Şimdi Ara

SimCity Mağdurlarına Ücretsiz Oyun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DRM, sürekli internet bağlantısı isteyen sistemiyle çıktığı ilk günden oynanamayan bir oyun haline dönüşen SimCity fiyaskosunun ardından dağıtımcı EA, durumu ücretsiz oyunlarla kotarmayı amaçlıyor.

Maxis genel menajeri Lucy Bradshaw tarafından yapılan açıklamaya göre SimCity'e sahip DRM mağdurlarına ücretsiz oyun verilecek. Bradshaw açıklamalarına şu şekilde devam ediyor:

"Oyunun çıkışında sorun haline gelen sunucu kapasitesi büyük ölçüde arttırıldı. Ancak bazı insanlar halen bağlantı problemi yaşıyor. Sorun neydi? Tahminimizden çok daha fazla insan aynı anda oyuna girmek istedi. Betada gördüğümüzden daha fazla insan ve farklı oynayış tarzlarına şahit olduk."

Betaya göre hesap yapmanın aptalca olduğunu kabul eden Maxis yetkilisi olanlardan dolayı üzgün olduklarını ve SimCity % 100 çalışır hale geldiğinde oyunun hayranlarıyla eskisi gibi arkadaş olmayı istediklerini belirtti. Sorunun sebebiyle ilgili daha geniş bir açıklama ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

• Bakıyorumda cidden yoğun ilgi var oyuna. Tamam bu tarz oyunları seven kitleler var evet ama ben bu derecede özellikle Türk oyuncuların orjınal olarak satılcağını tahmin etmemiştim. Herkes aynı anda yüklenince serverlarda yoğunluk olmuş. Neyse fazla zaman geçmeden sorun çözüldü gibi. Hatalarının farkında olmalarıda güzel birşey.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snipercover

Bakıyorumda cidden yoğun ilgi var oyuna. Tamam bu tarz oyunları seven kitleler var evet ama ben bu derecede özellikle Türk oyuncuların orjınal olarak satılcağını tahmin etmemiştim. Herkes aynı anda yüklenince serverlarda yoğunluk olmuş. Neyse fazla zaman geçmeden sorun çözüldü gibi. Hatalarının farkında olmalarıda güzel birşey.

Türk oyuncuların orjınal olarak satılcağını tahmin etmemiştim

Türk Oyuncularının Aldığını Nereden Anladın :) Merak Ettim

SimCity Assasin's Creed Gibi Hersene Çıkan Bir Oyun Olmadığı İçin Yoğun İlgi Normal :)

• Hangi oyun olursa olsun oyuna girerken zorla internet bağlantısı isteyen oyunlar canımı sıkıyor
  • Ea yı samimi bulmuyorum, pre-order rakamları + iyi bir analizle kaç kişinin oyunu aynı anda oynayacağı hesaplanılabilirdi ve buna göre bir alt yapı hazırlarlardı.

• Aslında kapalı beta süreci ve sınırlı oynatma limiti şimdi herşeyi ifade ediyor. Piyasaya sürmüş olduğu ve online olarak PreOrder yapanları hesap etmeden böyle bir sistem yapmaları gerçekten amatörce olmuş.
  • bence bu tarz kopya korumaları çok saçma. korsanlar gerçekten isterlerse her oyunun korumasını kırabilirler.http://www.underthegarden.com/ burada en alta bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Korsanlar durdurulamaz. Sadece yavaşlatılabilirler. İnternet var olduğu sürece internetin dalgalarında sörf yapan aç gözlü psikopatlar olacak. EA'nın yaptığı; dalgaları kabartarak korsanları düşürmeye çalışmak. ama maalesef düşenler korsanlar değil, normal oyuncular oluyor.

Not: ben de bir korsanım. korsan kullanmak doğru olmayabilir, ama şirketlerin beni dolandırmasına izin veremem. eğer gerçekten uygun fiyata, oyunu kırpıp kırpıp dlc süsüyle dağıtmadan satsalardı, ben de alırdım. ama Türkiye'deki vergiler de uygun fiyatın yakalanmasını zorlaştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: otorobot

bence bu tarz kopya korumaları çok saçma. korsanlar gerçekten isterlerse her oyunun korumasını kırabilirler.http://www.underthegarden.com/ burada en alta bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Korsanlar durdurulamaz. Sadece yavaşlatılabilirler. İnternet var olduğu sürece internetin dalgalarında sörf yapan aç gözlü psikopatlar olacak. EA'nın yaptığı; dalgaları kabartarak korsanları düşürmeye çalışmak. ama maalesef düşenler korsanlar değil, normal oyuncular oluyor.

Not: ben de bir korsanım. korsan kullanmak doğru olmayabilir, ama şirketlerin beni dolandırmasına izin veremem. eğer gerçekten uygun fiyata, oyunu kırpıp kırpıp dlc süsüyle dağıtmadan satsalardı, ben de alırdım. ama Türkiye'deki vergiler de uygun fiyatın yakalanmasını zorlaştırıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: otorobot

bence bu tarz kopya korumaları çok saçma. korsanlar gerçekten isterlerse her oyunun korumasını kırabilirler. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=72610570&url=http://www.underthegarden.com/" data-href="http://www.underthegarden.com/">http://www.underthegarden.com/</a> burada en alta bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Korsanlar durdurulamaz. Sadece yavaşlatılabilirler. İnternet var olduğu sürece internetin dalgalarında sörf yapan aç gözlü psikopatlar olacak. EA'nın yaptığı; dalgaları kabartarak korsanları düşürmeye çalışmak. ama maalesef düşenler korsanlar değil, normal oyuncular oluyor. <br><br>Not: ben de bir korsanım. korsan kullanmak doğru olmayabilir, ama şirketlerin beni dolandırmasına izin veremem. eğer gerçekten uygun fiyata, oyunu kırpıp kırpıp dlc süsüyle dağıtmadan satsalardı, ben de alırdım. ama Türkiye'deki vergiler de uygun fiyatın yakalanmasını zorlaştırıyor.

Peki sana kısa bir soru sorayım. Sadece sana değil senin gibi düşünen ve saçmalayan bahane üretip kendini kandıranlara gelsin bu soru.
    Mount & Blade'i aldın mı ?
    Oyun Türkçe, Türk yapımı , uygun fiyatlı (ilk çıktığında 25 TL idi yanlış hatırlamıyorsam), DLC ile oyun kesilmemiş çok rahat 30 saat oynama süresi elde edebilirsin(sadece SP) ve daha önce yapılmamış tarzda bir rpg-simülasyon-aksiyon vs. bir oyun. Aldın mı peki bu güzel oyunu yoksa bunada bir bahane mi üreteceksin ?
    Amacım bu oyunu al diye değil. Bahane üretip kendini kandırma ve komik duruma düşme diye.

• Kotar bizi EA !

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Peki sana kısa bir soru sorayım. Sadece sana değil senin gibi düşünen ve saçmalayan bahane üretip kendini kandıranlara gelsin bu soru.
    Mount & Blade'i aldın mı ?
    Oyun Türkçe, Türk yapımı , uygun fiyatlı (ilk çıktığında 25 TL idi yanlış hatırlamıyorsam), DLC ile oyun kesilmemiş çok rahat 30 saat oynama süresi elde edebilirsin(sadece SP) ve daha önce yapılmamış tarzda bir rpg-simülasyon-aksiyon vs. bir oyun. Aldın mı peki bu güzel oyunu yoksa bunada bir bahane mi üreteceksin ?
    Amacım bu oyunu al diye değil. Bahane üretip kendini kandırma ve komik duruma düşme diye.

Ben arkadaşın düşündüğü gibi düşünüyorum ve Türkçe olan oyunları orjinal alıyorum ps3'e (ki ps3 e aldığım bütün oyunlar orjinal hak ettikleri için) veya pc'ye. Gayet mantıklı konuşmuş arkadaş. Adamlar şehir yaratma oyunu satıyor sonra dlc ile arsa satmaya çalışıyorlar böyle dolandırıcılık yapannlar utanacağına milleti kazıklamaya çalışan yapımcılar-dağıtıcılar utansın.

• Korsanı engellemek için üreticiler değişik değişik taktikler uygulayacaklarına, fiyatları herkesin ulaşabileceği seviyeye düşürsünler o zaman korsan ortadan kalkar.Ne yapılırsa yapılsın her halükarda oyunun korsanı çıkacaktır.Korsan alanlarda haksız değil, herkesin bütçesi orjinal oyuna yetmez :)
  • Hangi oyunu verirsiniz acaba
  • Sağlam bir oyun verseler, iyi. Adamlar oyuna giremiyor resmen.

• Sağlam bi oyun verin de şaşırtın bizi.Koskoca EA değil misiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 12 Mart 2013; 23:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.