz yardımlarınız lazım.vede bedavashop adlı siteden almayı düşünüyorum güvenlimidir.

• D7000 cok sorunlu bir makina falan degil, ben aldim sorunsuz kullaniyorum. Sadece sorunu olanlar yaziyor internette sorunsuz kullananlar sorunsuz kullaniyorum diye yazma geregi duymuyor haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d7000 den soğdum artık o kadar şikayetten sonra şansına alamam onu D90 ı gerçekten herkez çok övüyor eski bir teknoloji olmasına rağmen ama işte kararsızlık bitirdi beni

Orijinalden alıntı: fatih717171

d7000 den soğdum artık o kadar şikayetten sonra şansına alamam onu D90 ı gerçekten herkez çok övüyor eski bir teknoloji olmasına rağmen ama işte kararsızlık bitirdi beni

d5100 , d90 a göre daha yeni bir teknoloji. 1 yıldır kullanıyorum. videosu özellikle harika. kapalı alan, karanlık ve sadece mum ışığının yandığı yerde mükemmel bir video çekmiştim deneme amaçlı.

işte linki... -----> ..........

link yok şaka tabi, özel bi videoydu

ama tavsiyem d90 almanızdır, çünkü ben d90 kullandığımda elime daha güzel oturduğunu hissettim, ayrıca focusu ve shutterı daha hızlı gelmişti bana.

• 60D seçeneği fena değil ama illa nikon alacaksanız D90 eski ama iyidir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.