Şimdi Ara

EDGE Dergisinden Yeni İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      İlginç inceleme puanları ile dikkat çeken Edge dergisi bu ayki sayısında yine ilginç inceleme puanlarına imza attı. Metacritic ortalaması serinin diğer oyunlarından düşük olan Crysis 3'e Edge dergisi 6 gibi oldukça düşük bir puan verdi.

Diğer taraftan Wii U'nun merakla beklenen oyunu Lego City Undercover'a Edge dergisi 5 puan verdi. Açıkçası diğer oyun otoritelerinin puanlarını görmeden Lego City Undercover hakkında bir şeyler söylemek zor; çünkü Edge'in bazı puanlamaları diğer otoritelerin aksine çok düşük oluyor.

Metal Gear Rising: Revengeance – 7
    Tomb Raider – 8
    Crysis 3 – 6
    Aliens: Colonial Marines – 5
    Luigi’s Mansion 2 – 8
    LEGO City: Undercover – 5
    Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate – 7
    Year Walk – 9
    Anodyne – 8
    Kairo – 7

• cyrisis 3 e 6 biraz haksızlık olmuş en kötü 7 - 8 arasında olmalıydı
  • Alien'a 5 ver sonra gidip Crysis'e 6 ver.....iyimiş.
  • Metal Gear Rising: Revengeance ve Cryis 3'e tam benim 'oyunun puanı' budur diye düşündüğüm puanları vermişler.
  • Lara yine birincisin...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tomb raider e 8 veriyolarsa bunların puanlara 1.5-2 eklemek lazım

• Crysis 3 6 yı bile haketmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siralamaya bakdim da bildigin Loto kagidi :)

• Edge böyle yapması iyi bence çünkü öyle bir dönemdeyiz ki oyunlar 9'larda dolaşıyor.Oysaki 9 almak çok az oyuna nasip olmalı.Şu an 8'in hatta 9'un altındaki oyunlara kötü oyunmuş gibi bakanlar oldu.Ama puan tamamen farklı bir şey,bazen puan kırılan noktalar oyuncu için hiçbir şey ifade etmeyebiliyor.Edge böyle yaparak bize 6,7,8 puanlık oyunların da yeterince iyi oyunlar olduğunu vurgulamaya çalışıyor olabilir.Açıkçası çok beğenerek oynadığım çok oyun vardır metacriticleri 70i geçmeyen.Önemli olan puan değil eğlence sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: prowent55

Crysis 3 6 yı bile haketmiyor

Sen de insan olmayı haketmiyorsun

Şu crysis 3 e bu kadar yüklenmelerinin sebebi kısa olması mı multisi bile gayet iyi bi oyun

• Crysis 3 ü beğenmeyen arkadaşlar adım gibi eminim utanmadan oyunu oynayıp bitirmişlerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Orijinalden alıntı: prowent55

Crysis 3 6 yı bile haketmiyor

Sen de insan olmayı haketmiyorsun

Şu crysis 3 e bu kadar yüklenmelerinin sebebi kısa olması mı multisi bile gayet iyi bi oyun

crysis al mgs yana koy neresiyle karşılaştıracaksın al bi gow al bi rdr koy bir duruşu yok oyunun tech demo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Crysis 3 ü beğenmeyen arkadaşlar adım gibi eminim utanmadan oyunu oynayıp bitirmişlerdir...

yüzüne bakmadim.
    hem oynamadan kim neyin ne oldugunu nasil bilecek belki fikirlerinden cayarlar ama o da olmamis görülen köy kilavuz isdemiyor malesef.
    beni etkileyen cevat abinin gereksiz atiflaridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 9 Mart 2013; 22:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Crysis 3 ü beğenmeyen arkadaşlar adım gibi eminim utanmadan oyunu oynayıp bitirmişlerdir...

Arkadaşlar ne bu crysis fanlığı. Açın PC bölümünü, oynayamayanların mesajlarından geçilmiyor. Optimize fakiri bir oyun. Senaryo, multiplayer vasat... Eğriye eğri, doğruya doğru

• Hayatımda Crysis 3 kadar abartılan, içi bomboş, BALON oğlu BALON bir oyun görmedim.
  • Crysis 3'e 6 Aliens'a 5 puan dergiden bir .ok olmaz yapacağınız incelemeye turp sıkayım sizin dergi gibi rezil herifler.
  • adam daha oyunu oynamamış, daha doğrusu donanımı yetmediği için oynayamamış, hırsından gelmiş buraya oyunu kötülüleyip rahatlamaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokuchi77

Edge böyle yapması iyi bence çünkü öyle bir dönemdeyiz ki oyunlar 9'larda dolaşıyor.Oysaki 9 almak çok az oyuna nasip olmalı.Şu an 8'in hatta 9'un altındaki oyunlara kötü oyunmuş gibi bakanlar oldu.Ama puan tamamen farklı bir şey,bazen puan kırılan noktalar oyuncu için hiçbir şey ifade etmeyebiliyor.Edge böyle yaparak bize 6,7,8 puanlık oyunların da yeterince iyi oyunlar olduğunu vurgulamaya çalışıyor olabilir.Açıkçası çok beğenerek oynadığım çok oyun vardır metacriticleri 70i geçmeyen.Önemli olan puan değil eğlence sonuçta.

Aynen katılıyorum. Edge incelemeleri diğer hepsinden iyi adamlar çünkü inceleme yaparken oynu her yönden inceliyolar. oyun herşeyü güzelse ve eylence odaklıysa ona yüksek puanlar veriyolar.

Gözü dönmüş gerçeği göremeyen Crysisis fanları bakıyorumda durumu bir türlü kabullenmek istemiyolar. Edge tarzı böyle onu geçin diğer dergilerde öyle çok yüksek puanlar vermedi zaten diğer dergileri bir oyuna 9 dan aşağı not veriyosa o oyun kötüdür direk.çünkü genel olarak bütün oyunlara ortalama 8 puan veriyolar. bu konuda tek farklı olan edge.

• Hiç kusura bakmayın en kralı zaten edge dergisi.

Puanları uçurmuyo.ve incelerken Oyunu sadece popületirsine göre değil eylence odaklı inceliyo ve onlara yüksek puan veriyo. en dikkate aldığım dergilerden biri.
  • Oha sacmalık bukadarda olmaz crisis oyunlarından ne istiyorsunuz arkadas adamlar en kralı yapıyor bırakın buna oynayanlar karar versin Crisis cıkacak haberi bile ortalığı ayağa kaldırıyor oyun cıkmadan siparişle aldım herkez öle yapıyor birde Oyun Piyasaya cıkmadan korsanı dusuyor dunya bu oyunun peşinde..
    Artık vaz gecin oyunu kötulemekten bazı oyunların cıkış tarihinde bazı firmalar karşılığına oyun cıkarıyor rakip olarak Crisis cıkacağı tarihte karşılığında 1 tane oyun cımıyor niye cunku Crisis varken bu oyunu bitirmeden orjinciler baska oyun almaz bu karşılık şuana kadar rakip yokkkkkkkkk aklınıza yer edin Crisis Gelmiş Gecmiş en iyi oyun ve gelecekte de bu unvanını koruyacak..........................................................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 10 Mart 2013; 2:16:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.