Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15 mart 22:00 dan sonra başlayacakmış. Fiyat çok uygun geldi, site nasıldır, daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenle alabilir miyiz?

• Site, ince hesaplar peşinde gibi duruyor.
  • çok iyi fiyat gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 8 Mart 2013; 13:26:40 >
  • gümüşsms konuya bekleniyor
  • ha gayret 79'a az kaldı
  • incehesap güvenilir sitedir
    ancak söz konusu hdd konusunda aynısını söylemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

İnce hesabın sahibi de facebook tan tatile gidiyorum oh ne güzel geziyorum donanimhaber sağolsun diye yazmasın da

Ekşideki yorumlara baktım gayet eli yüzü düzgün bir site diyorlar. Şansımı denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet güvenilir site. defalarca alışveriş yaptım. ayrıca 1 haftalık iade hakkı konusunu da test ettim, sorunsuz oldu.
  • ben mı yanlıs goruyorum ?

KDV Dahil Fiyatı : 253,18 TL
    Eft ile Fiyatı : 243,05 TL
    Kredi Kartı Peşin : 243,05 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

ben mı yanlıs goruyorum ?

ortada sağ tarafta

Mevcut Fiyat
    : 119,00 USD +KDV
    Fırsat Fiyatı
    : 109,32 TL +KDV
    KDV Dahil Fiyatı
    : 129,00 TL
  • Fiyatı çok iyi,bir süredir düşünüyordum 2,5 inch 1 tb hdd almayı uygun fiyat bulup
    Pusuya yattım bekliyorum da 7 gün sonrasının kampanyasını yazmışlar üstelik 100 ürün satılacakmış,herhalde kampanya başladıktan 20 saniye sonra biter stokları
  • Fiyatı: 119,00 USD +KDV

129tl yazmıyor
  • en ucuz 160-170 civarlarında nette, 30-40 tl fark var, sıcak ama yanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaarmutportakal -- 8 Mart 2013; 12:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Bu mesaj silindi.
    İncehesabın geçen yılki kampanyasından 76tl ye almıştım aynı diski. Bunuda 103tl ye alacağım muhtemelen. Ama henüz kesin karar vermedim. Ev harddisk dolu ve 2tb 2.5 varken 1tb almak ne derece mantıklı onu düşüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

İncehesabın geçen yılki kampanyasından 76tl ye almıştım aynı diski. Bunuda 103tl ye alacağım muhtemelen. Ama henüz kesin karar vermedim. Ev harddisk dolu ve 2tb 2.5 varken 1tb almak ne derece mantıklı onu düşüyorum.

97 TL ye nasıl alıyorsunuz avantajix mi bilmiyorum ama

güzel ifyat
  • Sitede 150 TL altı kargo 4 TL yazıyor, aradım sordum bu üründe de 4 TL kargo var yanında bişi alıp 150 TL yi geçerse kargo yok diyorlar.

Bilginize…
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

97 TL ye nasıl alıyorsunuz avantajix mi bilmiyorum ama

güzel ifyat

Yok incehesap.com yorum ve soru cevap kısmını kullananlara puan veriyor. 30tl kadar puanım varmış. Onu kullanarak alabilirim. Bu arada tekrar fark ettim de 97tl ye gelmiyor yinede

• 15 mart 2014 te 1TB WD 2.5inch USB 89.90TL den satılacakmış.

http://kalinhesap.com/firsatlar/

kim öle kim kala
  • İncehesaptan yana hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Defalarca alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı. Fiyatta çok uygun ayrıca. Alınabilir.
  • Tam aradığım konu,pusudayım bende,evde dursun bi harici,hemde pc 3.0 destekli iken çok işime yarayacaktır,tabi alabilirsem

kendinden elektirikli demi bu,adaptörlü felan deil sanırım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurd@cı -- 8 Mart 2013; 13:41:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.