Şimdi Ara

Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.223
Cevap
22
Favori
169.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutay2455

cevap icin tesekkur ederim...
    forumda cube servisi icin olumsuz konusan ve konu acan arkadaslarda var... fakat soylediginiz cok onemli satis sonrasi bu kadar destek vermeleri diger taninmis markalar bile bu kadar destek vermiyor... kaldiki forumda bile bu konuda musterilere yardimci olacak elemanlqri mevcut...

öncelikle tableti ben de kullanıyorum.. yurtdışından aldım ben de. söyleyeceğim şu kamera hariç her şeyi güzel. ön kamerada problem yok ama arka kamera tam anlamıyla kabus. çamur gibi görüntü malasef.
    onun dışında zaten donanımı ortada. şu anda arctablet üzerinden aktif yazılım desteği de devam etmekte. kamera olayı belki benim şanssızlığımdır kim bilir...

yetkili servis konusuna gelince bana kalırsa hem kullanıcıların hem de yetkili servis ekibinin kusurlu olduğu durumları gördüm yukarıda yazılanlardan. bunları dile getirmek gerekir diye düşünüyorum. çünkü uzun zamandır
    şikayet gelmemekte gördüğüm kadarıyla. böylece hem kendileri güven vermiş oluyorlar hem de müşteri memnuniyeti sağlanmış oluyor. yani sektörde kalıcı olmak isteniyorsa bu gereken bir döngüdür...

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkndy

quote:

forumda cube servisi icin olumsuz konusan ve konu acan arkadaslarda var... fakat soylediginiz cok onemli satis sonrasi bu kadar destek vermeleri diger taninmis markalar bile bu kadar destek vermiyor... kaldiki forumda bile bu konuda musterilere yardimci olacak elemanlqri mevcut...

öncelikle tableti ben de kullanıyorum.. yurtdışından aldım ben de. söyleyeceğim şu kamera hariç her şeyi güzel. ön kamerada problem yok ama arka kamera tam anlamıyla kabus. çamur gibi görüntü malasef.
    onun dışında zaten donanımı ortada. şu anda arctablet üzerinden aktif yazılım desteği de devam etmekte. kamera olayı belki benim şanssızlığımdır kim bilir...

yetkili servis konusuna gelince bana kalırsa hem kullanıcıların hem de yetkili servis ekibinin kusurlu olduğu durumları gördüm yukarıda yazılanlardan. bunları dile getirmek gerekir diye düşünüyorum. çünkü uzun zamandır
    şikayet gelmemekte gördüğüm kadarıyla. böylece hem kendileri güven vermiş oluyorlar hem de müşteri memnuniyeti sağlanmış oluyor. yani sektörde kalıcı olmak isteniyorsa bu gereken bir döngüdür...

Kamera konusu ile ilgili olarak bir bilgilendirmek yapmak istiyorum, Cihazını arka kamerasının üzerinde siyah renkte bir koruyucu plastik parça bulunmaktadır bu parça zaman içerisinde çizilebilmekte ve kameranın görüntü kalitesini olumsuz yönde etkileyebilmektedir. İlgili parca yapıştırma olduğu için kolaylıkla yerinden çıkabiliyor ve istenirse yenisi ile değiştirilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkndy

quote:

Kamera konusu ile ilgili olarak bir bilgilendirmek yapmak istiyorum, Cihazını arka kamerasının üzerinde siyah renkte bir koruyucu plastik parça bulunmaktadır bu parça zaman içerisinde çizilebilmekte ve kameranın görüntü kalitesini olumsuz yönde etkileyebilmektedir. İlgili parca yapıştırma olduğu için kolaylıkla yerinden çıkabiliyor ve istenirse yenisi ile değiştirilebiliyor.

deidiğiniz çok doğru.. arka kamera ciddi anlamda çizilmeye mağruz kalmakta. o parçayı çıkartmayı denemedim açıkcası. son çare olarak düşünüyordum onu.. bilgilendirme için teşekkürler

• kamera bu şekilde oldu operasyon sonrası ancak görüntü kalitesi gerçekten arttı
    Kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkndy -- 27 Kasım 2013; 19:00:08 >
  • urun hakkinda yorumlar alalim arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben arctabletteki overclocklu romu kullanıyorum

www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-v2-06-20131029-kasty-rom-darthjabba-mod-in-cwm-upgrade-format/

Antutu CPU programından 1.8 yapıyorum modu performance yapıyorum. İpadle kapışır hale geliyor tablet. Şarzıda 5-6 saat arası gidiyor ama şu son zamanlarda bi sıkıntım var. Tableti kapattığımda iki üç saniye sonra tablet kökten kapanıyor tekrar açmak zorunda kalıyorum. Yani kullanırken power tuşuna bi kere basıp kapatınca tablet tamamen kapanıyor. Acaba sıkıntı nedir ? Çözüm nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: typersin25

Beyler ben arctabletteki overclocklu romu kullanıyorum

www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-v2-06-20131029-kasty-rom-darthjabba-mod-in-cwm-upgrade-format/

Antutu CPU programından 1.8 yapıyorum modu performance yapıyorum. İpadle kapışır hale geliyor tablet. Şarzıda 5-6 saat arası gidiyor ama şu son zamanlarda bi sıkıntım var. Tableti kapattığımda iki üç saniye sonra tablet kökten kapanıyor tekrar açmak zorunda kalıyorum. Yani kullanırken power tuşuna bi kere basıp kapatınca tablet tamamen kapanıyor. Acaba sıkıntı nedir ? Çözüm nedir ?

Hocam peki antutu skoru olarak kaç alıyor cihaz?

• quote:

Beyler ben arctabletteki overclocklu romu kullanıyorum

Cihazınızdaki verilerin yedeğini aldıktan sonra cihazınızı fabrika ayarlarına döndürürseniz tablet normale dönecektir, eğer fabrika ayarlarına dönmenize rağmen sıkıntı devam ediyorsa yeniden rom yükleyerek çözebilirsiniz.

SAygılarımızla

• cubeturkiye C kullanıcısına yanıt
    deniyorum bilgilendireceğim.özel mesaja bakarsanız sevinirim
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim cube yi bozdum malesef.nexus 4 telimle çektim
  • Tablete bir turlu rom yukleyemiyorum arkadaslar klavuzu indirdim ama rk batch tool tableti gormuyor suruculeri kaldirdim tekrar kurdum yine olmadi baska yolu yokmu bunun

• Hoca m perforsla ilgili kimse biley yazmamış kılık mılıf satılıyor yokmu tavsiye edecek yada uzak dur diyecek biri

• Arkadaslar bu model tableti kullanan arkadaslar bu tableti bana tavsiye edebilirlermi ? Yani hakkinda cok sorun ariza cikariyor gibi yazilar okudum. Ama ozellikle piyasadaki en yuksek ozelliklere sahip en alinasi tablet gibi gorunuyor.

Alip kullanan arkadaslar sarji dokunmatigi malzeme kalitesi ve akiciligi konusunda yardimci olabilirlerse eger belki bu tableti alabilirim :) yorumlarinizi beklemekteyim.

• arkadasim geriye dogru sayfalari okursan bircok bilgiye ulasirsin...
    ben dun siparis verdim bugun kargo gelrse inceleme firsati bulacagim... olumlu veya olumsuz inceleme sonuclarini yazarim... sonucta iki yil garanti var... bozuk cikacak veya sorunlu oalacak hali yok ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Arkadaslar bu model tableti kullanan arkadaslar bu tableti bana tavsiye edebilirlermi ? Yani hakkinda cok sorun ariza cikariyor gibi yazilar okudum. Ama ozellikle piyasadaki en yuksek ozelliklere sahip en alinasi tablet gibi gorunuyor.

Alip kullanan arkadaslar sarji dokunmatigi malzeme kalitesi ve akiciligi konusunda yardimci olabilirlerse eger belki bu tableti alabilirim :) yorumlarinizi beklemekteyim.

Dostum su an uzun uzun yazamiyorum. Hatta bu hafta yogunluktan dolayi da yazamam, ama sana sunu soyleyeyim nisan ayinda cinden aldim. Su ana kadar3-5 kere kitlendi.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum

• quote:

neyini tavsiye etmiyorsunuz sakıncası yoksa sorabilirmiyim acaba ??
  • quote:

quote:

Hocam yorum yapmak istemiyorum eninde sonunda bu işten ekmek kazanan adamlar var. Sadece tavsiye etmiyorum o kadar

• quote:

quote:

quote:

Hocam yorum yapmak istemiyorum eninde sonunda bu işten ekmek kazanan adamlar var. Sadece tavsiye etmiyorum o kadar

yorum yok

edit : ön siparişle bekleyip alanlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 4 Aralık 2013; 0:52:11 >

• Bende uzun zamandır kullanıyorum, bir sıkıntı olmadı gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.