Şimdi Ara

ATI Catalyst 6.5'i yayınladı!! 25.05.06

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son model oyunlardan son model performans almak için ati kullananların aşağıdakini çekip yüklemesi yeterli..

ATI Catalyst 6.5 Windows XP - Driver 25.05.06

>>Hemen Yükle<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Mayıs 2006; 16:11:37 >

• 6.4'ü nezaman kaçırdık
    performansda gözle görülür bir artı sağlarmı bunu kursak? bende halen 6.3 kurulu
    bide bunu kurmak için diğerini kaldırıyormuyuz yoksa direk üzerinemi kuruyor.
    daha yeni ati'ciyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 25 Mayıs 2006; 16:02:49 >
  • 6.3le 6.4 arasındada fark vardı, bununlada fark olmasa zaten yayınlanmasına gerek duyulmazdı..
    henüz okuyamadım ama link verdiğim adresten ne gibi yenilikler olduğunu yazan yazıyada ulaşabilirsiniz..
    bilhassa yeni uygulamar ve oyunların belli bir bölümünde artısı olacağını düşünüyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

6.4'ü nezaman kaçırdık
    performansda gözle görülür bir artı sağlarmı bunu kursak? bende halen 6.3 kurulu
    bide bunu kurmak için diğerini kaldırıyormuyuz yoksa direk üzerinemi kuruyor.
    daha yeni ati'ciyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Mayıs 2006; 16:09:33 >
  • peki bir soru daha sorayım
    bunlarda hangisini indiriyoruz geçen seferde çok cebelleşmiştim

ATI Catalyst 6.5'i yayınladı!!  25.05.06
  • suruculer performans farki oldugu icin yayinlanmiyor ozellikle ati zaten her ay surucu cikariyor ve genelde hatalari duzeltmeye ve fazladan 3dmark puani icin yayinlaniyor oyunlarda herhangi gozle gorulur bir performans artisi vaad etmiyor zaten sanirim 2 tane eski oyunda yuzde20 artis vaad ediyor o kadar yeni oyunlar icin sadece hata duzeltmeden ibaret bence hala 6x suruculeri yeterli duzeyde degiller daha cok gelistirilmeliler her ay surucu yayinlayacaz diye duzgun bisi yapamiyor ati ben o yuzden hala 5.13 kullaniyorum technics sen 6.5 kurup bize yorumunu yazarsan seviniriz farklar hatalar vs varmi cizgilenme sorununu gideriyormu vs...
  • ortadakini çekmelisin dostum

quote:

peki bir soru daha sorayım

• eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hataların giderilmiş olmasıda performansı doğrudan etkiler..ki yeni driver herzaman bi öncekinin optimize edilmiş hali oluyor..çizgilenme sorunu illa o ekran kartına ait bios update'i gerektiriyo @kill performans için henüz bişey söylemem doğru olmaz bakalım 1-2 deneyeyim bişiler yazarım..

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

suruculer performans farki oldugu icin yayinlanmiyor ozellikle ati zaten her ay surucu cikariyor ve genelde hatalari duzeltmeye ve fazladan 3dmark puani icin yayinlaniyor oyunlarda herhangi gozle gorulur bir performans artisi vaad etmiyor zaten sanirim 2 tane eski oyunda yuzde20 artis vaad ediyor o kadar yeni oyunlar icin sadece hata duzeltmeden ibaret bence hala 6x suruculeri yeterli duzeyde degiller daha cok gelistirilmeliler her ay surucu yayinlayacaz diye duzgun bisi yapamiyor ati ben o yuzden hala 5.13 kullaniyorum technics sen 6.5 kurup bize yorumunu yazarsan seviniriz farklar hatalar vs varmi cizgilenme sorununu gideriyormu vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Mayıs 2006; 17:16:21 >

• tesekkurler arkadaslar..
    yeni ögrendigim bisi.. bu ati radeon ii bi ekran karti diilmis..
    ne kadar dogru bilemem ama bi daha ki sefere radeon almam heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miserable

tesekkurler arkadaslar..

saçma, hangi modelini kullanıyosunki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 25 Mayıs 2006; 17:46:32 >
  • tech 2kisi cizgilenmeler duzeldi demis bende sasirdim ama ole oldugunu iddia ediyor o yuzden sordum.hatta 2 kisiden alinti yapayim;

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

windows açılışındaki çizgilerden sonunda kurtuldum, sapphire'den bios'u beklemeye torunlarım devam eder artık

quote:

Orjinalden alıntı: salto?fb

bende çok işe yaradı we9 da görüntüde kaymalar oluyodu o kalktı sonra x1 serisinin sorunun olan pc açılırken ki çizgileemeler bende catalyst control center ı açarkende oluyodu oda kalktı çok muutluyum

buda konuyla ilgili sayfa ve yorumlar;

http://forum.donanimhaber.com/m_7247807/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 25 Mayıs 2006; 18:27:43 >

• yok abi tamamen psikolojiktir arkadaşınki :)

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd
    tech biri cizgilenmeler duzeldi demis bende sasirdim ama ole oldugunu iddia ediyor o yuzden sordum.
  • 2 kisi oldular
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miserable

tesekkurler arkadaslar..
    Yapma yav kim dedi?Bilgisayarcılar mı?
  • ati rulez arkadaşlar.
    fanitikliği bırakıp gerçekleri görün artık

• quote:

peki bir soru daha sorayım

ATI Catalyst 6.5'i yayınladı!!  25.05.06

ya arkadaşlar siteye baktım bu alttaki türkçe olanla indir dediğiniz ortadaki arasinda ne gibi fark var

• benim indirin dediğim ccc li full paket diğeri sadece sürücü

quote:

Orjinalden alıntı: bozoklu66
    ya arkadaşlar siteye baktım bu alttaki türkçe olanla indir dediğiniz ortadaki arasinda ne gibi fark var
  • saol
  • yaw 6.4 daha yeni çıkmıştıbende omega driver kurulu.ya bi sorum var nezaman omegaya geçtiysem oyunlarda sürekli takılmalar başladı mesela SA oynuyorum arabayı ani bi dönuş yaptırdıgım zaman veya ani bi fren işte herhangi bi hareket yaptıgım zaman ani olarak hemen donmalar başlıyo ve bu surekli tekrarlanıyo(20 saniyede bir)ve çok can sıkıcı oluyo oynayamıyorum sizce neden olabilir?
  • omega optimize edilmiş ati driverıdır.. ayarlarından kaynaklıdır büyük ihtimalle, zorlama hiç kaldır kur yenisini

quote:

Orjinalden alıntı: erhan850
    yaw 6.4 daha yeni çıkmıştıbende omega driver kurulu.ya bi sorum var nezaman omegaya geçtiysem oyunlarda sürekli takılmalar başladı mesela SA oynuyorum arabayı ani bi dönuş yaptırdıgım zaman veya ani bi fren işte herhangi bi hareket yaptıgım zaman ani olarak hemen donmalar başlıyo ve bu surekli tekrarlanıyo(20 saniyede bir)ve çok can sıkıcı oluyo oynayamıyorum sizce neden olabilir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.