Şimdi Ara

ADSL bahane, Üniversite Şahane:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lisede okuyan internet delisi arkadaşlara üniversiteyi kazanıp bir laptop almalarını öenriyorum

• Üniversite kazanmak için ilginç bir neden.
  • oda güzel
  • harbiden üniversitedeki bilgisayar mı bu yoqsa dalga mı geçiyon üniversiteyse allah yaşadık laptop 2 tane birden hazır birini arkadaşa veririm indirir diyerindede ben
  • Üniversite'nin bağlantısını kullanıyorum şimdi. laptopumla. sizi de misafir edebilirim, hiç olmazsa Türkiye sınırları içinde bu hızla download yapmanın keyfine varabilirsiniz.

önemli not: saat 09:00-16:30 arası hız bu seviyede ne yazık ki. 17:00 dan sonra 1000 kb/s nin üstüne çıkıyor torr ent totalde, download accelerator ile downloadlar ise 4500 kb/s yi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 25 Mayıs 2006; 12:39:57 >
  • harika ya nerde okuyon bi ziyaretine gelelim internette ne varsa indirelim biz burda 26kb ile indirmeye çalışıyoz
  • Uludağ Üniversitesi. Hepinizi beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uludağ mı oo iyi ordayım inşallah bu sene össden sonra
  • ünilerin bağlantıları çok hızlı, yurtlarında kalırsanız rahat edersiniz, itü deyken 2mb la indirdiğim oluyordu. şimdi adsl le sürünüyozzzzz
  • BABA HARIKAYMIS YA
    BU SENE SECIMIMDEN BIRIDE ULUDAĞ
  • Hemen kasmaya başlıyorum ÖSS için
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

Üniversite kazanmak için ilginç bir neden.

sırf bunun için bile üniversiteye girecek vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ontan

quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

Üniversite kazanmak için ilginç bir neden.

sırf bunun için bile üniversiteye girecek vardır

Sırf bunun için üniversiteye girmek isteyen varsa çukurova üniversitesine gelmesin.

Koskoca Kütüphanede bile kablosuz ağ yok.

Bakalım bizim fakülteye yapmayı düşünüolarmış ama ne olur bilmem. kardeşimin lisesinde bile kablosuz ağ var.

• Sonuçta o hız üniversitenin hızı. Esas zevk kendi hızının öyle olması evde o hızı kullandığını bir düşün zaman kısıtlaması olmadan sadece sana hizmet eden bir bağlantı olduğunu düşün. Avrupa da öyle bizim istediğimiz de bu...
  • o hız üniversitenin hızı olabilir, ancak evde downloadlarım devam ederken burada 2 saat içinde 1.2 GB dabbeyi indirdim üstüne gezdim tozdum (HDD de yer kalmadığı için dahasını indirmedim:))

bu da rapid shareye upload ederkenki hız.

ADSL bahane, Üniversite Şahane:)

üniversitenin hızı benim hızımdır çünkü ben de bu üniversitenin bir üyesiyim
  •  ADSL bahane, Üniversite Şahane:)

bu da paylaşım programlarının screen shotlarında "neden upload yapmıyorsunuz ban ban ban" diyen arkadaşlara
  • Eskişehir Anadoluda da baya hızlıymış duyduğuma göre ama her okulda yok böyle olanaklar
    Bizim yurtta internet cafe vardı mesela
  • güzelmiş valla...
    ODTÜ de olsaydın inim inim inlerdin, internet bağlantımı açın diye...
    Paylaşım programlarını kullananların internetini ertesi sabah kesiyolar...

bunun için üniversiteyi kazananlar ODTÜyü tercih etmesin...
  • vay benim gireceğim üniversite bende bursadayım geleyim ziyaretine hangi kampüstesin bilgisayarsa ben geleyim hemde bu sene nereye geliceğimide öğrenirim
  • en yavaş ünide 16Mbit var. itü de falan 100Mbit ti. herhangi bir üniye gitmeniz yeterli. gerçi bizim ünide wireless le downloadı engellediler.portlar kapalı. tunneling olayıyla aşılabilir sanırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.