Şimdi Ara

Dünyanın en ince kablosuz şarj cihazı, 'Qimini'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  • Dünyanın en ince kablosuz şarj cihazı, 'Qimini'





     


    Gelişen teknolojiler sonucunda kablolar yavaş yavaş ortadan kalkmaya devam ediyor ve piyasaya yakın zamanda çıkan ya da çıkacak birçok cep telefonu modeli, kablosuz şarj teknolojisi ile beraber geliyor. Bu doğrultuda geliştirilmiş ve dünyanın en ince kablosuz şarj cihazı olarak lanse edilen Qimini, kullanıcılara yüksek bir taşınabilirlik sunuyor.

     

    Qimini, Qi kablosuz şarj teknolojine sahip cihazlar için özel olarak geliştirilmiş bir cihaz. 90x9.0mm boyutlara ve 78 gram ağırlığa sahip olan cihaz, taşınabilirlik hedeflenerek geliştirilmiş. Üzerinde kendi içerisine saklanabilir bir yapıda hazırlanmış USB kablo içeren Qimini, bu kablo üzerinden aldığı enerjiyi Qi kablosuz şarj özelliğine sahip akıllı cihazlara rahatça aktarabiliyor.

     

    Dört farklı renk seçeneğine sahip olan Qimini, resmi çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmamış olsa da, firmanın resmi sitesi üzerinde ön siparişe açılmış durumda. Ayrıca ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

     

    http://myqimini.com/index.php 

     







     







  • Bu cihazlar şarj adaptörü kadar hızlı şarj etmedikçe ve fiyatları 70 liranın altına düşmedikçe alınmaz.
    Bu kadar üşengeç olmanın alemi nedir.2 saniye kabloyu takamayacak mısın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 8 Mart 2013; 18:54:10 >
  • Bu teknolojiyi dizüstü bilgisayarlara da getirseler ne güzel olacak. Mesela Masamın üzerine bir pad gibi birşey sersem ve bilgisayarı koyunca adaptöre falan gerek kalmadan adaptöre bağlamış gibi kullanabilsem. Belki vardır böyle birşey bilmiyorum ama çok güzel olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprkrkmz

    Bu teknolojiyi dizüstü bilgisayarlara da getirseler ne güzel olacak. Mesela Masamın üzerine bir pad gibi birşey sersem ve bilgisayarı koyunca adaptöre falan gerek kalmadan adaptöre bağlamış gibi kullanabilsem. Belki vardır böyle birşey bilmiyorum ama çok güzel olabilir.

    Walla konu için girmiştim ama sizin dediğiniz ürün daha güzel olabilir.
  • Çok gereksiz bence.Şarj olurken kullanmak sıkıntı.Yavaş şarj olması da cabası.Ama şarj olurken hoş görüntü oluşturuyor orası ayrı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

    Bu cihazlar şarj adaptörü kadar hızlı şarj etmediği ve fiyatları 70 liranın altına düşmedikçe alınmaz.Bu kadar üşengeç olmayanın alemi nedir.2 saniye kabloyu takamayacak mısın?


    Yalama olur şarj girişi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stygián

    Çok gereksiz bence.Şarj olurken kullanmak sıkıntı.Yavaş şarj olması da cabası.Ama şarj olurken hoş görüntü oluşturuyor orası ayrı..

    Bazıları için sadece hoş görüntü önemlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stygián Çok gereksiz bence.Şarj olurken kullanmak sıkıntı.Yavaş şarj olması da cabası.Ama şarj olurken hoş görüntü oluşturuyor orası ayrı..
    Bazıları için sadece hoş görüntü önemlidir.


    Tamam da hocam hoş görüntü dediğiniz olay işlevsellikten de ödün veriyor.Şarj süresi büyük oranda artıyor.

  • Ya hala kablosuz şarj diyorlar bunlara kafayı yiyeceğim. Küfür etmemek için zor duruyorum.

  • Onu yanımda taşıyacağıma şarj aletini taşırım arkadaş. Ne gereksiz bi alettir bu.

  • yavaş şarj olduğu sürece çok tutulmaz.

  • Bunun neyi kablosuz Allah aşkına? Telefonu 5cm kaldırsan şarj kesilecek. Kablo ile gücü alıyor yani yine kablo ile sınırlanıyoruz. Hatta bu sefer daha da kısıtlıyız. Gerçekten kabloya veya bir şeyin üstüne koymadan kablosuz olarak ne zaman(Wifi, Bluetooth gibi) şarj olur o zaman paraya kıyar alırım. Şu haliyle laptop gibi sabit duran şeyler için güzel ama telefon gibi şeyler için biraz lüzumsuz gibi duruyor. USB'den şarj edermiş gibi daha yavaş olsun ama adam gibi kablosuz olsun 70-80liraya kadar verilir.
  • Firarist bence sen bu cihazın amacını anlayamadın bu cihaz elektrik prizini iptal edip telefonu her yerde şarj etmeni sağlıyor uzun yolculukta ve ör pikniğe falan gittiğinde seni kurtarıyor sen de saçmalıyon wifi bluetooth ile şarj olsun diye wifi üzerinden elektrik mi atcan telefona :D nfc desen neyse :D

  • nexus 4 şarj cihazı 60$ idi.birde buraya gelişi ne kadar olur kim bilir fiyat düşmesi şart

  • harika
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

    Bu cihazlar şarj adaptörü kadar hızlı şarj etmedikçe ve fiyatları 70 liranın altına düşmedikçe alınmaz.
    Bu kadar üşengeç olmanın alemi nedir.2 saniye kabloyu takamayacak mısın?

    aynen katılıyorum bu kablosuz şarj teknolojisi hızlanmadıkça ve mesafesi artmadıkça tutunamaz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu taşıyacağına usb kabloyu taşısana kardeeşim! mal mısın sen?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

    Bu cihazlar şarj adaptörü kadar hızlı şarj etmedikçe ve fiyatları 70 liranın altına düşmedikçe alınmaz. Bu kadar üşengeç olmanın alemi nedir.2 saniye kabloyu takamayacak mısın?


    videoda "charges as fast as cable" dio ama ve evet ben üşeniyorum,kabloyu aramak bulmakda cabası ama evde bundan bi tane olsa her eve geldiğimde telefonu bunun üstüne atarım,daha pratik.Bunun üşengeçlikle alakası yok bi yerde zaman tasarufudur,git bu artı zamanla ile ders çalış vb

  • aynı firmanın çıkardığı diğer modeli kullanıyorum. iş yerinde günde en az 10 kere yerimden kalkıyorum sök takım çok oluyor ve onceki telefonlarımın micro usb girişlerinin laçka olduğunu düşünürseniz faydasını gördüğüm bir teknoloji. fiyatını pahalı bulanlar,yavaş şarj ediyor diyenler boş konuşmasın... teknolojik bir yenilik söz konusudur ve ileride geliştirilecek tabikide...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

    Bu cihazlar şarj adaptörü kadar hızlı şarj etmedikçe ve fiyatları 70 liranın altına düşmedikçe alınmaz. Bu kadar üşengeç olmanın alemi nedir.2 saniye kabloyu takamayacak mısın?


    Fikrinize saygı duyarım ancak burada söz konusu teknolojinin üşengeçlik baz alınarak yapıldığını hiç sanmıyorum.. Sonuçta potansiyel bir devrimin ilk evreleri bu durum belkide...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.