Şimdi Ara

Hp 364 Kartuş Otoreset hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bildiğiniz gibi hp 364 kartuşları dolum konusunda sıkıntı yaşanmakta kolay dolum setleri var fakat çipleri yok. orjinal çipleri söküp takıyorsunuz yazıcı yinede farkediyor ve yazmıyor. bende ebayda bir ilan buldum ingilizcem çok iyi olmadığı için işi bilenlerden yardım istiyorum. yanlış anlamıyorsam otoreset çipi satıyorlar. eğer dediğini yapabilirse çok büyük bir maliyetten kurtulacağız.
    yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    http://www.ebay.com/itm/251198283623?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

    birde şu var:

    http://www.ebay.com/itm/Chiped-Refillable-ink-cartridge-for-HP-364-Photosmart-5520-D5400-D7500-B109-B110-/170997884937?pt=US_Ink_Cartridges&hash=item27d044a809



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 7 Mart 2013; 17:33:50 >







  • Merhaba,

    Orijinal 364 kartuşlarınızı kendinizde doldurabilirsiniz. Bunun için satılan 364/920 kartuşlara özel dolum kitleri mevcuttur. Orijinal kartuşlar bitti uyarısı verse dahi baskı almaya devam etmektedir. Ayrıca 364 dolan kartuşlarının süngerleri orijinaldeki gibi olmadığından uzun vadeli kullanımda baskı kafasına zarar verebilmektedir.Aşağıdaki linkte dolum kitinin videosu mevcuttur incelemenizde fayda var. Saygılar.


    http://www.youtube.com/watch?v=JGdZHLZASdc
  • bahsettiğiniz setten elimde zaten mevcut yalnız bir süre sonra "kartuş bozuk ya da yeniden doldurulmuş" uyarısı veriyor ve kesinlikle yazmıyor.
  • Yazıcı firmaları dolumu önlemek için kartuşlara sınırlama getirmektedir. Yani sıfır kartuşu bile hiç kullanmadan yazıcı açıkken bir kaç kez çıkartıp takarsanız çipi bozmaktadır. Bu tip yazıcılarda eğer dolum yaparak kullanmak istiyorsanız kartuşları çıkartırken yazıcının kapalı olması gerekmektedir. Kartuşlar ortaya geldiğinde yazıcı fişini çekerek dolum işlemi yapmalısınız daha sonra kartuşları takarak yazıcı açabilirsiniz. Bu şekilde uzun vadeli kullanabilirsiniz. Bunlar birazcık detay esasında sizin ihtiyacınıza gelirsek eğer Bakırköy tarafına yakınsanız orijinal çip yada dolum görmemiş 2. el kartuş konusunda yardımcı olabiliriz. Saygılar.
  • malesef antalya da yaşıyorum.

    linkteki ürünlerle ilgili yorum yapacak yokmu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 7 Mart 2013; 18:20:54 >
  • arkadaşlar sipariş vermek üzereyim yokmu bu konuda bilgi sahibi.
  • Benim bildiğim HP364'lerin oto-reset çiplerinin üretilmediğidir. Bu arkadaş oto-reset yazmış ama böyle bir ürün çıkmış olaydı bilgimiz olurdu. Bunlarda büyük ihtimalle bitti uyarısı versede yazdıramaya devam eden ve yukarıdaki arkadaşın anlattığı gibi fişi çıkartıp takmadan yazıcıdan kartuşları çıkartıp takmaya izin veren çiplerdendir. Bunlardan da Türkiye'de biz dahil her firmadan bulabilirsiniz. En azından arıza vb.. durumlarda iade veya değişim şansınız olur. Bu riske değmez bence Türkiye'den almanız daha mantıklı. Resimlerdeki çipler şu anda bizim de satışını yaptığımız aynı çipler ve büyük ihtimalle oto-reset değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciga75

    Benim bildiğim HP364'lerin oto-reset çiplerinin üretilmediğidir. Bu arkadaş oto-reset yazmış ama böyle bir ürün çıkmış olaydı bilgimiz olurdu. Bunlarda büyük ihtimalle bitti uyarısı versede yazdıramaya devam eden ve yukarıdaki arkadaşın anlattığı gibi fişi çıkartıp takmadan yazıcıdan kartuşları çıkartıp takmaya izin veren çiplerdendir. Bunlardan da Türkiye'de biz dahil her firmadan bulabilirsiniz. En azından arıza vb.. durumlarda iade veya değişim şansınız olur. Bu riske değmez bence Türkiye'den almanız daha mantıklı. Resimlerdeki çipler şu anda bizim de satışını yaptığımız aynı çipler ve büyük ihtimalle oto-reset değil.

    sitenizi inceledim ancak çipli dolan kartuş setinize rastlamadım. daha doğrusu türkiyede hiçbiryerde rastlamadım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciga75

    Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

    http://www.dolankartus.com.tr/hp-920-4-renk-uyumlu-dolankartus-urun989.html

    burdaki hp920 . ayrıca yazıcımın modelide görünmüyor listede. açıklamada otoreset olduğu yazıyor doğrumu? doğruysa niye yukarıda otoreset çiplerin üretilmediğini yazdınız? tabi millet enayi bi siz akıllısınız yalan yanlış ilan verip insanları kandırmaya utanmıyormusunuz. bide 79tl fiyat yazmışsınız yuh diyorum çipsiz set ebayda mürekkepleriyle birlikte 15-20usd.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: firstemperor

    quote:

    Orijinalden alıntı: ciga75

    Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

    http://www.dolankartus.com.tr/hp-920-4-renk-uyumlu-dolankartus-urun989.html

    burdaki hp920 . ayrıca yazıcımın modelide görünmüyor listede. açıklamada otoreset olduğu yazıyor doğrumu? doğruysa niye yukarıda otoreset çiplerin üretilmediğini yazdınız? tabi millet enayi bi siz akıllısınız yalan yanlış ilan verip insanları kandırmaya utanmıyormusunuz. bide 79tl fiyat yazmışsınız yuh diyorum çipsiz set ebayda mürekkepleriyle birlikte 15-20usd.

    ÇİPSİZ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/hp-364-uyumlu-4renk-cipsiz-kolay-dolan-kartus.html

    ÇİPLİ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/Hp-364-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu-4-RENK-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-345.html

    ÇİP :http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Malzemeleri,LA_156-2.html/Otoreset-Cipler-ARC,LA_194-2.html/hp-otoreset-kartus-cipi/hp-uyumlu-otoreset-kartus-cipi-364



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 10 Mart 2013; 14:03:47 >




  • Önceden HP364'ler için otomatik reset özelliğine sahip chipler çıktı. Ben kendim kullanıyorum, herhangi bir sorun yok. Almanya'da satışı yapılıyorsa mutlaka oralarda da satan bir yer vardır. Önemli olan chipin var olması..

    http://www.druckerpatronentankstellen.de/CHIPS-CHIP-RESETTER/AUTO-RESET-CHIPS-CHIP-RESETTER-FUeR-HP/HP-364/5-SET-X-HP-364-AUTO-RESET-CHIP-permanent-chips-ink-volume-displayable-at-first-time-The-printer-will-not-show-the-ink-level-since-the-first-time-you-use-it-364-BLACK--1231117.html




  • bu 9 Mart 2013; 17:38:07 tarihinde attığınız mesaj:
    "Benim bildiğim HP364'lerin oto-reset çiplerinin üretilmediğidir. Bu arkadaş oto-reset yazmış ama böyle bir ürün çıkmış olaydı bilgimiz olurdu. Bunlarda büyük ihtimalle bitti uyarısı versede yazdıramaya devam eden ve yukarıdaki arkadaşın anlattığı gibi fişi çıkartıp takmadan yazıcıdan kartuşları çıkartıp takmaya izin veren çiplerdendir. Bunlardan da Türkiye'de biz dahil her firmadan bulabilirsiniz. En azından arıza vb.. durumlarda iade veya değişim şansınız olur. Bu riske değmez bence Türkiye'den almanız daha mantıklı. Resimlerdeki çipler şu anda bizim de satışını yaptığımız aynı çipler ve büyük ihtimalle oto-reset değil. "

    ben hp364 kartuşlar hakkında yazdım siz hp920 ile ilgili kendi sitenizin linkini verdiniz. o da bu:
    10 Mart 2013; 0:15:32
    "Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

    http://www.dolankartus.com.tr/hp-920-4-renk-uyumlu-dolankartus-urun989.html "

    ki verdiğiniz link hp364 için değil. bende kalktım sizin sitenizde "Hp 364 (4 RENK) Uyumlu Dolan Kartuş" ilanınızı buldum orada yazılanları aynen kopyalıyorum, linkini de veriyorum. azıcık delikanlıysanız linkteki ilanı kaldırmazsınız BÖYLECE HERKES GÖRÜR NEYİN NE OLDUĞUNU.

    Link:http://www.dolankartus.com.tr/hp-364-4-renk-uyumlu-dolankartus-urun988.html

    364 kartuşlar için alternatif olarak üretilmiş HP 364 Uyumlu DolanKartuşları ve güvenilir DolanKartuş Fotoğraf Mürekkepleriyle ile aynı kartuşları defalarca doldurabilir, sürekli kullanabilirsiniz.


    Baskı maliyetlerinizi %95 oranında düşürecek olan süper ekonomik bir pakettir. Sürekli dolabilen otoreset kartuş kullanmanın rahatlığını yaşayın!
    Dolum için gerekli tüm ekipmanı içeren, başka bir malzemeye ihtiyaç bırakmayan tam takım setle çözümü bulmuş olacaksınız.
    Setteki tıpalı kolay dolum kartuşlarına DolanKartuş mürekkeplerle dolum yapabilir ve binlerce baskı alabilirsiniz.

    Ev-Ofis kullanıcıları için maliyetleri inanılmaz oranda düşürecek bu setteki kolay dolum kartuşları sürekli doldurularak kullanılabilir. Tıpasını çıkarın ve doldurun! Bu kadar basit...


    şimdi soruyorum; önce hem otoreset çipin üretilmediği, üretilseydi haberinizin olacağını yazmışsınız hemde sitenizde 89TL'ye sattığınız (bence maliyeti 15-20TL) ürünün açıklamasında otoreset kartuş olduğunu yazmışsınız.

    ben bilinçli tüketiciyim hakkımıda her zaman ararım. donanımhaber.com gibi kamu yararına açılmış hergün binlerce kişinin ziyaret ettiği ve faydalandığı bir site üzerinden kimsenin de üzülmesini istemem hem de benim açtığım bir konu yüzünden.

    şimdi konuyu okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır. site yetkilileride yazdıklarımı inceleyebilirler.

    ayrıca varsa bir suçum cezamı da çekmeye razıyım her türlü hukuki yola başvurabilirsiniz. işim gereği bu davayla uğraşmaktan hiç çekinmem.




  • kardeş aynı sorun bendede var banada bu 364 un cipi lazım sen aldınmı sonuç ne?

    ben kolay dolum kartuşu aldım fakat orjinal çipi sökerken zarar verdim sanırım kırmızı kartuşta hata veriyo aldıysan veya bu çipten türkiyede daha uygun bulabileceğim biyer bilen varsa yardımcı olsun lütfen

    birde bu çiplerde renk olayı varmı yoksa sarıdan sökülen kırmızıya olurmu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superspeeed

    kardeş aynı sorun bendede var banada bu 364 un cipi lazım sen aldınmı sonuç ne?

    ben kolay dolum kartuşu aldım fakat orjinal çipi sökerken zarar verdim sanırım kırmızı kartuşta hata veriyo aldıysan veya bu çipten türkiyede daha uygun bulabileceğim biyer bilen varsa yardımcı olsun lütfen

    birde bu çiplerde renk olayı varmı yoksa sarıdan sökülen kırmızıya olurmu ?

    ben siparişi verdim elime daha ulaşmadı. aynı senin gibi bende kolay dolum kartuşu aldım orjinal çipi sökerken zarar verdim şimdi hiç çalışmıyor. sipariş elime geçsin deneyip sonucu buraya yazacağım. tüketiciyiz diye mağdur olmak zorunda değiliz. çiplerde renk olayı vardır diye tahmin ediyorum yani kırmızının çipi sarıya olmaz.
    cescesor otoreset çipin kendilerinde olduğunu iddaa etmiş ama ben kullanmadım görmedim sitelerinde satıyorlar linkleri aşağıda vereyim.

    ÇİPSİZ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/hp-364-uyumlu-4renk-cipsiz-kolay-dolan-kartus.html

    ÇİPLİ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/Hp-364-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu-4-RENK-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-345.html

    ÇİP :http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Malzemeleri,LA_156-2.html/Otoreset-Cipler-ARC,LA_194-2.html/hp-otoreset-kartus-cipi/hp-uyumlu-otoreset-kartus-cipi-364


    bunları kullanıp deneyen varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 17 Mart 2013; 0:02:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: firstemperor

    quote:

    Orijinalden alıntı: superspeeed

    kardeş aynı sorun bendede var banada bu 364 un cipi lazım sen aldınmı sonuç ne?

    ben kolay dolum kartuşu aldım fakat orjinal çipi sökerken zarar verdim sanırım kırmızı kartuşta hata veriyo aldıysan veya bu çipten türkiyede daha uygun bulabileceğim biyer bilen varsa yardımcı olsun lütfen

    birde bu çiplerde renk olayı varmı yoksa sarıdan sökülen kırmızıya olurmu ?

    ben siparişi verdim elime daha ulaşmadı. aynı senin gibi bende kolay dolum kartuşu aldım orjinal çipi sökerken zarar verdim şimdi hiç çalışmıyor. sipariş elime geçsin deneyip sonucu buraya yazacağım. tüketiciyiz diye mağdur olmak zorunda değiliz. çiplerde renk olayı vardır diye tahmin ediyorum yani kırmızının çipi sarıya olmaz.
    cescesor otoreset çipin kendilerinde olduğunu iddaa etmiş ama ben kullanmadım görmedim sitelerinde satıyorlar linkleri aşağıda vereyim.

    ÇİPSİZ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/hp-364-uyumlu-4renk-cipsiz-kolay-dolan-kartus.html

    ÇİPLİ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/Hp-364-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu-4-RENK-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-345.html

    ÇİP :http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Malzemeleri,LA_156-2.html/Otoreset-Cipler-ARC,LA_194-2.html/hp-otoreset-kartus-cipi/hp-uyumlu-otoreset-kartus-cipi-364


    bunları kullanıp deneyen varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim

    hayır bunlar oto reset değil zaten cescesorun öyle bir iddiasıda yok çip için verdiğiniz linkte aşağıda yazıyor
    "Bu çip bittikten sonra yazıcı tarafından boş olarak algılansa dahi çıktı vermeye devam etmektedir." diye
    gerçi ürün resmindede oto reset yazmışlar bu yanlış !!!

    hocam sipariş ettiğiniz çiplerin sonuçlarını bende merakla bekliyorum sonuçları burada paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen. Eğer gene sonuç alamazsanız Hp'yi elden çıkarın işinizi görecek kadar bir epson alın inanın kafanız rahat eder çipler %100 otoreset sünger münger yok 15 cc mürekkep alır doldurun doldurun kullanın. üstelik en uyduruk epsonun baskı kalitesi bile hp'ye nal toplatır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: firstemperor

    quote:

    Orijinalden alıntı: superspeeed

    kardeş aynı sorun bendede var banada bu 364 un cipi lazım sen aldınmı sonuç ne?

    ben kolay dolum kartuşu aldım fakat orjinal çipi sökerken zarar verdim sanırım kırmızı kartuşta hata veriyo aldıysan veya bu çipten türkiyede daha uygun bulabileceğim biyer bilen varsa yardımcı olsun lütfen

    birde bu çiplerde renk olayı varmı yoksa sarıdan sökülen kırmızıya olurmu ?

    ben siparişi verdim elime daha ulaşmadı. aynı senin gibi bende kolay dolum kartuşu aldım orjinal çipi sökerken zarar verdim şimdi hiç çalışmıyor. sipariş elime geçsin deneyip sonucu buraya yazacağım. tüketiciyiz diye mağdur olmak zorunda değiliz. çiplerde renk olayı vardır diye tahmin ediyorum yani kırmızının çipi sarıya olmaz.
    cescesor otoreset çipin kendilerinde olduğunu iddaa etmiş ama ben kullanmadım görmedim sitelerinde satıyorlar linkleri aşağıda vereyim.

    ÇİPSİZ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/hp-364-uyumlu-4renk-cipsiz-kolay-dolan-kartus.html

    ÇİPLİ :http://www.cescesor.com/Kolay-Dolum-Kartusu,LA_154-2.html/Hp-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu,LA_180-2.html/Hp-364-Uyumlu-CESCESOR-Kolay-Dolum-Kartusu-4-RENK-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-345.html

    ÇİP :http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Malzemeleri,LA_156-2.html/Otoreset-Cipler-ARC,LA_194-2.html/hp-otoreset-kartus-cipi/hp-uyumlu-otoreset-kartus-cipi-364


    bunları kullanıp deneyen varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim

    burda oto reset sattıklarını iddia ediyorlar
    http://www.sarfhane.com/hp-364-uyumlu-dolan-kartus-4-renk-otoreset-cipli-urun2330.html




  • kardeş gelmedimi çipler meraktayım
  • arkadaşlar çipli kartuşlar geldi. hemen denedim kartuşlar Türkiye'de satılanlarla aynı kolay dolum kartuşları. çipler otoreset değil ancak boş ve sahte uyarısı verselerde yazmaya devam ediyor. siyah çok kaliteli yazıyor renkler bazen birbirine karışıyor. orjinal kartuşlarda böyle sorunlar yoktu.

    denedikçe tecrübelerimi buraya yazacağım. siyahın çok iyi yazıpda renklilerin tutarsız davranıp yazması (yani bi iyi bi kötü) mürekkeplerdende kaynaklanacağı süphesini doğurdu. tecrübeli arkadaşlar en iyi mürekkep konusunda fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. saygılar.
    böyle çıkıyor:

     Hp 364 Kartuş Otoreset hakkında yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 30 Mart 2013; 12:31:26 >




  • üstteki resimdeki gibi çıkmasının sebebi nedir ? yazıcı kafasımı? kolay dolan kartuşmu? chipmi? pigment mürekkepmi? dye mürekkep alsak sorun çözülürmü? teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.